rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Azért nem tudod mert ( gondolom ) uj rendszert raktál fel, de rfactort nem telepítetted ujra, ekkor nem tudod peccselni mivel nincs telepítve a windowsban a játék ( nem került bele a regbe ).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avcom
nem

leho94
OFF :
Augusztusban új GTR2-s liga indul tzsoltika és leho94 ( én ) vezetésével.
DTM moddal megyünk rendes nagyszerveren.
jelentkezni privátban vagy msn-en lehet :
msn : [email protected]
várjuk a jelentkezõket<#integet2>

ON:

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

FIA GT - RELOADED!!!

iNDEXF1 Online Szimulátoros Közösség Június 17-én 17órai kezdettel FIA GT 4órás futamot rendez a legendás Le Mans-i pályán (13,6km). A létszámtól függõen GT-tõl egészen NGT-ig lehet jelentkezni és a részvétel INGYENES!
Setupolás és pilóta csere engedélyezve lesz!

Ami szükséges a jelentkezéshez:
- Eredeti rFactor (v1.250)
- Kormány használat
- Stabil sávszélesség
- nevezés INGYENES !!

Versenykörülmények:

Gumikopás: Normál
Üzemanyag fogyasztás: Normál
Idõgyorsítás: 5x
Mechanikai hibák: Engedélyezve
Versenytáv: 4óra ~45-55kör
Autó sérülés: 50%
Rajt: Repülõrajt (Rolling)
Megengedett segítségek: kuplung segédlet(F11)
Felvezetõ és boxból kivezetõ kör is lesz!

MOD amivel mennénk:
FIA GT 1.0 + Addon Pack + Addon Fix

JELENTKEZÉS:

A követketkezõ oldalon jelentkezhetek a versenyre:
http://funracer.indexf1.hu/page.php?23

A kocsik listáját itt találjátok:
Lista

Ha valaki NGT kocsival szeretne indulni akkor szóljon és kiegészítem az NGT kocsikkal is a listát!

Jelentkezéskor feltétlen adjátok meg:
- Teljes neveteket
- Beceneveteket
- Email címetek
- Kocsit, amivel indulni kartok (csapatnév, rajtszám)
- Illetve a 4órát váltott pilótával akarod e teljesíteni vagy nem! Ha igen akkor a másik pilóta Teljes nevét és Becenevét és Email címét is tüntessétek fel!

A tesztekrõl és a fejleményekrõl itt informálodhattok:
http://funracer.indexf1.hu/page.php?23

Hát de ez is 3ajtós....<#nevetes1>

KillR
köszi, de az oktatós részbõl nem kérek...asszm, nem írtam még be ide semmi magától értetõdõ dolgot...és nem kérdeztem baromságokat...szal ebbõl az okosításból kösz, de nem kérek

Willi Betz
Keresgéltem a neten hátha találok freemodelt de eddig csak Opel jelvényt találtam😄
Mert akkor legalább nem kéne a nullából kiindulni.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Alexease
Barmilyen meglepo is tud lenni a dolog, a hivatalos oldalon megtalalsz mindent😉
http://www.rfactor.net/index.php?page=devcorner

Es mielott kerdezel, onalositsd magad! Vagyis olvass, keress a rFactro oldalon, a hozzaadott dokumentumokban es az RSC-n. Alapveto angol tudas kell, ha nincs hasznald a net-et (pl. http://www.webforditas.hu/).
Nekem filen not found-ot ir ki a linkre, a másik dolog hogy nem találok egy mastoolt ami kitudná nyitni már vagy 3-at is próbáltam de ezt az üzit kapom "This is not a valid CUBEMAS 4.10 MAS file"
Az otthoni gépen enmtom má rmivel de kibontottam a hétévégn de most a neten nem találok egy müködö progit sem 😞

avcom
Astra felülnézet brosúrából scannelve

valami haszna csak van, ha az ember Opel fan volt kölyökkorában <#zavart1>

avcom
az F1 2001 már azt hiszem MTS-ben tárolta a modelleket, azok unlockolására mintha itt lenne egy tutorial (nem néztem)

viszont az F1 2001/2002 MTS formátum nem azonos, az F1 2002-F1C viszont igen

rapidshare

Elképzelhetõ, ha modellezõbe betudnám hozni akkro tudnám biztosan állítani, a texturája viszont tök ugyanaz(méretre is) De nekem ugy rémli hogy scgtben szebbek voltak a hátsó lámpák(pl klink janié meg turáné tuti), lehet azért mert aba kiseb a modell és nem nagyitja rá a texturát

KillR
vki segítene? honnan kell konkrétan a devkitet leszedni, mert ezer dologhoz találok devkitet, csak ehhez nem :S kösz elõre is

avcom
szerintem meg tökugyanaz a 2

Ez már f1 2001es 😉 de sztem is elég macerás jobb egy ujet kezdeni.

avcom
ezt az SCGT Astrát "nagyon" fel kéne javítani, szal én nem vagyok szakmabeli, de elég mission impossible dolognak tûnik <#vigyor>

Le van zárva a modell feztõl elkéne kérni. Bár szerintem sokat dob a kinézeten ho gyképekbõl van összevágva a skin, majd rakok be egy skint hog yegyszinü legyen megnézem milyen ugy.

Willi Betz
Ha ennek az Astranak a modelljébe belelehetne nyúlni akkor az nagyon jó lenne. Kicsit feljavítani és szerintem tökéletes lenne.

Hát nem igazán olvashatod ezt a forumot. A clio kupa 2006 elözöhéten jött ki, a seaton dolgozunk, a swift is megfordut a fejünkben lenteb irtunk is 1-2 ötletet azzal kapcsolatban is.

