rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem sürgõs, nem rohanunk vele sehova 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

b-type
de lehet.
én kézzel írogattam, de van rá cucc:
ChampionshipTrackManager
Ezen az oldalon a Addons/Game Addons oldalon van sok olyan dolog amivel jókat lehet csinálni egyszerûen.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Lehet az uj pályákból, versenynaptárat csinálni?
Értitek mire gondolok? mondjuk van egy NASCAR mod. Ahhoz leszded a pályákat. És mondjuk én megcsinálnám azt hogy a 2007-es naptár szerinti versenyek pályák legyenek egymás után.

Megoldható?

Downhill!!

lac coo
Mi a baj vele?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
rF Tracker-rel mi van?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Készülgetnek(sajan lassan) a seatok, legalábbis nálam.

Az orrával sajan sokat lehet szopni 😞 Más sem foglalkozott vele ugy látom 😄
De nekem a gameben játszva nagyon basztatta a szememet, még igy is amilyen most de nemigen tudom szebbre megcisnálni 😞

b-type
<#eljen> 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Rájöttem az ügyre..

Nekem volt fent warez.. Aztán most amikor ezt leszedtem azokat a filékat nem töröltem le, csak az uninstallal töröltem a warezt. Igy maradt egy csomó file a másikból. Na és ez okozta a gondot. Letöröltem az egész gamét. Mindent. Ujra raktam és most full jó. Minden mükszik minden jó. Ugyhogy örölük.. Végre jó!!!

Downhill!!

JuanG
minek? olyan mint a WTCC vazze...ti ugyanaz a motor...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

WTCC képet valaki tegyen be még is milyen

b-type
Huh, nem hangzik jól.
Nem tom mi baja lehet 😞
A moddok törléséhez, ha nem telepítõs volt (akkor a prog. telepítése-törlése alól törölheted), szal ha nem telepítette magát akkor ahogy betetted úgy tudod kivenni is (uazokat a mappákat-'fájlokat')

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nyuny01
Szia all!Valaki tudna adni jó kormány beállítást Logitech Formula EX-hez?
Elõre is köszönöm!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

hát akkor nem lehet vmi jó szentem de azért megnézem milyen a DTM 07 király

SitatiS
Biza.<#smile>

Let the good times roll.

JuanG
az

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

WTCC mód az konver vagy nem?

gviski
VSR GP2 mod:

Virtual SimRacing

Hexenking
Köszönöm szépen a gyors választ.

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

avcom
nem néztem még, szval nem tudom, hogy lehet-e kezdeni vele valamit, de ezt írták az RSC-n is, szóval a MOD hibája, nem nálad van a probléma

Hexenking
Sziasztok !!! Lenne egy gondom a DTM 2007 moddal. Rendesen elindítom és tudok menni vele, de amikor vissza akarok lépni a menübe (kilépek a pályáról) akkor kidob és azt írja ki hogy az exe hibát észlel. Esetleg ha valaki tud valami megoldást az megköszönném

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

gordon 24
Na nem csak azzal csinálja. A v8 kivételével szinte mindennel. Mi baja lehet? Szedjem le a patchet róla? Vagy mi van? Ja és tudom törölni külön? Vagy az egséz játékot kell?

Downhill!!

gordon 24
nem.. Offline.. 1.250 es patch rajta van és eredeti. Nem igazából értem, a többi moddal nincs gondja.

Downhill!!

| #26342 -> Mármint erre értettem: "teljesen logikátlan dolog"
Hát igen.
Istencsászár
Mert be kell másolni az rfactor könyvtárba és onnan telepíteni ( teljesen logikátlan dolog )<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok!Miért van az hogy ha fel akarom tenni a 1250-ös patch-et akkor azt írja ki hogy nem található az rfactor?
Ezt nem multiplayerbe csinálja véletlenül?

gordon 24
Na van még1 gondom.. Remélem ezzel már megszünök..

A Wtcc moddal azt történik hogy amikor a versenypályára kirak, akkor elindulok és visszalép a menûbe. Ez miért lehet? V8-al müködik jól (több mod nincs rajta).

1.250-es patch van fent

Elöre is kösszi.

Downhill!!

gordon 24
Ez a V8 mod de komoly!!!! ÁÁÁÁ Végre!! Wazz de nagyon durva..

Downhill!!

gordon 24
Megvan!!!! A Warez maradványai akasztották ki. Letöröltem a Temp mappából a dolgokat, és müködik. Telepíti is.

Downhill!!

avcom
nincs elég hely a C:\ -n vagy sérült a telepítõ

gordon 24
Ezt irja ki:

Tipp?

Downhill!!

gordon 24
NA most meg van egy kis (illetve nagy) Gond kicsomagolás közben megáll. És nem tudok eljutni a telepítésig.. Ha a demot teszem fel ott is tudok aktiválni?

