rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hát F1-ben tuti nem olyan hogy vadparaszt módjára tövig nyomni 😊)))
Sok embert tréfált ez már meg elsõ tesztjein 😊)))mint te is tudod kanyarodáskor néha nem e legjobb , ha abszolut modon dolgozik a TC, F1-ben rohadt bonyololt beállításokkal megy, és bizony van , hogy enged egy kis megpörgést .... A tv közvetítés visszajelzõje mint sokan mondják elég gagyi dolog .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
Pedig a kipörgésgátlóhoz teljes gázt kell nyomni. 😊
vagy ki kell kapcsolni.
Hasonlóan az ABS-hez, semmit nem ér ha abs-szel pumpálsz vagy ilyesmi...ha jó a rendszer akkor tövig kell nyomni, vagy ki kell kapcsolni és akkor lehet pumpálni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Kezdõ F1 -es vendégpilóták általában megforgatják az autót, tc ide tc oda .....Az nem olyan mint a játékban, hogy bármi is van bátran lehet padlózni .

lac coo
F1 másról szól . Adjunk a népnek egy õrült drága, õrült gyors, ultramodern versenyt mert az kell nekik ..... Az F1 tempoját nem lehetne tartani ezek nélkül a milliárdos kütyük nélkül. De azért megmaradt , a még egy századdal jobbat verseny, szal határon menni ( az autó határán )még mindig lenyûgözõ teljesítmény. Csak valahol a kütyük nélkül ez a határ 300 km\h itt a a kütyükkel 330 ...

JuanG
naja, már láttam régebben 😊))...klassz esõs fizika nem mondom, lehet benne driftelni f1-el 😄DD...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Fura ez a Zmodeller..

Mindenról tudom mi micsoda, ( egy az egyben maxos..) , de nem tudok semmit sem kijelölni sem módosítani 😊)))))Akárhová kattintok csak forgatja a bal egérgomb 😊)))Egy rohadt vertexet nem sikerült még kijelölnöm benne 😊))))

Istencsászár
Kovának igyis sikerült😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
Amit a virga a videón 1:45-nél és 3:55-nél csinál, az pedig maga az a dolog ami miatt jó dolog autót vezetni 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

naja, villog a TC... néztem pár melbourne-i belsõ kamerás felvételt ahol kinnvolt a ford szám/seb/Tc egyéb..

érdekes volt, hogy le/fel váltáskor állandóan világító TC-vel közlekedtek😄 csoda ha megprödülnek néha ezek a robotkocsik..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

b-type
ehh másról szól már, nem a vasakról 😞

Nézd meg ezt a srácot:youtube '77, mennyire természetesen ellenkormányoz, vagy nézd a régi felvételeken milyen természetesen fordultak el gázzal a lassú kanyarból.
Ma meg mi van? Villog a tc,...de már nem sokáig remélem.

Nekem: Pentium D dualcore 3,2 (@3520) 2GB DDR2, 7800GTX
1280x1024 ultra graf, 4xAA, 8xAF, 20 autóval 40FPS alá még nem sikerült gyilkolnom...
Általában ha 2-3 autót látok elõttem illetve még 1-2 a tükörben akkor 70-80FPS,

Köszönöm, talán sikerült elég pénzt (250.000 Ft) összeszednem rá az elmúlt 1 évben :-) Nah, szóval köszönöm még1x...
4000+ proc, 1GB ram, 7900GT vga
...hátha tudtok segíteni. Sorry, csak elírtam...
Hello Mindenkinek! Lenne egy kérdésem: komolyabb számítógép-felújítást tervezek és te hátha tudsz segíteni: milyen teljesítményû gép kell ahhoz, hogy az rFactor CTDP 2005 Mod mind a 20 autóval teljes felbontáson fusson? Mert ugye köztudott, hogy a CTDP nagy "teljesítményzabáló" mod...
lac coo
<#zavart1><#vigyor1>

Alexease
Egy normalis MOD osszerakasa tobb honap munka. Meg ha az uj kasztnikat nem is szamoljuk (modellezes), meg akkor is. Jol atgondolt, reszletes AI, beallitasok, szabalyrendszer, palaynkent, versenyenkent valtozo festesek, pilotak, es meg sehol sincs a csapatonkenti fizikai-, gumi teszt. De teljesen mindegy, vannak akik komolyan foglalkoznak a dologgal, pl. CTDP, MoZso😉) Es vannak bajnoksagok, emberek akik rendesen hasznaljak is ezeket. Es persze vannak, akik ismet csak gyujtogetnek es "jatszanak"😊)

Nah ennyit az F1-rol😉 Meg a TV-ben is unalmas, raadasul meg itt is ez magy😉)
lac coo
Ha jól tudom ( bár nem vagyok biztos benne) már az alap 06-os , 1.0 -ás modjuk is sántit , asszem még ott sincs kerékcsere....

