rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó... de 2008-as mod mikor lesz <#buck> <#banplz>
lac coo
Nem, tom ...Szerintem nincs látható kopás a CTDP-ben.Amúgy skin nem az enyém, csak kiváncsi vagyok mennyien harapnak rá a jelentéktelen csíkra 😊)))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ginger17
...és a Fisichella felkapta az Alonso tavalyi ruciját a sisakkal együtt??? 😊)) Amúgy a fehér csík nagyon szép. Le is kopik??? 😊))

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo

lac coo
Álmodik a nyomor ? 😊)))))

Ginger17
Bocs, hogy így zargatlak, nem teszek ilyet többé...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Ja! ...és a játékban az FFB értéke?
Egyébként most sokkal nagyobb gonddal küzdök. Felpakoltam a GP79-et, erre elszállt a "visszajátszás" a progiban (nem mûxik az "R" pedig be van lõve rendesen). Mi a bánatot okoztam össze má' megint! <#shakehead>

Ginger17
Ok!<#kacsint>

Alexease
Sajnos a megcsuszasokat erdekesen "szamolja" a program😉 A Speed Sensitivity az NULLA legyen!! Az erzekenysegek 50% (esetleg a pedaloknal 0%).
Ginger17
Köszi. Úgy vettem észre, hogy ha kanyarodás+fékezésnél blokkolnak a kerekek, akkor következik be az általam leírt jelenség. Nagyjából értem amit írtál és el is fogadom. Most már csak az a kérdésem, hogy magában a játékon belül kb. mi a "jó" beállítás? Mennyi az FFB és mennyi a jó speed sensitivity érték? Az alap Logitech config -81% és 20% -ot ajánl.

Alexease
A Mexico City (Hermanos Rodriguez) palya a NASCAR hivatalos helyszine. Regisztracio nelkul innen is toltheto, az osszes tobbi palyaval egyetemben (jo minoseguek!):

http://www.nros.org/nascar/
Alexease
- A Centering azert nem kell, mert az egy allando kozeprehuzast general, ami abszolut valotlan. A kormanyon jelentkezo jobbra-balra huzo erok obb reszbol tevodnek ossze (egyszeruen): tapadasi es surlodasi erok, a "felfuggesztes", es a kerekek forgasabol adodo ero. Ezek mind dinamikusak, vagyis sok mindentol fuggnek. A kozeprehuzo ero bekapcsolasakor, allo helyzetben is kozepre mozdul a kormany, ami eleg trefas😊) Raadasul, teljesen elnyomja a felfuggesztesbol eredo eroket, igy sokkal nehezebb korrigalni.

- Damper/Spring: Az FFB erok ket nagy reszbol tevodnek ossze. A fizikabol, a felfuggesztesbol/kerekekbol jovo erokbol, es a szimulalt effektekbol. Az rF-ben a kerekek tapadasat "szimulalja" a program, amelyeket a Damper/Spring beallitasokkal lehet szabalyozni. Ha tul erosek ezek az effektek, akkor "elnyomjak" a felfuggesztes erejt.

Tesztelgesd, az a biztos😉)
Ginger17
Téééleg. Köszi!
Már nemcsak a pályán vagyok béna, hanem a net elõtt is...<#zavart1>

V43 1105
Hali!

Egy regisztrálás után, innen tölthetõ is <#nyes>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ginger17
Meg úgyi a gépelést is gyakorolnom kellene... <#szomoru2>

Alexease! Ez a GP79-es MexicoCity saját "találmány"???
Baromi jó, honnan lehet beszerezni?
Üdv!

Ginger17
Nekem DFP-m van és van itt van valami amit sosem értettem:

A CENTERING SPRING miért ne legyen engedélyezve???
Most nem azért, de kipróbáltam így is, meg úgy is, de ha kikapcsolom szinte semmi ellenállása sincs a kormánynak a kanyarokban. Nanemá... sõt. Kifejezetten olyan, mintha a kanyar közben elfogyna az FFB.

Az addig rendben, hogy minden fórum tényleg a kikapcsolást ajánlja de nakam akkor is fura. Én még nem vezettem igazi versenyautót, de zényleg ilyen "laza" a valóságban?

