rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az nros-en egy regisztráció fejében fentvan egy rendesebb Denver is. Szvsz szebb az iDT-snél. Ezek egyébként F1c konvertek? Az F1c-ben milyen Cleveland??? Mert ami az nros-en van, az tragikus...
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
nyilván ezt a mostani 3 emberrel nem lehetne megcsinálni. furcsa, hogy kiadók sem nagyon csapnak le rá, bár PC-n autos játékra amugy sem ugrik senki ...
Forza.
Egyébként meg én a játékért játszom, nem fizikai tanulmányokért, azért az rF sem annyira rossz, de legalábbb (nekem) sokkal nagyobb élményt nyújt .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Forza.
Ebben benne van a tavalyi 1. kanyar kiszélesitése. Nagyon tetszik!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amikor kiválasztom a mod-ot kilép valamijen üzenettel és nem tudok csapatot vagy autót választani,nem értem miért!
Ha valaki tudja a megoldást pls segítsen,mert nagyon jó lenne :/
Elõre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Long Beach GP by iDT
Özönlenek a pályák, már Denver is fönt van... bár az eddig is jött az nros-rõl.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
van itt link bõven:-)
faszák az új modok
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
2. Harry Potter 5
3. Test Drive Unlimited
4. Battlefield 2
5. GRAW2
6. Football Manager
7. SilkRoad Online
8. F1CHL - Retro
9. Windows: Vista (Longhorn)
10. rFACTOR
In the top ten 😄
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
...KIVÉVE EGY NORMÁLIS INDYCAR MODOT!!! <#idiota>#idiota>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Downhill!!
Downhill!!
Amugy az osszes AI allitas pl. a HDV vagy a TBC (gumi) file-okban azert van, mert az AI tul "tokeletes lehetne", igy "butitani kell"😊 Ezekkel lehet finomhangolni. Vagyis egy tokeletes AI-hoz (vagy inkabb jatekmenethez), osszhangban kell(ene) lennie az osszes AIW-Talent-HDV-TBC-CAR file-nak, ami nagyon-nagyon ritka.
Downhill!!
Több kérdésem már nem lesz, csak még 1. 😊
Ezek a sorok az autók hdv fájljából vannak:
AIAimSpeedsPerWP=(40.0, 85.0, 117.0, 156.0, 196.0, 237.0, 279.0, 320.0, 360.0) // speeds at which to look ahead X waypoints (spaced roughly 5 meters apart)
AISlipReaction=(279.0, 98.0) // prediction factor for front wheel grip loss (higher numbers increase sensitivity), how quickly AI increase throttle after grip loss has occurred (higher numbers reduce "coasting")
AICornerReductionBase=540.0 // (pointspeed/this number)= % deceleration we can expect through a point
AIMinPassesPerTick=2 // minimum passes per tick (can use more accurate spring/damper/torque values, but takes more CPU)
AIRotationThreshold=0.052 // rotation threshold (rads/sec) to temporarily increment passes per tick
AIEvenSuspension=1.0 // averages out spring and damper rates to improve stability (0.0 - 1.0)
AISpringRate=1.0 // spring rate adjustment for AI physics
AIDamperSlow=0.58 // contribution of average slow damper into simple AI damper
AIDamperFast=0.45 // contribution of average fast damper into simple AI damper
AIDownforceZArm=0.05 // hard-coded center-of-pressure offset from vehicle CG
AIDownforceBias=0.0 // bias between setup and hard-coded value (0.0-1.0)
AITorqueStab=(0.50, 0.50, 0.50) // torque adjustment to keep AI stable
collision feeler
Errõl lehet vmit tudni?
Vagyis, manualisan (text editor) NE szerkessz AIW-ot😉 Arra ott az editor. Persze, a Pit, Grid es az utvonalon felul mar pilotavizsgas😉 De meg lehet vele minden trukkot csinalni😉
Az AIW tartalmazz minden fontos informaciot a palyarol, ha az csak 50%-ban van kivitelezve, akkor az AI csak 25%-ban hatekony es normalis!
Erre valami ötlet??? -> #27302
Csinálhatnék új .veh-t..a dds-ben meg nem lehet ugye semmi,..de vhogy feleslegesnek érezem, a veh-ben nem látok semmi gonoszat.
Majd felrakom neked az enyémet (elküldöm privátban) inkább azt buheráld az arra van 😊
Mntem Charade-n AI-val, nagyon nagy volt 😄D
Nincs egyébként rosszul megcsinálva..Honda-val mentem, szal az összes FWD hátránnyal, de Alfa-s motorerõ nélkül, de igen élveztem. 😊
Eleve a pálya is óriási sztem.
Azt kellene majd kipróbálni hogy a Jörg és Dirk bandát átrakni ideiglenesen egy Peugeot hdv-re 😊))
Kiváncsi lennék azzal is versenyt tudnának-e nyerni, mondjuk Priaulx elõtt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Teljesre kivitelezett MOD is "keves" van, vagyis relativ, a megjelentekhez kepest😉 A legtobbszor csak uj kasztnikra epitett MOD, vagy konvertalt cuccok vannak, alapszinten kivitelezve. Vagyis nincsenek egyedileg kidolgozva a fizikak, gumik, felfuggesztesek, AI, AIW, stb.
Az abszolut "illegalisan", uldozott konvertektol, eleve nem lehet maximalis minoseget varni (GTR, WTCCC, RACE).
Ami szinte komplettre ossze van rakva, az pl.: Megane, CTDP 2005, GP 1979, Lupo, PCC 2005, stb.
Es gibt nur ein FC Bayern!
Downhill!!
Nekem is kifagyott a menube, de ha kint a configba beallitom, es igy inditom, akkor megy
Proba syerencse<#zavart1>#zavart1>
Es gibt nur ein FC Bayern!