rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
nohotlink.jpg 😊)))))))))))))

http://www.sg.hu/forumkepek/2007_06/VLM_LeMans_7785_v100.jpg

Alexease
Varni kell egy kicsit, de aztan maxon jon😉 Lejott vagy 1 perc alatt;P
lac coo
Néztem már, nekem itt semmi nem jön be ...

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Tudom, nagyon kíváncsi vagyok...Csak rohadt lassan jön 😊)))
De már a képek is eszméletlenek voltak .

Alexease
<#eljen>
Csak erdekessegnek: 2 tucat ember keszitette, 2 even keresztul😉)
lac coo

Hi!
Volna olyan kérdésem hogy én a TC szerveren nem látom a csapatom nevét amivel neveztem a Le Mani versenyre!Esetleg nekem kellene létrehozni?
gordon 24
Rendben.. Majd megkukantom. THX a válazst

Downhill!!

Sziasztok!

Ma 19órától tartjuk a 9. tesztnapunkat, ami egyben az utolsó is a nagy futam elõtt így aki indulni szeretne a vasárnapi futamon azok feltétlen jelenjenek meg!
Várunk mindenkit aki kedvet kap egy kis teszthez és egy kis funrace-hez.
Amennyiben megtetszett a mod és kedvet kapnak a 4órás futamhoz azok jelentkezését várjuk a kövektkezõ címen és minden friss információt megtaláltok itt:
Jeletkezés és információk itt!

A futamon való részvétel INGYENES!
A szervere való fellépés elõtt töltéstek le a pályát és egy kis update-t INNEN

A mai menetrend a követketõ lesz:
19:00 - 21:00-ig Szabadedzés
21:00-tól funrace

Funrace versenykörölményei:
- vasárnapi verseny körülmények!
- boxból kivezetõ kör lesz!
- állórajt lesz!

iNDEXF1 IRC-jén gyülekezõ 18:30 után!
Akinek nincs IRC kliense annak a honlapunkon található webes IRC-bel fel tud jönni:
Webes IRC

Akinek van IRC kliense annak meg:
Szerver: irc.ircstorm.net
Szoba: #IndexF1

TS szerverünk is fut! Aki jön tesztre jöjjön TS-re is még ha mikrofonja sincsen.

Jó versenyzést kívánunk!

lac coo

lac coo
A Sfety Car-nak van valami beállítása prl-ben vagy valahol? Nem mintha hiányozna, de nálam megsem moccan semilyen modban ....

Bocs! DTM-re gondoltam!
Eddy4spain és kis csapata elvileg foglalkozik a dologgal, nem tdom hogy áll a dolog...

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

Alexease
Van regi, classic rally, eleg hasznalhato. De barmi erdekel, azt keresd a rFactor Central-on, ha ott nincs, akkor nagy az eselye hogy nincs is olyan MOD meg😉

uBooldog: palyatol es DirectX beallitastol fuggoen, csillog itt minden😉

Hexenking: Mar volt irva, hibas a MOD, hozzaszolasok az RSC-n, gondolom majd javitjak.
Hexenking
Sziasztok !!! Lenne egy gondom a DTM 2007 moddal. Rendesen elindítom és tudok menni vele, de amikor vissza akarok lépni a menübe (kilépek a pályáról) akkor kidob és azt írja ki hogy az exe hibát észlel. Esetleg ha valaki tud valami megoldást az megköszönném. Valami megoldás????

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

Tesztelgettem a DTM-et és feltünt hogy a kocsin milyen szépen megcsillan a napfény, igenám, de valahogy a fû is úgy tükrözte a napfényt mint az aszfalt...ez olyan mûanyag hatású és igen élményrontó, ilyen csak nekem van?

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

gordon 24
Sziasztok!%

Láttam hog van Dirt track történet is a játékhoz. WRC rally-s mod nincs hozzá? Az lenne még az igazi.

Downhill!!

SitatiS
Én azért még kiegészíteném ezzel a mod-al,nem egy utolsó az biztos,érdemes megnézni,valamit nagyon eltaláltak a srácok.<#smile>
F1 XtremeRacers 2006 1.0

Let the good times roll.