Downhill!!

gordon 24
😄DD Arra várhastz😄<#hehe>

Downhill!!

Alexease
Ide a topic-ba😊 <#vigyor3><#idiota><#zavart1><#hehe><#vigyor3>
Istencsászár
indításnál kéri😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Jaja. A kodokat hova irjam majd ha lejött?

Downhill!!

Alexease
Akkor nem kerdes, hogy a 1.250-et kell hasznalni😉 <#zavart1><#eljen>
gordon 24
Megvettem. Ma.. Szóval elvileg letöltöm az eredetit.. A kodok megvannak már.. Feltelepitem kodolom és kész.. Aztán neki állok mkitapasztalni.

Downhill!!

Alexease
Inkabb csak az 1.150-TOL FELFELE mukodik. Csak azzal nem sok ertelme lenne😉 Szerintem😊 <#idiota> Erdemes feltenni az 1.250-es. Es mikor veszed meg?!😊 <#idiota><#zavart1><#vigyor3><#vigyor5>
gordon 24
A V( modra azt irja hogy csak az alap 1.150-esen megy. Akkor ha felrakom az 1-250-es patchet nem fog müködn ugye?
És valamihez kell a 1.250-es?

Downhill!!

Istencsászár
Én sajtát tapasztalomat mondtam kormánnyal😊), billel persze😄😄

Na hát igen billel óvatosan.....<#circling>

Istencsászár
Alap setuppal nagyon 1szerû õket irányítani, oldal irányú instabilitás nincs is benne, tapadnak mint a rágó, max tc nélkül kell óvatoskodni a gázzal...

Sztem a 06os dtmnek sokkal jobbak a hangjai. A kocsikat meg elég nehéz irányitani(billel), pedig 06al faszán tudtam menni segitségek nélkül(azt is a TCMT csinálta).A kanyarokba könnyen kicsuszik a segge. Bár valószinû hogy ez a reálisabb mert már az f1challenge-be se tudtam irányitani ezeket a gépeket. <#vigyor2>
Szerintem amugy ha egyformák a kocsik az azért lehet mert ez direkt egy online-ligára készitették...
Majd késõbb kormyánnyal is kipróbálom otthon hátha azzal majd tudom irányitani.

Nekem is 1.250 van(crack), de most h van 07-es DTM és megy is...isten áldja ezeket a németeket <#worship>

A hangja meg nem olyan szar, egy kis javítással mehet a mélynyomóra.
Törés viszont még elég raty, pár poly leesik azt örülj 😊

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

Sziasztok!

Ma 19órától tartjuk a 7. tesztnapunkat.
Várunk mindenkit aki kedvet kap egy kis teszthez és egy kis funrace-hez.
Amennyiben megtetszett a mod és kedvet kapnak a 4órás futamhoz azok jelentkezését várjuk a kövektkezõ címen és minden friss információt megtaláltok itt:
Jeletkezés itt!

A futamon való részvétel INGYENES!
A szervere való fellépés elõtt töltéstek le a pályát és egy kis update-t INNEN

A mai menetrend a követketõ lesz:
19:00 - 19:40-ig 1. szabadedzés (nappal)
19:40 - 20:20-ig 2. szabadedzés (éjjel)
20:20-tól 1 rajt gyakorlat és utána 1órás esti funrace lesz.

Funrace versenykörölményei:
- 1órás futam, 5x idõgyorsítás
- boxból kivezetõ kör lesz,
- gördülõrajt

iNDEXF1 IRC-jén gyülekezõ 18:30 után!
Akinek nincs IRC kliense annak a honlapunkon található webes IRC-bel fel tud jönni:
Webes IRC

Akinek van IRC kliense annak meg:
Szerver: irc.ircstorm.net
Szoba: #IndexF1

TS szerverünk is fut! Aki jön tesztre jöjjön TS-re is még ha mikrofonja sincsen.

Jó versenyzést kívánunk!

Danecay
A kérdés jogos! Az a helyzet, hogy én sem fizetnék 2X érte, ha mondjuk most megvenném, és mondjuk fél év múlva kijönne az rF2, vagy valamilyen fizetõs patch. Hát jó lenne tudni valami konkrétumot, vagy pletykát, hogy mikor, mennyiért, érdemes e várni a vételével még 1 kicsit stb?
Kíváncsi vagyok, hogy az esõ is milyen formában lesz elérhetõ, mert ugye videókat már láttunk a közelmúltban, az az ezek szerint kész van, még ha egy kis finomításra is szorul, de ez már csak részletkérdés.

irlindy
nincs vmi V8 supercar liga magyarországon? nagyon bejön ez a mod...kicsit nehéz volt megszokni a váltót a másik oldalon...de akkor is nagyon tetszik

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Istencsászár
Sok mindent<#vigyor>, Lesz, Majd, Igen, Passz<#idiota>