rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

irlindy
V8 supercars-ra gondolsz? mer az kéne

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

gordon 24
Nem tudom érdekel-e titeket de megtalátam ma az összes pályát a v8 2007-es seasonához! Ha kell adom a linket. Holnap én leszedegetem a pályákat. Egyedül bahrain-t és Surfase Paradiest kell külön f1-bõl vagy rfactor centralról szedni.

Downhill!!

Alexease
Gondolom eredeti az rFactor, patchelve van 1.250-re es elolvastad a TV Style program Readme/NFO/TXT file-jait?!
Amugy nem tudom hogymuxik, nem probaltam, de mennie kell.

*** Mi a sz*rnak Vista a gepre?!?! ***
Üdv Mindenkinek! Tudna valaki segíteni nekem, hogy hogy tudnám mûködésre bírni a "TV Style" progit? Láttam képeket, videókat, tetszik, csak hát nekem nem megy! Fel van telepítve a 0.9-es és rá a 0.91-es patch, de nem tudom, hogy hogy lehet mûködésre bírni, próbáltam már pár féle képp, lehet, hogy a rendszerem miatt! Vistát használok és 8800-as kártyám van! A program kiválóan fut, nem volt gondja egyikkel sem! Elõre is köszönöm a segítségeteket!

lac coo
A massage centert akartam eltüntetni, teljesen átlátszóra megcsinálva, de rájöttem hülyeség mert prl-ben ki lehet lõni ....

A kameráknál meg nincs akkora különbség, fõképp , hogy itt is bmw-re raktam rá ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Ez jó kérdés nekem is más ha igy próbáltam kamerákat rakosgatni... ha rájössz szólj😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Knife
Hali! Bocs a kérdésért, de mire írtad, hogy nincs tga-átlátszóság? Mert már hogyne lenne. Adni kell neki alpha csatornát és már szépen át is látszik.
A cam-ok pedig a kasztnihoz vannak beállítva. Mivel más a kasztni a két modban, máshol látszik a kamera poziciója is.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

lac coo
Tga átlátszóság nincs, van helyette prl file massage center = 0 ....<#lama>

Azt valaki nem tudja, mitõl lehet az, hogy átmásolok egy kamerát egyik modból a másikba ( konkrétan a BMW F1 07-bõl a F1CL-be u ), de teljesen másként néz ki ???? Tvcam-ról van szó, mert nekem valamiért nagyon béna , átraktam, de tök másként mutat ...

Alexease
Nem kovezunk meg, mert most az az egyik legjobb😉 Legalabbis fizikaban, gumiban. De egyiket sem lehet rosznak mondani, csak mindegyik kicsit mas😉 Ezert kell az ossszes😊))
copass
kövezzetek meg,de én eddig az lfs-t bírom a legjobban, a fizika+ ffb miatt,az nagyon elvan találva.

b-type
Sztem a GPL-t már meg tudná verni (azért már ez is mekkora dicséret lenne egy lassan 10éves szimulátorról 😊) ).
De mégsem tudja, mert nem lehet úgy játszani az elsõ kerékkel.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ez a rFactor rFGP vs. GPL ugyanolyan kulonbseg, mint az NR2003 NASCAR vs. rFactor NASCAR😊 Jo, jo az rFactoros cucc, de azert nem az igazi;P
Alexease
Gondolom, ez meg az, ami tavaly jelent meg, csak visszavontak, betiltottak, stb😊)
Dietrich
nekem mezei intel 630-as (3.0GHz) procim van egy 6600GT vga-val és 1GB rammal.
Tudom elkéne már a fejlesztés, de nincs ezzel különösebb gondom..még.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

b-type

Le Mans Sarthe-n próbáld ki, ott nekem nagyon bejön...legalábbis azt szokta jelenteni, mikor default beállon, már a 4 körbe kezdek bele egy ilyen hosszú pályán.

http://www.b-type.tvn.hu/rFactor/GPL_4.jpg
ez itt vmi tök jó rész...amugy is, de ezzel a moddal itt egy mérlegállás az egész, állandóan úszna a hátulja, és frankón egyensúlyt kell tartani.
Jó fékeket lehet vele venni, és a bukkanókon vigyázni kell.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
tök jó 😊))
Bár az ellenkormányzás mássága nagyon kijön a GPL-hez képest.
De egyébként nem rossz sztem 😊

copass
szerintem elég phos ffb nélkül, élvezhetetlen.

Freedom88
30% böngészõnél

T.T.

Ginger17
Fúhúúú... ez nagggyon komoly!!! <#idiota>

fórum+letöltés

rFGP Demo kép

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
felléptem egy szerverre van 10 autó még..55%

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ahha..
mert arra reagáltám amit én a netezésre írtam 😊
de megnézem majd..valszeg amikor 20-25 autó van nálam már 120%-on ketyeg 😄

Istencsászár
Én a játékról beszélek😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csabesz6
nyugi tudom hogy nem nfs😄 toltam én lfs-t meg lasr-t is billel, elég maradando elmeny😄
1.7cerkám van szal elég fos. mind1 karácsonyra talan lesz gep,+beruhazok egy fasza kormanyra(volt egy feedbackes saitek faszányos , de eladtam-.-)jelenleg richard rallyt tolok ps2n , az fasza mert vannak analog karok azzal szépen lehet benne vezetni.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Dietrich
2-4% IE alatt..

Dietrich
itt le van írva
azért érdekes, hogy már olyan gépigényt ír ami még nem is létezett mikor az rfactor megszületett..fejlesztik rendesen..

