rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Nem megy, de végül is megvagyok nélküle 😊))))))))))))99

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Firerock
link?
képek?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

FSONE 1.3 FINALE!!!!
HELLO FSONE 2007😊

lac coo
Dehogy Simbin ... F1C-s ....
Monaco pályán benn is maradt , ott mûködik is 😊))))))))))))
Szal itt is kéne de valamiért nem megy .Még arra gondolok, hogy törölni kéne azt a hivátkozást , ami verseny elõtt mutat egy képet a pályáról, de azt fogalmam sincs hol van ...

Alexease
Talan mert ez a SimBin sajat feature-je, amit ok irtak hozza az engine-hez (GTR, GTL, stb.)?! 😉 De ugyanigy, a kulonfele animaciokat se problad atmasolni😉 Valszeg van az ISI-nek is valami sajat, de hasonloan titkos lehet mint a kamera editoruk😊 <#idiota>
JuanG
kösz a véleményeket...meg is néztem most este, hamár sajna a Clio futamra nem értem haza a fene egye meg 😞((...

valóban nem rossz, durvákat nyomtam az AI -val, Oschers-ben meg Brno-ban...hejj ha az a fránya gumi kicsit jobb lenne 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Alex !
Ha egy pályához hozzárakaok egy "pályaneve.cin" file-t az alábbi tartalommal ( GTR2) akkor az miért nem mükszik???
Elvileg minden stimmel, nem értem 😞((((

"PreRacePresentation // Pre-race Presentation script
{
CinematicEvent
{
Type = GRIDWALK
Probability = 1.00
Time = +0.0
Iterations = 1
Wait = YES
}

CinematicEvent
{
Type = SCRIPT_END
Probability = 1.00
Time = +1.5
Iterations = 1
}

} // End of PreRacePresentation""

Vagy valami camera select sor is kéne bele ?

irlindy
nem szoktak...de én szoktam..és érdekelt, hogy miylen...na mind1...azthittem lehet 1xûbben is

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
Nem is szoktak menni éjszaka .😊))))))
Állítani nem lehet, új textura kell ha változtatni akarsz ....

irlindy
na mentem DTM mod-al..Hol lehet azt beállítani, hogy a lámpának nagyobb fénye legyen? Mert északa nem sokat látni ezzel 😄

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
Nem olyan régen megjelent valami orosz pálya , nem tom a nevét ...
Elég kicsi volt . Kb a VW bogárral egyidõben lehetett, valaki nem tudja hogy hívják ?

Már leesik az elsõ spoli mindenestül, már van látható felfüggesztés, hangok meg javulnak, fizika kicsit instabil, de mivel imádom a DTM-et <#worship> napok óta ezzel nyomom...

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

lac coo
Legelõször így raktam be, akkor ki is lépett .. Na mind1, annyira nem izgat az a pálya 😊)))

gordon 24
Nem kell átnevezni.

Amikor kinyitod a tömöritett mappát. Neve:rF_Curitiba_1.0.rar
találsz benne egy olyat, hogy:gamedata ezt az egészet fogd meg és huzd át az rfactorba.

Én ott követtem el a hibát hogy csak a Curtiba mappát tettem át és nem az egészet, ha igy csináltad te is akkor azért áll meg.

Downhill!!

lac coo
Kipróbálnám Curitiba-t F1.-el, de én akárhogy nevezgetem át, a betöltõképnél megáll és nem akar tölteni semmit ...
Ti pontosan melyik mappát nevezgettétek át ?

Tomievo
Nekem tetszett, igaz csak 7-8 kört mentem vele, de sztem jól el lehet vele szórakozni, bár a kocsi kitörése elég hirtelen és alattomos, de a hangok elég kafák, mint egy f1-es gépnek. 😄

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

b-type
Nem tom, alapra már nem emlékszem.
Nem rossz, de szvsz a jótól messze van.
A Merga az elég ideges autó (Macau-ban néztem csak), az Audi az már jóval nyugodtabb.
De összeségében sztem nem nagy durranás.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Én leszuedtem, de nem tetszik! A belsõ nézetben olyan buzi nagyra csinálták a kijelzõt hogy nem látod a pályát. Szóval ugy nem lehet vele menni. Külsö nézetben meg már utrálok játszani. A többi része nem rosz.

Downhill!!

gordon 24
Ez volt a hiba THX!

Még egy kérdésem van aztán megszünök mára.
Leszedtem az fsone f1 modot. Telepítettem az rfactor mappába. De amikor a menübe kiválasztom hogy mehessek vele kidob windowsba.. Tipp?
Elõre is thx

Downhill!!

JuanG
DTM 2007 1.1 -et próbálta valaki mennyivel lett jobb??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ginger17
Szerintem elsõ körben nézz rá, hogy a Locations könyvtárban lévõ mappának ugyanaz -e a neve mint a pálya mas fájljának... nálam ez szokott gond lenni.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

gordon 24
Sziasztok!!

Leszedtem Curtibát. A pálya betöltése elõtt egy hiba üzenetete ir ki méghozzá azt hogy a map mapát nem tudja megnyitni és leáll. Mi lehet a gond? Mivel ez egy átkonvertált pálya valamit állitani kell? Elõre is THX.

Downhill!!

b-type
de itt van egy kép, ez a tipusú (nagyjából) futómû kiforgatva:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
nem tudom mennyire érezni, most akartam felrakni azt a cuccot, ami elvileg a felfüggesztésbõl számolja az FFB-t, és gondoltam megnézem mit is kell számoljon.
De vannak általánosságok, megnéztem az összes alap autót, rTrainer, rHez, Howstone, Venom, Rayzor, SuaberBímer..stb, ott mind rendben van, azaz a felfüggesztés elemei logikusan állnak, sok más moddot is megnéztem Fone79, Clio, CTDP, Megane (ott a kormányzás kicsit hátrébb van mint megszokott), PCC05....mind egy sémát követ.
Ami pl. hasonlóság, a Truck hátsó tengelye, az hasonló mint a Hammer hátsó tengelyének megoldása...csak kicsit brutális.
De vannak érdekességek..pl. a Caterham lengõje, vagy akár a Toyota Atlantic üzanyagtartálya..amit vhova a vezetõ ölébe számolja.

lac coo
Na de nem hiszem, hogy ha ilyen mértékben egy irányba dõl az egész felfügg. , akkor azt nem lehet érezni ...Spec én soha nem próbáltam Subarut meg ezeket ...

b-type
sztem jól, megnéztem egy csomó kocsinál, F1-kasztnis-gokart (ott is van érdekesség 😊) )
általában ezeket a tegelyeket számolja, vmint a rugózás/lengéscsillapítás irányát a pm-bõl, a tankot, vezetõ pozícióját stb a hdv-bõl.
általában stimmel, ami eltér az ilyesmi amit linkeltem.
Állítgattam egy saját kocsin is, szvsz raklapegyszerûen kezelhetõ cucc.

lac coo
Hát ezek a tengely dolgok tuti elírások .... Legalábbis nem sok értelmét látom miért kellene így ..
Nem lehet , hogy mikor írták a sok halandzsát, nem vették figyelembe ( vagy nem tudták), hogy nem keletkezik autümatikusan tükörkép, és csak simán átmásolgatták az egyik oldalt ?
Egyáltalán jó látja a dolgokat ez az editor ? 😊)))

b-type
nem tom, a Lupo az egy jól megírt mod, szal sztem direkt rakták oda, kicsit bolygatni a dolgokat.
De figy (kicsit hosszú lesz):
Ez alap

Zonda

Lupo, itt is jó minden, csak az üzanyagtank van hátul nagyon

Mitsu vs. Subaru

Uez megint

és végül a Truck

lac coo
Ja...Még nem is meséltem :
Tegnap vettünk falfestéket asszonnyal, õ ilyen lemoshatót akart, gyerekfirka stb...
Bemegyünk a boltba , mondja a nõm festéket szeretne...Lemoshatót ...
Mire a eladó fejvakarva megjegyzi . Háááát...Ha azt egyszer felkennjük a falra akkor azt már onnan nem nagyon lehet ám lemosni ! <#rinya>

bardocz
hogy ne kercolódjon<#idiota>
lac coo
LOL 😊)))Elég érdekesen egyensúlyoz 😊))
De kemény csávó, el nem engedi a vasat még ha bukik, akkor sem ....😊))))

hát...<#vigyor>

Rfactor Bike video

lac coo
A Lupon is? Miért ez bevett szokás ? 😊)))) Nem lehet, hogy csak elírták ?

b-type
nézegetem a dolgokat, érdekes hogy a Lupo-n is a kasztnin kivûl van pozícionálva a benzintank. <#nemtudom>
De pl. a truck modnak a hátsó tengelye az vmi hihetetlenül néz ki, össze-vissza vannak a tengelyek.
De a Mitsu vs. Subaru modnál is érdekes..kb. mintha jobbos oválra lenne állítva..

nyuny01
Oksa köszi!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

copass
jobb ctrl+8. visznont lehet bírkozni a kormánnyal rendesen!😄

lac coo
Tedd negatívba az FFB-t ! ( Vagy ha most úgy van akkor pozitivba 😊))

nyuny01
Szia all!Tudnátok segíteni?Nem tudom miért van hogy elég nehéz egyenesben tartani az autót,mert ha megmozdítom a kormányt elkezd húzni abba az irányba :/
PLS HELP!
Elõre is köszönöm!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

lac coo
Két keréken eddig nem igen teljesít az rF 😊)))
Gondolot olyant is tud ?Szvsz eldõlne ....

SitatiS
Alex,nem tudnál rsc-n kutatni,láttam 1 mocis modot(rFactor Bike MOD 0.3),érdekelne,mik a fejlemények,köszi elõre is.

Let the good times roll.

Ginger17
Ja, hát az R8 -nál minden jobb. <#zavart1> Viszont amilyen képeket láttam a nogrip -en, ez az LMS nem lesz semmi, az tuti.

scr01
scr02
scr03
scr04
scr05

Csám...csám...nyam...nyam... <#beka2>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

BIGbrothR
már ver1.250.es.

-- Üdv Nagy Tesó...

Persze. Alapból kicsit el van cseszve a mod hangügyileg, (hiányoznak a kocsihangokat definiáló állományok) de a javítás is letölthetõ onnét, ahonnét a mod.
b-type
Itt egy videó Macau-n azzal a Holland masinával (nekem tetszik,..jobban tetszik mint az R8)
-kicsit glow központú 😄
Itt-ott vertem..😊)

Ginger17
Képekbõl csak azokat a nyomoroncokat van "jogom" föltenni. Ha kipróbáltad, akkor ki is merítetted a mod "tudástárát". Az összes LMP autó ugyanazzal a fizikával, meg hanggal van "megáldva" (ami sztem az egyik F1 mod-é). Az egész cucc egy összeollózott dolog... azthiszem tovább várhatunk egy klassz "mai" LeMans modra. Remélem az LMS hamarosan elkészül, a Virtua_lm új pályájával. Bár továbbra is a GTX5 az én nagy álmom... <#zavart1>

Utolagosan bocsi, hogy kipróbálás nélkül linkeltem, de elkapott a lendület. <#circling>

b-type
képekkel azért megkínálhattál volna minket 😊 de a cuccot köszi! 😊
Lehúztam kipróbáltam a 2000-s Holland csapata LMP verdáját Macau-n.
Sztem frankó.

Ginger17
Összeválogatás... <#szomoru1>

BIGbrothR
Hi megpróbálna valaki ide csatlakozni? 1.150-ös verzióval mert nem megy fel a 1250. ip: 195.184.181.215

köszi.

-- Üdv Nagy Tesó...

Ginger17
Aki szereti a LeMans -i versenyeket, azoknak ezt találtam.

Enduro_Challenge_1_0_Final

Még nemt'om milyen, de a képek róla egész szépek.
Olyan "összeválogatás" szerûség... üdv!

BIGbrothR
Írnál nekem is?

-- Üdv Nagy Tesó...