rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNtalicska93
kösz,értem mostmár

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Alexease
Amin dombornyomott a kartya sorszama😉 Vagyis nem, pl. OTP Visa Electron es hasonlo elektronikus tarsaik😉 Ilyen mondjuk a hitelkartya is. De letezik virtualis net-Kartya is (pl. OTP), de rohadt draga a fenttartasa (evi ~15000). Ha van ra lehetoseged - normalisan bejelentett fizetes - akkor mindenkepp hitelkartya, az jo mindenre (netes vasarlas, kulfoldi vasarlas, stb.)
HUNtalicska93
milyen az a "dombornyomott" kártya???mer lehet hogy évzáró után beruháznék egy eredeti rfactorra😊

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

copass
makehuman
csinájjunk embertet 😊

Ginger17
Ez egyszerûen félelmetes! 😊))
Baromi ügyes vagy! <#eljen>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

EasyDriver
Köszi! A zbrush Egy 3d modellezõ progi. Amúgy itt nem foglalkoztam a szemmel, ahogy Laccoo sem, mert a progi nem alkalmas igazából erre. De utólag azt is megcsináltam más progiban.Beteszek még 2 képet róla... Bocsi az OFFért!<#wave>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Hasonlít rá. Egyedül a szeme nem sikerült jól. De azért szép munka. Gratula!
Amúgy mi ez a Zbrush?

Töröld a Music könyvtárból a zenét. Nem tudom, mi a neve az .mp3-omnak, de ha meghallgatod, úgyis felismered.

EasyDriver
Én is próbálkoztam annó zbrushban. Schumit igyekeztem összehozni...<#nevetes1>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

b-type
pedig azt mondják a szimetria teszi széppé, az miatt látunk szépnek egy emberi arcot.
...
😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Cowek
Ez még box személyzetnek is rusnya :-)

http://www.f1-info.hu/

lobig
szép, de azt nem tudjátok, hogy ha exportálom a replayt, akkor miért kerül bele egy aláfestõ zene?!

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lac coo
Pang a topik , úgyhogy kis off.: ökörködtem Zbrush-al , ez lett belõle 😊))))<#lama><#lama><#lama><#lama><#idiota>.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Yoda001
köszi!

http://9gag.com/gag/5135249

Istencsászár
Annyi azért nem, jó árfolyamot kell kinézni/várni ( max napokat ), ami azt jelenti hogy kb 7500ért lehet venni simán.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Banner allatt, RFACTOR link, netes vasarlas (dombornyomott hitelkartya), kb. 9-10000 HUF.
Yoda001
😛
és ez kb ft-ba mennyibe kerül,és hol kell feloldani? modokkal végülis megy de neten pl most se hoz be semmit .. 😊

Alexease
A lelkiismereted😊

Elsosorban mukodni fog online, es nem lesz gond a frisebb es hivatalosabb MOD-okkal. Es persze, nem jonnek elo a szokasos warez hibak (pl. a verseny vegen mindig bedoglik az auto;D).
Yoda001
ha megveszem a játékot mi fog feloldódni?

Kössz!
lac coo
Úgy látom ez GTL konvert ....

lac coo
Végül is látszanak rajta a CTDP-s fejlesztések 😊)))

lac coo
GTR2 félén szoktam menni , ott durvábban van modellezve rázókõ , úthiba, minden ...De persze lehet hogy setup hiba, arra igazán nem szoktam 3 percnél többat szánni, ha idõm van inkább utolsó helyrõl indulva versenyzem, nem állítgatok... 😉)

Alexease
Milyen CTDP?! 😊 Ez ISI 2007 BMW Sauber. Nem?! 😊
Istencsászár
Hmm, akkor ez setup gond... nézd meg én meg ugy dobálom rá ahogy kell és semmi, és csak low tc semmi más, persze nem alap setup hanem állítottam mindent.
1 lap Barcelona

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Ebbol csak teszt verzio lesz😊))) Sok ertelme nincs is eroltetni, csak jovore lesz rajta verseny, semmit nem tudni (egyaltalan honnan indulnak, merre mennek, stb.). Raadasul, nem fogok vakon lemodellezni tobb szaz epuletet😊)))

