rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ginger17
Türelem! Én majd' két napot vártam... <#nyes>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

AlieN911
😊 Hát a skyline-al sehogy se akar menni, meg se mozdul..:S 1x majdnem kijött.. de a végén mindig tulfordul:S Az miért lehet? Késön kormányzok ellen? 2 driftecske jött eddig össze Drift 1Drift 2 -- persze supraval (hatsókerekes 😄)

Honda - The Power of Dreams

laci 700
Hello!
Próbáltam regelni az rFACTOR CENTRAL oldalon de nem küldenek válasz e-mailt és belépni sem tudok... az e-mailom is jól adtam meg és jól írtam be a jelszót is... tehát nem tom mi a gond... másnak is volt ilyen?
és csak regisztrálva lehet letölteni módokat? miért?
thx

JuanG
youtube-on vannak JSC-s driftes videók, de még nem próbáltam, valszeg ott a skyline 4kerekes...állítólag még a BMW 1.1 -es street változatával lehet szépeket driftelni, de még ezt se próbáltam...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
jó reklám a filmhez 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

AlieN911
Hát igen az a mod isten lesz <#vigyor2> csak lenne már készen! Tudom h. jo munkához idö kell, de akkoris<#worship>
Meg a Subaru Impreza WRX STi video se semmi<#vigyor2> Azis jöhetne, imádom a SUBARUt<#szeret><#worship>

b-type
aszondják szándékos volt,...egyébként elég érthetetlen hogy mit akart, onnan már ha kirakja a s'eggét is nekicsúszik. Megfékezni meg nem fékezte blokkra.
szal elég tömör hülyeség, urimuri bsszameg, én egy ilyen verdáért megfogom a bokám,..kétszer.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Öszkerekes autókat a legkönnyebb driftre állítani, de sokat kipróbáltam már..igazából asszem az összes eddig nyilvánosan megjelent moddot, de sosem éreztem úgy hogy beklappolna.
Az egyetlen ahol hátsókerekes autókkal szépen karcolták a driftet az Ingy és Juan drift változata.
...vmint asszem vki linkelt még egy videót a rövid Sardian parkról, ahol bímerekkel drifteltek, az is szép volt.
De amit I&J drift videójában lehet látni az meglehetõsen meggyõzõ, meg kell várni azt.
sajna a legtöbb rFactor tapadás és irányítás az 'bekígyózik', az irányítás nem méri a kilincselt csúszás által lecsökkent kormányzott kerék tapadását, hanem uolyan kormányozhatóságot számol alá, ezért aztán nagyon könnyen átcsapódik az autó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

copass
még fejlesztik

AlieN911
Hali!! Melyik mod alkalmas legjobban a driftre,ill valami driftsetupot használtok? A JSC beta 0.1 moddal probálkozok, (nem lehet állitani semmit a kocsin) nem nagyon akar sikerülni😞 Az eleje néha összejön, de a végét mindig elbax*m 😞 Van valami trükk? De lehet csak a technikám kuka..
A DRIFT mod hogy áll, valami hir?

Alexease
<#eljen>
En meg GPL-lel toltam rajta sokat, NR-rel mar nem igazan. De most epp' jo lesz a GP79-hez😉)
b-type
Jött egy pálya:Lakeside.
szegény elég kopottas már, és elsõ nézésre semmi különös.
De vannak trükkjei, nekem inkább az NR2003 alatt lett ismerõs nem a GPL alatt, de már akkor is tetszett, kicsi-rövid és keskeny, jó fékekkel, és pontos pályahasználással.

b-type
én nem tudok ebben segíteni, de általában a ligák segítenek..vki megveszi neked te pedig átutalod neki, vagy odaadod a pénzt.
Nekem is így lett meg...volt egy jó srác aki segített 😊

Az a helyzet hogy a szimezés természetesen online a legjobb, de ragasztó módon, ...ehez viszont jól összeszokott csapat kell.
Tehát ha megveszed a játékot, és befizeted a szerverdíjat, akkor kapod meg a fullos élményt.
ha tört játékkal offban nyomod, az töredéke, ha tört exe-vel játékhoz csatlakozol az is müködhet így-úgy, de errõl nekem nincs infóm.
Általában a ligák támogatják a játékfejlesztõket azzal hogy eredeti exe-vel futtatják a mezõnyt.
Legalábbis a legjobb ligák.

