rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Vedd meg a hivatalos WTCC játékot és nem kell szendvedni

/elfut/

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gordon 24
Nem indul el ez sem😄 Nem tudom mi van itt! Az egyik Exe-hibával áll meg a másik meg ezt irja ki:

Kezdek kikészülni agyilag, hogy semmi nem müködik ezen a szaron!!

Downhill!!

gordon 24
Nem jó igy sem. Számolja a pontokat meg minden, de mindig ugyan azon a pályán megyek😄 Nem tudom mi a franc van pedig igy van megirva:
//GamesDir=RFM\
//LogDir=USERDATA\LOG\
//SaveDir=USERDATA\
//MusicDir=MUSIC\
//ShadersDir=GAMEDATA\SHARED\
//ControllerDir=USERDATA\CONTROLLER\
//ScreenShotsDir=USERDATA\SCREENSHOTS\
//SupportDir=SUPPORT\
//LanguagesDir=SUPPORT\LANGUAGES\
//LanguagesFile=GAME.DIC
}

// Seasons:

Season = WTCC Season 2006
{
Vehicle Filter = WTCC-2006
Min Championship Opponents = 5

SceneOrder
{
Monza-gp4
Monza-gp4
Magny-CoursGPGTL
Magny-CoursGPGTL
Brands Hatch GP
Brands Hatch GP
GTROschersleben
GTROschersleben
curitiba_race
curitiba_race
Brno
Brno
Istanbul
Istanbul
Valencia
Valencia
Macau_GP
Macau_GP
}
}

Downhill!!

gordon 24
Hátõõõõ ezt nem próbáltam😄 Mindjárt megnézem.

Downhill!!

b-type
ja, az lemaradt, hogy nem azért nem lép tovább mert nem tekinti befejezettnek a versenyt?
azaz le kell 'finished race'-lni (hû apám <#zavart1>, ez nem gyenge volt..)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
vmiért csak azt az egyet látja.
Van még egy cucc:Orko féle

Felül a season/mod edit-nél kiválasztva, azon belül az alsó menükkel lehet lavírozni, és sok mindent beállítani.
többet tud mint a másik.
Itt is ki kell választani elsõnek az rFactor könyvtárat (rFm miatt), majd másodiknak az rFactor Locations (gdb-k miatt) könyvtárat.

Ahoz hogy pályánként változzon a körszám,..illetve a 9-12-14 között mozogjon...én erre emlékszem, régen Spa volt 8 vagy 9körös mert hosszú, a rövidebb pályákon pedig 14, nagy átlagban pedig 12 kör volt.
Sztem ezt idõbeállítással el lehet érni.
DE
ha mégsem, akkor bele kell írni a gdb-be 😞
Próbáltam ezt-azt felülíratni rFm-bõl, de eddig nem jött össze.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ginger17
Búvárszimulátor nincs...??? <#idiota> Milyen dolog ez, hogy otthagyod a kormányod? Kimész a levegõre??? Nemááá... <#wow2>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

BIGbrothR
Hi pls próbáljátok ki hogy fel tudtok e lépni.

IP: 195.184.181.215

Köszi.

-- Üdv Nagy Tesó...

b-type
off:
áá azt hittem az ilyeneket már senki nem csapja le 😊
jaja, 3 napja nem fürödtem Itt 😊
on:

lac coo
Bakker árkuttattam az egész Locations könyvtárat , de nem jövök rá mitõl van a Monaco pályámon gridwalk ....Pedig F1c-s balhé az tuti, tisztán emlékszem hogy utáltam, hogy mindig ment a pályák elõtt az ugatás 😊))))
Elõszõr mutata néhány állóképet a pályáról, majd jön a séta , még a félképernyõs maszk is bennt van , ahol az indulók voltak felsorolva anno ....
Az a vicc ha kiveszem ezt a *.cin file-t, akkor csak az állóképek tûnnek el, de a gridwalk ugyanúgy megy .És sehol nem találok semmi utalást erre, pedig akkor ezekszerint, nem csak az a cin file a felelõs ezért, valahol máshol is van valami ...

lac coo
Benéztem Monaco tesztre néhány percre, ott is nagyobb sebességnél folyamatosan szikrázott mindenki .

gordon 24
A franc!! Nem bírom összehozni ezt a szemét naptárat!! Megcsináltam azt hogy átirogattam azokat a pályákat amiket szeretnék egymás mögött látni, de amikor belépek csak az elsõn lehet versenyezni annyiszor ahány helyre beirtam a többit. Magyarul ha 20 futamból áll egy bajnokság 20x ugyanazon a pályán kéne menni, pedig be vn irva neki a 20 különbözõ. Szerintetek ez miért van?

Downhill!!