Csak kivancsisagbol csinaltam, hogy milyen lesz az utvonal (az elvileg "pontos"). 2xfel napot barkacsoltam, ennyit megert😊 Eloszor ugy volt, hogy csak fel nap lesz, hogy meg legyen az ut es ki tudjam probalni. De aztan megtetszett, es ugy dontottem korbeobjektezem, raszanok meg par napot😊)
lac coo
Viszont nálam akárhogy állítom, a GTR2 -es Barcelonán mindig eldobja magát a kerékvetõkön, még lassú sebességnél is .

lac coo
Tuti , ügyes vagy ! <#worship>

JuanG
tesztverzió lesz? 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
Szerintem nem, vagyis nemtudom, mentem Barszában is, és néztem is onboard felvételt, de õk is rövid féktávot vesznek, de itt Monacoba neméreztem azt, max az alagut után, de nemtudom õk is késõn fékeznek amugy.
1 lap Monaco

Knife
Tök jó! Még több szir-sz*r ami eltereli az "amatõr" pilóták figyelmét verseny közben. Mivel replaybõl és más autóján nem mûködik, 100%ban fölösleges cucc. De azért jó hogy van. <#eljen>

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Alexease
Most mar nem annyira C64-es (Singapur)😊 <#idiota><#zavart1>

Gilb3rto
Ennek a full változata lesz az FSONE-ban!

Macbook Air M1 2020

HUNtalicska93
amúgy nyugi van,mert iylen tv display lesz alapból az fsone 2007-ben,ami június vége-július eleje fele jön ki😊 addig meg ctdp,vagy hun clio cup😊

Istencsászár
Teszten csak a gáz, fék, és g erõ mutató van ( mondjuk az se normálisan mûködik ), más nincs, versenyen pedig egyéb kiirások.

Practice, Qualify, Warm Up:
- Live timing Monitor with 2 function (Live and Best Timing).
- gMeter, gForce, Throttle and Brake (only for your car).

Race:
- gMeter, gForce, Throttle and Brake (only for your car).
- Tower Standings Lap by Lap.
- Postion Standings when you want.
- Gap from nearest car (for all sector).
- Red light.
- Lap to go.
- Fastest Lap.
- Pit time.

HUNtalicska93
hát akkor ilyet minek tesznek fel...

avcom
de <#email>
csilivili, szép, kúl, honnan lehet letölteni, mikor lesz, illetve van már 2009-es? <#vigyor>

lac coo
Replay-bõl nem dolgozik, szal semmi értelme az egésznek 😊))))

lac coo

lac coo
A fékút azért irreálisan rövid szerintem ....

ja a 05 az nagyon nem jó csak szép de ez a BMW 07 nagyon finoman lehet vezetni fõleg kormányal<#eljen><#worship>

Istencsászár
Hát ez valami nagyon állat, monacoban gyûröm a Saubert, annyira jó féktávokat lehet venni, annyira jól lehet dobálni a kocsit, annyira jól lehet korrigálni meg gépészkedni, és annyira jók a gumik😊, ha a CTDP 06 ilyesmi lesz akkor <#wow1>

Alexease
Az ISI-nek van mar az rFactorbol nehany ujabb verzioja, amiben eso is van😉 Volt video is rola. Gondolom, hasonloan a tavalyihoz, most is "kovetik" a Forma1-et, ott vannak a versenyen a szimulatorok, amin rFactor F1 fut, valszeg azokhoz kellett az F1 BMW esogumival😉
Alexease
Az eleg erdekesen nezne ki😊 Kicsit-nagyon gagyi lenne😊

Nem probaltam, nem is biztos hogy mukodne, de az aszfalt tukrozodes elvileg egy plusz shader (Reflect). A GTR2-ben benne van. Atmasolva az rFactorba, aztan a palyaszerkesztesnel felhasznalva, talan-lehet-esetleg mukodne😉
avcom
<#fejvakaras>

lac coo
Mit tudsz ? 😊)))))

avcom
kellett bizony...

lac coo
De gondolom olyan tükrözõdést mint az autón van a betonra is lehet rakni ? Az is jó lenne .

lac coo
Én nagyon szeretnék váltzó idõjárást, jó dolog az az esõ ...Csak legyen kicsit gyorsabb mint GTR2- ben .