KillR
köszi, megpróbálom
és arra nem tudsz vmi megoldást, hogy hogyan szerezhetném be az eredeti játékot? mert megnéztem a ligák szabályait, és mindenhol kötelezõen eredeti kell, nekem meg hát KÖHÖMMM 😊, nem az, és neten keresztül nem tudom megvenni :S mit tudok tenni?

arty
köszönöm! (nem jutott eszembe a cim 😊 )

Forza.

b-type
nézd meg a banner-ben lévõ liga linkeket, van ahol vannak nyílt tesztnapok, vagy nyitottak az edzések, oda beférsz sztem.
De tény hogy pályákból van kisezer féle...moddokból meg a másik millió.

KillR
ja és ugye a legjobb, hogy nem is tudom megvenni neten keresztül a játékot, szal ha esetleg nincs ingyenes liga, akkor a sok gyakorlás után talán megvenném a játékot, de nem tudom, hogy hogyan...erre esetleg vmi ötlet?

KillR
hmm esetleg valaki tudna jó, nem fizetõs ligákat mondani? mert szívesen benne lennék, de a fizetõs ligák nekem kissé húzósak (nem a pénz miatt, sokkal inkább amiatt, mivel még nem vagyok olyan jó, hogy komoly fizetõs ligákon vegyek részt)?
az eddigi gyors válaszokat meg nagyon köszönöm mindenkinek!

Alexease
Szinte minden palyaba, mindenki belepiszkal, foleg akik szervert inditanak. Igy szinte lehetetlen egyezot talalni;(
Az egyetlen megoldas, valamilyen bajnoksagba belepni, es az ottani modokat, palyakat, beallitasokat hasznalni.

Bajnoksagokat, szervereket (fizetosek) a banner alatt talasz alinkeknel.
KillR
huhh, és honnan lehet tudni, hogy milyen pályát kéne leszednem? hisz tudomásom szerint a spet f1 2006 track pack-ben benne van az összes f1-es pálya...ti hogyan online-oltok?

JuanG
vagy olyan pályát használnak a szerveren ami neked nincs meg vagy módosított...

Istencsászár
Le kell szedni pályákat is, ha nem gyári pályákon fut egy szerver...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

KillR
sziasztok!
kezdõ autószimulátoros vagyok, nemrég kaptam névnapomra családtól egy DFP-t, nagyon jó, imádom 😊 és eldöntöttem, h nem NFS-re használnám, hanem vmi komolyabbra, és keresgélés után ráakadtam az rfactorra; leszedtem hozzá az FSONE modot, meg a ctdp-t is, illetve a spet F1 2006 track pack-et is; neten próbáltam fsone-os modos szerverre menni, de kidobott vmi olyasmivel, hogy nem találja a pályát...aztán ctdp modosra is mentem, de ott is ugyanez
a játékért nem fizettem 😊 lehet, h ez a baj?

JuanG
csak tudnám miért villog a fák árnyéka a francba 😞((

JuanG
szakadékos...az melyik rész? 😛P...híd nem lesz valszeg, nagyrészt végig erdõs lesz mert így parásabb a feeling meg maga a pálya felépítése is csak egy csík...néha lesz megszakítva tereptárgyakkal, kunyhókkal, sziklákkal, nézõkkel stb...meg többféle fa is lesz, pl a jellegzetes fehérkérgû vékony fa ami finnországban igencsak elõfordul 😊)

b-type
atom! <#eljen>
végig azt vártam hogy mi lesz ha odaérünk ahoz a részhez ami messzirõl szakadéknak néz ki 😄
Nem tervezel egy hídat? 😊
az eleje az nagyon szép..de frankón nagyon, aztán a mezõs rész laposabb..gondolom ide raksz majd ezt-azt..nézõk, bokrok, indiánok ilyesmi 😊
De jó döngetõs..<#eljen>,atom, nekem bejön.