Kérdés: a SPRING és a DAMPER mi a fene?

Alexease
Es milyen tipus?😉

Ha meg nem volt FFB-s kormanyod, akkor 1-2 jotanacs😉

- A Control Panel/Game Controllers/Logitech Properties/Settings reszben kapcsolk KI a COMBINED reszt, es NE legyen bekapcsolva a ENABLE CENTERING SPRING. Az OVERAL EFFECTS legyen 100%, a SPRING es a DAMPER csuszkakat pedig huzd kissebb ertekre (20-50%).
- Jatekonkent kiserletezd kia legjobb beallitast, nagyon sokat szamit a jo FFB.

- Az rFactorban a ..\rFactor\UserData\TE_NEVED\controller.ini-ben talasz meg jonehany hjasznos beallitast! Ezeket allitsd be:

- Steer Ratio Speed="0.00000"
- Speed Sensitive Steering="0.00000"
- FFB steer force neutral range="0.00000"
- FFB steer force neutral function="0.00000"
köszi(amugy igen, logitech😄)

HUNForrest-Gump

Alexease
Gondolom Logitech?!
A jatekban a Controls/FFB/Force Feedback Strenght bealliast huzd NEGATIV ertekbe.
Hali!
a nyuszi megdobott egy feedbackes kormánnyal, de egy kis segítség kéne. Hogy lehet azt beállítani hogy mikor vmelyik irányba elfordíton ne húzza ki oldalra, hanem inkább középre húzzon?thx

HUNForrest-Gump

Alexease
Ugy nez ki, az ISI folytatja az F1-es "szerepleseit", kint voltak Malajziaban is, es a "szemtanu(k)" szerint, meg esett is az rFactorban?!

Jo lenne valami kep/video is rola😊 Valszeg keszulget az rF 2.0 amit megvehtunk😉) Remelem, nem csak az eso lesz benne az ujitas, megszorjak a sok hianyzo kiegeszitessel is (lasd SimBin, pilota es egyeb animaciok, normalis, strukturalt menuk - foleg palyavalasztas -, szelvedo efektek, meg tobb hang efekt, es remelhetoleg pMotor2.0 - uj fizikai motor, vagyis nem az elozoekbol tovabb barkacsolgatott😛PP).

http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=287136
b-type
Megnéztem ez is nagyon jó, alaposabban meg kell nézzem a kameramozgatási lehetõségeket, és beállításokat, mert nekem a valós idõben való mozgatás nem tünt felhaszbarátnak.
Bááár megmondom kerekbe igazán nem is próbáltam, mivel ha a belsõ felvevõjével akarom rögzíteni akkor a pályán kihelyezett kamerákat külön használva azok nem rögzülnek a pozicióban felvételkor.
és persze a lekövetés sem müködik.
Jó nyúlat! 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Tessek, masik UltraLow😉 Raadasul fekete-feher😉 De igy sem volt gyorsabb😊

rFactor_GP79_MexicoCity_Alexease (WMV, 3,5Mbyte, UltraLow😛)

Alexease
Ezzel igazabol szinte semmit nem csinaltam😊 Csak tesztnek indult, mert bedoglott a Vegas es/vagy egy codec, azt akartam rendberakni😊 Amugy semmi trukk, normal sebesseg, a jatekban mozgattam itt-ott a kamerat, meg a Vegas-ban a nagyitottam bele neha😉

De valami nem stimmel(t), mert 3x kuldtem ra, abbol 2x rossz lett (nincs kep, szaggat). Harmadikra meg indokolatlanul lassan csinalta, pedig LOW?!:/

Most renderel egy masikat, az is lassu, pedig az is LOW😊)
b-type
nagyon hangulatos <#eljen><#eljen>
bitang jól áll neked ez a kameramozgatás 😊
lassítva veszed és újragyorsítod a videószerkesztõben?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ha mar Lakeside, es ha mar McLaren, akkor GP79😉)) GPL nosztalgia😛

rFactor_GP79_Lakeside_Alexease (WMV, 9Mbyte, UltraLow😄)

