rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
tudnátok adni nekem pár beállítási tippet? köszi
Szerverre pass: ascderby
Kezdés: 20.00 óra
A szerver gyakorlásra addig is, egésznap üzemel!
ASC Bajnokságot szervez Derby Mod-al!
A Mod-ban Mitsubishi és Subaru autók szerepelnek, ASC által készített fizikával😉
Akinek megtettszik a mod, Bajnokságra nevezni ASC oldalon Forúmban - Dery topicban lehet!
A Mod-hoz javasolt pályákat is megtaláljátok Letöltésekben/Derby/Derby Pályák alatt.
A Bajnokság pontos szabályzata s versenykiirása napokon belül elkészül, addig is jó gyakorlást minden érdeklödõnek!
THX!....meg azt is thx,hogy egyáltalán ott van!(Igaz,mostanság nem törödtem a moddal,pedig a fizikájához hozzá kéne nyúlni,és lenne is ötletem)
- nem megy rendesen a warez, istenem, létezik ilyen is...
- "warezolok, mert nem tudom megvenni" (az más kérdés, hogy látszik 1-2 regen, hogy még eredeti CD-t sem látott soha)
- vagy esetleg tényleg nem tudom megvenni ezért meg azért
mindhárom problémára van megoldás, sokszor elhangzott itt is, máshol is és aki rendszeresen jár ide nem tud mit tenni, csak folyamatosan írogatja ugyanazt, pedig semmi értelme nincs, mert a következõ reg ugyanezt megkérdezi ahelyett, hogy olvasna NFO-t vagy legalább megpóbálná maga megoldani a problémáit
ezt persze a kérdéseket feltevõ regek nem értik, mert õk csak 1-1 regek a sokból, de aki naponta kapja ezt az unja és olykor kinyitja a billentyûzetét, mint most én, még akkor is, ha semmi értelme nincs
tudom, lehetne faq, de felesleges megírni, mert ugyanúgy nem olvassa a célközönség, ahogy az NFO-kat sem, amiket szintén nem annak írnak, akinek ott figyel a legális példány a winchesteren
bocs az offért, Alex ha akarod töröld <#vigyor>#vigyor>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
van pár fotóm meg videom Astrákról, ha tudok valamit segíteni szólj <#vigyor>#vigyor>
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
am. thx
Azt akarom megkérdezni, hogy tuti, hogy nem lehet itthon boltban megvenni a játékot? mert itt még borítója is van. Ha nem lehet, akkor nincs esetleg valaki, aki segíteni tudna nekem (sajnos szüleim sem és rokonaim sem használnak olyan bankkártyát, amivel neten lehetne fizetni)??? elõre is kössz!
WAREZ CRACK LOADER warez crack loader
Olvass NFO-t es latogasd a banner alatti linkeket! A warez verzio bibazik: nem mukodik a multiplayer, elromlanak az autok, nem lehet befejezni a versenyt, nem mukodnek a gyari es az uj kiegeszitesek (MOD-ok), stb.
rFactor 1.250 PATCH CRACK LOADER
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
a lap alján meg van keresõ, a kulcsszavak kiválasztásának pedig csak a képzelõerõ szabhat határt <#vigyor>#vigyor>
de még mielõtt nekilátnál jobb, ha tudod, hogy nagy a valószínûsége annak, hogy a warez nem fog rendesen menni, úgyhogy ha el is indul a játék majd ne lepõdj meg, ha nem bírsz befejezni egy versenyt vagy nem megy multiplayerben...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az egeszben az a bibi, hogy a piac, az igenyek es a megrendelesek miatt, csak a "jatekosabb", "arkadosabb" kategoriaba tudnak dolgozni, igy a jatekmenet es az iranyitasok, autok beallitasa sajnos kicsit "nemtetszik" kategoria😞
A CRC a mai napig kivalo lehetne - az alapanyag, az autok megvannak -, sot meg palyakat is lehet hozza csinalni (bar egy cseppet bonyi - de karpotol a korrekt kornyezeti fizika!), csak a kormanyzast a mai napigf nem modositottak/javitottak (automata kormany tekergetes, ellenkormanyzas, sebessegfuggo kormanyzas)😞((((((((
A CRC-nek lesz egy teljesen uj, Japan kiadasa, tele extraval, de szerintem abban is megmarad a kormanyzas;(
Mas linkrol nem tudok. Talan ha itt lesz Spet, tud majd adni valamit.
#25683: Semmi valtozas, ez gyari rFactor😉 De "nem minden arany ami fenylik" 😊
szerintem nemcsak nem olyan az autó, hanem nem is néz ki jól
#25680: ilyen volt már máshol is <#hehe>#hehe>
rFactor_Paradsasvar_Gumiteszt (WMV, 6Mbyte)
De amúgy rFactorcentralon talász 2007-es skineket CTDP-hez is !