rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
boccs ti nem tudtátok..én tudtam amikor megláttam a nevét 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Gundark
nagyon állat a clio mod! 😊

lac coo
..és ehez még hozzájön maga az autó, aminél még sokkal-sokkal több paraméternek, adatnak , jellemzõnek kell (ene) egyeznie mint egy pályánál .

...és ehez még hozzájön, hogy ha tökéletesen helyesek is adatok, görbék, gumi -jellemzõk-görbék, akkor sem biztos , hogy a program ebbõl a megfelelõ menet tuladonságokat fogja létrehozni .

Szal nem teljesen mindegy, hogy az igazihoz képest hol vannak a köridõk ? 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Biztos hogy rossz, es ez minden palyara ervenyes, tobbe-kevesbe😉

- Tuti nem GPS/muszakirajzi adatok alapjan van osszerakva (raadasul, regi konvert).
- Vagyis a terkepek, videok maradtak, ami igencsak pontatlan megoldas😉
- A szintkulonbsegekkel, oldaldolesekkel, palyaszelessegekkel mindig gond van (nincs megfelelo adat).
- Az aszfalt tipusa, tapadasa, csuszasa, minosege, valtozasa szakaszonkent biztos hogy nem jo😉
- A felhordott gumimennyiseget, port nem (hiszem hogy) szamolja a progi😉
- stb.😄
avcom
hát GPS adatok stb nincsenek a kezemben, de ha több tényezõ közül egyet kivéve mindent megváltoztatunk, akkor elképzelhetõ, hogy a változatlan okoz gondot 😊

lac coo
És mitõl biztos, hogy a pálya a rossz ? 😊))))

lac coo
Tudtam , hogy ez fog jönni 😊)))))))))))))))
Egyébként én is elõ szoktam venni a Porsche-t, általában GTR2 -õt, ott valahogy jobban mûködnek a gumik ....F1 P, GTR2 Lotus ..Ennyi ..
Ami még kellene nekem, valami kisebb teljesítményû ow, valami Ariel féle, puha felfüggesztéssel ...

Noname: GTR2 mod .

PCC 2007-es mód?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

TerranceG
Nagyon jó felvétel. Hangulatos, Grat

Igyunk sört jól!

Alexease
Igazabol, semmi sem stimmel😉 Hangulatra jo, aztan annyi😄
guardian hero
TrackIR-t használsz?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

avcom
ez az autó azért gyengébb, mint a mostani 997-es (nem feltétlenül csupán lóerõben), viszont a pálya nagyon nem jó, a Clio is és a SEAT is jelentõsen gyorsabb, mint kéne

Alexease
Es ha mar...😉
Gyorsan tekertem 2-3 kort Hungaroringen Porsche-val, igy elsore, beallitasok nelkul, jonehany benazassal 5-6 masodperccel voltam rosszabb "Norbinal", ami teljesen normalis😊 <#idiota><#zavart1> Hogy mennyi koze van a jateknak az igazihoz, az mar teljesen mas kerdes😉) Valszeg normalisabb beallitassal, gyakorlassal lazan verheto a jatekkal, de ez az osszes sorozatra ervenyes😉

rFactor_PCC_Hungaroring_Teszt_Alexease.wmv

Alexease
Bar biztosra nem tudom, de szerintem ilyenkor az "osszes" esetet megvizsgaljak. Az utolagos idobuntetesekkel sok minden valtozhat. Bar aztan lehet, hogy csak a VIP-re szallnak ra😉 Tanulsagos volt az eset (foleg az elozesek), jovore mar nem rendes versenyzo lesz a VIP, hanem ismet valami penzes, media szereplo, az hatul senkit nem zavar😉 <#idiota><#zavart1>
copass
de ez mi f@szság azért, a vendéget csesztetik, a profik meg miket zúztak ott elõl meg szíjjelforgatták egymást. bah.

SimaSuna
pl itt a vezetõ nemtudott csinálni semmit..kicsúszott..nekimentek..
nah de nem ofolok 😉
Alexease
Ez a szokasos vizsgalodas, semmi extra nem tortent😉 Versenyben a "nagyok" kozott sokkal kemenyebb utkozesek, kiforditasok, lokesek voltak😉
SimaSuna
végülis igaza van..
felmész 1 szerverre (legyen bármilyen mod)
koccansz vagy csak hozzáérsz..már k*****-znak..vagy van aki azt mondja rendben belefér..hisz te sem vagy pro én sem..
vagy ha nézel crash múvit..soxor nem is számítol arra hogy 1sõ vagy és bajod lehet a balos kanyarba..de a 10.et meglökték..nincs fékút mert csúszik a fû..és hopp..eltalál..kiestél..
én is igazat adtam volna norbinak.
Ez érdekes:

"...A futam után a bírák elõtt kellett megjelennie Norbinak. A "stuartok" túl keménynek ítélték egyik elõzését, ami után a két versenyautó összekoccant. Meghallgatták a magyar versenyzõt, aki elmondta szerinte ellenfele hibázott és õ ezt használta ki. "A meghallgatáson elmondtam versenyezni jöttem a Hungaroringre és szerintem ennyi belefér. Végül megvizsgálva az esetet , elfogadták a magyarázatomat." - mesélte a fiatalember..."

