rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/elfut/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kezdek kikészülni agyilag, hogy semmi nem müködik ezen a szaron!!
Downhill!!
//GamesDir=RFM\
//LogDir=USERDATA\LOG\
//SaveDir=USERDATA\
//MusicDir=MUSIC\
//ShadersDir=GAMEDATA\SHARED\
//ControllerDir=USERDATA\CONTROLLER\
//ScreenShotsDir=USERDATA\SCREENSHOTS\
//SupportDir=SUPPORT\
//LanguagesDir=SUPPORT\LANGUAGES\
//LanguagesFile=GAME.DIC
}
// Seasons:
Season = WTCC Season 2006
{
Vehicle Filter = WTCC-2006
Min Championship Opponents = 5
SceneOrder
{
Monza-gp4
Monza-gp4
Magny-CoursGPGTL
Magny-CoursGPGTL
Brands Hatch GP
Brands Hatch GP
GTROschersleben
GTROschersleben
curitiba_race
curitiba_race
Brno
Brno
Istanbul
Istanbul
Valencia
Valencia
Macau_GP
Macau_GP
}
}
Downhill!!
azaz le kell 'finished race'-lni (hû apám <#zavart1>#zavart1>, ez nem gyenge volt..)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Van még egy cucc:Orko féle
Felül a season/mod edit-nél kiválasztva, azon belül az alsó menükkel lehet lavírozni, és sok mindent beállítani.
többet tud mint a másik.
Itt is ki kell választani elsõnek az rFactor könyvtárat (rFm miatt), majd másodiknak az rFactor Locations (gdb-k miatt) könyvtárat.
Ahoz hogy pályánként változzon a körszám,..illetve a 9-12-14 között mozogjon...én erre emlékszem, régen Spa volt 8 vagy 9körös mert hosszú, a rövidebb pályákon pedig 14, nagy átlagban pedig 12 kör volt.
Sztem ezt idõbeállítással el lehet érni.
DE
ha mégsem, akkor bele kell írni a gdb-be 😞
Próbáltam ezt-azt felülíratni rFm-bõl, de eddig nem jött össze.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Elõszõr mutata néhány állóképet a pályáról, majd jön a séta , még a félképernyõs maszk is bennt van , ahol az indulók voltak felsorolva anno ....
Az a vicc ha kiveszem ezt a *.cin file-t, akkor csak az állóképek tûnnek el, de a gridwalk ugyanúgy megy .És sehol nem találok semmi utalást erre, pedig akkor ezekszerint, nem csak az a cin file a felelõs ezért, valahol máshol is van valami ...
Downhill!!
Spa-ban az Eau-Rouge-ban pl. teljesen be is van sárgulva-barnulva az aszfalt.
De ha nagyon panasz lesz rá,akkor persez rá mozdulunk😉
ha próbálkozni akarsz akkor vagy az idõ, vagy a .gdb, vagy az rFm season beállításoknál nézzed.
Downhill!!
Mert ha csak simán azt akarnám hogy a Le Mans-ra beállított 10-12 kör ne legyen vicc egy Woodgreen vagy hasonló kis hosszas 'oválon', akkor simán idõt állítanék nem körszámot.
amennyiben viszont modellezni szeretnél egy versenysorozatot akkor máshogyan.
Találtam a bajnokságra vonatkozó rfm mappában egy olyan sort amiben ezek vannak:
PitGroup = 1, Group1
PitGroup = 1, Group2
PitGroup = 1, Group3
PitGroup = 1, Group4
PitGroup = 1, Group5
PitGroup = 1, Group6
PitGroup = 1, Group7
PitGroup = 1, Group8
ez nem azt jelenti hogy mindn autót ugyan arra a pitre ost ki? Mertha igen akkor elvileg csak ezt kellene átirni vagy nem jól gondolom? Nektek csinának ilyet?
Downhill!!
Ugy mint a valodi dtm-be.
Az a baj a progival hogy kb 3 napja még teljesen korekktül müködött. Én csináltam is vele teszt naptárat. De aztán tötént valami és mindig exe hibát észlelt üzivel kidobja és kaukk. Ujra raktam szintén. Ugyhogy nem hiszem hogy menni fog vele. De végülis ez az irogatosdi sem bonyolult szóval megoldom én ugy.
