rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szóval ezért erölködöm az Rfactorral, de sehogyse sikeredik jól belõni.
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ilyen paraméterei vannak:
P4 3 ghz
1gb ram
9600xt Ati 256mb-s kártya
5.1-es integrált kártya egy Asrock lapon.
És Xp extended edition win.
Szóval elvileg mennie kellene ezen. De amint belépek a menübe katt és ennyi. Még betölteni sem tudom. A menübe lefagy. A gtr2 és a race is.
Downhill!!
Downhill!!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Downhill!!
tessék jelentkezni a GP2 bajnokságra és ott vitézkedni nem AI ellen <#hehe>#hehe>
merthogy ez inkább multira van alakitgatva mostanában..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Downhill!!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Hát ezt meg honnan tudja a progi, hogy ezt kell alkalmaznia, amikor ez nem is hasonlít egy általános rcd.hez? Elolvassa??? Sztem itt van a kutya elásva...
Pl.: ha beírok egy rcd-be egy ilyen sort (akármelyikbe), akkor ezt használja is a mod? Vagy ez is be van írfa az rfm-be?
Húúú... tényleg ne haragudjatok a sok hülye kérdésért, de baromira érdekel... <#idiota>#idiota>
Andy Priaulx
{
//Driver Info
Nationality=British
DateofBirth=8-8-74
Starts=0
Poles=0
Wins=0
DriversChampionships=0
//Driver Stats
StartsDry=4.0 //Average number of drivers passed (-4 - 4)
StartsWet=3.0
StartStalls=0.01 //% of starts where driver stalled
QualifyingAbility=2.4 //Average qulifying position
RaceAbility=1.4 //Range 0 - 6.2 (0 is best)
RainAbility=1.4 //Range 0 - 6.2 (0 is best)
Passing=97.5 //% of times driver completed a successfull pass, not including pit stops or lapped traffic
Crash=5.0 //% of times driver crashed
Recovery=95 //% of times driver continued after a crash
CompletedLaps%=95
Script=default.scp
// Increase attempted low-speed cornering by adding a minimum onto calculated speed.
// Reduce attempted high-speed cornering by multiplying speed by a number less than 1.0.
// <adjusted speed> = CorneringAdd + (CorneringMult * <original speed>😉
CorneringAdd=1.5
CorneringMult=0.965
}
megnézem majd mindjárt hogy müködik-e, most lefutok még egy versenyt a WTCC talent-l.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Alain Menu nem egy futamot yer a játékban pontot is alig szerez. Seatokról meg nem is beszélek.
Downhill!!
10 versenybõl 10-t te nyersz meg 😊
Az az igazság hogy ez akkor lenne frankó, ha minden összedolgozna.
Mert pl. szvsz hiába nyerné meg bizonyos futamokat Jörg/Dirk, más futamokat Yvan Muller, és itt-ott Alfa, ha egyébként nem az a reális.
Tehát te is tudod hogy vannak pályák amik bizonyos autóknak kedveznek, és más pályák pedig más tipusú autóknak.
Tehát engem az is zavarna, ha FWD autó nyer olyan pályán ami Bmw-s pálya.
Vagy az Alfa nem lenne az õt megilletõ helyen olyan pályán ami (régebben inkább) Alfa-s pálya volt.
Szal ahoz komolyan meg kellene dolgozni a moddot.
Asszem talán Spet csinált pályafüggõen használt beállításokat..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szerintes ez mi a nyavaja a pályák aiw -jében???
...
autogengrid=(-1,9)
autogenaltgrid=(-1,9)
...
SpeedOffset=0.000000
Szóval folytatva az elõbbi dolgot: a többiek azt írják, hogy a 1.050-ben még olvasta a talentet az edzéseken a progi... sõt az F1c-ben is mûxik rendesen. Azt tudja vki, hogy mondjuk vmelyik F1 modban (CTDP?) a qual-on a Minardik nyernek -e??? Merthogy a versenyen gyengék, az evidens... vagy nem az?
Mert ha nem, akkor van megoldás Gordon problémájára is... legalábbis van ötletem.
Szóval sajnos nem tudom én sem belõni ezt. Igy meg nem élvezetes. Elinditasz egy bajnokságot 18 futamból 18-at egy versenyzõ nyer az elég idegesítõ. És hiába minden nem tudod elérni hogy ne igy legyen. Szóval ez van. A CC -moddal is sziv Ginger szóval nem jó. Pedig mondom az autok viselkedése a pályák tetszenek, de sajnos nagyon rossz hogy nem lehet vele normálisan játszani.Pedig elvileg ezért készült.
Downhill!!
Most találtam, érdemes csekkolni aki még nemlátta, van hova fejlõdni kedves ISI 😊
LFS gumi demonstráció video 2
Gyari palyan, gyari "MOD-dal" erdemes tesztelni, az olyan ~80%-os.
Szóval az van, hogy a Talent fájljait a progi csak (és kizárólag) a versenyen olvassa. Tehát a qual -okon mindenki egyforma "tudással bír".
