rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
, aztán kovert mesh...azt kész 😊)
Persze nem oktatni akarlak, attól még messze vagyok 😛PPP
rFactor_paradsasvar_szalagszopas (AVI, 2Mbyte)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pedig imádtam !
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
csak nem szeretem ezeket a Steam-es szemeteket <#wilting>#wilting>
Igazabol baromi jo engine-ek vannak (fizika, tores, grafika, hang), csak mind mashol, kulon-kulon: ISI, LFS, netKarPro, Codemasters, ..., ezekbol kellene gyurni egyet😉))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ez jó is meg rossz is ...
Nekem nincs vele semmi bajom, egyelore ilyenre van lehetoseg. De a video nagyon jo!
En inkabb a "kovetkezo" rFactor reszleteire lennek kivancsi😉 Lesz-e es mikor? Mennyire lesz patch formaban es mennyire fizetosben? Az esoben, az idojarasban a SimBin-t probaljak utolerni, vagy lesz benne valami komolyabb engine szintu dolog is? Termeszetesen reszleges pocsolyak, felszaradasok nem lesznek, de esetleg a teljes palyara vonatkozo valtozasok (dinamikus TDF-TrackVars skalazas)? Esetleg "LiveTrack-szeruseg" (hasonloan a teljes palyara vonatkozo dinamikus TDF-TV)? Esetleg dinamukus "palya-felgumizas" (szokasos, legalabb a kanyarokban felrakott plusz layeren shaderek + dinamikus TDF-TV) ?😊)))
De meg sorolhatnam, a SimBin mar standart megoldasait, amit illene beepiteni (dinamukus pilota lehetoseg, animaciok, szelvedo efektek, toresek, ablaktorlo, kavicsfelverodes, stb.) Es meg sehol sem vagyunk 1-2 egyszeru dologtol, pl. az Insane-nel 2000-ben alapnak szamito festek kopastol (ugy tudom, keszul a polygon szintu utkozes vizsgalat, vagyis megoldhato lenne a reszletesebb layer-map kezeles)😊))
Igazabol, kerdesem, otletem kismilllio lenne😊)) <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Vagy csak ilyen mély a víz ? 😛P