rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

avcom
elég régen figyelem Marco munkáit, elég hasonló stílusban mappol, szal remélem most sem kell a 0-ról újrakezdeni

Ezt a részt már csak megoldjuk valahogy. Jelenleg még a jelenlegi változatra szeretnénk elkészíteni a SEAT-ot, de mint Misu írta más dolgokkal is foglalkozunk 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
De ha új a modell más mapokkal akkor csak csak nem jók a régi festések .Vagy a régebbi modellel menne a magyar rész ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
nem
írok M@D69-nek és megbeszéljük, hogy mi legyen 😊

a cél az, hogy ha most készül az új mod és ahogy látom már van template, akkor már az alap supercopa-ban legyen magyar rész

korábban már szóba került, akkor Marco azt írta, hogy érdekli a felvetés

egyébként vívtam egy rögtönzött e-mail háborút a franciákkal is, most ott tartunk, hogy elképzelhetõ némi összedolgozás, szóval talán nem úgy kell majd magyar clio-t csinálni, mintha leprásak lennénk

lac coo
Hát mégsem ott ál 😊)))A kereket rakja , ejti a földre ...

avcom
köszi megnézzük 😊

azt kérdezem, hogy Alex példája alapján a vview.scn be bejegyezve nem a tányéron kellene állnia, hanem alatta 18 cm-rel

legalábbis az én logikám szerint 😊

Ginger17
Akkor az eddigi magyar skin -ek mehetnek a kukába...???

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

lac coo
Amúgy nekem , hogyhogy a "z" tengely a "fel-le" ???
Emiatt nagyon sok egyéb gondom volt már(pl. export-nál tükrözte az objektet..)

lac coo
Új pitman... Lejjebb raktam ...Árnyék továbbra sincs 😊))))

Amúgy most nem értem mit kérdezel .😊))

avcom
de akkor ha a vview.scn-be bejegyezzük, akkor direkt csinál hülyeséget?

bocs, hogy értetlen vagyok, a reál gondolkodás nem mindig stimmel 😊

lac coo
<#eljen>

Alexease
Alexease
Ez nem erdekes, hanem ezt igy kell csinalni😉 Ha autot csinal az ember, akkor NEM a kerekek aljanak kell lenni a nulla pontnak, hanem a kasztni aljanak! Tudom hogy furcsa, de ez van😉
avcom
köszönöm 😊

ja pont most készülök e-mailt írni, hogy mi az légbeömlõ a tetõn...

gyártottak kb 30 leont az év elején, 16 jött ide, kicsit kevesebb az angoloknak és egyiken sincs...

lac coo
?

lac coo
Igen, a kerék (és gondolom akkor az egész autó ) lejjebb van 18 cm-rel mint a nulla.....Érdekes.... Kép....

Helyrerakom és ,írok privit .

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy mitõl nem megy ez a játék nekem?Csak neten lehet nyomni?Ha valaki tud segitsen köszönöm.
Alexease
Pl., skin keszitok "alma": http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=9437

Itt foleg az "ujra modellezett" a lenyeg😉
Alexease
Nem, autokkal nem foglalkozom😉 Nem akarok szivni;P Szalagkorlatra akartam normalis reflektorfenyt (mindenhol jo volt, csak ott nem)😊
lac coo
Szélvédõre akartál belsõ tükrözõdést vagy valami ilyesmit 😉

Alexease
En is magamtol jottem ra - kissebb-nagyobb szivasok utan😉)

De volt olyan is, amire nem jottem ra (bar nem is nagyn eroltettem, de azert elcsesztem vele 1 orat😉). Az RSC-n neha van megoldas. Arra ott sem volt. Kerdeztem, de +100-an megneztek a topic-ot, es senki sem irt semmit😉)) Erdekes problema lehetett, valszeg egyedei😄
lac coo
Kösz, na látod ilyenekre honnan lehetne rájönni magamtól 😊))))

(Hej de szép mondat vót...)

Ginger17
Aki 3mp-nél közelebb kerül az AI-hez a CC mod-ban, azonnal írjon!!! <#idiota>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Emlékezz vissza, hogy csak a bukósisakok tükrözõdése hiányzott. Meg egy mozi az elejére + háttér. Ezt azért össze lehetett volna hozni egy óra alatt, vagy nem? Szvsz csak azé' fejezték be, hogy bemutassanak az nros-nek. Meg magának a ChampCar-nak, hogy "tessék lássék" mit tudnánk.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Alexease
Az Omni-t csak peldanak irtam, az most ide nem kell😉 Az is olyan feature, hogy az Instance resznel van, de exportalni kell az objectbe, es NEM jelenik meg az SCN file-ba!

Nem minden milyen tipusu arnyek😉 Azert Dynamic (Mov. Rec.), mert a mozgo targyakon is latszik (pl. autok, de ilyen a ShowRoom-ban talalhato platform is).
lac coo
Az omni az lámpa, vagy nem ? <#vigyor5>
Mentegettem így is de nem volt jó, gaz ezt az árnyékfajtát nem próbáltam, azok nem mindegy hol milyen tipusuak?

Alexease
Megneztem a RaceSimTracker-t, jonak tunik, eleg "friss"! rFactor, GTR, RACE, LFS, NetKar, F1C, GTL letoltesek vannak. Kirakom a banner ala is. Termeszetesen REGISZTRALNI kell (mint minden torrent site-on), es kell egy torrent cliens is (GOOGLE, pl. µTorrent) 😊
THX Sebike-nek a linkkert.

http://www.racesimtracker.com
Alexease
A Rapidshare jo, mar aki tud IP-t cserelni (ADSL)😉 Jon onnan maxon, csak jo szervert kell kivalasztani😉 Nekem "Via Level(3)"-rol mindig max-on jon (>700kByte/s).
Alexease
"maradék egy órát " <#idiota><#zavart1> Gondolom, ez vicc volt😉 Inkabb maradek nehanapot😉 Nehany ora alatt, max 1 bukosisakot lehet normalisan megfesteni😉
Alexease
Tegnap ejjel megneztem az a "babudat", nalam volt arnyeka😉 MAX-bol exportald ki, kapcsolb be az Instance resznel hogy legyen vetett arnyeka (Moving - Dynamic), jonak kellene lennie. Figyelni kell, mert az Instance reszeket legnagyobb reszt az SCN-be menti, mint szoveges resz, de vannak fontos dolgok (pl. Omni), aminek az exportalt objectben is "jelen kell hogy legyen"!
gordon 24
Nincs külön exe. Az rf-exe inditja. De tulajdonképpen eddig az összes telepített mod igy van.. Nem igy kellene lenie? Minden modnak külön exe-t kell létrehoznia? Mertha igen akkor tulajdonképpen egyik sem jól van telepitve! Akkor mi a helyes telepítési rend?

Downhill!!

Ginger17
Rendesen telepítetted? Már úgy gondolom, hogy létrejött az "önálló" játék, vagy a régi rF-et indítod? Bár nem igazán vagyok tisztában vele. Szvsz kicsit "túlburjánzik az a mod"...

...

A ChampCar moddal sem fenékig tejfel az élet. Az AI kicsit ufo... néhány kanyarba úgy megy bele (fõleg Denverben), hogy fékezésnek nyoma sincs. Érdekes... Nomeg pár textúra sincs a helyén. Segíthetne aki nagy PhotoShop-os. Léciléciléci... <#wave>

avcom
MeshFile=PIRELLI_FL_LEV1.gmt CollTarget=False HATTarget=False LODIn=(0.0) LODOut=(30.0) Reflect=True

ez az egyik kerék azt hiszem

lac coo
Hát , megnézhetek valami alkatrészt abból a file.ból és , megpróbálom ahoz viszonyítva a "földre" igazítani, de csodálkoznék ha azok nem 0-án lennének .... . Kerék van benne ?

gordon 24
Nektek müködik normálisan a NS.org Nascar modja?
Én leszedtem a full versiot és a következõk a gondjaim:

1. Nem látom a CTS és BNG Autókat a menüben.
2. A Nextel pályákat ha betöltöm olyan mintha jégen menne az autó. (nem csak nekem Ai-nak is)
3. Kiválasztok egy normál autót betöltés után COT autot rak be helyette.
4. Nem tudok csak Nascar Ai-kal menni rak be Wtcc-t meg Corvette-t meg mindent..
5. Más moddal nem használhatóak a pályák.

Mi lehet a gebasz? Elõre is THX.

Downhill!!

avcom
na megcsináltam így, jó is, csak nem használható, mert így megjelenik minden modban 😊

árnyéka tényleg nincs, ez nekem már magas, de szerintem az a kulcs, hogy az ebben a fájlban említett elemek egyikének sincs árnyéka, de ha az autó spinnerébe írom be, akkor van árnyék (mint az autónak is ugye), viszont a levegõben áll a figura

Dietrich
😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
http://youtube.com/watch?v=XNBmk0IyFo4&mode=related&search=

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ginger17
No mi van...? Térítesz??? <#zavart1>

leho94
nekem nem<#rolleyes>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

nem tom miért nem használjáûtok a rapidos linket mindkettõ 600k-val jött onnan!
Ginger17
Basszus... mit is kell átírni a plr-ben, hogy közelíteni tudjak az autóhoz a bemutatásnál??? Tudom, hogy leírtátok vhova, de nem találom. Köcce.

Dietrich
jó bocs azt néztem csak ebben a formában irta-e valaki..

amúgy tegnapi Torontoban futott versenyük nagyon ott volt a szeren!! F1-nek lenne mit tanulnia még..már mint elõzni

leho94

Dietrich

leho94
fõleg a foci válogatottjuk<#mf1>

gordon 24
És Ai beállitásról van valakinek ötlete? Még mindig a szokásos gondom van.

Downhill!!

gordon 24
A drift projekt drift modjáról tudtok valamit?

Downhill!!

gordon 24
Anyuk pi..ját a franciáknak!! Undorító egy nép!

Downhill!!