rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
A DDS texturak elmenteskor a "kepbol" tobb kissebb kepet is tarolnak, megjeleniteskor azokat tolja az arcodba😉 Egyreszt optimalizalas - nevezhetjuk LOD-nak, bar hulyen hangzik😄 -, mivel a tavoli reszeken kissebb texturat hasznal, masreszt minosegben is jobb, mert nem a nagymeretu texturat kell kicsinyiteni. Termeszetesen a DDS elmentesenel millio lehetoseg van a filterezesre, de az mar mas kerdes😉 Default-ban jo lesz😉
M, D, S
A texturakon megjeleno fenyek szineit szabalyozzak. M - a textura szinei jellenek meg, D - a raeso feny szinei, S - nem hasznalt😊
Továbbá mik azok a kis fülecskék az egyes mapok mellett , "M" "D" és "S" ? <#zavart1>#zavart1>
Én nem akarok belepofázni, mert én csak 6 éve netezem, de feltételezem, hogy játszottál már számítógépes játékokkal, így megsúgom a gúgli keresõ kulcsot:
rfactor+cheat
Én nem tudhatom, de szvsz a megoldás kb. az elsõ találat lesz.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nem hiszem hogy el kell magyaráznod a netes kultúrát meg a forumok használatát, az elmúlt 8 évben már rájöttem erre-arra.
De azt is megtanultam hogy mindig akad egy két segítõkész ember aki nem észt oszt, hanem segit!
PEACE!
Ma 19órától tartjuk a 5. tesztnapunkat!
Várunk mindenkit aki kedvet kap egy kis teszthez és egy kis funrace-hez.
Amennyiben megtetszett a mod és kedvet kapnak a 4órás futamhoz azok jelentkezését várjuk a kövektkezõ címen és minden friss információt megtaláltok itt:
Jeletkezés itt!
A futamon való részvétel INGYENES!
A szervere való fellépés elõtt töltéstek le a pályát és egy kis update-t INNEN
A mai menetrend a követketõ lesz:
19:00 - 19:30-ig 1. szabadedzés (nappal)
19:30 - 20:00-ig 2. szabadedzés (éjjel)
20:00-tól funrace.
Funrace versenykörölményei:
- 45perces futam, ~25x idõgyorsítás
- boxból kivezetõ kör lesz,
- repülõrajt
iNDEXF1 IRC-jén gyülekezõ 18:30 után!
Akinek nincs IRC kliense annak a honlapunkon található webes IRC-bel fel tud jönni:
Webes IRC
Akinek van IRC kliense annak meg:
Szerver: irc.ircstorm.net
Szoba: #IndexF1
TS szerverünk is fut! Aki jön tesztre jöjjön TS-re is még ha mikrofonja sincsen.
Jó versenyzést kívánunk!
Forma 1 nincs benne, hanem modként letölthetõ akárcsak a track pack, amit megtalálsz a banner 4. sorában ( 2. link ) meg a többi, ami 2006os carsetek.
Rettentõ nehéz feladat volt...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nyilván próbáltam rákeresni dolgokra mielött idejöttem! hmm?
26000 hozzászólásból pedig tényleg egyszerû keresgélni!
KÖSZI
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Ja és ez komoly hogy meg kell vennem a kocsit, és valami pontokat kell szerezni ahhoz hogy akármelyik kocsival mehessek?????? WTF?
Haverommal szeretnénk a közeljövõben kipróbálni az rFactor-t, eddig Challenge-el nyomtuk... kérdésem az lenne hogy lehet helyi hálón úgy tolni versenyt hogy mellettünk van AI is???
Ebben ugyanúgy benne vannak a rendes F1-es pályák?
köszi a válaszokat elõre is.
Astra ez volt nemtom hogy használható e valamire. A hátsó lámpa elég érdekes neekm ugytünik mintha egy sedan astra lámpa lenne....
Felülrõl nincs kép sajna pedig az általam megnézett 10-15-nek a 90%ban volt.
Ha kell nagyobba akkor kimentem majd, a hütõrácsban is van csik csak a kis kép miatt nem látszik.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"
Vehicles outlines - eps - 5900 templates - to 2003
#26127: akkor a logika jó volt, de csak a negyedéig jutottam el... ez választja el az eminenst a kettes matekostól <#idiota>#idiota>
- Bemasoltam a teapot.gmt-t az auto mappajaba.
- Csinaltam egy masolatot a GEN-rol, aztan attirtam az eredeti kasztni hivatkozasokat (az osszes LOD-ot!) a teapot.gmt-re.
- A texturat eleg ha csak bemasolod a konyvtarba, megtalalja, nem kell becsomagolgatni a MAS-ba!
Igazabol jol irtad, csak en nem irtam felul semmilyen file-t😉 Mert ahoz elotte, ki kellene csomagolni a MAS-t, attol meg kaosz lenne😉))
A teapot kocsidnál egyszerûen felül írtad a valami_kasztni.gmt -t, és beraktad a texturát a mass-ba?
Alex csinált videot, az bõven jó arra, hogy megnézzem a játékban amit tesztelgetek ..
én igértem az "egyszerû" autót 😊))...de sajna most sok a melóm, gép elõtt is alig vagyok, de remélem hamarosan egy szabad hétvégén összerakom...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Amugy eddig 7 darab patch jott ki! 😊
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Sûrgõs help kéne 😊))))
Elég láma dolog de nem szoktam gépet szerelni ...
Szal beraktam egy új vinyót , látja is az eszközkezelõ, a bios is, de hogy a francba kell ezt formázni-particionálni ?
egyébként nekem a GF4 Ti-m csinált ilyet, mielõtt kilehelte a lelkét, mondjuk azon a RACE már el sem indul
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!