rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
én a GTR2-t csak esõben használom 😊
Viszont az ziher, hogy egy rajt utáni elsõ kanyar nagyon odafigyelõs online futáson esõben.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Lehet csinalni esos palyat😉 Igaz, nem fog esni az eso, nem tukrozodik az aszfalt, de 1-2 dolgot atirva, ugy csuszik majd mint a vizes aszfalton😊

De az esovel mindig ugy voltam, hogy mindenki rinyal erte, de kivancsi vagyok, hogy ha lesz (vagy mar mashol van - GTR2, WTCC) akkor hany szazalekat teszik ki az esos futamok a teljesnek?! 😊)
b-type
ezt ne is folytasd me' mekhasz.
😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Meg a vizesgumi ...Az nagyon kellett 😊)))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Bizony jó , most próbáltam ki én is ... Csak kár hogy ellenkormányzásnál hajlamos a másik oldalra átvágódni, igaz, szinte default setuppal mentem ...

JuanG
okokok...de ezek az újak 😞(

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
tegnap toltuk Ingyvel a f1bmw-t, valóban jó, low TC-vel teljesen vezethetõ és élvezetes 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
Kösz!, akkor megnézem, nincs más hátra😊

Amugy kellemes lett a ha jól vettem ki a kommentekbõl a ISI-nek készített CTDP féle 2007-es BMW-k. Végre nem érezni azt a tehetlenséget ami a CTDP 05ben van, az autó fürge jól rányítható és a gumi keverékek is jók.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Ezt meg nem probaltam, de NASCAR-ban valszeg az NROS csapat a nyero😉 Vagyis akit erdekel, ezzel erdemes foglalkozni.

De az, hogy mint NASCAR "jatek", MOD milyen (fizika, gumi, iranyitas), az mar mas kerdes. Valszeg inkabb maradok az NR2003-nal😉
Istencsászár
Ez mennyire jó? ( mivel neked van rálátásod erre, össze tudod hasonlítani egy igazi Nascar játékhoz képest )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Porto, Curitiba, Pau nem nagyon van, vagy legalabbis nem lattam eddig😉
A tobbit megtalalod a banner alatti linkeken (rFactor Central, rF Tracker).
avcom
Monza van Brianza néven az ISI-tõl

avcom
szerintem nem készült el mindegyik, ami megvan az valszeg a gtr2-bõl lett kiszedve

rtracker.org (torrent kliens szükséges)

HUNtalicska93
nem tudtok egy olyan oldalt,ahonnan az összes idei wtcc-s pályát letudnám töltenimnem muszáj egybe,hanem linkenként is elfogadomm néztem rfcentralon de nincs meg az összes,íme a pályák:
Curitiba
Zandvoort
Valencia
Pau
Brno
Porto
Anderstorp
Oschersleben
Brands Hatch
Monza
Macau

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

b-type
Mekhasz (különben is már igyekezned kell, uvolt hogy a héten meglesz <#idiota>)
RHCP sirályos.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
lötyi zene nem kéne <#hehe><#idiota>

Alexease
Az F1 es a Megane MOD utan, ez is megerdemel egy linket!😊

NASCAR Racing 2007 MOD (NROS)

pajti
<#eljen> szépen megkínáltad! 😊 <#buck><#worship>

sanzik
photoshop...
<#idiota><#nyes>
lac coo
Itt hányadik körödet kapod meg éppen ? 😊)))))

b-type
Egy kör a Megane 2.0-val (27mb)..semmi extra, csak egy mezitlában tekerés.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
<#mf2><#action>

JuanG
ezzel egyetértek, valóban izgalmas, de lehetne jobb is kis gumijavítással...mert nem baj ha érzékeny a segge, csak lehessen "leápolni" 😄DD

avcom
ezért játék a játék és valóság a valóság <#vigyor>

b-type
Azért nálam az egyik kedvenc 😊
Olyan jó érzékeny a segg'e <#zavart1>
ÉS most mintha kicsit megbocsájtóbb lenne..nem tudom, vagy mert itt most alapbeállon hajtottam régen meg ki volt hegyezve.
De nagyon jó autó, jó vezetni mert izgalmas.

Danecay
Hi All!

Tartozom egy vallomással. A reggeli órákban feltett kérdesemet, tudjátok, hogy honnan lehet letölteni a gémet, ill. a hozzávaló törést, valamint melyik a legfrissebb F1 2007-es mod, valammint, hogy bill.-el milyen segítségeket érdemes használni, csupán a nyugalom megzavarásának szándékával tettem fel. Még a játék megjelenése elõtt elkezdtem követni a vele kapcsolatos történéseket, és e fórumnak is napi látogatója vagyok még ha nem is szólok hozzá mostanában olyan sûrûn, eppen ezért tudom, hogy a warez téma elég érzékenyen érinti az itt fórumozókat, sõt egyeseket az F1 is irritál 😊 Gondoltam felkavarom egy kicsit az állóvizet és megnézem, hogy hogyan küldenek el egyesek a búsba, de gondolom Alexease, egyszerûen oldotta meg a dolgot 😊 Magyarul csak poénnak szántam, nem úgy mint egy a GTL topicba keveredõ fitalember.
Azért remélem nincs harag😊

Ja és akik vették a fáradságot, és megpróbáltak válaszolni, a kicsit irritáló kérdéseimre, azoknak minden esetre köszönöm! 😊

JuanG
<#idiota>

JuanG
settings/controlls?? ...esetleg...

Yoda001
valaki mondja meg pls hol tudom beállitani a kormányt és pedált.. a kormányon elég sz@r helyen van a fel és le válto gomb xD

http://9gag.com/gag/5135249

JuanG
sajna a fizikán nem nagyon javítottak, itt fõleg a gumikra gondolok...kb. ugyanaz mint az elsõ rész, leszámítva az új modelleket...szal kellemes, de nem egy hûûûûhhha 😊)...

Istencsászár

azta<#wow1><#boxer>

Ginger17
Egy mod, amit igértek és elkészült... <#wow1>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Istencsászár

HUNtalicska93
2007-es modot ne nagyon keress(ami reális is) hanem majd szeptmeber-október fele,addig meg toljad a ctdp 2005-el😊
ja és tört gémmel nem nagyon lehet menni online-ba,mondjuk én próbálgattam,de néha kidobott csak úgy,szóval

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Istencsászár

avcom
kicsit enefeses a nyilak miatt <#vigyor>

apropó, Lacháza lement a klotyón? <#papakacsint>

leho94
BSplayer asszem😛

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Yoda001
valaki megmondaná mivel tok lejátszani avit? amiket letöltök soha nemtom se winamppal se winfos media playeerrel(pedig a legujabb van mind2böl)..

JuanG
<#eljen><#taps>

Alexease
Es az utvonal😉
lac coo
Kira 😊 Bár így elég érdekes, C64 stílusban 😊)))

Istencsászár
<#eljen>

Alexease
Kozben gyorsan felert😉 Termeszetesen csak az utvonal van meg - ami elvileg "pontos" - vagyis nincsenek mas objectek, texturak, stb.😊)

Billentyuvel mentem, vagyis azt nem kell nezni, mert orultem, hogy igy korbeertem😉))))))

rFactor_Singapur_TEST_Alexease (AVI, DivX, 12Mbyte)

Alexease
Csak nem birtam ki, raszantam a napot, es osszetakoltam Singapur-t (jovore Forma1, varosi, ejszakai palya)😊))
Igy elsore jonak tunik, bar gozom sincs merre fognak menni rajta😉 De ha a jatekban rendesen ossze lenne rakva, eleg jo nyomvonalakat lehetne rajta kesziteni (Short, Sprint, Tourning, Formula es a GrandPrix)😄D

Egyelore kep, aztan toltok fel fapados videot😉)

lac coo
3Dmax webfordítás , LOL :

Minden, amit teszek, kiválasztja a függõleges élek közül mindegyiket és használó az eszközt csatlakoztat hogy több részt adjon hozzá, azután megható õk az, hogy nekem hol van szükségem rájuk, azután skálázás középen szekció létrehozni a mártást középen. Végezetül, lesimított él bármennyi 2 ismétléssel szegélyzi azt az igényt, hogy ropogósak legyenek, és tegyenek egy használati meshsmootht*. <#fejvakaras><#taps>

minden verzióban ugyanaz a könyvtárstruktúra😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Innen leszeded a a patchet (http://www.rfactor.net/) es felteszed. Ha warez akkor GOOGLE vagy kereso itt az oldalon (loader szora).
Yoda001
jo kösz a segitséget XD na de amiket kilistáz a játék 1.250 -es verzio nekem meg 1.150 van ilyenkor mit csináljak? sehova nemtok belépni XD

Yoda001
hi.. innen az rfactorcentarrol töltöm ezt a VW gti modot és ha ezt leszedtem mit kell csinálni? mit másoljak hova, és hol találom a játékba? pliz help<#szomoru1>