rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemkapok büntit?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Eddig mindig kézzel írogattam le a címeimet 😊))))
Itt találod:
C:\Documents and Settings\NÉV\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
Vagy ha itt nincs akkor itt lennie kell egy "aqtcrq7b.default" vagy hasonló mappa és ezen belül egy bookmarks.html file ami tartalmazza az eddigi könyvjelzõidet.
Vagy a Könyvjelzõknél -> Könyvjelzõk kezelése, ezen beköl File menü és Exportálás ami tetszöleges helyre történhet, majd késõbb ezt ez elkészült html filet visszaimportálhatod, szintén a File menübõl.
Továbbá látezik egy csomó BOOKMARK-al foglakozó bõvitmény is a Firefoxhoz.
ON
Persze addig is lesz ez+az, de egyelore hivjuk csak CarSet-nek (festesek, nevek);P
Honda - The Power of Dreams
nagyon jövõ 😄
Aki bírja az ilyen 'furi' pályákat az tolja, mert egyébként rendben van, pár követõ kamera kellene még és kész. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Rfactor F1es módok
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ez igy van...
Vagyis, ha lehet, ilyen szinten lehetne zarni az F1-es temat, es/vagy atkoltozni az F1 topicba😉)))
"Aki F1 pilóta lessz, az egész életében ezt csinálja!"
nanesze, innen rakunk a sírba.
A többit még jobban nem értem, itt nem szimezésrõl volt szó (megjegyzem valszeg Alex nem is örül neki <#zavart1>#zavart1>)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mindenki mást szeret, nem kell ezen rágódni.
az milyen verseny, ahol elvétve van elõzés, jobbára a boxban történnek az elõzések.
és igen, a néha van, hogy kikapcsolják/minimálisra kapcsolják pár ok miatt, de igenis nagyon megkönnyíti egy versenyzõ dolgát abban hogy gyorsan menjen.. kíváncsi leszek 2008 utánra, mikor (elvileg) nem lesz TC, de úgyis kitalálnak valamit, aztán majd megy a szardobálás, kivizsgálások, aztán hülyébbnél hülyébb szabályok bevezetése..
b-type-al meg teljesen egyetértek😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Aki F1 pilóta lessz, az egész életében ezt csinálja! Szóval biztos egy paraszt is tud menni olyan köröket mint ök, mert csak be kell kapcsolni egy két elektronikai izét, amihez nem ért, de nem is kell mert meg az magától...
Aki pedig úgy érzi az F1 Sim az ugyanilyen szinten van, az jöjjön el holnap HF1L gyakra, és menjen 1mp-en belül az elsõhöz képest. Aztán vissza a fórumra...
Üdv, Dika
Természetesen ahogy egy F1 autót vezetõ versenyzõ, vagy egy F1 szerelõ mérnök megszólal, az õ véleménye nagyobb súllyal esik majd latba.
A TC-t pedig padlózzák, vannak fokozatai amit a pilóta használ vezetés közben, de padlózzák.
Idõmérõ kört meg ilyeneket, nem kikapcsolt TC mellett nyomják, egyfelõl mert látni és hallani idõmérõn és kergetõzés közben is onboard felvételeken, másrészt meg mi értelme egy TC-nek ha nélküle gyorsabb az autó??
Mert egész versenyen ezzel kímélnék a versneyzõket?
Régen is lenyomtak a srácok szrabb gumikon, szrabb aerodinamika mellett ilyen hosszú versenyeket...még jóval erõsebb autókban is.
TC nélkül.
Egyébként a legtöbb dolgot senki nem vitatta, pl. hogy az autó határait érezni nem kis feladat meg ilyenek.
Sõt egy bizonyod tempó felett kimagasló képességek kellenek a vezetéséhez..én spec így gondolom, le is írtam alant.
Pusztán a versenyzõ jelenleg csak egy bizonyos százalékban vezeti az autókat, és a tökéletes ívválasztás nem varázsol el.
Ne csak a látható megcsúszásokra gondoljunk.
Komolyra fordítva, nagyon sok pilóta van/volt aki a gyors köreit TC nélkül nyomta le, "pl idõmérõ, vagy hátrány lefaragás". Bizony elég sokszor fékezéskor gázzal stabilizálják az autókat a kanyarokban ma is és soxor TC nélkül. Olyan helyzetekben amit egy jó képességû egyéb autóversenyzõ még csak nem is észlel. Ezeknek azautóknak a határait érezni sem kis feladat, pl a tapadáscsökkenést. Sokan a tapadáscsökkenést a kavicságyban pörögve vennék csak észre. A tv-ben mi csak azt látjuk, hogy nõ a köridõ néhány tizedmásodpercet. Ilyenkor az elektronika lassítja az autót mert érzi, hogy kopottabb a gumi? Ez is egyszerûen a TC elintézi? Vagy netán a versenyzõ észleli apró, kívülrõl nem látható jelekbõl amit nem láthatóan korrigál, illetve néha lazít a padlógázon?!
Visszatérve a TC-re, bizony még mindíg nem intelligens annyira, hogy ne veszítsen értékes nyomatékot az autó. Csak másfél órát még a legprofibbak sem tudnak 100%-osan végigkoncentrálni TC nélkül.
Szumma-szummárum, a szimulátorban is nagy hangsúly van a reflexeken F1modban, de azért ne írjuk le ennyire ezt a sportot.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Sztem egy jó vezetés folyamatos korrigálás, és most itt nem 90°-s kormánytekergetésre gondolok, hanem arra hogy az ember mindig a saját és aza autója határait feszegeti, és ehez hozzá tartozik hogy hibázik.
Ha mindig alatta marad, akkor sosem hozza ki a körbõl a legjobbat.
...és sztem ezek a vezetési segítségek ezt az érzést csökkentik, mivel csökkentik a pilóta szerepét.
A vezetõ csak ne hibázzon elven müködnek, ami pont ellentétes azzal amit én gondolok.
A hibában nem a bénaságot szoktam látni, hanem a törekvést.
Nem pedig hogy bázz elalszik Raikkonen a volánnál....akár bulvár akár nem, amikor rádión noszogatják a versenyzõt hogy gyorsabban-gyorsabban, jobb a tempód meg tudod elõzni..stb.
Ezek nem azt közvetítik felém hogy egy élmény, egy nemes kûzdelem, egy tökös menet..egy játék...szal érted. 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egy szó ,mint száz, tc ide vagy oda, emberfeletti , és csodálatra méltó teljesítmény amit az F1 pilóták (is) csinálnak !
szal elõre egy jobb F1-ért! 😊)
Jól leöltük a témát 😊)
De ma sajna nem történtek nagy dolgok, megjelent pár szétütõs kép a Nissan Xanavi GTR-rõl, éspassz 😞
Az biztos hogy tökösnek kell lenni 300-nál külsõ íves elõzésnél...nincs is tele a közvetítés hasonlókkal. 😄
Az én véleményem szerint kifejezetten sokan tudnának VB idõket menni ha a föld lakosságát nézzük, de mivel ezzel együtt a VB minõsége is változna, így term. mindig csak annyian amennyit elbír az adott pálya.
A WTCC ászokat nem kell minõsíteni, Zanardi a magam minuszos lábállományával sem száll ki sírva egy F1-s verdából.
De Priolux is ment már a bímerrel.
Meg sztem vannak autók amiket jóval nehezebb vezetni (mondjuk egy Ford T modell-t 😄D ).
..és akár túlzás akár nevetséges, jelenleg (túl) sok mindent a számgép intéz helyettük...még jó hogy a rajtautomatikát kivették.
F1 -ben nem kell annyira (!) figyelni a kipörgésekre, blokkolásokra, viszont tökösnek kell lenni, 300-nál egy kanyarban elõzés külsõ íven nem gyerekeknek való !Ezred pontasan kell elkezdeni fékezni miliméterre kihasználni minden centit , stb....
Egy menõ GT pilóta vajon képes lenne erre ...?Valszeg nem, néhány tucat ember él a földön, aki világbajnoki idõket tud (tudna ) menni F1 autóval ...
Vezettek õk gokartot , mindenféle formula autót, GT-t ...Nem gondolom, hogy betojnának egy tc nélküli F1 autótol .... Egy WTCC ász viszont valszeg sírva szállna ki egy TC-sbõl is 😊))))
Szal szerintem semmivel sem könnyebb vezetni egy F1-et mint egy bármi más autót, sõt ....Biztos hogy más, meg hogy van segítségük rendesen, de az azért nevetséges tulzás, hogy a számítógép vezet helyettük . Akkor talán egy Zsoltika a Ferrariban világbajnok lehetne ....
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
..meggyõzõdésem hogy ha megkérdezném õket, hogy figyuzz már neked kell ez a kipörgésgátló? Nélküle nem tudsz gyorsan és pontosan..azaz jól vezetni?
Szal tuti hogy azt mondanák kell a ráknak, el tudom vezetni, sõt én tudom elvezetni a legjobban
De pályarekordot futni mindenképpen nagy kihívás hasonló képességû autók között.
Viszont ha úgy kérdezed hogy nagyobb dolog-e jelenleg pályarekordot futni a jelenkor F1 verdájával, mint '79-ben, akkor nekem nem 😊
Van egy elkerülhetetlen fejlõdés, az egyre jobban leszorított autók egyre nagyobb kanyarsebességet érnek el, a gumi fejlõdése is nagyban segít.
De amikor arra törekszik egy elektronikai rendszer hogy helyettesítse a versenyzõ képességeit, helyrehozza a hibáit az nekem már nem fér be.
Mint a helybõl felszálló repgép, anno 4kg tömegétvesztett égnek álló hajú csávó szállt ki belöle, most meg az egyensúlyban tartás 90%-t számgép végzi..és még fórumozni is lehet közben 😄
Ez a lenyeg az egeszben😉 Minnel komolyabb egy (verseny)auto, annal "konnyebb" vezetni. Vagyis kevesebbet kell foglalkozni a "vezetessel", tobbet lehet foglalkozni a tokeletes ivekkel, fektavokkal.
Pl. egy Formula 1600-os kategoriaban, meg az egyenesekben is kuzdeni kell, es minden kanyar tiszta elvezet;P Addig pl. az F1-ben ismerni kell a tokeletes iveket, precizen meg kell talani a fektavokat, aztan mar "csak" fek-gaz-fek-gaz😉)) Az hogy egy kicsit megprodul(ne), blokkol(na) a kerek, az mindegy, azt majd a technika elintezi😉)
A lenyeg az egeszben, hogy EN szeretek autot vezetni (legalabbis szamitogepenb😄), es ahoz nekem hozzatartozik a "sok" pedal, a H-valto, es a folyamatos gepeszkedes😉 Az F1 szamomra csak "reflex" jatek, nem szeretem.
A többi csak spekuláció ....
Ilyen alapon egy GT autó szuper diffije is óriási terhet vesz le a pilóta válláról mondjuk egy márkakupához képest .....
A hangolása az már más kérdés, mivel nem szabad hogy annál tovább müködjön mint ameddig hasznos.
..és ha akkor még fordul az autó akkor megforgatja.
De abban biztos vagyok hogy nem tudok eleget errõl, tuti hogy a diffivel is kapcsolatban van, hiszen más diff állásnál más fordulatot tud elviselni annélkül hogy vmelyik kereket elforgatná.
Sztem egy nagy répaság az egész, én nem szeretem, és nem fogok mellette szólni. 😊
Nekem meggyõzõdésem hogy nem nagy kunszt elvezetni ezt a mai F1-s verdákat...egy bizonyos tempóig.
Az a tempó felett viszont tehetség kell hozzá, és ott rangsorolódnak a pilóták, de olyan képességekben amik nem a vezetéstechnikai bravúrokról szólnak.
Max Biaggi vezetett F1-s verdát, esõben is és írta hogy nem a vezetés jelentette neki a problémát, hanem a környezet, és az hogy lekûzdje a saját korlátait/beidegzõdéseit...mivel az autó bizonyos helyzetekben sokkal többet megenged mint amit az ember elhinne.
...és neki legalább a fizikuma megvolt hozzá.
Míg annak az embernek aki megvette MS asszem 2002-s Ferrari-ját, szal annak nem volt semmilye csak pénze.
Beleült-lefulladt, beindult-ment...beindult és egyre gyorsabban ment (sok túlfékezéssel...ami még piszok messze volt egy féktávtól csak falába volt a csávónak).
Aztán tönretette, vmi elszállt az autóban.
De a csávónak 2 éve volt jogsija bázz... 😊)
Máshol van a nehézsége, és én becsülöm azokat akik elvezetik ezeket ilyen tempónál, de egyfelõl nem teljes mértékben vezetik/uralják, másfelõl olyan érzékekben kimagaslóak, amiket én nem tudok teljes mértékben az autóhoz kötni.
õszintén szólva nem hoz lázba, jó gyorsan csinálnak mindent, jóval gyorsabban mint ahogy én le tudnám reagálni, de ez nem érdekel. 😊