Mindenesetre köszönöm a válszat!!
Downhill!!
Nálam rögtön elindult az rFactor.exe-re, onnan az rFm-ben már egyszerû volt.
Nekem nem a megnyitott rFm-be szerkesztett, hanem létrehozott egy külön cuccot.
Onnan bemásoltam és kész, már ment is. kívánság szerinti pályákkal, autókkal, pontozási rendszerrel.
Jó egyszerû szvsz, próbáld vhogy mégis elindítani, könnyebb úgy.
majd megnézem ezt a szerkesztõt..
A legegyszerûbb ha megnézel egy alap .rFm-t, ott látni fogod.
Pl. Panoz.rfm
Mielõtt bármit is átírnál, másod át a komplett mittoménmi.rfm-t!
Szal ott megnézed hogy hogyan vannak a versenyhelyszínek a sorozatokban, amelyik pályát meg akarod változtatni, azt átírod, annak a pályának amit be akarsz tenni az .scn-jébõl másold át a nevét. A közvetlen mappa is elég de biztosra kell menni, és jó ezekkel foglalkozni, késõbb bármi probléma van látni fogod a logikáját hogy hogyan keres a progi.
Amennyiben úgy döntesz hogy egy az egyben átmásolsz vmit, akkor a Vehicle filter-re figyeljél hogy az a te moddod vehicle filtere legyen, különben nem engedi be az rFm-be.
Nem bonyolult az egész egyébként, nagyon sok mindent hozzá lehet rendelni sorozatokhoz, vagy egyes pályákhoz is.
De azért most megnézem ezt a szerkesztõt, mert ha lehet egyszerûbben akkor miért ne 😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
kiírja hogy full course yellow
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mit lehet csinálni azzal hogyha bemegyek a pitbe kereket cserélni vagy ilyesmi. Ott állok és hátulról szét törnek az ai-k hogy hogy többet sehova nem megyek. Ötlet?
Elõre is kösszi. ezt is. Tudom fárasztó vagyok, de nélkületek sose jövök rá.
Downhill!!
A multkor irtad hogy kézzel lehet irni bajnokságot.. Ez hogy mükszik? mert sajnos nem müködik nálam ez a champion meneger. Amikor beállitom neki hogy az rfactor exe-t nézze. Mindig megáll valami hiba üzivel. Hogy az exe hibát észlelt és blabla. Szóval inkáb irom kézzel. Hogy csináljam? Elõre is THX.
Üdv.
Downhill!!
\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"
az összes módnál amit ahsználok(lehet hogyx za alap cuccokban is de azt még nem próbáltam) amikor bevan kapcoslva az összes zászlószabály akkor az elõs kanyarba akár történik valami akár nem bejön a Safety CAr és csak úgy tudok versenyezni hogy nincs bekapcsolva a százlószabály és az úgy nem oylan jó
valaki tud rá megoldást?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Gordon: a controls-nál állíts be gombokat a seat vagy valami ilyesmi nevû opciókra 😊)))Utána ezekkel a gombokkal tudsz üléspoziciót változtatni, és ha nyomsz közben egy Ctrl-t , akkor a tükröket állítja ....
Elõre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Downhill!!
HF1 modnál nem baj , hogy akármit állítok , folyamatosan leér az alja nagy sebességnél ?
Totalcar-teszt
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Normális h a szélvédõn vannak a digitális mûszerek?
ez mi?
mármint értem, de minek?
Article presented by Phil Sousa & Codex
The last release of FSONE 2006 here as promised. Fixes several minor issues, and finishing touches to FSONE 2006 physics.
Please do not bug us about when FSONE 2007 will be ready. It is a WIP, and will be ready when its ready. In the next few days and so on we will be posting screen shots on the new FSONE 07 on rfactor central. You can reach that page by clicking here. We will also be posting regularly on our forums.
Below are the changes and new features:
FSONE V1.3 UPDATE:
------------------------------------------------------------------------------------------
- Pit group order and errors finally fixed.
- Mclaren cam view
- ISI Gear Ratios inserted
- Brake disk size unlocked
- Tire Compound lock. Front-rear must be same compounds
- Better default setups - only 300 kph max (change setup if need more speed)
- Credit list updated