rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Microsoft DirectX 9c Augusztus
Amugy az rFactor, mint mar irtam korabban, meg a DX30-as sorozatot hasznalja, aki szeret "hekkelni", az atirhatja az EXE-n belul az ujra (DX35)😉 En mindig atirom, bar gozom sincs mennyire kompatibilis online😉 De mivel az MS ~3 havonta frisiti a DX-et (gondolom hozzalovik mindig hardware-ekhez, software-ekhez, driver-ekhez) talan javit😉 Bar sokat nem szamt, amikor utoljara mertem nehany fps/szazalek volt a javulas😉
34447 , 34397, 34384, vagy esetleg mást is?
thx.
Van valami állítási lehetõség sfx.-ben a hangmagasságra?
Állítgattam ezt azt, és most mintha magasabban szólna minden motorhang. A fordulat határokhoz nem nyúltam...Csak ahnagterjedés, meg ilyen dolgokhoz de igazából csak vaktában ,lehet valamit átírtam amit nem kellett volna .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szasztok
Segítsen valaki beállítani a routerem, nem tudok szervert csinálni (ill. tudok, csak nem lehet csatlakozni), és néha szeretnék.
Ha valakinek van tapasztalata ezügyban, szivesen venném, ha megosztaná velem.
elõre is köszi
ja a játék support mappájában található három portot engedélyeztem, de semmi változást nem tapasztaltam
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Csinálgatom az F1 autómat, erre e legutolsó mentést az istennek nem nyitja meg, és persze tök sokat haladtam akkor 😞((
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerkeszteni: PhotoShop, PaintShopPro, de kell hozza PlugIn!
PlugIn: www.nvidia.com
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Nincs véletlenül olyan pályacsomag amiben benne vannak az F1 pályái?
Hogy ne keljen egyesével szedni.<#circling>#circling>
Elõre is köszi.
link
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azt hol lehet szabályozni vagy átírni, hogy szélárnyékban mennyit veszítsen az autó a tapadásból ?
Jelenleg SPET F1 2006 MOD + TRACK PACK-et használom.
Érdeklõdnék, hogy a magyar F1 Challenge Liga vagy HF1L által használt mod, és trackpack eltér-e a fentitõl, vagy sem. Konkrétan a spanyol pályára lennék kiváncsi.
Csak a noob idõimet szeretném összehasonlítani a profikéval, hogy kb. hogy állok <#vigyor5>#vigyor5>
alias Darken
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
érdekes dátuma van a rarnak..0506..
anno 2005-ben nyomták ki a CC modot IDT-k F1C alapján <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Olvass el minden informaciot az oldalon es a hozzaadott doksikban!!!
Leszedtem az rFactor Central-rol a 2007 Sauber BMW F1 1.0 modot. Az lenne a kerdesem, hogy a centralon levo elso 2 kepen lathato F1 stilusu kiirasokat, es a revcountert hogyan lehet elocsalni rajta??
Elore is koszi!
".... Együtt gokartoztam Lewisszal és mindketten GP2-es bajnokok vagyunk. Mindent elkövetek annak érdekében, hogy hasonló helyzetbe kerüljek mint Lewis. A spai tesztek során oda jött hozzám és azt mondta: 'már az elsõ körben teljes gázzal mentem az Eau Rougeban.' Így válaszoltam neki: 'a Te autóddal ez nem kunszt....."
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>