Ha néha leér,az nem baj.A többiek még nem jelezték ezt,bár most nem is voltam gépközelben egy ideje.(az igaziak diffuzora,meg az alja is leér néha,csak nem mindig szikrázik,mert pl. a pilóta alatti padlólemez fából van.van is egy szabály,ami kimondja,hogy ez a fa a verseny végén nem lehet vékonyabb "x" mm-nél-->vagyis szinte "tervezetten" leér a hasuk idõnként.)
Spa-ban az Eau-Rouge-ban pl. teljesen be is van sárgulva-barnulva az aszfalt.
De ha nagyon panasz lesz rá,akkor persez rá mozdulunk😉
Alexease
<#zavart1>
lac coo
3 napja nem fürödtél ? <#idiota>

b-type
elmegyek fürdeni (3napja most sût a nap), dél körül jövök kipróbálok ezt-azt. 😊
ha próbálkozni akarsz akkor vagy az idõ, vagy a .gdb, vagy az rFm season beállításoknál nézzed.

gordon 24
Azt szeretném elérni, hogy a Wtcc-ben 2006-ban szereplõ pályákon(pueblát kivéve mert azt sehol nem találom) Ugyan az a Verseny táv legyen mint élõbe 2006-ban volt. Tehát modelezném az eredetit.

Downhill!!

b-type
mit szeretnél konkrétan?
Mert ha csak simán azt akarnám hogy a Le Mans-ra beállított 10-12 kör ne legyen vicc egy Woodgreen vagy hasonló kis hosszas 'oválon', akkor simán idõt állítanék nem körszámot.
amennyiben viszont modellezni szeretnél egy versenysorozatot akkor máshogyan.

gordon 24
Arra nincs tippetek, hogy a pitbe miért jön nekem mindig az AI? Amikor én kimegyek a pitbe kereket cserélni, ugy jönnek mintha ott se lennék. Már 2 versenyt buktam-e miatt. Nem lehet ezt valahogy megváltoztatni?
Találtam a bajnokságra vonatkozó rfm mappában egy olyan sort amiben ezek vannak:
PitGroup = 1, Group1
PitGroup = 1, Group2
PitGroup = 1, Group3
PitGroup = 1, Group4
PitGroup = 1, Group5
PitGroup = 1, Group6
PitGroup = 1, Group7
PitGroup = 1, Group8

ez nem azt jelenti hogy mindn autót ugyan arra a pitre ost ki? Mertha igen akkor elvileg csak ezt kellene átirni vagy nem jól gondolom? Nektek csinának ilyet?

Downhill!!

gordon 24
És hogy lehet különbözõ pályákon különbözõ verseny távot menni a bajnokságban?

Downhill!!

DTM 07-be hogy lehet beállitani hogy 2-szer legyen tankolás az AI-nak is?
Ugy mint a valodi dtm-be.
gordon 24
THX. Kipróbálom!

Downhill!!

gordon 24
Aha rendben.. Ez igy menni fog!!

Az a baj a progival hogy kb 3 napja még teljesen korekktül müködött. Én csináltam is vele teszt naptárat. De aztán tötént valami és mindig exe hibát észlelt üzivel kidobja és kaukk. Ujra raktam szintén. Ugyhogy nem hiszem hogy menni fog vele. De végülis ez az irogatosdi sem bonyolult szóval megoldom én ugy.
Mindenesetre köszönöm a válszat!!

Downhill!!

b-type
Megnéztem, sztem frankó cucc.
Nálam rögtön elindult az rFactor.exe-re, onnan az rFm-ben már egyszerû volt.
Nekem nem a megnyitott rFm-be szerkesztett, hanem létrehozott egy külön cuccot.
Onnan bemásoltam és kész, már ment is. kívánság szerinti pályákkal, autókkal, pontozási rendszerrel.
Jó egyszerû szvsz, próbáld vhogy mégis elindítani, könnyebb úgy.

b-type
csak simán b-type 😊
majd megnézem ezt a szerkesztõt..

A legegyszerûbb ha megnézel egy alap .rFm-t, ott látni fogod.
Pl. Panoz.rfm
Mielõtt bármit is átírnál, másod át a komplett mittoménmi.rfm-t!

Szal ott megnézed hogy hogyan vannak a versenyhelyszínek a sorozatokban, amelyik pályát meg akarod változtatni, azt átírod, annak a pályának amit be akarsz tenni az .scn-jébõl másold át a nevét. A közvetlen mappa is elég de biztosra kell menni, és jó ezekkel foglalkozni, késõbb bármi probléma van látni fogod a logikáját hogy hogyan keres a progi.
Amennyiben úgy döntesz hogy egy az egyben átmásolsz vmit, akkor a Vehicle filter-re figyeljél hogy az a te moddod vehicle filtere legyen, különben nem engedi be az rFm-be.

Nem bonyolult az egész egyébként, nagyon sok mindent hozzá lehet rendelni sorozatokhoz, vagy egyes pályákhoz is.

De azért most megnézem ezt a szerkesztõt, mert ha lehet egyszerûbben akkor miért ne 😊

SHIFT+egér bal gomb lenyomva tartod és mozgatod

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Firerock
ennnyire nemvagyok láma....
kiírja hogy full course yellow

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gordon 24
Ja és van még egy kéárdésem.

Mit lehet csinálni azzal hogyha bemegyek a pitbe kereket cserélni vagy ilyesmi. Ott állok és hátulról szét törnek az ai-k hogy hogy többet sehova nem megyek. Ötlet?

Elõre is kösszi. ezt is. Tudom fárasztó vagyok, de nélkületek sose jövök rá.

Downhill!!

gordon 24
Szia B Type Free!!

A multkor irtad hogy kézzel lehet irni bajnokságot.. Ez hogy mükszik? mert sajnos nem müködik nálam ez a champion meneger. Amikor beállitom neki hogy az rfactor exe-t nézze. Mindig megáll valami hiba üzivel. Hogy az exe hibát észlelt és blabla. Szóval inkáb irom kézzel. Hogy csináljam? Elõre is THX.

Üdv.

Downhill!!

az a felvezetõ kocsi, nyomj egy szpészt azt go <#hehe>

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

Firerock
császtok
az összes módnál amit ahsználok(lehet hogyx za alap cuccokban is de azt még nem próbáltam) amikor bevan kapcoslva az összes zászlószabály akkor az elõs kanyarba akár történik valami akár nem bejön a Safety CAr és csak úgy tudok versenyezni hogy nincs bekapcsolva a százlószabály és az úgy nem oylan jó
valaki tud rá megoldást?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nyuny01
Lehet én nem csináltam jól valamit,de minden be van kapcsolva és még sincs egy replay sem benne :/

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

lac coo
Replay-ben van export .
Gordon: a controls-nál állíts be gombokat a seat vagy valami ilyesmi nevû opciókra 😊)))Utána ezekkel a gombokkal tudsz üléspoziciót változtatni, és ha nyomsz közben egy Ctrl-t , akkor a tükröket állítja ....

nyuny01
Sia mindenki!Hogyan tudnék videot felvenni,játék közben?Fraps-al próbáltam,de fél perc és több mint 200 mb,és hang sincs 😞
Elõre is köszönöm!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

gordon 24
Aha! És hogy tudok feljebb ülni? Lehet változtatni a belsõ nézetben a magaságot?

Downhill!!

lac coo
Nem tom én nem nagyon próbálgatok semmit mostanában 😊Juanék írjanak új gumit, azt kész .

Istencsászár
😊)), de nem mert szar, vagyis ez egy nagyon erõs tapados autó benyomását kelti amivel lehet csapatni rángatni, de amint elszabadulsz és 1 secre megcsúszik akkor onnantól kezdve se kép se hang 0a a tapadás és kiforog... de mikor nem akkor azt az érzést kelti hogy vadulj már egy kicsit... pl la mans-on a kicsit döntött kanyarokat alig lehet venni mert elszáll a kocsi...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ha úgy vezetnének mint mi, az egész mezõny esne ki 😊)))))))))))))<#idiota>

Istencsászár
Feljebb ülsz és kész, engem inkább a nem tapadó gumit idegesít de nagyon, ha ilyen lenne az életben akkor a mezõny fele kiesne...

gordon 24
Titeket nem zavar a Dtm modban az hogy az a kijelzõ pont bele ló a képbe? Vagy nem belsõ nézettel mentek? Mert szerintem eszméletlenûl szar helyen van.

Downhill!!

lac coo
Spet!
HF1 modnál nem baj , hogy akármit állítok , folyamatosan leér az alja nagy sebességnél ?

Igen, C6-ban van HUD
Totalcar-teszt
Csinálj jobbat! <#vigyor1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Istencsászár
Nemrossz, de még egy kicsi ráfordítással lehetne jobb is...

Normális h a szélvédõn vannak a digitális mûszerek?

avcom
"- Better default setups - only 300 kph max (change setup if need more speed)"

ez mi?
mármint értem, de minek?

Istencsászár
Kb olyan javítások vannak az 1.3ban hogy azokon csak nevetni lehet hogy az 1.2õbe miért nem lehetett ezeket normálisra megcsinálni... eszkábált mod<#levele>

FSONE RELEASES LAST VERSION FOR 2006. STARTS PRODUCTION 2007.

Article presented by Phil Sousa & Codex

The last release of FSONE 2006 here as promised. Fixes several minor issues, and finishing touches to FSONE 2006 physics.

Please do not bug us about when FSONE 2007 will be ready. It is a WIP, and will be ready when its ready. In the next few days and so on we will be posting screen shots on the new FSONE 07 on rfactor central. You can reach that page by clicking here. We will also be posting regularly on our forums.

Below are the changes and new features:

FSONE V1.3 UPDATE:
------------------------------------------------------------------------------------------

- Pit group order and errors finally fixed.

- Mclaren cam view

- ISI Gear Ratios inserted

- Brake disk size unlocked

- Tire Compound lock. Front-rear must be same compounds

- Better default setups - only 300 kph max (change setup if need more speed)

- Credit list updated

Corvette C6 Mod by some1 Egy gyönyörû vadállat!