rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Hát lehet. Majd megpróbálom lehet. Jó lenne ha menne az a játék.

Downhill!!

Istencsászár
Nem lesz gond, ha jól megcsinálod ahogy eddig is akkor nem lehet baja... amikor nincs verseny és van pár szabad napod csináld ezeket meg, csak nyerhetsz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Én is gondolkoztam ezen. Csak tudod van még egy galiba.. Az hogy én egy online liga tagja vagyok az NR 2003-es gaméval toljuk. És ez a progi most nagyon jól mükszik nem bojgatnám szivesen a Windowst nehogy utánna meg ennek legyen baja, mert akkor nem tudok indulni.
Szóval ezért erölködöm az Rfactorral, de sehogyse sikeredik jól belõni.

Downhill!!

Istencsászár
Elkell igen, szoftveres gond lehet, feldobnák uj wint ( simát semmi hekkeltet ), és a legújabb drivereket, semmi mást!, majd ezeket a gémeket, ha nem megy akkor driverek uninstall és régebbi verziók, olyan nincs hogy nem megy.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Hát igazából a gépnek el kellene birnia
Ilyen paraméterei vannak:

P4 3 ghz
1gb ram
9600xt Ati 256mb-s kártya
5.1-es integrált kártya egy Asrock lapon.
És Xp extended edition win.

Szóval elvileg mennie kellene ezen. De amint belépek a menübe katt és ennyi. Még betölteni sem tudom. A menübe lefagy. A gtr2 és a race is.

Downhill!!

Istencsászár
Próbálj akkor hardwert cserélni ami a gyenge vagyis ami fagyó pont lehet, mert gondolom softweresen mindent megpóráltál? megéri hidd el.

gordon 24
Hát ja de mint mondtam nem tudom a Racet elinditani.. Fagy. Hiába csinálok akármit. Gondolod küzdenék ezzel ha meglenne a gyári race? Á nem lenne kedvem hozzá. De sajnos nem tudom használni azt. Ez a gondom.

Downhill!!

leho94
de ha nem megy a gépén nemtud mit tenni:S

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Istencsászár
Énis találtam, ugy hívják Race😊, hamarosan itt a Race 07, szvsz ne küzdj hanem várd és élvezd majd azt, vagy a mostanit, persze sok szerencsét ehhez, ha 1szer sikerülni fog.

Ginger17
Mégegyszer részvétem... <#szomoru1>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

gordon 24
Találtam egy uj versiót a Wtcc modból!!! Leszedem és megnézem mit csinál. Most törlöm a 0.9-est és felrakom az ujjat

Downhill!!

leho94
már van is csapatom öcsisajt😄😄 ma jelentkeztem és a Puma a fõtámogatoXD

Dietrich
<#ejnye1>
tessék jelentkezni a GP2 bajnokságra és ott vitézkedni nem AI ellen <#hehe>
merthogy ez inkább multira van alakitgatva mostanában..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gordon 24
Na megpróbáltam hogy megcsinálom õket ujra. A festéseket beraktam az eredetit a Veh-könyvtár prialuxé volt. Átirtam benne a nevet mullere és a festés kodját arra ami a dds file. Beléptem a játékba ja és elötte a könyvtárt amibe a két autó van azt ius átirtam Németekre. Na és nem fogjátok ki találni kinyert. Az apja fff... annak aki irta ezt a modot.

Downhill!!

baltaarcú, de megoldás... nem is olyan rossz... legalább kivitelezhetõ, mindenféle "ini" turkafurkálás nélkül(bocs, de én az RBR-t szoktam turkafurkálni, és abban ini-kben vannak az okosságok)...
Ginger17
Nnna, ez meg a másik véglet... erre varjatok gombot!

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Hát a tököm kivan. Ilyenek vannak a wtcc-s rcd-ben, hogy "QualifyingAbility=2.4 //Average qulifying position"???

Hát ezt meg honnan tudja a progi, hogy ezt kell alkalmaznia, amikor ez nem is hasonlít egy általános rcd.hez? Elolvassa??? Sztem itt van a kutya elásva...

Pl.: ha beírok egy rcd-be egy ilyen sort (akármelyikbe), akkor ezt használja is a mod? Vagy ez is be van írfa az rfm-be?

