rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár a mértete a kész modellen egy mozdulattal lehet változtatni ....
Annyira semmit nem tudok errõl a játékba modellezésrõl, hogy netovább ... Elboldogulok ha csak valami renderbe kellene az autó, de ez sokkal nehezebbnek tûnik így nekem, ráadásul lövésem sincs mit hogy kellene csinálni .Ha csinálok egy szép autót attól az még valszeg szarra sem jó az rFactorba ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hasznalt egezseggel,van ott meg egy ket regi darab.
Opel Astra 1992
Hihetetlen miket talatam a gyujtemenyembe.
70-es Opel Manta,azt sem tudtam hogy ekkor mas volt manta.
Igaz CIB bankolni tudok Paypal is mukodik minden mukodik csak ez a foskarika nem😊
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
De amugy nemtom jó helyen vagyok e mert nincs senki ott. A neve ASC derby,de jelszót nem kért.
(Csak kikerestem a listából, azt az Asc-n lévõ ip-t nem adtam hozzá)
Asszem alap goldenport. Gyertek nyugodtan, asszem ma sem a gyorsaság lesz a lényeg, hanem a látvány 😊
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Misu nem 3ajtósat!! henem 5ajtósat<#vigyor5>#vigyor5>
(Amugy sztem 5ajtósból jóval több szaladgál az utakon.)
Amugy (legalább) 2 változata is volt az f astrának.
Az elsõ amit eredetileg narancs indexel,kocka tukörrel,vonalas hütõmaszkal,és fekete "betét" nélkül adtak ki:
A második amikor a hütõmaszkba nincs vonal,gömbölyü kükrök,és fekete betét van benne:
A kupában az elsõ verzióval versenyeznek, de (gondolom a sok törés miatt) elég sok autón a hütõmaszk már nem a vonalas.
Általában kocka tükrök vannak és nincs betét a kocsikon.
Szóval szerintem érdemes lenne ha 2 hütõmaszkot is csinálnánk a kocsihoz.
ha igen, akkor nézzetek le a parkolóba és ha láttok 3 ajtós Astrát a tizedikrõl jó szögben fotózzátok le <#zavart1>#zavart1>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
#25736 nem azt mondtam, hogy portoljuk át, hanem azt, hogy valami támpontot adhat
#25734 Fez
#25747 biztos amatõr vagyok, de én még soha nem láttam blueprintet, amin van topview
vhol kellene regelni?
Amugy meg crackelt Rf-m van szóval szerintem ugyse tudnék menni az ASC szerveren......
Amugy én leszedtem a rapid ról ezt az astrát megnyitottam zm1,2, 3dmax 8-al is de egyiknél se láttam a modellt. csak maxba láttam kamerákat.
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
egy ilyet tudok adni