rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Nem tudok jó hírekkel szolgálni Astra F modellezéssel kapcsolatban,mert nem találok sehol blueprintet,egyedül hátsójáról találtam egy elfogadható fotót,meg elejérõl van.De kéne még felül nézet meg oldalsó,esetleg ha valakinek van 5 ajtós F Astrája azt megkérném h csináljon fényképeket az autóról. Köszönöm

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

copass
hogy tudtok ilyen idõket menni? <#wow1><#worship> én 2:02 alá nem bírtam menni, igaz csak félórát toltam össz vissz. mondjuk nem is állítottam semmit, csak a naftát vettem pár körre elegendõre.
tudnátok adni nekem pár beállítási tippet? köszi

Ninja
Ma este Derby mod nyilt nap lesz! Pálya: GoldenPort (ASC oldalon Letöltések/Derby/Derby Pályák alatt) 2x14 kör lesz.
Szerverre pass: ascderby
Kezdés: 20.00 óra
A szerver gyakorlásra addig is, egésznap üzemel!

Ninja

ASC Bajnokságot szervez Derby Mod-al!
A Mod-ban Mitsubishi és Subaru autók szerepelnek, ASC által készített fizikával😉

Akinek megtettszik a mod, Bajnokságra nevezni ASC oldalon Forúmban - Dery topicban lehet!
A Mod-hoz javasolt pályákat is megtaláljátok Letöltésekben/Derby/Derby Pályák alatt.

A Bajnokság pontos szabályzata s versenykiirása napokon belül elkészül, addig is jó gyakorlást minden érdeklödõnek!

Alex nagyon jó "topicgazda",már ki is cserélte a linket a banner alatt!😊
THX!....meg azt is thx,hogy egyáltalán ott van!(Igaz,mostanság nem törödtem a moddal,pedig a fizikájához hozzá kéne nyúlni,és lenne is ötletem)
avcom
ld adatlap

Yoda001
nem mod.. full grafika ^^

http://9gag.com/gag/5135249

avcom
konkrétan azzal van problémám, hogy a játék már nagyon régen kint van, ennyi idõ alatt már nem ártana, ha elcsendesedne ez a rengeteg sírás, aminek az az alapja, hogy

- nem megy rendesen a warez, istenem, létezik ilyen is...
- "warezolok, mert nem tudom megvenni" (az más kérdés, hogy látszik 1-2 regen, hogy még eredeti CD-t sem látott soha)
- vagy esetleg tényleg nem tudom megvenni ezért meg azért

mindhárom problémára van megoldás, sokszor elhangzott itt is, máshol is és aki rendszeresen jár ide nem tud mit tenni, csak folyamatosan írogatja ugyanazt, pedig semmi értelme nincs, mert a következõ reg ugyanezt megkérdezi ahelyett, hogy olvasna NFO-t vagy legalább megpóbálná maga megoldani a problémáit

ezt persze a kérdéseket feltevõ regek nem értik, mert õk csak 1-1 regek a sokból, de aki naponta kapja ezt az unja és olykor kinyitja a billentyûzetét, mint most én, még akkor is, ha semmi értelme nincs

tudom, lehetne faq, de felesleges megírni, mert ugyanúgy nem olvassa a célközönség, ahogy az NFO-kat sem, amiket szintén nem annak írnak, akinek ott figyel a legális példány a winchesteren

bocs az offért, Alex ha akarod töröld <#vigyor>

lac coo
Van egy valag NFS Carbon modellem ! ......<#hehe>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Firerock
ez miylen mód?
szép a gumi

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Willi Betz
Akkor azok a képek jöhetnek meg a videók,de ha van msn-ed akkor ott megtárgyalhatnánk.

avcom
szerintem remek lenne <#vigyor2>
van pár fotóm meg videom Astrákról, ha tudok valamit segíteni szólj <#vigyor>

Itt még nincsenek erõviszonyok,mert "ligaszemléletû" a mod...vagyis egyformák a kocsik jellemzõi😉
Semmiben😊
HUNtalicska93
jah télleg,a fizika milyen?erõviszonyok?

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

lac coo
Ez a fizika mennyiben hasonlít az F1 C Liga fizikájához? Egyébként a link alatt a legújabb verzió van?

Innen le szedheted:

Spet F1 '06
KillR
már bocs, de mitõl hihetetlen? az rfactor.net-en ki is van írva: cd-s megrendelés...a linken még borítója is van...itthon mitõl ne lehetne pont az X év miatt??
am. thx

Willi Betz
Mit szólnátok ahhoz,hogy ha a nyáron nosztalgia ként lemodelleznék egy Astra F-t,csak addig gyakorlom a 3dsmax-t meg keresek Astra blueprintet. És ha vki van aki beletudja varázsolni a játékba akkor lehetne Astra kupa.

avcom
avcom
ez hihetetlen, hogy X évvel a megjelenést követõen még mindig itt tartunk

KillR
Sziasztok!
Azt akarom megkérdezni, hogy tuti, hogy nem lehet itthon boltban megvenni a játékot? mert itt még borítója is van. Ha nem lehet, akkor nincs esetleg valaki, aki segíteni tudna nekem (sajnos szüleim sem és rokonaim sem használnak olyan bankkártyát, amivel neten lehetne fizetni)??? elõre is kössz!

Alexease
Extra lehetoseg, hogy legyen lehetoseg egyszeruebben visszakeresni😊

WAREZ CRACK LOADER warez crack loader
Olvass NFO-t es latogasd a banner alatti linkeket! A warez verzio bibazik: nem mukodik a multiplayer, elromlanak az autok, nem lehet befejezni a versenyt, nem mukodnek a gyari es az uj kiegeszitesek (MOD-ok), stb.

rFactor 1.250 PATCH CRACK LOADER
HUNtalicska93
jaja,én már rég letöröltem a gémet a gépemrõl,mer azt vettem észre,hogy nem érek célba egy futamon se,egyszer egy hirtelen deffekt,egyszer csak úgy megindult a hátulja egyenesben(??!!),máskor meg simán leesett a kerék,szal nyáron megveszem😊

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

avcom
az nfo általában mellékelve van a warez letöltésekhez, csak el kell(ene) olvasni

a lap alján meg van keresõ, a kulcsszavak kiválasztásának pedig csak a képzelõerõ szabhat határt <#vigyor>

de még mielõtt nekilátnál jobb, ha tudod, hogy nagy a valószínûsége annak, hogy a warez nem fog rendesen menni, úgyhogy ha el is indul a játék majd ne lepõdj meg, ha nem bírsz befejezni egy versenyt vagy nem megy multiplayerben...

Alexease
Mert warez-t hasznalsz es nem olvasod el az NFO-t! A tobbi warez-t (lefagy, nem mukszik, elromlik, patch, stb.) torlom, ha kell valami keresgess a topic-ban, minden le lett tobbszor irrva! THX!
az miért van hogy el akarom indítani és mindig videó beállítások jönnek csak be?
alma2
Ez kb mikorra varhato ? :
rFactor Rally mod

szerintem

Alexease
Koszi! Ugy lehet hogy megegyszer megnezem, bar ha az iranyitas nem valtozott, akkor sajna nem sokat er az egesz;(
Istencsászár
Van angol nyelvi fájl a topikjában😊, bár öszintén megvalva ez a L.A verzió jobban bejön, jók ezek a sprint futamok, 1szerû de nagyszerû.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Az az 😉 En is feltettem a betat, de a Japan nyelv miatt hasznalhatatlan volt😉 Es mivel eros tippem volt ra, hogy nem modositottak a kormanyzast, igy kiserletezni sem volt kedvem vele;(
Istencsászár
Level-R? bétával sokat mentem, ugyan az, az a baj hogy szinte semmi jelentõs elõrelépés nincs benne a CRC-hez képest, csak külsõleg jobb és több...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Nem probaltam, de az Invictusnal minden szamit😉 Eleg korrekt aero szamitas van benne, a tobbi mellett (felfuggesztes, tores, fizika, stb.). A legnagyobb erossege az engine-nek, hogy "igazi" fizikat szamol, es minden alkatreszre kulon kulon (beleetve nem csak az alkatreszemkenti tomeget es sulypontot, hanem a deformalodaskor valtozo aero-t is!).

Az egeszben az a bibi, hogy a piac, az igenyek es a megrendelesek miatt, csak a "jatekosabb", "arkadosabb" kategoriaba tudnak dolgozni, igy a jatekmenet es az iranyitasok, autok beallitasa sajnos kicsit "nemtetszik" kategoria😞

A CRC a mai napig kivalo lehetne - az alapanyag, az autok megvannak -, sot meg palyakat is lehet hozza csinalni (bar egy cseppet bonyi - de karpotol a korrekt kornyezeti fizika!), csak a kormanyzast a mai napigf nem modositottak/javitottak (automata kormany tekergetes, ellenkormanyzas, sebessegfuggo kormanyzas)😞((((((((
A CRC-nek lesz egy teljesen uj, Japan kiadasa, tele extraval, de szerintem abban is megmarad a kormanyzas;(
Alexease
Nem hibas, csak egyelore a HSW-rol nem lehet tolteni😞
Mas linkrol nem tudok. Talan ha itt lesz Spet, tud majd adni valamit.
Istencsászár
Mintha számítana az aero és szitál ha olyan spoilereket rakok fel vagy nem is tudom... neked is?

HUNtalicska93
valaki belinkelné nekem a SPET F1 2006 MOD-ot,mer a bannerban lévõ link az hibás,köszi!

lac coo
Tényleg jó ez az új (?) Invictus game... Sajnos a a kormányzás maradt a régi, de még így is hihetetlen jó a fizika, nagyon feelinges utcán vadulni vele !

lac coo
Betonnal kiöntött gumi ? 😊)))

avcom
és látunk majd többet is, mint ott? <#idiota>

Alexease
#25682: Igen, en is lattam mar valahol😉)) Csak nem Kiskunlachazan?! 😊 <#idiota><#zavart1><#hehe>
#25683: Semmi valtozas, ez gyari rFactor😉 De "nem minden arany ami fenylik" 😊
arty
ez rfactor??? 😮 vmi uj, eddig általam észre nem vett fizika peccset kapott? 😄 wow!

Forza.

avcom
továbbra sem rajongok a dologért

szerintem nemcsak nem olyan az autó, hanem nem is néz ki jól

#25680: ilyen volt már máshol is <#hehe>

lac coo
Vót má ...?

Alexease
Egy kis lassito (gumifal) teszt, csak erdekessegnek😉 A hattereket kiszedtem, kitakartam😉 Csak az utolso gumisornak van utkozese;P

rFactor_Paradsasvar_Gumiteszt (WMV, 6Mbyte)

lac coo
Mintha azt írta volna , hogy FSONE ?
De amúgy rFactorcentralon talász 2007-es skineket CTDP-hez is !

irlindy
vagy ez nem CTDP?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

irlindy
áttod küldeni?

irlindy
honnan szedted le ezt a skint?

lac coo
Én is csak képeskönyveket olvasok 😊)))

Alexease
Mondat ertelmezes 1-es. Ulj le fiam😊) --> "Gonzo már elkezdte átrakni ..."
De tippem szerint, te is csak a kepeket nezegeted egy topic-ban... 😊))