Húúú... tényleg ne haragudjatok a sok hülye kérdésért, de baromira érdekel... <#idiota>

gordon 24
Profi vagy wazze😄

Downhill!!

leho94
nekem most az szurja a szemem hogy vsr gp2-s moddal nyomtam egy racet 120% erõsségen és 10 kör alatt kaptak 4 kört:S Most én vok ennyire jo vagy vmi van ott???XD

b-type
ETCC-s rcd:

Andy Priaulx
{
//Driver Info
Nationality=British
DateofBirth=8-8-74
Starts=0
Poles=0
Wins=0
DriversChampionships=0

//Driver Stats
StartsDry=4.0 //Average number of drivers passed (-4 - 4)
StartsWet=3.0
StartStalls=0.01 //% of starts where driver stalled
QualifyingAbility=2.4 //Average qulifying position
RaceAbility=1.4 //Range 0 - 6.2 (0 is best)
RainAbility=1.4 //Range 0 - 6.2 (0 is best)
Passing=97.5 //% of times driver completed a successfull pass, not including pit stops or lapped traffic
Crash=5.0 //% of times driver crashed
Recovery=95 //% of times driver continued after a crash
CompletedLaps%=95
Script=default.scp

// Increase attempted low-speed cornering by adding a minimum onto calculated speed.
// Reduce attempted high-speed cornering by multiplying speed by a number less than 1.0.
// <adjusted speed> = CorneringAdd + (CorneringMult * <original speed>😉
CorneringAdd=1.5
CorneringMult=0.965
}

megnézem majd mindjárt hogy müködik-e, most lefutok még egy versenyt a WTCC talent-l.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Jó persze 100%-ig nem lehet lemodelezni az életet. De azért az hogy mindig BMw nyer az nagyon túlzás. Se Jörgnek se Dirknek nem sikerült még vb-t nyernie. Prialux sehol nincs a jatékban különben meg 2x vb.
Alain Menu nem egy futamot yer a játékban pontot is alig szerez. Seatokról meg nem is beszélek.

Downhill!!

b-type
Gondold el az AI-nak milyen idegesítõ lehet 😄
10 versenybõl 10-t te nyersz meg 😊

Az az igazság hogy ez akkor lenne frankó, ha minden összedolgozna.
Mert pl. szvsz hiába nyerné meg bizonyos futamokat Jörg/Dirk, más futamokat Yvan Muller, és itt-ott Alfa, ha egyébként nem az a reális.
Tehát te is tudod hogy vannak pályák amik bizonyos autóknak kedveznek, és más pályák pedig más tipusú autóknak.
Tehát engem az is zavarna, ha FWD autó nyer olyan pályán ami Bmw-s pálya.
Vagy az Alfa nem lenne az õt megilletõ helyen olyan pályán ami (régebben inkább) Alfa-s pálya volt.
Szal ahoz komolyan meg kellene dolgozni a moddot.
Asszem talán Spet csinált pályafüggõen használt beállításokat..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ginger17
Szia Alex!

Szerintes ez mi a nyavaja a pályák aiw -jében???

...
autogengrid=(-1,9)
autogenaltgrid=(-1,9)
...
SpeedOffset=0.000000

Szóval folytatva az elõbbi dolgot: a többiek azt írják, hogy a 1.050-ben még olvasta a talentet az edzéseken a progi... sõt az F1c-ben is mûxik rendesen. Azt tudja vki, hogy mondjuk vmelyik F1 modban (CTDP?) a qual-on a Minardik nyernek -e??? Merthogy a versenyen gyengék, az evidens... vagy nem az?

Mert ha nem, akkor van megoldás Gordon problémájára is... legalábbis van ötletem.

gordon 24
Igazából, nem lenne gond ha tudnám hogy kell állitani, de látod olyanok akik nagyon benne vannak sem boldogulnak a beállitásokkal.
Szóval sajnos nem tudom én sem belõni ezt. Igy meg nem élvezetes. Elinditasz egy bajnokságot 18 futamból 18-at egy versenyzõ nyer az elég idegesítõ. És hiába minden nem tudod elérni hogy ne igy legyen. Szóval ez van. A CC -moddal is sziv Ginger szóval nem jó. Pedig mondom az autok viselkedése a pályák tetszenek, de sajnos nagyon rossz hogy nem lehet vele normálisan játszani.Pedig elvileg ezért készült.

Downhill!!

Istencsászár
off

Most találtam, érdemes csekkolni aki még nemlátta, van hova fejlõdni kedves ISI 😊
LFS gumi demonstráció video 2

Alexease
Azert nem olyan rossz a helyzet😉 Alapbol jonak mondhato az AI, csak sajnos sokmindentol fugg. A MOD-keszitoktol (autok) es nagyreszt a palyatol (AIW). Es persze, a jatekon belul es a PLR file-ban is sokmindent (el)lehet allitani...
Gyari palyan, gyari "MOD-dal" erdemes tesztelni, az olyan ~80%-os.
Ginger17
Itt a megoldás... elindult újra az RSC, így lehetett keresgélni.

Szóval az van, hogy a Talent fájljait a progi csak (és kizárólag) a versenyen olvassa. Tehát a qual -okon mindenki egyforma "tudással bír".