Alexease
Az FSONE elvileg barkacs, uj az elso futamon megismert festesekkel. Termeszetesen igy, se a valodi eroviszonyokat, se az autokat nem lehet beloni. De ugy nez ki, sokaknak ez kell, friss festesek, nevek, aztnan tobbi mar mindegy😉

De nekem ugyis mindegy, egy F1 sincs fent😉 Kiveve a gyari ISI BMW-t😉 Ja es persze, az F1 1979-et, ami az egyik legjobb MOD😉)
lac coo
Spec az azért nem elfelejtendõ, hogy CTDP korrektul megcsinálta a 2005-ös szabályrendszert ami nem kis feladat !!!!!

Mást ne mondjak az FSONE 07 még mindig a CTDP-bõl kölcsönzött 2005-ös szabályok szerint fut, többé-kevésbé ....

lac coo
Nem tudom mit, csak viszket a tenyerem, meg ha már több száz órát kínlódtam a max-el az elmúlt hónapokban, legalább legyen valami haszna 😊))))

Alexease
A modolasi "hogyantovabbok" elsosorban tapasztalatokon, kiserletezeseken alapulnak, es "szajrol szajra jarnak"😉)))

Semmilyen leirast nem fogsz talalni😉 Az RSC-n van egy-ket okossag, de osszessegeben nem sokat er.

A a 3D modellen akarsz valtoztatni, akkor talan a regisztralt Zmodeller a legjobb, mert az behivja es menti is a GMT-t. De elviekben MAX-el is megoldhato. Mit akarsz pontosan csinalni, ugy talan lehet ra mondani valamit (amugy en autokkal nem foglalkoztam😛)
lac coo
Sup vagy Alex !

Le lehet írni pár modatban, hogy hogyan tudnék átalakítani valamely modellt a játékban?Mondjuk pl. egy F1 kereket vagy valamit ...
Semmi féle leírást nem találok ilyenekrõl, sem hogy hogyan tudnám ki-be rakni a játékba a cuccokat .Vagy ez a tudás a kiváltságosoké ?😊)))

copass
hisztiznek emberek itten kérem szépen! 😊
a GP79 mod az ûber nálam is, olyan rohadt nehéz hogy nem igaz, egy tiszta kört nem bírok menni, feszt odakoccantom vhová.

Istencsászár
Helyes szó inkább a leg felkapottabb, legismertebb, legjobban eladható reklám, bár az utóbbi 2 év elég izgalmas volt, már csak az a kérdés mihez képest.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Az izgalom az, ami a legkevesbe jellemzo ra😉
JuanG
pedig jelenleg az F1 nem a legizgalmasabb autósportok egyike szvsz 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
no igen...

Alexease
Ez a mostani Forma 1 ugyis mar teljesen mindegy milyen. Szerintem ha "beultetnem" valamelyik F1 rinyalot valamelyik MOD-ba (CTDP, RH, FSONE - 2004-2007), ha nem latna a festest, kivancsi lennek mennyi kulonbseget talalna koztuk, vagy meg tudna-e mondani melyik melyik😊) Ez mar nem a hasznalatrol szol...
Istencsászár
A fizika, meg a plusz lehetõségek az ami érdekes, most az hogy milyen modellel megy az ember már teljesen tök mind1.

JuanG
végülis mindegy melyik évet csinálják, lényeg hogy ingyé' van meg forma1 😛PP

nekem bõven jó az GP 79 mod...meg majd az F1 '94 -re kiváncsi leszek...

ebben a CTDP 2006-ban már több mint egy fél éves meló van!!!!kb nyára kijön és utánna g CTDP 94 csinálják, ha igen akkor a CTDP 2007 az 2008-ban fog kijönni kb 1 év múlva késnek sokat az a baj!!!
RH 2006 meg annyit lehet tudni, hogy 4 autót megcsináltak augusztusban és azóta semmi szentem nem is lesz RH VÉGE TUTI

JuanG
minek csinálja a CTDP a 2006-ost? miért nem egybõl a 2007-est csinálják? ... tudom hogy a 2005-ös kiadása után 2007-es évrõl még semmit nem lehetett tudni, de most már tudnák csinálni, ha nem a 2006-ost kéne befejezni...

