rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
igen 17. lett.
Grat!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hatalmas Gratula Norbinak! 😊
Nagyon szépen ment!
b-type
ha jól hallottam 17. lett.
kiváló eredmény! óriási grat! <#eljen><#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
jahajj Norbi, nagy a küzdelem 😊 <#eljen>
gyerünk-gyerünk!

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
..utániak...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
És mi a kérdésed ? 😊)))))
FSONE-t én is megnézegettem, de az 1.1 tániak elég gyengre sikerültek minden téren . Ha FSONE-t akarnék mindenképpen az 1.1 -et választanám ....
Amúgy Spet elég jó belejött, az F1CL liga modja -néhány kissebb hibát leszámítva, amit javítanak majd- isteni jó lett!!!

CodeRed
Lenne egy olyan kérdésem, hogy feltettem az FSONE06 v1.3 modot de valahogy az autók teljesítménye a béka segge alatt van. Akárhogyan setupolok pl. Indianapolisban max úgy tudok 290-300-as végsebességet elérni ha a szárnyakat nagyon leveszem, (persze itt nem csak a topspeedrõl van szó, mert a gyorsulás sem az igazi) így viszont majdnem biztos pörgés van a kanyarokban. Feltettem hozzá a ProF1tr kiegészítést is de ott is ugyanaz a helyzet. Bár a ProF1tr Server verziónál kicsivel erõsebbek a kocsik (ugyanazt a setupot rátöltöm és 10-15 km/h val nagyobb a végsebesség) de ez sem meggyõzõ. CDTP, vagy SPET F1 modjánál minden rendben, ott azt nyújtják az autók amit kell. Mégegyszer megjegyzem nem setupolási problémám van, hanem alapból gyenegének érzem a verdákat.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Aszfalt alá süllyedõ verda a warez miatt van

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

JuanG
szerver oldali replay kell, az a legjobb lag szempontjából...nálam is az online futamos replayek szarok, de néha még a szerveroldaliban is lehetnek gubancok...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Multiban sokszor ilyen, szerezd meg a szerver által rögzítettet...

SimaSuna
jaja..én is ezen vacilálok..
JuanG
multi replay? akkor szokott ilyen lenni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SimaSuna
azt is megcsináltam..

elindítom a replayt..amit FRAPS-al szeretnék felvenni..
hogy hasonló videót csináljak a csapatról.
ebben akadályoz az a pici hiba amit említettem..aszfalt alá süllyedõ verda..nem kanyarodó kerekek kanyarban..
lac coo
Most a video exportálás beállításásról beszélsz ?
Ilyen dolgokat okozhat valami laggos szerveren rögzített replay, vagy ha valami keveredés van apályáknál, és nem ugyan azon a nyomvonalon megy a replay autó, mint ahol a valódi pálya van ...
De itt állítsd maxra mindensetre ha még nincs ott :

SimaSuna
ott bent a legmagasabb 800x600 és 100%os a minõség..nagyobbat nemtok állítani..
amint indul a replay a kocsik nem jelennek meg idõben..csak késõbb..a kanyart nem veszik be hanem falnak mennek..vagy a falról visszapattannak a kanyarba..lemegy a kocsi eleje az aszfalt alá..
nemtom mi lehet a gond..
irlindy
ez furcsa...én semmit nem állítottam ott és nekem jól játsza le

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
Ez mi ? 😊))
A menüben van a replay beállításoknál, ahol engedélyezni is lehet, ott állítsd a legmagasabbra ... Már ha ez a gond ...

SimaSuna
high 1024x768
lac coo
A replay minõségét beállítottad a menûben?

SimaSuna
nem mondod..
azt használok vagy 5éve..
én a játékbeli visszajátszás hibáira gondolok..
irlindy

SimaSuna
szeretnék replayt felvenni..
de lehetetlen a játékon belül mert nem úgy "mozognak" a verdák ahogy én azt látom..
nem kanyarodik a kereke..pályán kívülre megy..ugrál az autó..elsüllyed az azfaltban...
ezek orvosolhatóak valahogy?
köszönöm a gyors választ

irlindy

hellosztok. lenne egy kérdésem?
a játékon belül hogy tudok bajnokságot létre hozni hogy én válogatom össze a pályákat hogy miken kelljen menni?
elõre is köszönöm a választ

