rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"It MUST be optimised as a racing simulator, not a screen shot generator." - Scawen <#vigyor2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ginger17
Az új Denvert kipróbáltad? Érdekes a betonfal... <#idiota>

Az nros-en egy regisztráció fejében fentvan egy rendesebb Denver is. Szvsz szebb az iDT-snél. Ezek egyébként F1c konvertek? Az F1c-ben milyen Cleveland??? Mert ami az nros-en van, az tragikus...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

irlindy
ittvopk Hegyalja Fesztiválon...van egy DeWalt sátor és ha elég gyorsan cserélek kereket lehet menni egy f1 szimulátorral..egy f1es és van az elején egy monitor...hehh..vajon mien játék van benne?😛 rFactor...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

arty
hja, ha nem akarnak vele pénzt keresni ... a hihetetlen korrekt fizika ellenére, még egy amatõrnek, billentyûzettel is perfekt játszható a játék (kocsifüggõ, persze...), nem akarom elhinni, hogy eladható tartalommal és szép grafikával ne lenne kereslet rá ... (plusz akár konzolportal megtámogatva...)

nyilván ezt a mostani 3 emberrel nem lehetne megcsinálni. furcsa, hogy kiadók sem nagyon csapnak le rá, bár PC-n autos játékra amugy sem ugrik senki ...

Forza.

lac coo
De szerintem fr is számol ugyanígy gumit, csak ott nem látható.Pl.: nem lapul a gumi, itt csak a kerék "sûllyed" le ...
Egyébként meg én a játékért játszom, nem fizikai tanulmányokért, azért az rF sem annyira rossz, de legalábbb (nekem) sokkal nagyobb élményt nyújt .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A single playert nem fogjak (szerintem) eroltetni, hosszutavon ugyis a multi a lenyeges. A grafikai- es hang engine-re raferne egy nagygeneral (foleg normalis hangok es visszajatszas), de iazabol azzal sincs nagy baj😉 Talan az S3-ban lesznek eziranyu torekvesek is😉 De ami nagyon hasznos lenne, nagysagrenddel megdobna a napszeruseget, az a DevKit, legalabb a palyakesziteshez! Autok nem kellenek, mert szet szall az egesz, de a palyak johetnek😄 Meg az sem lenne gond, ha a hivatalos szervereken nem "mennenek" vagy nem regisztralnak a moding palyakat. De lehetne veluk bajnoksagot futni.
arty
basszus, ha ez az engine kapna egy kidoglgozott szingle playert és kis post effektet ... elképesztõ. üt mindent.

Forza.

Dietrich
kipróbáltam a CC moddal! nagyon üt a 7. fokozat ezen a pályán 😄
Ebben benne van a tavalyi 1. kanyar kiszélesitése. Nagyon tetszik!!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Smicy2
Leho94!
rF már a 8. XD

Charade GTti

Cowek
Hol vetted a játékot? <#buck>

http://www.f1-info.hu/

nyuny01
Szia all!Azt szeretném kérdezni,hogy miért nem mûködik rF3 2006!
Amikor kiválasztom a mod-ot kilép valamijen üzenettel és nem tudok csapatot vagy autót választani,nem értem miért!
Ha valaki tudja a megoldást pls segítsen,mert nagyon jó lenne :/
Elõre is köszönöm!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

leho94
f1

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

atenza
off
Nem tudjátok milyen szimulátorral lehet menni a ringen ezen a renault nyílt napon?

Dietrich
jaja..már tegnap jeleztem is mavericknek, h konvertáélja át GTR2-re mert ami volt eddig nem a legszebb grafika volt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ginger17
Hoppácska!

Long Beach GP by iDT

Özönlenek a pályák, már Denver is fönt van... bár az eddig is jött az nros-rõl.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Ez mi?

MaSzKa
látom nem kell beírni a hsw.hu-t
van itt link bõven:-)
faszák az új modok

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

gordon 24
Értem! Na majd kiderûl.

Kösszi.

Downhill!!

leho94
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. Harry Potter 5
3. Test Drive Unlimited
4. Battlefield 2
5. GRAW2
6. Football Manager
7. SilkRoad Online
8. F1CHL - Retro
9. Windows: Vista (Longhorn)
10. rFACTOR

In the top ten 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Ginger17
Szerintem a GTR2 konvert szebb és jobb is. Meg kevesebb helyet és beállítást igényel. Ezért jó az rFactor, mert egy autósportõrült (mint én) megtalálhatja ami kell és egy helyre teheti...

