rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Van valakinek tipje , miért nem vesz fel a Fraps hangot?
Vonalbemenet van beállítva , a hangbeállításoknál hangerõ megfelelõen beállítva, még sincs semmi hang a felvételen ....<#fejvakaras><#nemtudom>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
Lada Racing Club-hoz kéne valami modell turkáló program 😊

irlindy
Lada-ról jut eszembe:
ETCC 80

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

ehh..én azért bízom benne..
talán valaki egyszer csinál egy kereklámpást is hozzá, 2101-est😄D

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

avcom
ezt is eredetileg F1C-re kezdték el, szóval ne nagyon lovaljátok bele magatokat 😊

irlindy
Ladának én is örülnék...1x régen még olyan kocsink volt😊

most nézem hsw-t és ez a tlrc mod a gsmf-tõl tutkerály lesz, fõleg ha ladák is lesznek benne😄D

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

irlindy
hát van pálya ahol elég egy kisebb koccanás vagy az h rossz helyen mész a boxba...pl Indy ...hehe..tapasztalatból beszélek 😄😄😄

lac coo
-warez?
-kurva nagy cirkuszt kell csinálni ...😊))

Hali ti mien F1 modot használtok? Ja és van olyan mod amiben van pit munka . A Válaszokat elõre is köszönöm.

Hi
-Az minek a hibája, ha a velvezetõ végén beállok utolsóként a piros helyre, de az elõttem levõ elmegy, azt gurul tovább, így nem indul a verseny sem.
-Verseny közben milyen balesetet kell csinálni, hogy kijöjjön a felvezetõ?

ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma

kösz neked is meg Gingernek is 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Dietrich
amig nem adja ki az IDT a javítást addig lesz ez nálam így csak..mert sajna használhatatlanok a tükrök.

UserData -> "saját neved" -> "saját neved".plr
Virtual Rearview In Cockpit="0"
A "0"-át írd át "1"-re!

Köszönet a tippért Gingernek! <#smile>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

cockpit nézetben hogy lehet a tükröket betenni felül?

irlindy
leszedtem ALMS mod-ot...tetszik..leszámítva h a világ legerõsebb túraautói vannak benne és alig pörögnek ki...mer ez kicsit furcsa nade mind1...könnyeb irányítani 😄😄😄
American Le Mans

Dietrich
aki játsza a CC modot és kérdezi a fekete és red gumi mellett miért van a pink is...
nos tavaly jótékonykodási célból Katherine Legge autóját pinkre festették és a gumikat is a bridge jóvoltából..
na most ez majdnem horrorisztikusra sikeredet, ugyanis ezen a versenyen szenvedte el azt a borzalmas balesetet a csajszi és úszta meg szinte karcolások nélkül amikor leszakadt a hátsó szárnya nagy sebességnél..
a roncs maradványait végül eladták és a pénzt a jótékonykodásra forditották..
http://youtube.com/watch?v=8h2iqmliVMk

Dietrich
én úgy szoktam mondani...évek óta nem a pályán dõl el a F1-ben a VB cím sorsa..

gordon 24
Igazad van ebben egyébként!

Downhill!!

lac coo
Jóvan jóvan ...Csak gondoltam megosztom veletek mit gondolok 😊)))Nehogy bannoljatok ! 😊)))

gordon 24
Nem szerzett pontot hamilton! De ez nem az a topik! Hála istennek bezárták az f1 topikot, remélem örökre ami ott bent ment az 5 éves ovodás szinvonal. Mindenestre ezt a topikot ne tegyük tönkre. NEM VELED VAN A BAJ! Csak álltalánoságban irtam.

Downhill!!

Alexease
Nem biztos, hogy kinjaban orditott, lehet hogy csak ideges volt😉

De ha lehet, akkor az F1-es temat itt hanyagoljuk😉 Az mehet inkabb az F1 (flame) topic-ba😊 THX!
lac coo
Hát szakadjak meg, ha ezek a szernecsétlen F1 pilóták nem csak bábok az üzletemberek kezében ...
Szegény Hamilton elég nagyott bukott, nem tudott lábra állni, de azért szinte azonnal kijelentették, hogy rajthoz áll.Gondolom nem engedhette meg magának a csapat , hogy a világbajnok-jelölt ne áljon rajthoz és ne szerezzen pontokat ( ami végül is sikerült 😊))

Onboard felvételen néztem, ott ordít kínjában szegény Hamilton a fájdalomtól 😞((((

Dietrich
bocs igazad van...de nekem a tvmenu.exe-re kattintva hibát ír..gondolom mert tört az rf.
én már annak is örültem, hogy eltudtam inditani <#zavart1>
keresek egy ESPN-est ha van..mert ha már CC akkor az aki közvetiti 😊

atenza
Igen én is ezt hallottam, jó lenne már egy kép róla h hogyan is néz ki vagy valami infó h. mikorra várható. :S

Alexease
Ha elinditanad a programot (tvmenu.exe), szerintem gyorsan rajonnel😉
Amugy meg ..\Plugins\TVSTYLE\, azon belul meg a stilusok konyvtarai, es ott a logoTV.TGA😉 Eleg bonyolultra csinaltak😊 <#idiota><#zavart1>
Dietrich

pajti
<#eljen><#merges2>jó vid'!

Dietrich
amúgy azt csiripelik, hogy jön ki egy új kormány a logitechtõl ami a DFP-t váltja le..nem lennék meglepve ha azon olyan váltó lesz ami a G25-ön van jelenleg és esetleg kuplung is..mondjuk 35-40K-s áron.

Dietrich
Lordba 50.900..még 53K sincs 😊

Dietrich
amúgy a mikéntje is itt van leírva a topicban hogy lehet mûködésre bírni ha tört az rf.

Dietrich
itt linkelték be 😊

lac coo
Ha valamit keresek, ami publikus ,elsõ az rfcentral .....

irlindy
OK, de hogyan és honnan szedted le ? 😄

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
53ezer körül is lehet venni újonnan 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Dietrich
én nem vagyok photoshop bûvész..beleraktam a játékba mind..

lac coo
Hát van valami elõtte , de a normálja befelé van, úgyhogy ez elvileg nem látszik kívülrõl :egy plusz keréktárcsa csak fordítva :

De ebben a melegben nincs kedvem ilyenekkel kísérletezni 😊)))

Na király, töltöm a jó NROS Nascar 2007 módot 😊 CTS, Busch és Nextel 909 mb 😊 Full mód, akkor benne van a track pack is?

lac coo
A piros színû a féktárcsa, csakm a fékhûtés-csöve is ugyan olyan színû ... Asszem, de este megnézem ha lesz erõm 😊))

gordon 24
Ez melik mod? Fsone 2006? vagy melyik? Nekem ez a tv amit mutatsz nem müködött. Azt csinálta, hogy mutatta ezt a fordulatszámot, meg ilyeneket de nem irta ki hol van. Szerinted ez miért lehet?

Downhill!!

Próbáld meg külön megnyitogatni a .gmt-ket,és akkor jobban látod,hogy mi kerül elé...de sztem, a féktakaró.
én itt nem is látom magát a féktárcsát.Már nem emléxem pontosan,...de lehet,hogy niuncs is??Arra tutira emléxem,hogy egyszer elkezdtem kifelé hozni a tárcsát a kerékanya felé,és egyszercsak megjelent a fékizzása is.Tehát tutira eltakarja valami.
irlindy
hogy lehet iyleneket betenni a játékba? vagy ezt csak a képre tetted rá?

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
Hát nem tom ...Nekem úgy tûnik fizikailag semmi nincs elõtte csak a keréktárcsa, de az meg helyesen átlátszóra van texturázva ( gondolom) ...Este megnézegetem ...

Dietrich
megoldottam én is..
csak most már a tükröket oldja meg az IDT mert nem lehet használni semmire õket..lassan amúgyis a pályából látni a legkevesebbet 😊

irlindy
néztem neten és a G25 kormány 40 körül van használtan mindenhol? sztetek miért adják el? azt írják jó állapotú, de nemtom...20 ezerrel olcsóbb mint az új. Ti mit gondoltoK? Csak mer rF-hez kéne már egy jobb kormány nekem...illetve a lényeg a kuplung lenne meg a H kulisszás váltó...

az a nyomorult fékborítás.A nevére már nem emléxem,de ha szerencséd van akkor egy 3d editorral ki tudod éppen hozni alóla,és akkor látszik is az izzás😊
Dietrich
jó mert ezt írtad:
"Nálam a gányolós rF"

ebbõl hittem azt, hogy nem eredeti..