rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
az még nem jelenti azt hogy jó is a fizika😊
avcom
nem tudom pontosan, de mintha lennének "nem aszfalt alapú" modok 😊

bardocz
homokfizika meg van oldva játékba?😄
avcom
sok sivatagi pályát, ott kevés az object <#vigyor>
1-2 kaktusz meg teve és kész <#vigyor2>

lac coo
Neked ontanod kéne a pályákat ezerrel ,.ha csak így két kávé között összedobsz egy ilyet ! 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Singapur TESZT!

- NINCS kesz es NEM is lesz😊 Csak tesztnek keszult.
- Az utvonal es a szintkulonbseg - elvileg - pontos, de a kornyezo objektumok nem. A minoseguk olyan is;P "Mutatoba" vannak😛
- NINCS optimalizalva! Sok polygon, nagy texturak😉
- CSAK DirectX 7 shaderek, de mukodik minden DX modban, beallitasban!
- NINCS AIW es nincs rendes kamera file! Vagyis NINCS AI, Pit, stb.
- DE a szektorokat es a koridot meri!
- Az ejszakai vilagitas csak itt-ott mukodik, nem csinaltam meg (maceras, idohiany😄). Majd maskor, ha lesz kedvem😊))

rFactor Singapur 1.0 TESZT Verzio (analfabeta)

Alexease
Nincs😉 De a koridoket meri! De ha a heten lesz meg egy kis idom, akkor csinalok hozza AIW-ot is.

(Eredetileg csak azert keszult a palya, hogy korbemenjek rajta, aztan toroljem😊 Ahoz hogy egyedul menjek, nem kell AIW 😄 )
lac coo
AIW van rajta ?

Alexease
Addig is egy TEST3 video😉 Kajalok, aztan feltolom valahova😉

rFactor_Singapur_TEST3_Alexease (WMV, 20Mbyte)

Alexease
SINGAPUR TESZT

Megint nem volt idom 2 napig, raadasul egy kicsit el is baltaztam a dolgot, de most osszepakoltam, lecsomagoltam, mentem egy kort, es ha feltoltottem, akkor kilinkelem, lehet tesztelni (ha valakit erdekel)😊

De mar most szolok, hogy ez csak egy TESZT verzio, az utvonal miatt lett csinalva, kivancsisagbol, vagyis NINCS kesz, sot NEM is lesz kesz soha😊) Vagyis ha valakinek lassu lesz, szaggat vagy lefagy, akkor sorry, de ezt elsosorban magamnak barkacsltam (nalam muxik😄DD). Vagyis support nincs😊 De azert remelem mukodni fog valamennyire😉
Istencsászár
Ott is a válasz a kérdésedben ( rfactor.net ).

@Adaminho, Olvasd el a README-t, és vedd meg a játékot mert a warez verzió miatt nem megy a plugin.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

császtok! lenne 1 olyan kérdésem hogy leszedtem a tv style beta és felrakom meg minden és játék közben nem látok belõle semmit mintha lese szedtem volna. Pedig beállítom, configuralom és nem megy! kell hozzá vmi más mod vagy mi? Elõreis THX a választ<#vigyor4>
KillR
uhh, merész kérdés volt, vigyázz, nehogy valaki leharapja a fejed!

Dietrich
champ car modhoz van St.Pete pálya..nekem megvan csak átkell konvertálni.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Danielmagua
Üdv mindenkinek! Rfactort csak neten lehet megvenni? Rendelném vagy vhol megvásárolnám. Ez nem megoldható? Segítsetek, köszi.

HRC Racer - . - Dani-Faktor&#8482; :)

avcom
e-zine
letölthetõ az autosimsport.com -on

HUNtalicska93
autosimsport az egy újság,vagy egy weboldal?érdekelne

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

avcom
a múltkor szóba került a RACE07...
most olvasom az új autosimsport-ot és Alx Danielsson, a tavalyi Formula Renault 3.5 bajnok beta tesztere a játéknak, amiben ugye van F3000 is

a srác amúgy másfél hét múlva fog versenyezni az Euroseries 3000 mezõnyében a Hungaroringen 😊

irlindy
jó lenne ha rfhez is kijönne...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Ginger17
Assz'em a NR2003-hoz van St.Pete, mintha toltam volta rajta GTP-vel...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Egész pontosan a replay-ben található export gombra 😉))))
Betöltesz egy replayt, jobb oldalt látsz egy ablakot, ott beállítod amit be akarsz, utána export és csinál egy videot a movie ( asszem), könyvtárba .

irlindy
h õszinte legyek nem is kerestem semmit😄 de mire gondolsz pontosan?

lac coo
Replayban esetleg nem tûnt fel eddig valami export gomb.... ? 😊)))

irlindy
hogy lehet replay videobol rendes videot csinálni? nem Fraps-ra gondolok, mert azt nem bírja a gépem...olyanra ami a replay file-t tudja átalakítani vhogy videóvá, de úgy, hogy nem szaggat közben

irlindy
remélem St. Petersburg is kijön hamarosan...az egyik kedvenc pályám...nemtudja vki h készül-e az a pálya?

irlindy
jól gondoltad<#vigyor2>

Sziasztok!