...KIVÉVE EGY NORMÁLIS INDYCAR MODOT!!! <#idiota>

Alexease
Ahoz is atkonvertaltak😊 Csak mivel az is SimBin eredetileg (GTR2), igy tobb lehetoseget lehetett atvinni😉 De mindegy, hogy rFactor-konvert vagy GTR2-konvert, akkor is konvert😊))))) Az eredeti az igazi😉 csak hat az lassabb es nem lehet MOD-olni (fix a palyamennyiseg). De mar van hozza tuti kiegeszites, plusz palyakkal (Caterham)😊
Ginger17
Köszi. <#eljen> Befejeztem a cc bütykölését... a vérnyomásom emelkedésén kívül semmit sem értem el. A baltaarcú megoldás mûködik, de már azzal sem szarozok. Inkább egyedül körözök... vagy keresek egy szervert. <#schmoll2>

gordon 24
Az meg mi? Van benne wtcc mod? Vagy mi?

Downhill!!

Istencsászár
Ne vidd be a susnyásba... egy convert sosem ér fel egy minden szabályt felöleõ játékkal.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ginger17
Hagyd a fenébe a Race-t. Szedd le a teljes konvertet a GTR2-hõz. Sokkal jobb mint az rFactoros. <#wink>

Istencsászár
Akkor B terv Omega Drivers rakd fel, persze elõtte szedd le a mostanit.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Megvan átkapcsoltam, de ez sem segít ha nem windowed modban van fagy.

Downhill!!

Istencsászár
VPU recovery-t kapcsold ki vagy kapcsold be, de inkább ki attól is lehet a fagyás ( driverben van, külön fül )

gordon 24
Na hát ez nagyon érdekes. 32 biten windows modban opengl-el elmegy. Ha vissza állitok ezek közül bármit fagy. Ezek szereint a videokarival van gondja nem? Mondjuk ezt már a gtr2-es topikba kéne de hátha tudtok adni még okos tanácsot.

Downhill!!

gordon 24
Na ugy néz ki, hogy windowed modban open gl-el megy! Na most már csak a race demo kell ha az is holnap megyek racet venni!

Downhill!!

Alexease
Pontos leiras nincs, vagy legalabbis a "nagykozonsegnek" nincs😉 Valszeg a korrekt leirasokat, kis segedprogramokat csak az kapja meg, aki hivatalosan is megveszi az engine-t (pl. SimBin). "Nekunk" be kell ernunk a kiserletezessel, probalgatassal, tesztelessel, stb.😊

Amugy az osszes AI allitas pl. a HDV vagy a TBC (gumi) file-okban azert van, mert az AI tul "tokeletes lehetne", igy "butitani kell"😊 Ezekkel lehet finomhangolni. Vagyis egy tokeletes AI-hoz (vagy inkabb jatekmenethez), osszhangban kell(ene) lennie az osszes AIW-Talent-HDV-TBC-CAR file-nak, ami nagyon-nagyon ritka.
gordon 24
Na átálitottam a kártyát opengl-re most ugy néz ki megy a gtr2.. De ez még csak elsõ teszt még ügyködök.

Downhill!!

Istencsászár
Nekem GTL-el volt ez anno, fast wirte volt a baj ha jól emlékszem, próbáld on-ra rakni, akár biosbol is ha ott is lehet, meg a driverben is.

Alexease
Mindent tud az eredeti progi is, csak nincs kihasznalva😉)) Lasd keszitesi idoket: nagyobb konvert: 1-2 honap; uj mod "uszkve": 3-4 honap; komplett mod: 1-1.5 ev😉
Ginger17
Nézd meg a centralon a képeket... ez a belsõnézet sztem még butított is.

Ginger17
Nagyon köszönöm.

Több kérdésem már nem lesz, csak még 1. 😊

Ezek a sorok az autók hdv fájljából vannak:

AIAimSpeedsPerWP=(40.0, 85.0, 117.0, 156.0, 196.0, 237.0, 279.0, 320.0, 360.0) // speeds at which to look ahead X waypoints (spaced roughly 5 meters apart)
AISlipReaction=(279.0, 98.0) // prediction factor for front wheel grip loss (higher numbers increase sensitivity), how quickly AI increase throttle after grip loss has occurred (higher numbers reduce "coasting")
AICornerReductionBase=540.0 // (pointspeed/this number)= % deceleration we can expect through a point
AIMinPassesPerTick=2 // minimum passes per tick (can use more accurate spring/damper/torque values, but takes more CPU)
AIRotationThreshold=0.052 // rotation threshold (rads/sec) to temporarily increment passes per tick
AIEvenSuspension=1.0 // averages out spring and damper rates to improve stability (0.0 - 1.0)
AISpringRate=1.0 // spring rate adjustment for AI physics
AIDamperSlow=0.58 // contribution of average slow damper into simple AI damper
AIDamperFast=0.45 // contribution of average fast damper into simple AI damper
AIDownforceZArm=0.05 // hard-coded center-of-pressure offset from vehicle CG
AIDownforceBias=0.0 // bias between setup and hard-coded value (0.0-1.0)
AITorqueStab=(0.50, 0.50, 0.50) // torque adjustment to keep AI stable
collision feeler

Errõl lehet vmit tudni?

