rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok embert tréfált ez már meg elsõ tesztjein 😊)))mint te is tudod kanyarodáskor néha nem e legjobb , ha abszolut modon dolgozik a TC, F1-ben rohadt bonyololt beállításokkal megy, és bizony van , hogy enged egy kis megpörgést .... A tv közvetítés visszajelzõje mint sokan mondják elég gagyi dolog .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
vagy ki kell kapcsolni.
Hasonlóan az ABS-hez, semmit nem ér ha abs-szel pumpálsz vagy ilyesmi...ha jó a rendszer akkor tövig kell nyomni, vagy ki kell kapcsolni és akkor lehet pumpálni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Mindenról tudom mi micsoda, ( egy az egyben maxos..) , de nem tudok semmit sem kijelölni sem módosítani 😊)))))Akárhová kattintok csak forgatja a bal egérgomb 😊)))Egy rohadt vertexet nem sikerült még kijelölnöm benne 😊))))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
érdekes volt, hogy le/fel váltáskor állandóan világító TC-vel közlekedtek😄 csoda ha megprödülnek néha ezek a robotkocsik..
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Nézd meg ezt a srácot:youtube '77, mennyire természetesen ellenkormányoz, vagy nézd a régi felvételeken milyen természetesen fordultak el gázzal a lassú kanyarból.
Ma meg mi van? Villog a tc,...de már nem sokáig remélem.
1280x1024 ultra graf, 4xAA, 8xAF, 20 autóval 40FPS alá még nem sikerült gyilkolnom...
Általában ha 2-3 autót látok elõttem illetve még 1-2 a tükörben akkor 70-80FPS,
Nah ennyit az F1-rol😉 Meg a TV-ben is unalmas, raadasul meg itt is ez magy😉)
De nekem ugyis mindegy, egy F1 sincs fent😉 Kiveve a gyari ISI BMW-t😉 Ja es persze, az F1 1979-et, ami az egyik legjobb MOD😉)
Mást ne mondjak az FSONE 07 még mindig a CTDP-bõl kölcsönzött 2005-ös szabályok szerint fut, többé-kevésbé ....
Semmilyen leirast nem fogsz talalni😉 Az RSC-n van egy-ket okossag, de osszessegeben nem sokat er.
A a 3D modellen akarsz valtoztatni, akkor talan a regisztralt Zmodeller a legjobb, mert az behivja es menti is a GMT-t. De elviekben MAX-el is megoldhato. Mit akarsz pontosan csinalni, ugy talan lehet ra mondani valamit (amugy en autokkal nem foglalkoztam😛)
Le lehet írni pár modatban, hogy hogyan tudnék átalakítani valamely modellt a játékban?Mondjuk pl. egy F1 kereket vagy valamit ...
Semmi féle leírást nem találok ilyenekrõl, sem hogy hogyan tudnám ki-be rakni a játékba a cuccokat .Vagy ez a tudás a kiváltságosoké ?😊)))
a GP79 mod az ûber nálam is, olyan rohadt nehéz hogy nem igaz, egy tiszta kört nem bírok menni, feszt odakoccantom vhová.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
nekem bõven jó az GP 79 mod...meg majd az F1 '94 -re kiváncsi leszek...
RH 2006 meg annyit lehet tudni, hogy 4 autót megcsináltak augusztusban és azóta semmi szentem nem is lesz RH VÉGE TUTI
Beleszólva a CTDP vs. FSONE dologba, csak annyit, hogy annak ellenére, hogy a CTDP jobban bejön, az FSONE stratégiáját barátibnak találom, ha így folytatják, mármint, hogy gyorsabban dolgoznak, és folyamatosan javítgatják, update-elgetik a modjukat és nem várnak egy évig, csak azért, hogy a valós erõviszonyokat modellezni tudják, így még az FSONE-nak elnézhetjuk esetenként a hibákat is hiszen próbálnak a rajongók, és forma1 szimulátort kedvelõk kedvében járni azzal, hogy gyorsan dolgoznak, míg CTDP ha hibázik fõleg ha nagyot akkor az nagyob blamázs, mert akár több mint egy évig is rajta ülnek a MOD-jukon, amit megértenék ha mondjuk Track Pack-el együtt adnák ki. Lehet hogy az FSONE team nincs olyan tapasztalt mint a CTDP, de lelkesek és hamarosan érkezik a 2007-es MOD-juk, vagy UPDATE-jük, vagy mindkettõ, míg a CTDP a 2006-os MOD-jukkal az állapotjelzõjük szerint még mindíg csak 50%-ná ljárnak. Továbbá az FSONE készül még újdonsággal, mint pl. a TV közvetítéses grafikák, és boxlegénység, bár gondolom ez nem lesz animált, de akkor is. Ja még annyit, hogy a 2007-es texturacsomagban lévõ CTDP-s gumiabroncsok nem lesznek benne a végleges változatban, hanem a saját gumiabroncs texturájukat rakják majd bele? Bár személy szerint a CTDP-s nekem is jobban tetszik 😊
És végül a készülõ PITCREW-rõl egy kép (még erõsen BETA, vagy inkább ALPHA)
Amúgy nektek milyen modotok van? Kipróbálnám ...
én letltöttem a 2005öt de 1x jácottam vele
az fSONEal meg már 2hete jáccok
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
FSONE a remény!!!!!!
Szombati 2 etapról ( 3.at törölték ) egy kis video, ha a kép nemis olyan jó, de a hangot próbáltam feljavítani ahogy tudtam.
Eger Rally 1.nap Terpes - Egerbakta