SimaSuna
régen bejött a HRC szerverre..nem is tudtuk h ki õ..csak ment..de olyan idõket mint ha az AI lenne..
aztán megtudtuk h norbi..már leáltunk a pálya szélére..és onnan néztük azt h hogy megy 😊

Innen is gratulálunk neki! Hajrá Norbi!
laci 700
de akkor nekem hibát ír ki a játék indításakor!

copass
azért mi hentelést lezavartak azért, tiszta roncsderbi, azért ez a 17-ik hely felér egy gyõzelemmel, az esti eurosportmw-ben is benne volt, de a közvetítésen is róla beszélt a kommentátor hogyaszondja: 5xös virtuális bajnok,clio bajnok,stbstb dúrva. A jövö pilóta generációjának ez hatalmas húzóerõ!
Hajrá Norbi!<#worship><#taps>

Alexease
Az a baj, hogy nagyon sokan meg mindig azt hiszik, hogy ha valaki "szamitogepes", "szimulatoros" akkor az PS-t jelent es GT4-et, hatulrol tologatva kontrollerrel😞 Ki kellene probalniuk egyNR2003-at, LFS-t, netKart-t, valemlyik ISI-t, persze "belulrol", normalis kormannyal, pedalokkal.
Alexease
<#eljen><#worship>
Very Playstation move! Ez tetszett a legjobban, amúgy tényleg tetszett nekik amit Norbi mûvelt, csak néha kifigurázták. De nagyon nagyot ment és szerintem ez azért nem kis dolog!
Grat Norbi
laci 700
nagyon vicces:p
fent van az rFactor és az FSONE 2006 1.3 is

SimaSuna
win 98-as kompatibilitással indítsd a gamét..
nekem ezt javasolták..
laci 700
<#vigyor2>köszi! azt hogy kel?<#help><#crazya>próbálkoztam mindennel
de nem megy
thx!

tedd fel az rFactor-ra is, hátha azzal menni fog 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Aki még nem látta, de kiváncsi. 😊

Porsche.Supercup.2007.Round08.Hungary.Race.Eurosport.XviD.English.avi 430 Mb.

A kommentátoroknak tetszik ahogy Norbi elõz.... .. mintha szimulátort vezetne... <#smile>
Freedom88
kapcsold is be😊

T.T.

laci 700
hello
felraktam win xpre a TV Style Display 0.91-et de nem mûködik!
pls HELP!
thx!

lac coo
Baszik menni, de nem gond , nem lényeg ...

lac coo
Kösz ,asszem ATI try tool tud ilyent ...

Alexease
Ha ATI kartya, akkor valami ATI tuning cuccal fixlani kell a frissitest. Gondolom, az a jatek valami konzol-PC kombo, azoknal szokott ilyen gond lenni?!
lac coo
H a már off 😊)))
Lányomnak beszereztem Harry Poter-t, de nem indul, az elején ezt írja a monitor :
out of range 29,9k 60 hz .Semmi config file-t nem találok, hogy esetleg beállítsam ajáték felbontását ilyesmit...Ilyenkor mit lehet tenni ?
Gondolom a monitoromnak nem teszik ez a default beállítás, de ha el sem indul hogy állítsam át?

Dietrich
árakat:
www.kiskerarak.hu
vagy depo.hu
vagy ph fórum..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

irlindy
igaziból 3ds max-ot is megakarom tanulni kezelni, meg szoktam filmeket vágni de attol is beszarik a gép...meg van tv tuner kártya is..de onnan sem tud felvenni filmeket...nembírja a gép...szal nem csak rfre kéne