Ezt kiküszöbölendõ, találtam egy "baltaarcú" megoldást. Elég durva basszus, viszont ezzel elérhetõ a reális erõsorrend:

Get Talent files working in Qualifying

Részvétem. <#shakehead>

Ginger17
Nem. Mint írtam, a "föld alá butítottam". Az is 1.0 volt...

avcom
gondolom a minimum racing skill érték maradt változatlan és azért fut viszonylag normálisan a versenyeken

gordon 24
Az etcc modben lévõ autokra nem lehet átteni a wtcc-sfestéseket?
Abban a modban milyen jörg és dirk? Elverhetõ? Müködik benne a talent. Mertha igen akkor elvileg autók átrakásával megoldható a gond. Persze akkor ha a mod alkamas rá. És hogy a régi bmw-re rátehetõ az uj bmw festése. Ez müködne? Vagy nagy meló?

Downhill!!

b-type
Azért ez nem egészen így van sztem.
Én legalábbis tökre észreveszem ha felveszem az AI agresszívitását.
nagyon ívre húznak, és eléd vágnak (féktávon bázz)..szal sztem kifejezetten bunkó is tud lenni az AI.
A Talent az sztem egy bizonyos 'tól-ig' területen szól bele az AI viselkedésébe, nem tudom hogy ez mettõl-meddig terjed, illetve milyen skálán..sõt az ETCC .rcd-ben egészen furcsa dolgokat is néztem.
De én 108%-n szoktam hajtani az AI-t, és 120%-s agresszívitás mellet.
...lehet hogy ezt kezeli a talent is, mármint 0-120-ig..nem tudom.

De nekem nincs bajom az AI-val...az F1C-hez képest sztem jobb lett.
Nem mondanám hogy az állítások nem érnek semmit, amennyiben a menüben/játékban viszed le vagy fel az AI beállításait azt frankón észrevenni, másrészt a talent-ben is észrevenni...hogy Jörg és Dirk miért ragad be az elejére azt nem tudom, de ez az én hibám..valszeg nem vagyok elég tájékozott.
Más kérdés hogy különösebben nem is akarok belemerülni (pl. tegnap óta bele se néztem 😊 ).

Ha már Clio, akkor megragadom az alkalmat 😊
HrFL Clio Kupa Donington Park 'A' szerver

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

gordon 24
Az a helyzet hogy ennek a játéknak nagyon nem jó a mesterséges inteliganciáa. Nagyon olyan minth elsõsorban Multira csinálták volna.
Kimész a boxba szerelés közben letarol hátulról? Aránytalanul gyorsak, túlságosan erõszakosak. Szoval minden szempontból buta az Ai.
Ráadásul az állitások nem érnek semmit. Hiába veszed az agresziot lejebb semmi nem történik.
Szóval ez a gyenge pontja az rfactornak szerintem. Az autók viselkedése kifogástalan, de sajnos az Ai borzasztó hülye.

Downhill!!

lehet ezzel a problémával valamit kezdeni??? mert engem durvamód idegesít, hogy csak akkor nem indulok az utolsó helyrõl, ha legalább 5 tizedre megközelítem az elsõt... lol...
Ginger17
Kritika: nagy százalékban ugyanez a helyzet a clio-val is. Lefuttattam 10 versenyt "butított" Kiss Nornival (pl.speed=1.00, bocs <#zavart1>) és aránylag végig jó helyen végzett, kivéve ha "finish"-eltem. -> egybõl kapott 10 kört.

Ebben már csak van vmi fura... nem?

Ez mekkora.......😊
Komám,tajvant el ne lopd!😊
Ch_Slater
tipikus. több órányi keresgélés után beírom ide a keserûségem, majd beröffentem a régi gépet és megtalálom a thunderbirdben a trymedia levelet.... pedig a fontos leveleket mindig fent hagyom a szerveren is. legalábbis eddig azt hittem..
a lényeg a lényeg megvan a kódom és már aktiváltam is újra. hepiend. 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ch_Slater
úgy tûnik csúnyán megszívtam.
több mint 1 éves kihagyással feltettem újra a játékot (gépfejlesztés)
2005. szeptemberben vettem meg paypal-el még megjelenés elõtt. Azt a levelet meg is találtam (benne a voucher kóddal). Azt nyilván elhasználtam megjelenéskor. Viszont nem találtam semmilyen trymedia-s levelet utána, amiben lenne vmi utalás a régi activation kódra.
Úgyhogy most nem tudom újra aktiválni. A régi trymedia-s licence könyvtárat megtaláltam lementve, de hát azzal sem érek semmit.
Most ezerrel kutakodok a régi szemeteim között, hátha találok vmi utalást a régi kódra de elég kilátástalannak látszik...
Ettõl most egy kicsit rossz kedvem lett... (bocs, de le kellett írnom...)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ginger17
Akkor Ti még jól álltok... nem haladtam semmit, a cc modban akármit állígatok nem változik a helyzet. Azazhogy az egész mezõny, ahogy van 1mp-en belül teljesíti az edzéseket. A versenyen is együtt maradnak (kivéve, ha valaki falazik)...

