rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e tagline sem véletlenül customize-control-connect és a játék terjesztési formája sem csupán gazdasági megfontolásokból alakult így
ez egy netre fejlesztett dolog netes játékosoknak, ez a természetes élõhelye, offline-ban a komoly konkurencia miatt majdnem életképtelen
Az is igaz hogy jobb emberek ellen tolni, csak ugye az embernek más is van az életében mint a játék. Néha jó lenne csak ugy menni egyet. És azt pedig offline tudod megtenni. Szóval szükség lenne erre is de sajnos itt ez nem túl jól müködik.
Downhill!!
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az rfactorban ezek a gondok:
Néha gyorsak de olyan szinten hogy majdnem beérhetetlen aztán pedig ugyan abban a körben csiga lassú.
Erõszakos nem vált ívet ha elõzni akar egyszerüen letur a pályáról.
Nekem többször elõfordult hogy pitelés közben tört ripityára.
Sok modban abszolut nem müködik a talent.
És még sorolhatnám.
Gtr-ben ezek a dolgok nem ilyenek. NR2003-ban egyik elõbb emlitett dolog nincs. Sõt még az F1ch-ban sem.
Irtam a multkor hogy látszik rajta hogy elsõsorban multira készült. Mert az autok viselkedése nagyon jó. De ennyi. Persze sokan nem fogtok egyetérteni velem tudom, de az én véleményem szerint ez a játék offline majdnem hogy használhatatlan. Én igy gondolom!
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ennek nem az a lenyege. Itt ezert a penzert, kapsz egy fejlesztes alatt allo engine-t, mellekelve hozza a "pelda, minta lehetosegekkel" (palyak, autok - az alap SRGP, OW, a Mills, Toban, stb.), es a lenyeget, a teljes fejlesztesi eszkozoket (pontosabban a lehetoseget).
Es igen, ez BETA verzionak tekintheto😊 De hasznalhatod, es tucatszam, szazszam hasznalhat hoza autokat, palyakat.
Jobb lenne ha: az ISI nem adott volna ki semmit, maradnanak az evenkenti SimBin termekek, ugyan ezzel az engine-nel (GTR, GTR2, GTL, RACE, stb. - darabja 10-10000-ert), es miutan kesz vannak (van eso es egyeb csicsa), szereznek egy liszenszet, es ok is evente kiadnanak 1-1 jatekot, 10-10000-ert (mondjuk egy ChampCart, aztan 1 ev mulva egy Cliot, ismet egy ev mulva egy F1 1979-et, es meg sorolhatnam...)?!
Gondolj bele, azert az elmult 2 evben mennyi autot es palyat lehetett ezert a 1x10000-ert kiprobalni!😊 nem beszelve a "szegeny" SimBin termekekrol, amelyek "atportolodnak" mindig ide is😉))
De hasonlitasnak, erdemes megvenni pl. a RACE-t. Mit kapsz azert a 1x10000-ert?! 5-6 autot, 8-10 palyat, azert vannak ott is hianyossagok, bugok, es 1 ev mulva, ismet megveheted, megegyszer 10000-ert😊)))
van esõ rFactorban?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Beszámolhatnál mi a helyzet vele 😛
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Nem jó az Ai, nincs esõ, stb.
Jó lenne ha adnának ki hozzá ilyen fajta javításokat. Mert ez a játék egyenlõre pont olyan mintha béta verzió lenne. Viszont ahhoz képest kurva drága.
De a többivel egyet értek jó hogy van, mert ilyen cupákkal nem tudsz mással játszani.
De ez a játék az én véleményem szerint a határeset kategóriába tartozik.
sajnálom hogy ilyen mert ez az egyetlen játék amit eredetibe vettem meg. És azt kell mondjam sajnálom már. De ez van.
Downhill!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A kopott,vagy eloxált poti szénpályája "megnyúlik", és hamis lesz az adat,amit digitalizál.Ha nincs bekapcsolva a FF,a jelenség akkor is megvan,csak olyan gyorsan megy végbe,hogy nem érzékeled.Persze lehet,hogy nem ez abaj,de ki tudja.
Vagyis, nekem megerte, mert evekre szol(t), es azert atlagban 1-3 havonta megjelenik hozza valami, ami maradando, hasznalhato. Ha ez nem lenne, akkor "ulhetnenk tulkon", es csak almodozhatnank Clio, Seat, ChampCar, F1, Truck, stb. jatekokrol😉 Persze, ezek nem teljes jatekok, de azert eleg jol hasznalhatok😊 Nem beszelve arrol, hogy "szabadon" lehet piszkalni oket (pl. festesek, sajat CarSet, bajnoksag, stb.)
Downhill!!
Egyedül ami technológiailag rendelkezésre áll és büntetõs az a Colin Dirt.
Leszámítva a tükrözõdéseket, árnyékokat messzemenõen veri az rFactor grafikában!!!!Az egész valami rajzfilmnek néz ki .....Egyedül az tetszett , hogy a kavicsok ráragadtak a kerékre 😊))))
mondjuk a frissítgetés nem (volt) rossz, ez tény <#finom>#finom>
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Videon elég ronda .....
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
de pl. itt azért 5-6-an biztosan
üdv nicko <#integet2>#integet2>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Érdemes lenne szétszedned a kormányt, én is jártam már így a Wingman kormányommal... A panelon volt egy apró "szakadás", és hol érintkezett hol nem. Lehet hogy a hõtõl kimelegedett. <#nemtudom>#nemtudom>
Endure, in enduring grows strong...
Ingyen regelsz és letöltheted a demo verziót (14 nap) a régi demo verziot meg akármeddi ghasználhatod. Ebben a progiban van külön gomb ami végig fut a pályán. A honlapon több videotutorial is van.
http://www.bobstrackbuilder.net/
A dolog reménytelensége abban rejlik, hogy te egybe szeretnéd a végét valaminek, amikor nincs arról sem ismereted, hogy azt hogyan hozták létre, így nem tudod, hogy lehetetlent kérsz. Vagy valami ilyesmi.
Goto end page 1
szóval nincs olyan hogy amit elgondolsz az ott lesz egy okos progiban. Neked kell majd megcsinálod, de nem lesz egyszerû. És a sikerhez vezetõ kérdéseknek nem ez lesz a topikja, itt végtermékkel foglakozunk, egy két lelkes progibúvár kivételével.
Mission Impossible 2010: PRO Class
mi mindig az aktuális szezont mentük NR-rel, egyedül COT-unk nem volt/nem van.
ha valaki akar gyakorolni, hétvégénken simán szervezhetünk gyakszervert.
nem hiszem el, hogy Klióra 60-an neveztek, erre meg nem tudnánk összehozni 30 embert.
kezdetnek 1-2 közös ilyen-olyan futam is jó lenne, összeszokni, stb.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen