rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
írok M@D69-nek és megbeszéljük, hogy mi legyen 😊
a cél az, hogy ha most készül az új mod és ahogy látom már van template, akkor már az alap supercopa-ban legyen magyar rész
korábban már szóba került, akkor Marco azt írta, hogy érdekli a felvetés
egyébként vívtam egy rögtönzött e-mail háborút a franciákkal is, most ott tartunk, hogy elképzelhetõ némi összedolgozás, szóval talán nem úgy kell majd magyar clio-t csinálni, mintha leprásak lennénk
azt kérdezem, hogy Alex példája alapján a vview.scn be bejegyezve nem a tányéron kellene állnia, hanem alatta 18 cm-rel
legalábbis az én logikám szerint 😊
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Emiatt nagyon sok egyéb gondom volt már(pl. export-nál tükrözte az objektet..)
bocs, hogy értetlen vagyok, a reál gondolkodás nem mindig stimmel 😊
ja pont most készülök e-mailt írni, hogy mi az légbeömlõ a tetõn...
gyártottak kb 30 leont az év elején, 16 jött ide, kicsit kevesebb az angoloknak és egyiken sincs...
Helyrerakom és ,írok privit .
Azt szeretném megkérdezni hogy mitõl nem megy ez a játék nekem?Csak neten lehet nyomni?Ha valaki tud segitsen köszönöm.
Itt foleg az "ujra modellezett" a lenyeg😉
De volt olyan is, amire nem jottem ra (bar nem is nagyn eroltettem, de azert elcsesztem vele 1 orat😉). Az RSC-n neha van megoldas. Arra ott sem volt. Kerdeztem, de +100-an megneztek a topic-ot, es senki sem irt semmit😉)) Erdekes problema lehetett, valszeg egyedei😄
(Hej de szép mondat vót...)
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Nem minden milyen tipusu arnyek😉 Azert Dynamic (Mov. Rec.), mert a mozgo targyakon is latszik (pl. autok, de ilyen a ShowRoom-ban talalhato platform is).
Mentegettem így is de nem volt jó, gaz ezt az árnyékfajtát nem próbáltam, azok nem mindegy hol milyen tipusuak?
THX Sebike-nek a linkkert.
http://www.racesimtracker.com
Downhill!!
...
A ChampCar moddal sem fenékig tejfel az élet. Az AI kicsit ufo... néhány kanyarba úgy megy bele (fõleg Denverben), hogy fékezésnek nyoma sincs. Érdekes... Nomeg pár textúra sincs a helyén. Segíthetne aki nagy PhotoShop-os. Léciléciléci... <#wave>#wave>
ez az egyik kerék azt hiszem
Én leszedtem a full versiot és a következõk a gondjaim:
1. Nem látom a CTS és BNG Autókat a menüben.
2. A Nextel pályákat ha betöltöm olyan mintha jégen menne az autó. (nem csak nekem Ai-nak is)
3. Kiválasztok egy normál autót betöltés után COT autot rak be helyette.
4. Nem tudok csak Nascar Ai-kal menni rak be Wtcc-t meg Corvette-t meg mindent..
5. Más moddal nem használhatóak a pályák.
Mi lehet a gebasz? Elõre is THX.
Downhill!!
árnyéka tényleg nincs, ez nekem már magas, de szerintem az a kulcs, hogy az ebben a fájlban említett elemek egyikének sincs árnyéka, de ha az autó spinnerébe írom be, akkor van árnyék (mint az autónak is ugye), viszont a levegõben áll a figura
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
amúgy tegnapi Torontoban futott versenyük nagyon ott volt a szeren!! F1-nek lenne mit tanulnia még..már mint elõzni
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"