rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

avcom
egy kis adalék azoknak, akik szeretik az inside story-kat <#idiota>

francia barátaink belénk kötöttek, mert MOD-nak mertük nevezni a magyar Clio-t <#vigyor>

Ginger17
Az haggyán vazze', de kijött az LMS mod elõzetese is... csak gyõzzem kipróbálni!!!

LMS Limited Edition 1.03

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

leho94
nembaj..11 óra és élvezhetem😊

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Ginger17
Nagyon sokan szedik... a megupload-os nekem gyorsan lejött, igaz kellett hozzá flashget.

Nagggyon korekt a dolog. Rendesen megbütykölték a fizikát, igazán élvezhetõ. Gyönyörû modellek, olyan GP79-es játékmenet (adott pályákhoz az adott reális versenyzõk, pályák egyébként az nros-on). Tetszik... végre. <#vigyor2>

Az nros meg verheti a fejét a falba, hogy elkezdték a bajnokságukat azzal a "gagyi" cc konverttel... egy hónapot vártak volna. Persze ki tudta elõre, hogy az IDT összerakja a cuccot. Biztos késik az igazi játékuk, gondolták "addig is...". Fasza. <#eljen>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

leho94
ezt most vagy nagyon sokan szedik vagy nálam van a hiba.jön 8,5kb/s-el😄

Ginger17
El se hiszem... az IDT képes volt rászánni azt a maradék egy órát és befejezte a CC modját... persze megsépkelték még a '05-ös szezonnal is.

central

Vége az AI Learning-nek??? <#crazya>

Hali, találtam egy új torrentes lelõhelyet!
Itt elvileg nem csak rFactor holmik lesznek!
Racesim tracker
copass
aztaaa!a bírkája. azért szép guba egy "ilyen" ! 😄

lac coo
Hát nem tom, nálam a gyári showroomban jó helyen van.Csak halvány sejtésem ,van , hogy itt a kocsi ütközése körül lehet valami, de lehet ez , hülyeség ...
Mindenesetre a gyári showroom "tányérja", és a figura is 0 magasságon van , az tuti ..

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
azt nem néztem

a flat_pirelli_spinner.gen a SEAT egyik gen fájla

MeshFile=pitman.gmt CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(0.0) LODOut=(1000.0) ShadowCaster=(Dynamic, Solid, 1024, 1024) Reflect=True

lac coo
Most meg addig berheltem, míg a "tükörképe" tûnt el 😊))))
Nekem tiszta relytély még néha ez az rF 😊)))

lac coo
Bakker, én mentettem, de az tuti hogy az az Y-tengelyen 0-án van ! 😊))

Mi az flatpirelli akármi ? 😊)) A kocsi mellé raktad be , és azzal együtt jelenik meg ? De CTDP saját showroom-ot használ miért nem csináljátok meg ti is úgy ?

És mit írtál az árnyékhoz, mert kiírattam max-al az scn-t , de akkor sincs árnyéka ...

avcom
ezt nem szívesen szerkeszteném, mert ha jól tudom minden cucc ezt az egy fájlt használja

beleírtam a flat_pirelli_Spinner.gen -be, meg is jelenik, csak rossz helyen

a képen jó, de azt nem én mentettem, én már raktam rá árnyékot is, csak a levegõben áll 😊

lac coo

lac coo
A kép jó, csak árnyéka nincsen (hiába kûzdök vele) , a földön áll ....
Én a sima alap showroom-ba raktam be, csak az scn. -t elfelejtettem feltölteni 😊))))
Pill...

Instance=PITMAN
{
Moveable=True
MeshFile=PITMAN.gmt CollTarget=False HATTarget=False
}

avcom
Toya felvetette, hogy legyen a SEAT-ban valami ilyesmi

ezzel nincs is gond, beleírtam a spinner gen fájlba a dolgokat, de nálam nem a földön áll a figura, hanem a levegõben... próbálgattam állítani a lodin, lodout értékeket, de mindig csak eltûnt a modell, ha hozzányúltam

azt gyanítom, hogy zmodelerrel kell belenyúlni a modellbe, hogy a földön álljon, de a screenshoton mintha jó lenne...

nincs valakinek valami tippje? 😊 az RSC meghalt sajnos <#idiota>

köszi <#integet2><#worship>

lac coo
Lehet, nem igen láttam futamot, csak emlékeztem , hogy csíkos volt, valamikor ....

avcom
már tavaly is slick volt, de tavaly elõtt nem

Ginger17
A centralon van egy wip is, az nagyon szép lesz. Ez nem az igazi, szvsz olyan "addig is"... na jó, elég sz@r. Bocs. <#lookaround>

Ginger17

leho94
hát nagy verseny volt😄

lac coo
Nem , mert tavaly még ott is rovátkált volt ...

irlindy
én gp2-t néztem Euro Sporton..rohadt jó volt...de rF-ben a GP2ben nem is slick gumik vannak nem?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

leho94
és én nemtom nézni<#rinya>( tesom nézi )

petesilver
Eurosport, most, élõ, WTCC és köd van a pályán egyes részelen! Cool!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ginger17
Tud... legalábbis nem kell az AI Learning. A sisakok közül néhány a "helyén van", néhány meg fiktív, vagy rossz helyre van téve. Én letöröltem, mert a hangok õrült pocsékok. Egyedül a fizika jobb a cc mod-nál.

irlindy
és itt tud AI vezetni? és nem rózsaszín a sisak? 😄

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

b-type
ne õszítsél 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
<#zavart1>
Akkor mégsem néztem át mindent 😊))) Bocsi ...

Alexease
lac coo
És mivel tok ilyent elmenteni ? Mert mint mondtam semmi ilyesmit nem találtam a PS-ben ...De megnézem mégegyszer ...

avcom
nem, csak akkor érdekelt és ha kell a dolog érdekében tenni valamit, akkor még idõben szóltam

Alexease
Azert szelesebb, mert a Cubemap 4x1 reszbol all😉 Azt mashogy is kell elmenteni. Azert Cube😉 Ezert kell a DX7 ala masik tukrozodo map, mert az nem hasznal - aszthiszem - olyan mappot. Pontosabban😉 A DX7-nel 1 texturad van 1x1 oldalarannyal, ami egy kepkent tukrozodik. A DX9-nel lehet 4x1 oldalaranyu, vagyis egy 360 fokos korpanorama, 1 kepbe mentve Cubemap-nak.
petesilver
azon vagyok! regisztráltam. De esküszöm pár éve már megtettem. Különben is újra kell regisztrálnom szinte mindenhova, horror 😞

lac coo
Amit te csináltál ott sokkal szélesebb volt a cube dds-e, arra emlékszem ....

Alexease
Tobb megoldas van:
- A Cube Map eros kontrasztositasa.
- A Materialnak vilagos es eros ertek
- Esetleges Alpha (tukrozodo) csatorna kontrasztositas.
- Egyedi Material ID, sajat texturaval, tukrozodessel, stb.
lac coo
Külön ID-t akartam írni, bocs 😊Fõképp, hogy a festéshez kéne igazítani a poligonokat , azt meg nehogymááá.... 😊)

Alexease
Be kell Logolni.
JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Azt nem is kell, csak poligon szinten kijelölöd azt a részt, és új materialt adsz meg neki, mindegyik submaterial object amúgy is. Mint említettem, merész vállalkozás szerintem 😊

petesilver
hogy lehet az rsc fórumon keresni? nem találok sehol search funkciót 😞

lac coo
Elsõként azt akarom kipróbálni. Nem hiszem, hogy berakom külön objektnek a csik alatti részt más mapokkal, az már felesleges lenne 😊))

Ginger17
Raynard=Reynard... bocs. A fórumba beszúrt ChampCar Mod még mindig nyerõbb.

petesilver
Majd jön Alex, és leírja, de elöljáróban annyit, hogy nem tudod mire vállalkoztál 😊 Változó felületû realisztikus chrome felületet úgy tudsz csinálni, hogy a csík alatti részt, vagy bármit materialból oldod meg. Vagyis magas reflection érték, és beállítassz valami krómos felületet ami tükrözõdik rajta, ezt állítod többnyire a cubemapban. Itt még ugye belejátszik ennél a proginál az alfacsatornás varia is. Próbáld ki, hogy a csík alatt jóval világosabb az alfa réteg elsõnek.

