rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem ez lenne a gond, akkor sorry, nem tudom mi lehet😊
- http://rapidshare.com/files/34694671/rF_Intel_BMW07_Rain.wmv.html
- ftp://62.141.58.142/Videos/ISI_Rain.rar
Lenne egy kérdésem a hozzáértõ közönséghez. Az lenne a gondom, hogy nem mûködnek nálam a replayek. Feltelepítetem újra az rfactort és ott jó is. De azoknál a modoknál aminek külön játékot csináltam ott nem megy. Már próbáltam mindent ide oda másolgatni sikertelenül. Valaki esetleg tudja, hogy miért lehet ez?
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Apropó esõ... Most nincs fenn GTR2 ( hisz van rF-hez is😊). de még mindig nem kaptam választ: ott van változó idõjárás, Én néhányszor próbáltam tesztelni de olyant , hogy valamelyik szakasz közben eleredt volna az esõ ,nem láttam ...Szal van benne ilyen, vagy csak ha továbblépek a hétvégében akkor változik esetleg ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amugy semmi extra nem volt, Sepang-on (ha jol lattam) korozgetett nehany egyforma F1-es BMW Sauber, esoben. Itt az eso volt a lenyeg😉 De olyan mint a GTR2 aztan annyi😉
Annyi volt a plusz, hogy nem egy kameras cucc, hanem a hivatalos, osszevagott video. Hogy miert faj nekik, nem tudom?!😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Mert az akkor nagyon jó lenne a shadereket nézegetni .
Ma 4órás Le Mans-i teszt napot tartunk! Várjuk a tesztre akik jelentkeztek és akik jeletkezni szeretnének, de még nem próbálták ki a modot és ha kedvet kaptak akkor jelentkezhetnek is!
Jelentkezés Itt
A program mára:
19:00-tól 20:30-ig - szabadedzés
20:30-tól funracek, a futam szabályaival!
Funrace versenykörölményei:
Verseny idõtartam: 24perc
Gyorsítás: 60x
Boxból kivezetõ és felvezetõ kör, majd repülõrajt!
Gyülekezés az iF1 IRC-jén:
Webes iF1 IRC
Ha van IRC-d akkor:
Szerver: irc.ircstorm.net
Szoba: #IndexF1
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
most a Truck Series is úgy jelenhetett meg, hogy a Synetic meg a THQ beleegyezett, de pl a Codemasters nem, ezért TRD-bõl nem lehet portolni
szóval szerintem itt is drágább a leves, mint a hús <#fejvakaras>#fejvakaras>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
textura szerkesztõ,persze free,de nagyon dúrva dolgokat tud!<#worship>#worship>
rustytexture tutorial
van egy game amiben van astra, de a leggyengébb verziótól nem találtam képet de pl a golf a legszarabb az nagyon olyan mint az utcai.
A crashdayrõl van szó. Azt tudom hogy van hozzá valami plugin de nemtom hogy az eredeti modelelekt ki lehet e szedni vele(le vannak e zárva), de berakni tuti lehet vele kocsit.
Kiindulási alapnak sztem jobb lesz mint a fez modellje.

- A GMT-Importerrel behivott objecteknek tobb problemajuk is lehet, pl. Normalok, Smooth-ok, es termeszetesen a texturazas. Szerintem, eloszor inkabb sajat objectet csinalj es exportalj, egyszerubb lesz a dolog😉 Egy kocka autot, henger kerekekkel, hasab lokharitokkal (legyen mi leessen az autorol😄), stb. Ezen sokkal egyszerubb es gyorsabb probalkozni, mint egy komplex modellen, aminek az inport miatt millioegy hibaja lehet.
- Az autokhoz tartozo GMT file-okat exportalni kell, es kezzel beleirkalni a nevuket a GEN-file-ba😞 Ahoz nincs normalis script exporter;( Tippem szerint, azt sem adja ki az ISI ugy mint a kamera- es a friss AIW-editor;(
Pedig egy egyszeru script kerdese az egesz😉 A felfuggesztes adatokat (*.PM) is sokkal egyszerubb lenne osszerakni normal helper objectek es egy export script segitsegevel.
A palyakeszitesnel en is meguntam a kameraval valo szenvedest, es irtam magamnak egy scriptet, amivel a MAX file-bol kozvetlenul tudom exportalni a kamerakat *.CAM file-ba: egyszerubb beallitani oket MAX-ben (latom mit csinalok, hova neznek, stb.), es nem kell benazni kulso programokkal😉
Ugyanigy az autok GEN es PM file-jai is megoldhatoak lennenek script vagy plugin segitsegevel (valszeg az ISI-nek meg van hozza a cucca😄).
a gen-be szorri, már agyamra mentek a betûszók <#wilting>#wilting>
elvileg <#smile>#smile>
még a régebbi beszélgetéshez annyit, hogy amikor össze-vissza bénéztunk az F1C idõkben valami szerkesztgetéssel mi is mindig azt csináltuk, hogy volt a mas fájl, abból kinéztük a gmt-k neveit és szimplán bedobáltuk azonos névvel a mas mellé az új GMT-ket, ha meg nem volt jó, akkor töröltük <#smile>#smile>
Misu ! Egy komplett max modellbõl tudtok gen fájlt csinálni, meg az egyéb varázslatokat... ?
Azt nem vágom,hogy ha a gmt importerrel hozok be egy objektumot, akkor az texturával együtt nyitja meg utána meg jajgat , hogy pl. az rhez motor textura nem gmaterial ...
Mindenképpen oda akarok eljutni egyelõre, hogy lássam a modellemet a játékban, addig aztán 1000-et kérdezhetek ugysem értem ...
- Most a LOD-ot csak azert emlitettem, mert ha kicsereled a legfelso szintu modelt a sajatodra, es nem modositod a GEN-t, akkor a jatekban nem biztos hogy latni fogod a sajatodat.
- Egy uj mod-nal fontos hogy tobb LOD-ja legyen egy autonak (legalabb 3-5), mert eleg sok fps-t lehet vele nyerni. Es ha jol van megcsinalva, beallitva, eszrevehetettlen.
Lod egyenlõre nem érdekel, majd csak közelrõl nézem😉
Akkor ezekszerint a sample car-ban nincs is LOD modell ?
Termeszetesen, elotte azert erdemes atnezni az alatta levo beallitasokat (csak az eleresi utvonal szamit, az Instance es az alatta levokkel nem kell foglalkozni, ha nem palyat csinalsz😛).
A texturazas es a beallitasa is nagyon fontos, arrol van reszletes leiras (kepekkel😄) az ISI oldalon es a DevKit-ben is.
Mivel - egyelore - tesztelsz, es gondolom nem teljesen ujat csinalsz nullarol, vagyis egy meglevobe pakolgatsz, a GEN file-ok generalasaval, szerkesztesevel nem kell egyelore foglkalkozni. Legyen a file neve az amit leakarsz cserelni, aztan annyi😉
pl. ha leakarod cserelni az RHEZ 2006 kasztnijat egy masikra, vagy rajzolsz helyette egy ikozaedert (😄), akkor texturazod az objectet, es exportalod Rhez06_body_va.gmt neven. Talalsz meg ott -vb.gmt, -vc.gmt vegu file-okat is (ennel az RHEZ-nel, minden autonal mas es mas lehet!), azok a kulonfele LOD szintu modellek. Azokat a bejegyzeseket torold a GEN file-bol, es a lecserelt object melletti sorba a LODOut melle irj valami nagy erteket (pl. 500, vagyis 500 meterig ez az object fog latszodni).
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67790402&t=9102561
Holnap 19órától lesz teszt a pályán és mindenkit várunk és reméljük kedvet kaptod a körözéshez és csatlakoztok hozzánk a 4órás futamon is.
IRC-re gyertek, hogy ott megmondjuk a IP címet. IRC web kliensünk van, amit elértek a iNDEXF1.hu
Hogy valamit megértsek ebbõl az egész rF modellezésbõl próbálgatnom kellene, megnéznem a játékban, hogy mit is csináltam ...
Viszont a halandzsához nem értek...Viszont : ugye be tudok hozni gmt-t a gmt importerrel, azt tudom módosítgatni, csak épp vissza menteni nem tudom. .No azt hogy kell ? 😊))
Minden cucc mûködik ami kell, csak nem tom hogyan kell konvertálni .....
Amit behoz a gmt importer az egy mesh objektum, azt módosítom stb. aztán hogyan tovább, hogy visszakerüljön a játékba?
THX, remélem érted mit szeretnék kérdezni😊
Tuti találkoztál már vele 😄
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Corvette C6, Aston Martin és Alfa Romeo C8-as kocsit add a FIAGT-hez. Ehez van még egy Fix, ami meg az árnyékokat javítja az Addon kocsikhoz meg az Alfa-hoz van némi skin, de a Fix-ben található readme-t ajánlatos elolvasni.
82 kocsi van összesen és még van hely bõven 😊
Igazi Le Mans
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type