Köszönöm a válaszokat és a tesztre meg megyek ha megértem ezt az IRC-t!
ha F1 módra gondolsz az rF van CTDP 2005,FSONE 2006 ezek a legjobbak de lesz hamarosan CTDP 1994,CTDP 2006 FSONE 2007

Pl ma volt teszt nálunk így jöhetél volna! De lesz holnap 19órától is! Ahol jelentkeztél a FIAGT-re ott találsz infókat és holnap 16-án várunk a teszten!

lac coo
rFactor Central,rFactor Central,rFactor Central.......

Hi!
Azt szeretném kérdezni hogy tud e valaki olyan oldalt ahol találok car setupot az rfactorhoz?Igazából a Fia Gtr mod hoz keresnék azon belül is Le Mans-i pályára a Maserati MC12 höz.
Elõre is köszönöm!
Alexease
Banner alatt linkek, foleg rFactor Central, kikeresed, osszegyujtod oket, ami kell😉
A DTM 2007 és a WTCC 2006 pályáit honnan tudnám letölteni?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

A 2006-os modot csak F1 C.-re készítették el? Volt szó 2005-ös modról rF-hez, de mostanában semmit nem hallania a modról, helyette jött ez a félig kész 2007!
Nem rossz, de jobbat reméltem!
tud adni valaki egy 1.250 magyaritást?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Norbi engem Ferjáczra emlékeztet a fénykorában... Nem csinál semmi különlegeset, csak qrva gyorsan megy. <#awink>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

copass
most már értem miért dúrva ez a pálya! norbi legyak mindenkit!😊 grat! <#eljen>

SitatiS
<#eljen>
Grat Norbi!

Let the good times roll.

b-type
jó volt a második felszaladás frankón. <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
<#eljen><#worship>
JuanG
off

Orfû, SEAT - Kiss Norbi (GRAT!), belsõ kamera:

videó

on

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

atikám... inkább az rbr-t erõltesd... 😄
OFF

Vadállat

ON
avcom
új modell, textúrák és fizika
de december elõtt nem lesz kész, szóval azért kezdtünk neki, mert ki tudja mikor jön ki

off

Kubica esés amatõr video - a pályabíróknak a kivetítõ alatt lehetett pár ideges pillanatuk

Elég fáradt vagyok nem igazán fogtam fel az elözö hszedet 😊
Majd holnap tiszta fejjel remélem siekrül felfogni, msned van egyébként?
Nem biztos hogy nagyon bele kéne bonyolodni ebbe hogy uj templi meg mittom én, mert ugytom a készitõk dolgoznak a mod egy frissebbitésén amiben a kocsit teljesen ujratexturázzák.

lac coo
Valahogy így....<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

lac coo
Az segítség lenne , ha a lökhárító rész UVW mapját felnagyítom meganagyra, és az alapján megfested, majd visszakicsnyítve rárakod a template-re új rétegként? A dokumentum bal felsõ sarkát nem bántom akkor ha ahoz igazítod elvileg jó helyre kerül ...És megmondanám hány százalékban kell kicsinyítened....

lac coo
Ja értem. Megnézhetem az UVW-t , de ha lehet is javítani akkor új template kell, azt meg nem vállalom, az halál 😊))))

edit:
1 piros pontot törlöm.......

Toya: okés csak ugy éreztem hogy mostanság nagoyn ellustultam skinezés terén muszály vol már valami tcsinálni😊

Laccco: A gond nem az hogy közel vannak hanem hogy nics az a rész normálisan emgteszturázva hanem elég hülyén nyujtogatja a texturát, ha megnézed van pár rózsaszin csik amit elnyujt a poén az hogy nincs egy darab rózsszin képpont se, csak piros és ha azt az 1 piros pontot(1 pixelrõl beszélek) akkro már nem lesz ott rózsaszin de szembõl emg fehér lesz és nagoyn hülyén látszik meg villog a sok piros között a fehér.

gordon 24
Na ez remek.. Akkor ennek hasznát veszem.. Kösszi.

Downhill!!

gordon 24
Nem azzal volt gondom. Hanem mindennel szinte. Azt nem szedtem még le. De majd megnézem megy-e..

Downhill!!

Hexenking
Szia Gordon ha a dtm07 röl van szó akkor kérlek ird le miket töröltél.

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

lac coo
Ja, hogy közel vannak az alkatrészek és nem tudod szépen külön festeni ?