Ezt kiküszöbölendõ, találtam egy "baltaarcú" megoldást. Elég durva basszus, viszont ezzel elérhetõ a reális erõsorrend:
Get Talent files working in Qualifying
Részvétem. <#shakehead>#shakehead>
Abban a modban milyen jörg és dirk? Elverhetõ? Müködik benne a talent. Mertha igen akkor elvileg autók átrakásával megoldható a gond. Persze akkor ha a mod alkamas rá. És hogy a régi bmw-re rátehetõ az uj bmw festése. Ez müködne? Vagy nagy meló?
Downhill!!
Én legalábbis tökre észreveszem ha felveszem az AI agresszívitását.
nagyon ívre húznak, és eléd vágnak (féktávon bázz)..szal sztem kifejezetten bunkó is tud lenni az AI.
A Talent az sztem egy bizonyos 'tól-ig' területen szól bele az AI viselkedésébe, nem tudom hogy ez mettõl-meddig terjed, illetve milyen skálán..sõt az ETCC .rcd-ben egészen furcsa dolgokat is néztem.
De én 108%-n szoktam hajtani az AI-t, és 120%-s agresszívitás mellet.
...lehet hogy ezt kezeli a talent is, mármint 0-120-ig..nem tudom.
De nekem nincs bajom az AI-val...az F1C-hez képest sztem jobb lett.
Nem mondanám hogy az állítások nem érnek semmit, amennyiben a menüben/játékban viszed le vagy fel az AI beállításait azt frankón észrevenni, másrészt a talent-ben is észrevenni...hogy Jörg és Dirk miért ragad be az elejére azt nem tudom, de ez az én hibám..valszeg nem vagyok elég tájékozott.
Más kérdés hogy különösebben nem is akarok belemerülni (pl. tegnap óta bele se néztem 😊 ).
HrFL Clio Kupa Donington Park 'A' szerver
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Kimész a boxba szerelés közben letarol hátulról? Aránytalanul gyorsak, túlságosan erõszakosak. Szoval minden szempontból buta az Ai.
Ráadásul az állitások nem érnek semmit. Hiába veszed az agresziot lejebb semmi nem történik.
Szóval ez a gyenge pontja az rfactornak szerintem. Az autók viselkedése kifogástalan, de sajnos az Ai borzasztó hülye.
Downhill!!
Ebben már csak van vmi fura... nem?
Komám,tajvant el ne lopd!😊
a lényeg a lényeg megvan a kódom és már aktiváltam is újra. hepiend. 😄
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
több mint 1 éves kihagyással feltettem újra a játékot (gépfejlesztés)
2005. szeptemberben vettem meg paypal-el még megjelenés elõtt. Azt a levelet meg is találtam (benne a voucher kóddal). Azt nyilván elhasználtam megjelenéskor. Viszont nem találtam semmilyen trymedia-s levelet utána, amiben lenne vmi utalás a régi activation kódra.
Úgyhogy most nem tudom újra aktiválni. A régi trymedia-s licence könyvtárat megtaláltam lementve, de hát azzal sem érek semmit.
Most ezerrel kutakodok a régi szemeteim között, hátha találok vmi utalást a régi kódra de elég kilátástalannak látszik...
Ettõl most egy kicsit rossz kedvem lett... (bocs, de le kellett írnom...)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Egy esetben "olvas talentet" a progi, mint azt már írtam, ha kapásból finish -elem az edzést, vagy a versenyt... akkor szép és jó, de realtime nem hajlandó.
Erre nincs vkinek vmi ötlete?
Csak attól félek hogy ha a végén próbaképpen betöltök egy versenyhétvégét, és rábökök a végeredményre, akkor Jörg és Dirk Müller (akár véletlenül)fog ott állni....és akkor én kiszaladok a bezárt ablakon a végtelenbe.
Downhill!!
Jörg és Dirk a két széllelbélelt stréber, csak nem akar leszokni a pódiumimádatáról..
A talent müködik...mindenki más mozog fel és le, az univerzum egyetlen stabil pontja Jörg és Dirk Müller (akik még csak nem is tesók..(illetve csak mint mindanyian Ábel apánk és ismeretlen anyánk ágyékából))
Zanardi-t uazzal a kocsival vidáman lifteztetem élmenõnek és sereghajtónak (..nem mintha nem lenne nélkülem is elég baja).
De Jörg és Dirk a két eminens bszik a dologra hogy irodalmi is legyek kicsinyt.
õszülök..abba kell hagyjam, mert nem szeretek õszülni.
A népszerûséget még nem néztem, én annyit tettem AI-nak mint a mezõny, és csak néha duplázott...egyébként olyankor miért? ki érti ezt..vhogy pikkelhet rájuk..ez olyan bitdolog lehet..
Ja és a Hírnév emelésével tudom kiválasztani azt akit a bajnokságban inditani szeretnék?
Downhill!!
A .car fájlt sem nagyon vágom (asszem Rangoni-nál van egy), vmint az én veh-s felülírásomat nem fogadta a játék az rFm-bõl, így pár dolog egyenlõre felesleges.
megcsinálom az egész mezõny talent-jét, és mennie kell...ha nem megy az vmi világhülyeség lesz vhol becsomagolva.
De sztem menni fog, amugy is sz@r idõ van elvagyok most a kégliben. 😊
Én szerintem is nagyon jó ez a mod! Azért szeretném ha tökéletes lenne. Ha az Ai-t be tudnánk löni nagyon nagyokat lehetne menni vele!
Downhill!!