Alexease
Egyertelmu volt, hogy konvert😉 De ha jobba tettek a belsonezetet es hasznalhato a fizika (persze minden autora), akkor "lenyegtelen" hogy nez ki kivulrol😉 De en is inkabb varok😉 Bar nem surgos, mar vagy 3-4 hete nem volt osszerakva a kormany:/
Ginger17
Megnéztem a CTDP-t. Annyira korrekt a játékmenet, hogy nem is igaz. Az edzések alatt is olvas talent-et, amit az eredeti progi se tud... vajh' hogyan csinálhatták...?

Alexease
#27302: Tud a jatek automatan grid-et (startpoziciot) generalni, de nem sok ertelme van😉 Egyszeruen koveti a path-t😉 Erdemesebb az editorral megcsinalni😉
Vagyis, manualisan (text editor) NE szerkessz AIW-ot😉 Arra ott az editor. Persze, a Pit, Grid es az utvonalon felul mar pilotavizsgas😉 De meg lehet vele minden trukkot csinalni😉

Az AIW tartalmazz minden fontos informaciot a palyarol, ha az csak 50%-ban van kivitelezve, akkor az AI csak 25%-ban hatekony es normalis!
Ginger17
Tragikus... fõleg a grafika. Valami F1c konvert, talán. Állítólag viszont jól játszható. Én még várok az LMS -re.

Erre valami ötlet??? -> #27302

b-type
Ezért nem akartam én se megcsinálni 😊))
Csinálhatnék új .veh-t..a dds-ben meg nem lehet ugye semmi,..de vhogy feleslegesnek érezem, a veh-ben nem látok semmi gonoszat.
Majd felrakom neked az enyémet (elküldöm privátban) inkább azt buheráld az arra van 😊

Mntem Charade-n AI-val, nagyon nagy volt 😄D
Nincs egyébként rosszul megcsinálva..Honda-val mentem, szal az összes FWD hátránnyal, de Alfa-s motorerõ nélkül, de igen élveztem. 😊
Eleve a pálya is óriási sztem.

Azt kellene majd kipróbálni hogy a Jörg és Dirk bandát átrakni ideiglenesen egy Peugeot hdv-re 😊))
Kiváncsi lennék azzal is versenyt tudnának-e nyerni, mondjuk Priaulx elõtt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
De ha mar rFactor es MOD-ok. Az alap engine sokkal tobbet tud, mint amit a "hozzaadott" es MOD-kent kapott kiegeszitesekkel kapunk. Nincs kihasznalva es/vagy nincs meg a teljes support.

Teljesre kivitelezett MOD is "keves" van, vagyis relativ, a megjelentekhez kepest😉 A legtobbszor csak uj kasztnikra epitett MOD, vagy konvertalt cuccok vannak, alapszinten kivitelezve. Vagyis nincsenek egyedileg kidolgozva a fizikak, gumik, felfuggesztesek, AI, AIW, stb.
Az abszolut "illegalisan", uldozott konvertektol, eleve nem lehet maximalis minoseget varni (GTR, WTCCC, RACE).

Ami szinte komplettre ossze van rakva, az pl.: Megane, CTDP 2005, GP 1979, Lupo, PCC 2005, stb.
Jancker
amit elfelejtettem mondani, a felbontasnak es a szinmelysegnek eggyeznie kell a jatekban es a windowsban, csak ugy mukodik

Es gibt nur ein FC Bayern!

Alexease
Uj DirectX, uj videokartya driver, 32 bites szinmelyseg beallitas? Az ATI-t nem ismerem, de ha van, akkor Write Combining kikapcsolasa. Fast Writing be😉
gordon 24
Nem igazán! Belépek a menübe, szépen lépegetek semmi. Rákatintok a Racere single player mitudom én race wekkend vagy testing season vagy ilyesmi, egybõl megáll. És csak a komplet gép resetelésével tudok ujra windowsba menni.

Downhill!!

Alexease
Sorry ha volt mar, en csak most lattam😊 Azt sem tudom milyen😉

- SCC ALMS 1.0
Jancker
Na segitett?

gordon 24
Ok megnézem! Remélem ez megoldhatja.

Downhill!!

Jancker
Gordon, probald meg windowed modban futtatni a GTR2-ot es a Rece-t
Nekem is kifagyott a menube, de ha kint a configba beallitom, es igy inditom, akkor megy
Proba syerencse<#zavart1>

Istencsászár
Ha meg nagyon nem akarsz, akkor ha van két vagy több partícoód vagy vinyód akkor valahova dobj fel még egy wint.