Istencsászár
Nézd meg teis😊, nekem is 100%.

Dietrich
sima böngészéskor mennyi?
mert ha 100% akkor bekaptál egy virust vagy trójait..

Freedom88
na az miért lehet h az rF 100%ot elvesz a CPU használatban?! Eddig volt 40% és most vmiért nem annyi...vmi tipp?

T.T.

Istencsászár
Semmi baj nincs vele, csak nem érzed a kocsit és az utat, ha nem FFezted szét magad elõtte, akkor anékül sincs semmi baj, de ha hosszú FFezés után váltasz vissza akkor gagyibb lehet.

guardian hero
Az eszembe se jutott. Sõt, combined axis pedálokkal sem, pedig ahhoz még lenne is kormányom. Seperate Axis kormányt viszont úgy tudnék leggazdaságosabban és legpraktikusabban szerezni, ha lemondok a force feedbackrõl...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

copass
100xor jobb mintha bill-el nyomnád.

guardian hero
És, nagyon rossz? Vagy azért érdemes megpróbálni? 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ginger17
Játszottam.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

guardian hero
Force Feedback nélkül játszik valaki rFactorral, vagy más szimulátorral?

irlindy
Hát kormány nélkül nem sok értelme van, mivel nem egy arcade játék..nem egy nfs. Gépigény..hát..Milyen géped van?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Csabesz6
hyak
mekkora ennek a játéknak a gépigénye?
gondolom kormány erõsen ajánlott hozzá😄, bár most nem rendelkezek ien ferlszereléssel

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hi. Újraraktam a játékot minden mod nélkül. Szóval szeretnék egy jó forma-1es modot a játékhoz, de olyat amihez trackpack van. Tudnátok egy ilyet ajánlani? tudom hogy ott van a bannerban, de attól még nem tudom ti melyiket szeretitek. És nem akarom telerakni a játékot minden moddal, mert az csak elszarja. A tvstyle 0.9-et hogy kell megcsinálni, hogy tudjam használni a játékban?

passatgt
nem ujj, új😊

lac coo
Akkor marad a favágás 😊))) tga 100 % átlátszósággal 😊))))) Mindent amire szükség van , jelez ikonokkal, zászlókkal ....<#lama><#lama><#lama><#idiota>

Alexease
- Turmixgep mar nincs, de leveheto ajtot meg talalhatsz bontottban😊
Amugy az AUX es meg fel tucat AIW beallitas szabalyozza a felvezetot, pit es SC-t, lovesemsincs a pontos mukodesrol😊))
- Nem tudom, nem probaltam, nem erdekel az F1😉
lac coo
Szvsz ez nem javít hanem ront rajta ! 😊)))
Max több dolog kerül bele, de egyébként romlik minden tekintetben a mod .....

lac coo
Érdeklõdnék az NDK turmixgép és a felvezetõ kör üzenetei iránt ...! 😉))

Alexease
Mivel patch, biztos javit valamit😉 Azert van😄 rFactor Central, megkeresed, es elolvasod. Ott van az oldalon...
Alexease
Konkretabb?! Ha nem talalod meg azon az oldat a ChampCar MOD-ot, akkor szerintem kottesd ki a net-et, es add el szamitogepet😊 <#zavart1><#idiota><#fejvakaras>
mármint 1.3
Sziasztok!Hallottam azfsone 1-3 patch-ról javit valamit, érdems leszedni?Mit javit?Elõre thx.
lac coo
Az nem AI gond hanem az adott mod-é .... Ahol jó , ott teljesen korrektül viselkednek, nem löknek fel, visszaelõznek, néha idegesítõen agresszivak 😊))

Firerock
na de annál konkrétabb
és nem lehet valahogy esõt csinálni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

b-type
detto elégedett vagyok az rFactor-ral, régebben..még a megjelenése elõtt és is többet vártam, a demo alapján még annál is többet.
Emlékszem a nagyszerû grafikára, az újszerû színvilágra, a dinamikus napszakra..stb.
Egy nagyszerû alapjátékot vártam, amire pár hónap alatt átrakják az ETCC-t.

Aztán megjelent a játék és nagyszerûen elvoltam vele 1-2 hétig, akkor kezdtem el úgy érezni hogy kicsit lassan jönnek a nem hivatalos kiegészítések, kicsit élettelen a pálya, nincs pit személyzet..stb.
Az esõ hiánya egyáltalán nem zavart, inkább a hangulati elemeket hiányoltam...és hogy a Hammer-nek csúnya a hátulja 😄D

Manapság már egy nagyszerû játéknak gondolom, ami többszörösen megérte a rá kiadott pénzt.
Nap mint nap játszom vele, annyi féle autóval és pályával hogy az alapkönyvtár túllépte a 20giga helyfoglalást,..és ezekbõl már kidobáltam a nem feltétlen kellõ cuccokat.
Bármikor újra kifizetném az árát.
Ott a NetKar pro, ami sztem inkább a határeset.
Az én esetemben már túk sok mod is van az alapjátékon, nem fókuszálok egy modra...vagy úgy egyáltalán egy stílusra sem (de nekem így jó).
A GTR2 is megvan term. de havonta ha elõveszem (akkor is csak az esõ miatt), a RACE is megvan term. azt is néha elõveszem.
De ami nap mint nap ketyeg, az az rFactor.

Alexease
Hasonloan az LFS-hez😉 Profi fizika, profi online, de van AI is. Igaz, nem versenyezni kell az ellenfelekkel, hanem menekulni eloluk, de az mar maskerdes😊))))