(Talan meg WMV10 is van benne, valami nagyon megszivatott, azert lett ennyire gany😄)
JuanG
én még csak most próbáltam ezt az "új" Nordschleife-ot, sokkal élethûbb lett, átdolgozták a pályageometriát:

nord

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

aszta! kész a mclaren! micsoda haladás!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Tettem egy halvány kisérletet az rfactor Vista-n való futtatására, az eredmény: -40/50 FPS (legújjabb driver) a ctdp 2005 modot probáltam, az rFactor licensz fájlját (Trymedia mappa) a ProgramData mappába kell másolni (rejtett mappa) aki ki szeretné próbálni, egy furcsaságot is találtam: a játékban létrehozott profilt nem találom a helyén (a játék mappájában), bemásolt profil esetén meg a játék nem látja a profilt, röviden ennyi <#buck>
Tomievo
Nézd meg a Redline trailerét is. Tömény hányós, tipikusan amcsi, szar autós film. Már a trailertõl is hányingerem volt, nem hiszem, hogy a film jobb lenne, de azért vszínû meglesem a verdák miatt.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

b-type
hangja tényleg visszhangzik 😄
Az alulkormányozottság orvosolható, legalábbis én 5%gázelvételi - 40%gázos diffivel, 7szárnnyal, és 115-15 merevítéssel jól el voltam LakeSide-n most.
bírtam..majd még belesassantunk egy széles versenypályába.

nem jõvõ évet akartál irni ? <#banplz>
JuanG
hurrrrrrááááá!!! 😊 .. már alig várom, jövõhéten vagy hónapban kész lesz? 😛PP

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

NEM LESZ RH 2006!!!!
MÁR A RH 2007 KÉSZÜL A McLaren már készen van!!!!!!

A CTDP-s fiúk most jöttek rá, hogy a 2005-ös modjukat konvertálták a GTR2-be, meg az ebay-en pénzért árulták a modjukat <#circling>
lac coo
Kicsit alulkormányzott ez a DBR9 😊))) Vagy csak sokat F1-eztem a napokban 😊))))
A hangja meg viszhangzik, vagy mi ....

Alexease
Es az utobbi idoben be is gyorsult😉 Legalabbis nekem😛 Nehany hetig, alig ment 4kb/s fole a letoltes;(
Alexease
Valami tortent😊 Egyik nap nekem is gyanus volt, hogy nem kellett varni😉)
lac coo
Rapidon megszûnt a várakoztatás? Napok óta egybõl lehet tölteni ....

Alexease
Nem hinnem, hogy szuksegesek lennenek a kepek, az rF Centralon fent van minden... akit erdekel, odamegy, megnezi, letolti, kiporobalja, stb.
jól majd lassan képeket is udok betenni

Istencsászár
Amit minden template... csinálhatsz saját sikneket, de ezt egy moddernek tudnia kellene, tényleg h áll a mod?<#vigyor3>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DBR9 Challenge Template ez mit tartalmaz?

Alexease
b-type
<#eljen>..megnézzük..

KIJÖTT A DBR9

Az rFACTORban lehet menet közben menteni? GP 1979-ben pl verseny közben, vagy idõmérõ után, mint a GT Legends-ben, mivel ebben nem lelem.
lac coo
Ezt a Nissan Xanavi mod-ot milyen gép fogja bírni ? 😊)))
Itt a négy felni annyi poligon mint máshol egy komplett autó 😊)))

Danecay
Ez a fickó Az új fiú címû filmbõl a szemmelverõs csávó, vagy a Horrorra akadva 3 Morpheusa. Az IMDB-n is van róla kép a megcsukott Ferrarri-val és ahogy nézem idén lesz is egy REDLINE címû film, amiben egy ilyen verdával szerepel, így lehet a forgatáson, vagy az elõtte való gyakorlás során csukta meg a gépet😊

AlieN911
Modosítok...<#idiota><#eplus2><#zavart1> Skyline-al sokkal jobb<#idiota> Egész jól megy vele, csak a tempot nem érzem néha, vagy tul gyors, vagy tul lassu<#whatever>

Honda - The Power of Dreams