lac coo
Na errõl lenne szó, lekötelezne ha valaki vállalná 😊)))

Works perfectly under xp sp2.
Follow this info:

U must have Microsoft Loopback adapter installed on your machine, that is:

1- Click Start, point to Settings, click Control Panel, and then double-click Add/Remove Hardware.
2- Click Add/Troubleshoot a device, and then click Next.
3- Click Add a new device, and then click Next.
4- Click No, I want to select the hardware from a list, and then click Next.
5- Click Network adapters, and then click Next.
6- In the Manufacturers box, click Microsoft.
7- In the Network Adapter box, click Microsoft Loopback Adapter, and then click Next.
Click Finish.

INSTALLATION OF BRAZIL:

1) Copy all the plugins to a new Brazil folder in the max plugin directory.
should look something like this, C:/3dsmax9/plugins/Brazil/(all plugins here)

2) Copy the other brazil folders to the max plugins brazil folder.
should look some think like this C:/3dsmax9/plugins/Brazil/sfmgr, bin, docs, etc.

3) From command prompt run the file sfmgr.exe (on your 3dsmax9/plugins/Brazil/
sfmgr) to install it you must type sfmgr.exe -install then to start the server
you must type sfmgr.exe -start

4) your last and final step!!! create a text document on you max "root" folder
(c:/3dsmax9) name it brzcli.txt and enter the following line $BRZ_LIC_MGR
yourMachineNameHere 4222 and replace "yourMachineNameHere" for your real machine
name save and close this text file. and you should be ready to run Brazil

PROBLEMS:

if the problem is this :

SplutterFish: Brazil r/s license error - Render Halted
Unable to acquire a WORKSTATION license
==================
Error Details:
==================
BCASTTIMEOUT:
Received an invalid response from SplutterFish NetMgr to license req

the solution :

clic the 3rd button (Not "Abort" or "Retry") and choose the second choice and clic OK.

Enjoy !

PS:information included in instructions.txt is incomplete:

Edit your Plugin.ini file to reflect this new path. e.g. Brazil rs=C:\3dsmax9\plugins\Brazil
Save it and start max.

should read:

Edit your Plugin.ini file to reflect this new path. e.g. Brazil rs=C:\3dsmax9\plugins\Brazil\plugins
Save it and start max.

That should load the plugins correctly and you should see the Brazil splash screen, if you just point it to the Brazil folder it will not load

Thanks to quidtum for this noobs guide and saves me the typing 😊

Ginger17
[/img]

CART 2000 Mod

Erõs kettes, na jó hármas alá (csak a munka miatt)... az IDT-s F1c konverzió a 2000-es évre. Raynard + Lola, csak street autók, Handford szárnyak nuku...

CART rajongóknak ajánlott a további várakozás a FedEx CART '98-ra.

Üdvözlet!

lac coo
Hát minded vágyad ilyeneket csinálni , mindjárt leírom hogy kell😉
De még az is egyszerû amit ott mutattak, csak egy matte/shadow material kell arra az alapra (brazilban nem tom mi a neve annak )...

avcom
avcom
berakni én is be tudtam, csak a Porsche körül volt valami henger alakú izé (de most lehet hülyeséget mondok), ami kitakarta a képet és csak akkor volt jó, ha valamit kikapcsoltam, de akkor nem volt árnyék az autó alatt

ilyen volt aztán meg ilyen lett

remélem látszik reg nélkül is

a brazil-t én sem tudtam anno felrakni, ezért használtam a rio+bigrender combo -t... az aktiváló szerver átverésébe beletört a bicskám 😊

lac coo
Ja értem ......Akkor vagy adsz egy képet amit beszeretnél rakni, vagy neked kell berakni és akkor leírom hogyan .Egyszerû ....Bár én még mindig csak a válogatásnál tartok vele, rohadt uncsi 😊))Meg brazilom továbbra sincs , valaki lefordíthatna pár sor nfo-t, mert egyszerûen nem tom telepíteni, pedig mükszik, egyszer már sikerült .