rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
...és ehez még hozzájön, hogy ha tökéletesen helyesek is adatok, görbék, gumi -jellemzõk-görbék, akkor sem biztos , hogy a program ebbõl a megfelelõ menet tuladonságokat fogja létrehozni .
Szal nem teljesen mindegy, hogy az igazihoz képest hol vannak a köridõk ? 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- Tuti nem GPS/muszakirajzi adatok alapjan van osszerakva (raadasul, regi konvert).
- Vagyis a terkepek, videok maradtak, ami igencsak pontatlan megoldas😉
- A szintkulonbsegekkel, oldaldolesekkel, palyaszelessegekkel mindig gond van (nincs megfelelo adat).
- Az aszfalt tipusa, tapadasa, csuszasa, minosege, valtozasa szakaszonkent biztos hogy nem jo😉
- A felhordott gumimennyiseget, port nem (hiszem hogy) szamolja a progi😉
- stb.😄
Egyébként én is elõ szoktam venni a Porsche-t, általában GTR2 -õt, ott valahogy jobban mûködnek a gumik ....F1 P, GTR2 Lotus ..Ennyi ..
Ami még kellene nekem, valami kisebb teljesítményû ow, valami Ariel féle, puha felfüggesztéssel ...
Noname: GTR2 mod .
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Gyorsan tekertem 2-3 kort Hungaroringen Porsche-val, igy elsore, beallitasok nelkul, jonehany benazassal 5-6 masodperccel voltam rosszabb "Norbinal", ami teljesen normalis😊 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1> Hogy mennyi koze van a jateknak az igazihoz, az mar teljesen mas kerdes😉) Valszeg normalisabb beallitassal, gyakorlassal lazan verheto a jatekkal, de ez az osszes sorozatra ervenyes😉
rFactor_PCC_Hungaroring_Teszt_Alexease.wmv
nah de nem ofolok 😉
felmész 1 szerverre (legyen bármilyen mod)
koccansz vagy csak hozzáérsz..már k*****-znak..vagy van aki azt mondja rendben belefér..hisz te sem vagy pro én sem..
vagy ha nézel crash múvit..soxor nem is számítol arra hogy 1sõ vagy és bajod lehet a balos kanyarba..de a 10.et meglökték..nincs fékút mert csúszik a fû..és hopp..eltalál..kiestél..
én is igazat adtam volna norbinak.
"...A futam után a bírák elõtt kellett megjelennie Norbinak. A "stuartok" túl keménynek ítélték egyik elõzését, ami után a két versenyautó összekoccant. Meghallgatták a magyar versenyzõt, aki elmondta szerinte ellenfele hibázott és õ ezt használta ki. "A meghallgatáson elmondtam versenyezni jöttem a Hungaroringre és szerintem ennyi belefér. Végül megvizsgálva az esetet , elfogadták a magyarázatomat." - mesélte a fiatalember..."
aztán megtudtuk h norbi..már leáltunk a pálya szélére..és onnan néztük azt h hogy megy 😊
Innen is gratulálunk neki! Hajrá Norbi!
Hajrá Norbi!<#worship>#worship><#taps>#taps>
Grat Norbi
de nem megy
thx!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Porsche.Supercup.2007.Round08.Hungary.Race.Eurosport.XviD.English.avi 430 Mb.
A kommentátoroknak tetszik ahogy Norbi elõz.... .. mintha szimulátort vezetne... <#smile>#smile>
Lányomnak beszereztem Harry Poter-t, de nem indul, az elején ezt írja a monitor :
out of range 29,9k 60 hz .Semmi config file-t nem találok, hogy esetleg beállítsam ajáték felbontását ilyesmit...Ilyenkor mit lehet tenni ?
Gondolom a monitoromnak nem teszik ez a default beállítás, de ha el sem indul hogy állítsam át?
www.kiskerarak.hu
vagy depo.hu
vagy ph fórum..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Ha gep kell, akkor arakat pl. innen: http://www.users.hu
Teszteket meg innen: http://www.anandtech.com
Mivel en a geppel dolgozom, szamitogepet hasznalok tobb mint 20 eve, igy kicsit tisztul a lelkiismeretem a kiadasokkor;DD Persze, azert meg igy is erosen kompromisszumos a vasarlas, mert milliomos nem vagyok😊
néztem neten komplett gépeket, de sztem ti jobban érdetek hozzá..hátha tudtok vmi árat mondani
Legfeljebb ha lesz esõ rF-alá és olyan lassú lesz mint GTR2-ben , akkor talán veszek valami újat .
Amugy nem kellene annyira a 64bit, csak gondoltam, ha mar 64 bites proci lesz (es van mar 3 eve;D), akkor talan ki lehetne hasznalni jobban😉 Es persze, az mar lekezelne rendesen a 4Gbyte RAM-ot is;P
Inkabb mukodjon minden lassabban, de legyen bombabiztos. Nincs idom sem kedvem a rendszerrel jatszani. Amugy sem a rendszer akarom futtatni a gepemen, sem azt nezegetni, hanem az alatt a programokat😉 A mostani XP-m is ugy nez ki, mint a Win98, minden le van pucolva😉
Gep csere, install, stb., igy gondolkodom uj rendszeren (64 bit). A driverekkel, utility-kel nincs gond, a jatekok a kerdesesek (igy minden topic-ot megszorok)😊 Igy a kerdes: kinek megy/nem megy ez a jatek 64 bites rendszeren (Windows XP Proffesional SP2 Eng. x64; vagy Windows Vista Ultimate x64). Csak roviden, hogy ne legyen OFF! THX!
A Daily Mail nyilvánosságra hozta azt a rádióbeszélgetést, amit Lewis Hamilton és Ron Dennis folytatott a Magyar Nagydíj idõmérõ edzésének leintése után. Emlékezetes: a McLaren újonca néhány másodperccel elszalasztotta a lehetõséget utolsó gyors körére, miután csapattársa, Fernando Alonso feltartotta a boxban kerékcseréje után. Hamilton zokon vette a McLaren bakiját és/vagy Alonso viselkedését, és a pillanat hevében - szabad fordításban - azt mondta csapatfõnökének: "Ezt többé ne merjétek megcsinálni velem, ba..d meg." (Don't fucking do that to me again.) Dennis erre így válaszolt: "Te meg nem merj így beszélni velem, ba..d meg." (Don't fucking talk to me like that.) Hamilton frappánsan így zárta le a csevelyt: "Fordulj fel, ba..d meg." (Go fucking swivel.)
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>