rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
rF ismer valami mértékegységet?
Bár a mértete a kész modellen egy mozdulattal lehet változtatni ....

Annyira semmit nem tudok errõl a játékba modellezésrõl, hogy netovább ... Elboldogulok ha csak valami renderbe kellene az autó, de ez sokkal nehezebbnek tûnik így nekem, ráadásul lövésem sincs mit hogy kellene csinálni .Ha csinálok egy szép autót attól az még valszeg szarra sem jó az rFactorba ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
úgy tudom igen, legalábbis amikor anno GP4-bõl portoltam autót F1C-be akkor kellett állítani a scale-en is, mert baromi hosszú (és magas is) volt az autó (Ferrari F2004)

lac coo
Ha lemodellezek egy autót, gondolom (ha játékhoz kell) számít a mérete is ...?

Szivesen,regen modelleztem en is rengeteget(mostmar kevesbe thx by egyetem),ugyhogy van szep kis gyujtemeny linkekbol is onnan sikerult kibanyasznom eme regi modellt.
Hasznalt egezseggel,van ott meg egy ket regi darab.

avcom
<#worship>

Tessek remelem ez megfelel.

Opel Astra 1992

Hihetetlen miket talatam a gyujtemenyembe.
70-es Opel Manta,azt sem tudtam hogy ekkor mas volt manta.

sanzik
Nem tudom hol van a felugró ablak,de most probáltam az rfactor.net-rõl indulva és 3 kattintás után már csak fizetnem kellett volna.
lac coo
ISI , rFactor hivatalos oldalon próbáltad már ? 😊))

Jacek
Nem az a baj hanem amikor a folugro ablakon ranyomok a buy-ra rfactor ablaka akkor egyszeruen all vagy 1 percig nulla forgalom utanna meg ki irja hogy nincs internetkapcsolatom😄

sanzik
már nem emlékszem,hogy van de biztos vettem vagy 10-et anno, és aszem paypal-on kersztül simán ment
Jacek
Remekul meg van megcsinalva😊 kilove minden ez semmit nem csinal csak azt mondja csatlakozzak a netre lol😊
Igaz CIB bankolni tudok Paypal is mukodik minden mukodik csak ez a foskarika nem😊

lac coo
Amúgy te járatos vagy az autó modellezésben?

Tomievo
Tévedtam Laci, a honlapról szedd a pályát ha jössz.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Na leszedtem a honlapról a pályát,beraktam és mostmár jó.
De amugy nemtom jó helyen vagyok e mert nincs senki ott. A neve ASC derby,de jelszót nem kért.
(Csak kikerestem a listából, azt az Asc-n lévõ ip-t nem adtam hozzá)

Tomievo
Ingy mûve. 😄
Asszem alap goldenport. Gyertek nyugodtan, asszem ma sem a gyorsaság lesz a lényeg, hanem a látvány 😊

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Ja, szerveren nyilván nem jó, de sinleben tudsz élvezkedni.

Nemtom és most beléptem(crackelttel). És azt irta track geometry mismatch. atiwrc will be kicked out. De nem lökött ki,csak a race gomb helyén feketeség volt...

lac coo
Leszedtem ... Lehet driftekni meg minden, ezek a gumik a legkissebb mozdulatra is nyikorognak, másznak arréb a betonon 😊)))

lac coo
A Goldenport az valami extra, vagy jó az eredeti is ..?

Tomievo
Asszem elég, ha regisztrálsz nálunk. Egyébként ez az eddigi legjobb rfactor fizika(rallyzni, driftelni mindenképp), szal nem ártana rárepülnötök. 😄

avcom
ja tényleg

Willi-nek küldtem képet mindkét maszkról

u.i.: A feketet betét amirõl dumálok az a kocsi hátulján van a lámpák közt végig.

Misu nem 3ajtósat!! henem 5ajtósat<#vigyor5>

(Amugy sztem 5ajtósból jóval több szaladgál az utakon.)

Nem-nem. Clio nem volt sõt lada rx7 és 205 sem. Kb tavaly nyáron vagy azelõtt mondta fez hogy befogjafejezni és kiadni ezeket az uj kocsikat ugy lesz f1-2001 és f1-2002es változata is de azóta semmi hir.