Danecay
Mondjuk én úgy emlékszem, hogy CTDP-jék MONACO-nak is nekiálltak, és hát legjobb tudomásom szerint még az sem készült el, pedig hát nem mostanában volt azt sem amikor ezt hírül adták, sõt nem is látom, hogy dolgoznának rajta, viszont találtam valamit a honlapjukon amit valamiért nagyon titkolnak, kíváncsi vagyok, hogy mi lehet: That...One

Beleszólva a CTDP vs. FSONE dologba, csak annyit, hogy annak ellenére, hogy a CTDP jobban bejön, az FSONE stratégiáját barátibnak találom, ha így folytatják, mármint, hogy gyorsabban dolgoznak, és folyamatosan javítgatják, update-elgetik a modjukat és nem várnak egy évig, csak azért, hogy a valós erõviszonyokat modellezni tudják, így még az FSONE-nak elnézhetjuk esetenként a hibákat is hiszen próbálnak a rajongók, és forma1 szimulátort kedvelõk kedvében járni azzal, hogy gyorsan dolgoznak, míg CTDP ha hibázik fõleg ha nagyot akkor az nagyob blamázs, mert akár több mint egy évig is rajta ülnek a MOD-jukon, amit megértenék ha mondjuk Track Pack-el együtt adnák ki. Lehet hogy az FSONE team nincs olyan tapasztalt mint a CTDP, de lelkesek és hamarosan érkezik a 2007-es MOD-juk, vagy UPDATE-jük, vagy mindkettõ, míg a CTDP a 2006-os MOD-jukkal az állapotjelzõjük szerint még mindíg csak 50%-ná ljárnak. Továbbá az FSONE készül még újdonsággal, mint pl. a TV közvetítéses grafikák, és boxlegénység, bár gondolom ez nem lesz animált, de akkor is. Ja még annyit, hogy a 2007-es texturacsomagban lévõ CTDP-s gumiabroncsok nem lesznek benne a végleges változatban, hanem a saját gumiabroncs texturájukat rakják majd bele? Bár személy szerint a CTDP-s nekem is jobban tetszik 😊
És végül a készülõ PITCREW-rõl egy kép (még erõsen BETA, vagy inkább ALPHA)

innen tölthetõ , jelszót majd Totti ad, ha akar <#buck>
lac coo
Egyértelmû , hogy az FSONE 1.0 a CTDP fejlesztéseket használja (szabályok stb.), a 2007 skinpack-ban még a gumitexturát is egy az egyben lenyúlták. Ami végül is nem baj, ha valami jó születik , szerintem használnia kellene mindenkinek .

Amúgy nektek milyen modotok van? Kipróbálnám ...

b-type
A sok helyen megfigyelhetõ rohanás valahova.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Cowek
Vigyázz kikkel állsz le vitatkozni <#nevetes1>

http://www.f1-info.hu/

Istencsászár
Nem teljesen mind1 mivel mentek? a CTDP kis moddolás után frankó kis gém lett, olyan fizikát sikerült alá raknunk ami majdnem hûen tükrözi az Ausztrál erõviszonyokat, mint gyorsaságban mint vezetési stílusban. Ott az FSONE vagy a millio mod amivel játszhattok, a CTDP 06 is nagyon jólesz én várom mit raknak össze, márcsak a modellek miat is mer hiába FSONE 2006os csoda, ha a CTDP jóval szebb lesz és több lesz benne a lehetõség 1szóval profi munka, míg a másikról nem tudom azt elmondani.

Alexease
Ezeket a Forma 1-es rinyalasokat torolni fogom, semmi ertelme az egesznek;(
az volt a baj, hogy megcsinálták az rfactora is a CTDP 05 nem kellett volna és most már tudnák fejleszteni a 07

Firerock
az biztos hogy jobb csak már senki nem fogja letölteni amikor kiadják
én letltöttem a 2005öt de 1x jácottam vele
az fSONEal meg már 2hete jáccok

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

irlindy
a remény...sztem enyhén szólva jobb a CTDP...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
<#pardon1><#zavart2><#wilting>

CTDP MOD KICSIT CSÚSZIK ÁÁÁÁ bele sem merek gondolni mikor lesz CTDP 07
FSONE a remény!!!!!!

RH-hoz képest villámkezüek és legalább nyilatkoznak is <#buck>
Istencsászár
Hát nem haladnak valami gyorsan, de hajrá persze, majd csak 1szer kész lesznek.

Istencsászár
Off:

Szombati 2 etapról ( 3.at törölték ) egy kis video, ha a kép nemis olyan jó, de a hangot próbáltam feljavítani ahogy tudtam.
Eger Rally 1.nap Terpes - Egerbakta

JuanG