Egy esetben "olvas talentet" a progi, mint azt már írtam, ha kapásból finish -elem az edzést, vagy a versenyt... akkor szép és jó, de realtime nem hajlandó.

Erre nincs vkinek vmi ötlete?

Istencsászár
Nem ír ki semmi rosszat<#idiota>

b-type
Igen ezt lehet.
Csak attól félek hogy ha a végén próbaképpen betöltök egy versenyhétvégét, és rábökök a végeredményre, akkor Jörg és Dirk Müller (akár véletlenül)fog ott állni....és akkor én kiszaladok a bezárt ablakon a végtelenbe.

gordon 24
Lehet kéne csinálni uj drivert. Tudod epiteni két uj Ai-t. Az eredetit meg törölni. A festéseket rátenni aztán ennyi. Lehet egyszerübb mint megfejteni az ufo mechanizmust. Más tippem nekem sincs. Én is szívok egy ideje ezzel.

Downhill!!

b-type
én is remélem mert eddig nem megy 😄D 😞
Jörg és Dirk a két széllelbélelt stréber, csak nem akar leszokni a pódiumimádatáról..
A talent müködik...mindenki más mozog fel és le, az univerzum egyetlen stabil pontja Jörg és Dirk Müller (akik még csak nem is tesók..(illetve csak mint mindanyian Ábel apánk és ismeretlen anyánk ágyékából))

Zanardi-t uazzal a kocsival vidáman lifteztetem élmenõnek és sereghajtónak (..nem mintha nem lenne nélkülem is elég baja).
De Jörg és Dirk a két eminens bszik a dologra hogy irodalmi is legyek kicsinyt.
õszülök..abba kell hagyjam, mert nem szeretek õszülni.

A népszerûséget még nem néztem, én annyit tettem AI-nak mint a mezõny, és csak néha duplázott...egyébként olyankor miért? ki érti ezt..vhogy pikkelhet rájuk..ez olyan bitdolog lehet..

hellosztok lenne egy vagyis kettõ problémám, hogy letöltöttem a tv style display-t az rfactor central-ról feltelepítettem és nincs benne<#szomoru1>van vmi más mód hogy beletegyem? a másik gondom hogy szintén a rfactor central-ról szedtem le a 2006-os champ car módot megyis de amikor kocsit akarok választani akkor csak a safety car-t tudom, mert a csapatokon belül nem jelenítí meg az autókat... :S elõre is köszönöm a segítséget ha tudtok

gordon 24
Remélem menni fog! Ha megy majd megirod hogy tudom én is moddá alakitani a Wtcc 06-ot külön? Meg a Talenteket hogy tudom müködésre bírni?

Ja és a Hírnév emelésével tudom kiválasztani azt akit a bajnokságban inditani szeretnék?

Downhill!!

b-type
Vannak benne érdekes dolgok..én kiheréltem, hogy kevesebb legyen ami bezavarhat, kivettem csak a WTCC06 mezõnyét külön moddba, azoknak a talent-jeit írom éppen.
A .car fájlt sem nagyon vágom (asszem Rangoni-nál van egy), vmint az én veh-s felülírásomat nem fogadta a játék az rFm-bõl, így pár dolog egyenlõre felesleges.
megcsinálom az egész mezõny talent-jét, és mennie kell...ha nem megy az vmi világhülyeség lesz vhol becsomagolva.
De sztem menni fog, amugy is sz@r idõ van elvagyok most a kégliben. 😊

gordon 24
Na az Igen!! A végén még élvezhetõ lesz?

Én szerintem is nagyon jó ez a mod! Azért szeretném ha tökéletes lenne. Ha az Ai-t be tudnánk löni nagyon nagyokat lehetne menni vele!

Downhill!!

Jah igen.Én is észrevettem már,hogy nem kerek valami a talent körül.Az elsõ modomban simán mûködött,tök frankón beállt az erõsorrend az AI-k közt.Aztán ,amikor elkészült a 2006-os f1 mod,abban a progi szart rá,hogy mi van a talent-ben,és azóta sem tudom,hogy miért.
Ginger17
Én is szarakodok rendesen. Ami eddig lejött, azt én sem tudom hova rakni. Pl.: ha az egyik srác rcd-jét lebutítom a "föld alá", akkor is a többiekkel együtt marad, azonosan teljesít mind az edzéseken mind a versenyen... ha viszont (és most figyeljetek!) az edzés, vagy a verseny alatt rábökök a "Finish Session" -re, akkor szépen, rendre a végén landol... egyszerûen beszarás. Nem értem az egészet! <#nemtudom>