Amugy (legalább) 2 változata is volt az f astrának.
Az elsõ amit eredetileg narancs indexel,kocka tukörrel,vonalas hütõmaszkal,és fekete "betét" nélkül adtak ki:

A második amikor a hütõmaszkba nincs vonal,gömbölyü kükrök,és fekete betét van benne:

A kupában az elsõ verzióval versenyeznek, de (gondolom a sok törés miatt) elég sok autón a hütõmaszk már nem a vonalas.
Általában kocka tükrök vannak és nincs betét a kocsikon.

Szóval szerintem érdemes lenne ha 2 hütõmaszkot is csinálnánk a kocsihoz.

avcom
valaki nem lakik egy nagyobb lakótelepen? <#vigyor>
ha igen, akkor nézzetek le a parkolóba és ha láttok 3 ajtós Astrát a tizedikrõl jó szögben fotózzátok le <#zavart1>

Alexease
Tuzfal, virusirto kikapcsolasa, sajnos jobbat nem tudok.
Willi Betz
Pedig van olyan blueprint amin rajta van az is.Sajnálatos módon Opelokhoz nem igen van.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Jacek
Ebben a vasarlos temaban senki?

avcom
szerintem a régi OB MOD-ban van, legalábbis Clio volt anno

#25736 nem azt mondtam, hogy portoljuk át, hanem azt, hogy valami támpontot adhat

#25734 Fez

#25747 biztos amatõr vagyok, de én még soha nem láttam blueprintet, amin van topview

Willi Betz
Oldalról ez jó,meg elõrõl hátulról meg van.Még felülrõl kéne és megnyugodtam.

Willi Betz
Már az is eszembe jutott,hogy keresek neten Astra modellt és azt belehetne tenni a játékba.Igaz ott megkéne kérdezni a készítõt a felhasználásról.

Willi Betz
Õ csinált már Astrat?

Azt irja nincs jogosultságod a letöltésre.
vhol kellene regelni?

Amugy meg crackelt Rf-m van szóval szerintem ugyse tudnék menni az ASC szerveren......

lac coo
Fõképp hogy nincs jogosultságom.... 😊)))))))

lac coo
Astra kézikönyvben nincs használható kép, most néztem át ....

Tomievo
Srácok ne ezzel szórakozzatok. Töltsétek le az ASC-rõl a Derby modot és próbáljátok ki. Rally és RBR fanoknak kötelezõ, drift rajongóknak szintén, meg mindenki aki szeret kilicsel elõre autózni..😊

lac coo
Hehe..Tényleg 😊))))

kurva jó ,csak az a baj hogy hátulról ez egy sedan.<#fejvakaras><#circling>

lac coo
Ez jó? Nem értek hozzá ....

lac coo
Ebben én sem találok autót 😊))) Kamerát meg sun-t ...

Misu! Hát nemtom, de az scgt-s az csunya, az F1 2001 es pedig le van zárva.....

Amugy én leszedtem a rapid ról ezt az astrát megnyitottam zm1,2, 3dmax 8-al is de egyiknél se láttam a modellt. csak maxba láttam kamerákat.

Jacek
segitseg!!😊 volt valakinek olyan tapasztalato hogy amikor meg akarja venni az rf abban a vasarlos ablakban vagy mi😊 egyszeruen ezt mondja hogy nem vagyok interneten?

lac coo
Ki az a Fez ? 😊))

HUNtalicska93

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

avcom
az elsõ sor kérdés volt <#zavart1>

avcom
Fez modellje alapján nem lehet rebuild-et csinálni

az lowpoly, de irányadónak sem jó?

HUNtalicska93
na ettõl féltem..mindegy,köszi a linket😊

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Tomievo
Alap set van, csak fékerõt és kormányzásszöget lehet állítani.

Willi Betz
Igen szervízkönyv lenne a legjobb abban legalább van blueprint.

Képeket valszeg tudok fényképezni 5 ajtós astrárol. De valami szervizkönyv jobb lenne...

copass
astra 3ajtos
egy ilyet tudok adni