JuanG
kis videó a készülõ rally pályámról, sok munka van még vele 😊)

rally finland stage 1

off
Privát ment...
on

Ginger17
Ok, megfogadom! Egyébként mit lehet tudni arról a '98-as CART mod-ról (az utsó éve volt a CART-nak amíg még számított valamit az a sorozat)? Pontosabban a készítõ társaságról? Két mod-ot már nagyon várok: a fentit meg a Virtua_LM GTX5 + LeMans -t. Remélem nem csak igéret és végigviszik...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

b-type
off:
figyuzz ugorj már át akkor az F1 topikba, vagy jöhet privátban is hogy mire van ekkora arcod, ha már bekóstolsz (gondolom engem, vagy ha nem akkor én szivesen magamra veszem, szánok rá idõt). 😊
Kiváncsi lennék te hogy gondolod, hogyan müködik a TC.
on:

Szerintem próbáld csak ki mindet, mármint low, medium, high. Aztán azt tartsd meg amelyik a legközelebb áll a vezetési stílusodhoz.. 😊 Illetve azt, amelyikkel gyorsabb vagy...

Ginger17
Köszi a gyors válaszokat!

CTDP-vel autózom... próbálok körözni. Eddig nem használtam semmilyen segítséget. TC se volt bekapcsolva, csak éreztem, hogy ez nincs belekalkulálva a fizikába (óvatoskodtam is rendesen), gondoltam jobb megkérdezni Tõletek. Hezitáltam a 0 és a Low között, asszem a Low lesz a megoldás.

Üdvözletem!

Istencsászár
Ha kis kihívás kell akkor Low, bár ez mod függõ is, pl CTDPben a High Tc annyira zavaró és annyira segít, hogy elvész minden amitõl értelme lenne az egésznek, Mediumon már jobb, de Lowon se roszabb csak meg kell szokni, és a setupot ehhez mérten kell belõni. A többi segítséget meg felejtsd el, csak autómata kuplung, más nemkell.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A kérdésed teljesen szubjektív. Mindenki olyan TC-t használ amilyet akar. "low"-ban jobban kell vigyázni, viszont értékes nyomatékot lehet vele az aszfalton tartani, mint a padlógázas "high"-al.
De nem állok le ismét vitatkozni azon, hogy mennyire padlóznak TC-vel a valós pilóták. Mert ez tényleg nem ennek a topicnak a témája, és nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy a vitapartnerem kellõen tájékozott a valós F1 sporttal kapcsolatban...😞

Ginger17
Ez a kérdés már a vezetési élménnyel kapcsolatos... ugye? <#vigyor3>

Ginger17
Sziasztok!

Az F1 modokban milyen segítséget érdemes használni a "realitások" figyelembevételével? Van ugye TC, de milyen erõsséggel? Ki, mit ajánl?

Ez is a klasszikus vezetési élményrõl szól? <#beka2>

Alexease
Olyan "NightWish-szeru", de en igazabol passzolok😉
SitatiS
A zene ami alatta megy,mija?<#smile>

Let the good times roll.

lac coo
Így ,így..... 😊))))))<#beka2>

(Persze ettõl még nekem van igazam ....<#banplz>)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
de már elmúlt. 😊 <#wave>
Mi olyan 'flémerek' vagyunk akik nem vesznek össze 😊

lac coo
Pont rám kened 😊)))
Én meg Btype voltunk a legnagyobb flemérek 😊))))

Alexease
Alexease
#23922 😊

Felesleges nyitni! Az rFactorrol es a modjairol (beleertve az F1-et is) itt lehet/kell beszelgetni😊 Amit hanyagolni kellene, az a "valodi" F1-es dolgok😊
arty
honnan? 😊

Forza.

Istencsászár
#23922<#wow3><#szomoru1>

Firerock
hát mer téged zaavr hogy F1es modokról beszélgetünk

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

lac coo
Minek nyitnál ???

Köszönöm szépen az információt :-) Akkor asszem tudom, milyet veszek...