Jacek
Egyebkent ha igy modoltok magyar kupat😊 kicsit egyszerubb lenne a Leon-t vagy azt is ,

Jacek
hat azert furi szerintem mert nagyon regi low poly😞

Végre sikerült találnom egy f12001-et kipróbálhatmta fezmodját 😄 A menüben mintha csunyábak lennének a kocsik mint az scgtsben, de a játékban nem érzem annyira ezt. Viszont sajna nincs hangjuk pedig a wavok is ott vannak emg az sfxis van a driver profilba si belevan irva jól az sfx hang szóval nemtom mi van.
Na de a lényeg: Hát nem is tudom valaohgy oylan furi egy kicsit ez az astra, kiindulási modellnek is sztem.

lac coo
Oksa !

De gondolom a smooth csak lasítja a játékban a modellt?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
- Mindenkepp rakj fel MAX 8-at, anelkul semmi ertelme az egesznek!
- Ha fent van, akkor tudod hasznalni a hivatalos DevKit-et, abbol azonnal sokminden egyertelmu lesz.
- Az alap mertekegyszeg a meter.
- Ha import-export-inport sorozattal hivogatod be a modelt a MAX-be (pontosabban 3DS-en keresztul) elvesznek a Smoothing Group-ok!
- A Smooth NEM fizikalis, az csak egy "egyszeru" informacio a face-ek "kapcsolatarol".
- A Cockpit egy teljesen kulon model, lenyegtelen a pozicioja. Minden koordinata relativ.

De mondom, MAX8, DevKit, es fel ora alatt tobbre rajosz, mint amit en letudnek gepelni😉)) Vagis, eloszor nezd meg, es ha sehogy se megy, akkor leirom ha tudom😊 Addig hagy ne gepeljek mar "feleslegesen"?! 😊 <#vigyor3><#zavart1><#idiota>
Cowek
Mással is elõfordult már hogy nem kap autót azok után hogy belép egy szerverre? Van saját autóm, de csak más autójába enged beülni utasnak...
Van valakinek tippje?

http://www.f1-info.hu/

Jacek
na megyek kiugrom az ablakon😛

Ez egy buzi mar probaltam ugy hogy az alapertemezett bongeszot vissza raktam az explorer-re , na ez nem volt eleg uninstall kellett😄

Neztem amit Misu berakott gondoltam egy probat meger de hat azert lol igy 24 masodperc alatt kesz voltam😊

Misu <#worship><#worship><#worship><#worship>

Jacek
most nezem amit linkeltel kiproszalom

avcom
a trymedia említi a proxy beállításokat az nem lehet?

Jacek
Hat igen router csak azzal mit csinaljak tuti az a gond kulomben😊
Most regisztraltassam vissza a halokartyam MAC szamat utanna meg vissza a routeret😞

Valaki nem találkozott ezzel a Genex reklámmal? Kellene nekem elfogadható minõségben - gondolom tudjátok mihez 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

avcom
amúgy full hülye vagyok 1-2 reg szerint, ráadásul még soha nem aktiváltam rFactort, de kis böngészés után itt találtam egy lehetséges megoldást...

Trymedia.com - Error: "No Internet Connection"

avcom
router?

avcom
valszeg azért szeretne legálisat, hogy ne loaderrel kelljen játszani, mivel az nem teljesen kompromisszum-mentes megoldás

Jacek
<#vigyor3>

hát, akkor ez pech. de legalább jó nagy.
Jacek
na ez jo kerdes😊 de ugye lehet patchelni a trialt is na ugy sem megy😊

honnét szedted le és mikor a trial verziót?
gondolom nem offline játék miatt vette meg <#idiota>
Jacek
ha kikapcsolom a tuzfalat akkor sem

Jacek
😄DDDDDDDD az igazi HERO😛

A tûzfaladat/tûzfal beállításokat nézd meg.
avcom
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#falbav><#fejvakaras>

Jacek
ugyis irhatnam hogy csak ilyen marhak maradtak a sim piacon mint ezek😊

Jacek
hmm ez mind ok de amikor elinditom a leszedett trialt foljon egy ablak amin tudok valasztani hogy jatszom a trialal vagy buy/unlock.
Namost ha en arra rakattintok akkor all mint a szog es kb 30 masodperc utan azt mondja hogy nincs internet kapcsolatom..
Namost azert vegyem meg a unlock codot hogy utanna ne tudjam beirni mert a
remek program szerint nincs internet kapcsolatom lol bazze vegul is ez meger 35 eurot😊

lac coo
Na szétkaptam az rhez-t, ezer kérdés 😊)))))
A 2 legfontosabb: mi a fene smootholja el ezt a kocka lowpoly modellt? A játék ? Mert ebben semmi group nincs kiosztva ....anélkül meg összefolyik minden ...( Bár a smooth erõsen növeli a poligonszámot, szal szerintem nem max-ban van megcsinálva...)

A cockpit abszolut külön modell? ( IEnnél a modellnél a szélvédõ elé vabn rakva nem tom az számít-e )

Willi Betz
2 éve próbálkoztam vele utoljára,kisebb nagyobb sikerel😊

avcom
van a zmodelerhez is rFactor examples pack, azt virágbolti verzióval át tudod konvertálni .3ds-re és már meg tudod nézni maxban is

lac coo
Kéne MAX8 , mert azzal mükszik csak az ISI cucc 😊))

De ma erõt veszek a lustaságomon és felrakom 😉

avcom
ezt majd talán Alex megmondja <#zavart1>
csak szerényen: examples pack? <#lookaround>

Igen,alltalaban megvannak a pontos meretei hogy mekkorat lehet belerakni gammakba,de ezt az editorok mar kapasbol kezelik.