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Alexease
De ez mar erosen OFF lett, sorry az elejeert;(
Ha gep kell, akkor arakat pl. innen: http://www.users.hu
Teszteket meg innen: http://www.anandtech.com
Alexease
Relativ, hogy min fut jol😉 Mindent felhuzva, beallitva 400 ezer es afolott😉 A winchester a legkissebb tetel (15000), azzal nem kell foglalkozni. De ha ar-ertek aranyban gondolkodol, es komplett kell (proci, alap, memoria, haz, tap, hutes, stb.) akkor 300 felett erdemes szamolni...😞 Csak akkor erdemes belefektetni, ha "ertelmes" dolgokat is csinalsz a geppel (tanulas, munka). Vagy ha nyertel a lotton;D
Mivel en a geppel dolgozom, szamitogepet hasznalok tobb mint 20 eve, igy kicsit tisztul a lelkiismeretem a kiadasokkor;DD Persze, azert meg igy is erosen kompromisszumos a vasarlas, mert milliomos nem vagyok😊
irlindy
mer most ha már kb 10 kocsi bent van a versenyben nagyn hosszú ideig tölt és szaggat..1024x768 85Hz-el

irlindy
mennyibõl jönne ki egy olyan gép (egyösszegben) amin szépen fut az rF és a GTR is..ja és 250gigás winchester-el...
néztem neten komplett gépeket, de sztem ti jobban érdetek hozzá..hátha tudtok vmi árat mondani

Alexease
En sem "szivesen" veszek, mert eleg draga;( De mindig ugy szoktam, hogy 2-2.5 evente komplett lecserelem, igy viszonylag kolcseghatekony (AFA visszajon, regi gep ara bejon, stb.)😊 Atlagban havi 4-5000 Ft-ra jon ki a "fentartas" (vagyis az hogy van gepem). Igy nem olyan veszes, igazabol tanulok, dolgozom rajta, es persze hobby😉 Igy a koztes idoben nincs vele gond, nem kell hozzapiszkalni, az "elejen" viszonylag jol megy, es meg a "vegefele" sem rossz (most egy AMD64 3200+, 2GbDDR400, nVidia 6800GT256Mb ketyeg)😉
lac coo
Nekem is van x dollárom, de nem tom vegyek-e gépet..Sajnálom rá a zsetont 😊)))Semmi bajom a mostanival, kivéve max renderelésnél, de az mindennel nagyon lassú .
Legfeljebb ha lesz esõ rF-alá és olyan lassú lesz mint GTR2-ben , akkor talán veszek valami újat .

Alexease
Nem vettem semmit, meg az is gondolkodos😉 Bar az egyszerubb, mert van X forint, es azutan teljesen mindegy, hogy mi a jobb, gyorsabb, szebb, mit hiszek, gondolok, az van, ami abbol kijon😉

Amugy nem kellene annyira a 64bit, csak gondoltam, ha mar 64 bites proci lesz (es van mar 3 eve;D), akkor talan ki lehetne hasznalni jobban😉 Es persze, az mar lekezelne rendesen a 4Gbyte RAM-ot is;P

Inkabb mukodjon minden lassabban, de legyen bombabiztos. Nincs idom sem kedvem a rendszerrel jatszani. Amugy sem a rendszer akarom futtatni a gepemen, sem azt nezegetni, hanem az alatt a programokat😉 A mostani XP-m is ugy nez ki, mint a Win98, minden le van pucolva😉
lac coo
Munkádhoz kell a 64 bit, vagy új hw-t vettél ?

Alexease
Sajnos OFF-olnom kell😉
Gep csere, install, stb., igy gondolkodom uj rendszeren (64 bit). A driverekkel, utility-kel nincs gond, a jatekok a kerdesesek (igy minden topic-ot megszorok)😊 Igy a kerdes: kinek megy/nem megy ez a jatek 64 bites rendszeren (Windows XP Proffesional SP2 Eng. x64; vagy Windows Vista Ultimate x64). Csak roviden, hogy ne legyen OFF! THX!
lac coo
Off.:

A Daily Mail nyilvánosságra hozta azt a rádióbeszélgetést, amit Lewis Hamilton és Ron Dennis folytatott a Magyar Nagydíj idõmérõ edzésének leintése után. Emlékezetes: a McLaren újonca néhány másodperccel elszalasztotta a lehetõséget utolsó gyors körére, miután csapattársa, Fernando Alonso feltartotta a boxban kerékcseréje után. Hamilton zokon vette a McLaren bakiját és/vagy Alonso viselkedését, és a pillanat hevében - szabad fordításban - azt mondta csapatfõnökének: "Ezt többé ne merjétek megcsinálni velem, ba..d meg." (Don't fucking do that to me again.) Dennis erre így válaszolt: "Te meg nem merj így beszélni velem, ba..d meg." (Don't fucking talk to me like that.) Hamilton frappánsan így zárta le a csevelyt: "Fordulj fel, ba..d meg." (Go fucking swivel.)
<#taps><#taps><#taps>

lac coo
Én is megnéztem ,szépeket elõzött ! Grat !