Ma 19órától tartjuk a 3. tesztnapunkat, ahol az éjszakai vezetésen lesz a hangsúly. Várunk mindenkit aki kedvet kap egy kis teszthez és egy kis funrace-hez.
Amennyiben megtetszett a mod és kedvet kapnak a 4órás futamhoz azok jelentkezését várjuk a kövektkezõ címen és minden friss információt megtaláltok itt:
Jeletkezés itt!

A futamon való részvétel INGYENES!
A szervere való fellépés elõtt töltéstek le a pályát és egy kis update-t INNEN

A mai menetrend a követketõ lesz:
19:00 - 19:30-ig 1. szabadedzés (nappal)
19:30 - 20:00-ig 2. szabadedzés (éjjel)

Funrace versenykörölményei:
- 24perces futam, 60x idõgyorsítás
- boxból kivezetõ kör lesz,
- repülõrajt

iNDEXF1 IRC-jén gyülekezõ 18:30 után!
Akinek nincs IRC kliense annak a honlapunkon található webes IRC-bel fel tud jönni:
Webes IRC

Akinek van IRC kliense annak meg:
Szerver: irc.ircstorm.net
Szoba: #IndexF1

TS szerverünk is fut! Aki jön tesztre jöjjön TS-re is még ha mikrofonja sincsen.

Jó versenyzést kívánunk!

gviski
LoL tényleg...

Virtual SimRacing

Yoda001
mintha magyar lenne, Fundi Dóra<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Ginger17
Ennek biztosan örülni fog "irlindy". 😊))

Fundidora Park

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ninja
Szevasztok!

ASC uj versenysorozatot indít<#nyes>

Info:Carrier2007

Istencsászár
Alap, tetszetõs.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gviski
mentem egy pár kört Brno-ba és kezd tetszeni nekem ez a FSONE,
amúgy ez a mod nem GP4 konvert?

Virtual SimRacing

gviski

Virtual SimRacing

JuanG
Néztétek a HSW-n az új PCC06 videót? No leginkább az új Nordschleife 2.0 miatt 😄DD...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lobig
eheheh,
némelyik autónál igen.
de én abszolútértékben gondoltam... 😄

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lac coo
Mínuszban használod....? <#wink><#wink><#wink>

lobig
azt vettem észre, ha a MaxForceAtSteeringRack értékét csökkentem, akkor lesz erõsebb a kormányom.

a SteeringDamper meg a középrehúzás értéke?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
nekem is bejön, de nem minden modot (autót) tudok úgy beállítani, hogy az tetszen.

Ti milyen autóknál, milyen bállítást haszáltok?

(van már 0.6-os verzió)

lac coo
Ha állítgatom az ini-t , ki kell lépegetni közben a játékból ?
Nem kell ehez isi efekt 😊))) Tök jól lehet érezni mindent, fõleg a GTR2 pályákon, ott ugye elég sokminden modell, nem csak efekt ....
Csak egyelõre küzdök vele, mert rohadt erõs a cucc 😊)))

-Formula One 2006 TrackPac by spet,sztem ok lesz . 😊
igen,nézegetem azokat is,csak mondom hadd ne teszteljem le mindet,meik a bestof? 😊
Alexease
Van frissebb (0.6) FFB PlugIn, abban elvileg lehet mar kombinalni a kettot (Reav vs. ISI). Nem probaltam.

Ma nem lesz Singapur, csak holnap, nem volt idom:/ Vagy ha megis lesz, akkor ejjel😉

Alexease
Banner alatti linkek?!?!
Alexease
Az azert van, mert meg nincs AIW a palyahoz😉
tudtok valami jó kis trackpack linket f1hez,ami friss és muxik is?
thx
lac coo
Nekem alapvetõen bejön ez az FFB plugin, egy bajom van csak vele, közép állásokban szinte nulla a kormány középrehúzása , ellenállása, így nehéz egyenesben menni, döglött a kormány ...Ezen lehet valamit állítani ?
Viszont a GTR2 pályák kerékvetõi állat vibrációt csinálnak 300-nál 😊)))

lac coo
Az elsõ FSONE próbálkozásokkor nem gondoltam volna, hogy ideig eljutnak ! Grat nekik!
Hány éve is csinálgatják ?

FSONE V1.1 FULL

valaki már tolja?
most töltikézem,kiváncsi vagyok 😊
JuanG
király ez Alex!! <#taps>

látom nálad is van olyan hogy a guminyomvonal néhol függõlegesen megy bele az útba, ezt tudod mitõl van????

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty