rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
meg bekapcsolja a kompreszort😄 amúgy ilyen autót ugye a szegények vesznek,azért van olyan kevés az utakon?<#idiota>
lac coo
Az mi ? 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Még ha kis NOS-t rányom😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo

lac coo
top nézetben a karók közé huzol egy spline-t, 4-5 szakasszal , ( hide-olnék mindent a karók kivételével és bekapcsolnék valami illesztést, hogy a karokhoz se kéne igazgatni ), utána convert to editable spline, vertek mod, oldal nézetben megfelelõ magasságra húzgálod a vertexeket, egy kis lógást adva neki, utána renderable spline modosító, ott rectangular beállítások : 0 vastagság valamennyi szélesség ( akár csavarni is lehet )
, aztán kovert mesh...azt kész 😊)

Persze nem oktatni akarlak, attól még messze vagyok 😛PPP

lac coo
Szép lesz ez ! De mit kell ezzel szopni ?

avcom
akkor benéztem 😊
Parád meg komoly 😊

Alexease
Es csak erdekessegnek, hogy mivel szivok mostansag (szalagok)😉
rFactor_paradsasvar_szalagszopas (AVI, 2Mbyte)
Alexease
<#eljen>
Alexease
En is ezt es/vagy igy irtamn, hogy szerintem is eleg komoly, amit6 a SimBin ki tud hozni ebbol az engine-bol, rengeteg az ujdonsag, ami az osszkepet, a jatekelmenyt javitja. Ezert is irtam, hogy megveszem😉
Istencsászár
Hogy hogy nem? én multkor próbáltam, 2005ös updattel elég fajankó cucc még most is😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Áááááh...Nem indul el már az ujabb gépemen , sajnos 😞((
Pedig imádtam !

Istencsászár
Hát lehet nálad a gond, mert nekem nagyon nincs gondom velem még ha 20 fölött is vannak a pályán, de tényhogy nagyobb az igénye, de a modellek szerintem szebbek benne.

JuanG
újabb Intel Promo múvi:

rfcentral

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HUNtalicska93
én azért nagyon nem várom az új RACE-t,hacsaknem jobban meg tudják optimalizálni,mer az én nvidia 7600gs-emen szaggatva ment,holott "ocsmányabb" a grafikája mint a gyönyörû gtr-gtr2-nek,amin 1280(!!!)-ban tudtam menni HIGH-on,szal nekem ez felejtõs volt ez a race,de az újt már csak azértis megveszem,mert lesz benne f300,amire nagyon kivver leszek😊

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Istencsászár
GP4<#vigyor3>

lac coo
És mi van azzal a Lizard engine-el ?

lac coo
Hát nagyon játszanák én is olyan játékkal, amiben változik az idõjárás, és idõvel fel is szárad a pálya, pláne ha elõször a nyomvonalon 😊))

lac coo
Legalább az F3000.bõl majd ki lehet látni normálisan 😊)))

avcom
nemtom, nem akarok vitatkozni, de szerintem az új Race egész komoly dolog lesz, legalábbis kiváncsi vagyok, hogy a SimBin, hogy szimulál F3000-et meg Radical-t <#finom> meg mittommén még mi lesz benne <#vigyor>

csak nem szeretem ezeket a Steam-es szemeteket <#wilting>

Alexease
Az ISI-nek valszeg az lenne a nyero, es gondolom a celja, hogy valami komolyabb ceg is liszenszelje meg az engine-t, vagy hogy oket bizzak meg valami sorozat osszerakasaval😉 Es mivel a GTR, WTCC kiesett, es elsosorban valami nepszeru dolog kellene, hogy ertelme is legyen, igy marad az F1, NASCAR, WRC. Persze, ezek meg liszensz alatt vannak...😊 Mondjuk a WRC-t ki is huzhatjuk, mert az RBR eleg eros, raadasul a WRC-hez (egyelore) ez a fizika, tores meg igencsak santit😉

Igazabol baromi jo engine-ek vannak (fizika, tores, grafika, hang), csak mind mashol, kulon-kulon: ISI, LFS, netKarPro, Codemasters, ..., ezekbol kellene gyurni egyet😉))
Alexease
Szerintem, megelnek belole igy is😉 A SimBin eleg jol tele tudja pakolni az engine-t grafikai-, hang- es hangulati elemekkel, ott vannak a liszenszek, es reklamozzak a TV-ben is. Az eladasok nagyresze a "nagykozonsegben" van, akiknek ezek az elemek az elsodlegesek. Es az, hogy majd' 1 ev utan, valaki(k) atbarkacsoljak a kasztnikat es a hangokat az rF-be, GTR2-be, nem hinnem hogy akkora ervagas lenne (az "erdemi" resze ugy is kimarad az egeszbol: eso, ablaktorlo, efektek, animaciok, szabalyok, stb.). Tudjuk, hogy jon a kovetkezo RACE, amiben hirtelen nem sok nagyobb ujdonsag van (autok, palyak), de szerintem az "apro" ujitasok miatt, meg a szimesek kozul is sokan megveszik majd😉 En biztos😄 Nem mintha az elozovel olyan sokat autoztam volna😊 Sot, meg a kormanyt sem tudtam osszerakni vagy 3-4 hete;(
JuanG
amennyire én tudom, lesz felszáradás (ez a videóban is látszik), valamint dinamikus idõjárás változás, vagyis futam közben beborulhat és eshet 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
nem csak ott, GTR2-ben is

avcom
hát nincs sok alternatíva van a licence-elhetõ engine-ek terén

lac coo
Hát , így nem sûrün adnak el rF engine-t, ha egy idõ után minden, ingyen az rFactorba köt ki 😊)))
Ez jó is meg rossz is ...

avcom
igen

Alexease
Amig ez a technika marad, addog nem sok mindent lehet rajta javitani, max alacsonyabbra teszik a tukrozodo mappot😉))
Alexease
<#eljen><#zavart1>
Nekem nincs vele semmi bajom, egyelore ilyenre van lehetoseg. De a video nagyon jo!

En inkabb a "kovetkezo" rFactor reszleteire lennek kivancsi😉 Lesz-e es mikor? Mennyire lesz patch formaban es mennyire fizetosben? Az esoben, az idojarasban a SimBin-t probaljak utolerni, vagy lesz benne valami komolyabb engine szintu dolog is? Termeszetesen reszleges pocsolyak, felszaradasok nem lesznek, de esetleg a teljes palyara vonatkozo valtozasok (dinamikus TDF-TrackVars skalazas)? Esetleg "LiveTrack-szeruseg" (hasonloan a teljes palyara vonatkozo dinamikus TDF-TV)? Esetleg dinamukus "palya-felgumizas" (szokasos, legalabb a kanyarokban felrakott plusz layeren shaderek + dinamikus TDF-TV) ?😊)))

De meg sorolhatnam, a SimBin mar standart megoldasait, amit illene beepiteni (dinamukus pilota lehetoseg, animaciok, szelvedo efektek, toresek, ablaktorlo, kavicsfelverodes, stb.) Es meg sehol sem vagyunk 1-2 egyszeru dologtol, pl. az Insane-nel 2000-ben alapnak szamito festek kopastol (ugy tudom, keszul a polygon szintu utkozes vizsgalat, vagyis megoldhato lenne a reszletesebb layer-map kezeles)😊))

Igazabol, kerdesem, otletem kismilllio lenne😊)) <#idiota><#zavart1><#idiota><#vigyor3>
lac coo
Vágom ,azért mondtam 😊))) Elég fura, ezt javítják majd?

pajti
elég jó a graf, meg a fizika is rendben volt... <#idiota>

Yoda001
😛PP

http://9gag.com/gag/5135249

Alexease
A tukrozodo reteg van annyival magasabban mint az ut, azert latszik igy😉 Regebben az arnyek latszott ennyire erosen. Lasd amirol multkor irtunk, a "plusz/modellezett kereknyomok az aszfalton".
Alexease
Igen, 2020-bol😉
Yoda001
ez játék? 😮

http://9gag.com/gag/5135249

lac coo

lac coo

lac coo
Azt látom, hogy szépek, de Race-bõl bányászták ki ?

lac coo
<#eljen><#crazya>

b-type
😄 <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
sztem tutter, mert nagyon szépek. <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ingy
fikázzatok csak félkész esõbõl kellett csinálnom <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Ezek Race konvertek ?

kép1
kép2
kép3
kép4

lac coo
Ebben az esõben nyakig állnak az autók a sok shaderben )))))))
Vagy csak ilyen mély a víz ? 😛P

cselt
Én azt hittem arra gondolsz, hogy a visszajátszás fájlneveiben van-e ékezet. De hogy a mappa nevével van a baja ha 100 évig élek akkor se jöttem volna rá 😊
lac coo
Na most örülhetsz 😊))))))

Alexease
<#idiota><#zavart1><#eljen>
cselt
Bocs midnenki a probléma megoldódott. Kiderült, hogy én voltam hüle. Az rf bennevolt egy "játékok" nevezetû mappába amitõl kiakadt az egész. Kiszedtem az ékezeteket és láss csodát. Most legalább egy életre megtanultam, hogy sose csinálok ékezetes könyvtárat. Kössz mindenkinek!
cselt
JÓlvan a probléma félig megoldódott. Áttettem a C-re és ott egybõl mûködött. Namármost következõ kérédés: hogy lehetne megoldani, hogy a többi meghajtón is mûködjön?
Istencsászár
Hát érdekes, nem mindenhol volt vízfüggöny a a kocsik mögött, habár az esõ szakadt, de egy jó Intel reklám😊