Egébként leheet hogy valaki betudott lépni neten keresztül a gépembe, mert
van egy partícióm külön a letöltésekre, olyan 180Gb, de tök üres volt... Le kell töltenem a játékot megint, meg hozzá a modokat 😞

Hi. Nekem egyik percrõl a másikra vírusos lett a gépem. Nem tudtam semmit csinálni, mintha csökkentett módba léptem volna be. 😞 Persze a játék se indult el, mert minden programból törlõdött valami... Most újra van rakva a rendszer 😊 (ezt csak mondtam, gondolom nem érdekel senkit😊)

Dietrich
Thx a válaszokat.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Megvan ..Az ATI Try Tools miatt nem indul el, ha azt kilövöm akkor megy.
Bár eddi gazzal is ment, de nem olyan fontos, jó így is , hál' istennek ...

lac coo
Felraktanm újból az rFactort, de ez a verzió sem indul el !!!
Ilyenkor mi van? Minden programom tökéletesen mûködik , egyedül az rF nem akar még csak elindulni se...Illetve néha-néha elindul , általában újraindítás után, de csak ritkán ...Dedikált szervert is tudok indítani ...Mit nézzek meg ?
Semmi kedvem rendszert rakni, inkább hagyom a fenébe az egészet .

errõl lenne szó szerintem, de ezt a szerveren kell beállítani..

a multiplayer.ini-ben a "server options" részben van:

Allow Hotlap Completion="16" // Allow hotlap completion before switching sessions (1=practice1 ... 16=qual, 32=warmup, 63=all)

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Freedom88
multiplayer.ini-ben kell átállitani vmit, de pontosan én se tudom mit. És akkor addig megy a practice amig mindenki be nem fejezi a mértkört vagy nem léptet a szerveradmin tovább

T.T.

Dietrich
de pl amit én csináltam vagy próbáltam..az megengedett bárhol a világban akár F1 akár CC..ezért kérdem, h az rf nem tudja ezt?
a GTR2-ben mintha ez megengedett lenne..

SimaSuna
azmá nem számít..

délelõtt voltam Mill-sbe Megane-al..srác 0:15kor ment ki..de mire a célegyenesre ráfordult volna átváltott wu-ra..
csórikám..megszívta...
Dietrich
szerver beállítás kérdése vagy a játék hiányossága? amikor nézem a vekkert és mennék egy Senna idõt 😊 kb. 5mp van hátra a kvaliból megkezdem az uccsó mért kört..erre körbe sem érek mert úgymond lejárt az idõ és vált wu-ra. Ez szerveri vagy rf hiba?

SimaSuna
pg up..és a numerikus billekkel mozgatod..7-9 közelít távolít..stb..
zolo
Nem így gondoltam.Hanem a kamera magasságát, távolságát az külön nem lehet?

http://flickr.com/photos/zolika90/

SimaSuna
home pg down pg up billekkel..
zolo
A játékban van lehetõség a kamera állítására?Úgy mint pl. a TDU-ban?Mert a Seat Leon cockpit nézete nagyon szar, alig lehet kilátni, a köv. kanyart se látom, annyira lent van a kamera.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Alexease
http://www.rfactor.net/

Csak online, dombornyomott bankkartya szukseges hozza.
Hi. Az rFactort hol lehet megvenni?

jó neked! de ha tele van zenével meg játékokkal meg rfactor módokkal meg setupokkal meg stb...?

na jó ne offoljunk tovább neked xp reinstall, nekem rendszer backup és kész!

ON

Freedom88
jó neked! én inkább xp reinstall..biztosabb😊

T.T.

én már állitottam vissza a rendszert és semmi baja nem lett

Freedom88
akkor windows reinstall is kell, ha az van! Akár XP, akár Vista! Tudod milyen gates bá 😊

T.T.

miért?

Freedom88
azt ne!

T.T.

lac coo
Lehet . Holnap felrakom egy másik helyre és átmásolok mindet a régibõl, csak nem egyszerû, vírusírtót át kell lõni stb ..😞(((

Bár nem értem hogy mitõl megy minden hibátlanul, csak az rF nem, pedig több van belõle, nem is egy meghajtón, de egyik sem indul el 😊))

SimaSuna
rendszer visszaállítás?
gordon 24
Szerintem telepitsd ujra. Ha nem uninstalálod hanem a nyakába telepited akkor a modok is meg a pályák is megmaradnak csak a sérült részeket kijavitja. Én ezt tenném. Szerintem más nem fog segíteni rajta.

Downhill!!