rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Amilyen biztatóan indult az 1.1 , most olyan összegányolt az egész . Nekem pl .az 1.51-nél nem látszott a kerék fekfüggesztés . a levegõben álltak a gumik .
Most meg lekapták a BMW07 gumifizikáját, ami nem baj, de néha elég szemtelenül lopnak, pl a 07-es Ferrari egy az egyben a XXX nevû modból jött át, most nem emlékszem a nevére ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

CodeRed
Én viszont a meglévõt kezdtem modolni :-) Remélem jövõ héten már úgy fog kinézni mint a jobb oldalon lévõ igazi <#buck>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Ez egy sima DFP csak modolva. Itt találsz róla némi infót....nem olcsó mulatság.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

<#hamm>

Istencsászár
Le va írva, a félresikerült szar fizikát foltozzák a végteleségig, magyarul nemértenek hozzá, de valamit összecsaptak, ami nemjó és azt javítják vagyis próbálják jobbra.

Az olvasás hatalom, nem árt néha gyakorolni😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

de nem vágom mit javít az Fsone 1.4 1.51 1.52<#wow3>

pointer4
Fsone most kicsit úgy meglep, 1.52, ma ez a 3. verzió.
Most vagy tök részeg aki kiadja, vagy nemtom 😊
lac coo
De az rF elég furcsán kezeli az ütközéseket 😊)))
Lökdösõdnek, pattognak egymáson a dolgok .Nagy temponál az autó feléig egymásba csúsznak majd szétrobbanak egymástól 😊))
Mindenesetre ez csak félmegoldás ( ugye az objekt nem fordul a kerékkel ), de mivel saját használatra készül, és mert sokkal jobb mint az egymáson áthaladó kerekek ( bár még így is elõfordul ) , nekem pont jó lesz 😊)

Alexease
<#vigyor3><#zavart1><#taps>
lac coo

irlindy
figy..én nézem IRL-t...és minden balesetet túlélnek..és sérülés sincs szinte soha...Paul Dana halála óta komoly sérülés sem volt IndyCarban...ja és a versenyek izgalmasabbak mint a nascarban😛...nade ezen ne vesszünk össze...na mind1...amikor itt sírnak h mi van vele..mm a versenyzõvel az csak azér van h izguljon a nézõ...amikor Paul Dana 320al belement egy szinte álló kocsiba akkor lehetett tudni h többrõl lesz szó...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

avcom
az USA fan-ek biztos megköveznek, de ez az IndyCar valami "vicc", illetve épp az a gond, hogy nem az. Évente egy Indy500 elviselhetõ és nem is az ovállal van gondom, mert a NASCAR király, de hogy egy kisebb koccnál rögtön rágni kelljen a kefét, hogy túlélik-e...

narumon
Köszi, most csorog le a webrõl a trial.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

eleve nem lehet sok mindenen változtatni, kerékdõlés, fékelosztás, hasmagasság... az miért van, hogy idõmérõn és edzésen az ai 100%on 2:01:00 körül megy, aztán a versenyen meg 2:08:00 körül pöcsölnak? a mod hibája?

www.smart-bus.hu

irlindy
lassan hozzászokik a röpködéshez 😄Franchitti

irlindy
ezt a kormányt hol lehet megvenni?
Momo

pointer4
Az F1RFT-t hez valami kiindulási alap setupot honnan lehetne lehuzni ?
A szovegben van hivatkozas a 22-es kepre, ami viszont nincs benne a csomagban. 😞

Koszi!

Alexease
OK, OK elcsesztem😉 <#vigyor3>
Az ISI termektamogatasa meg mindig csapnivalo😉 <#idiota> Az elozo verzioban hozzacsomagoltak a doksikat, most mar nincs benne😉
De feltoltottem, szedheted: http://alexease.extra.hu/files/AIW_Editor_Document.zip

Amugy a kamera editoruk meg mindig titkos projetc😊 <#conf><#idiota><#zavart1><#csodalk>
lac coo
Igen, erre gondoltam, nem is hengert modelleztem, hanem egy fél-hengert ( az mi is ? ::😊 , ami lefelé lapos ,így ha már az felül, ott már kerék sincs mert leszakadt valahol 😊))))

Alexease
Gondolom, ahol a kerek "ramozdulna" a kerekvetore, ott majd jol felakad😊 <#idiota><#zavart1>
Milyen hozza adott doksikat?? A zipben csak az exe van.

lac coo
Na mindegy, letesztelem mit csinál ha az ütközésmodellt kiegészítem némileg a kerekek helyén .
Aztán meglátom 😊))))

pár nap? pedig már mióta dolgoznak vele :S

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Alexease
Utkozesrol nem sok😉 A kerekeket tuti trukkosen szamolja. A leeso alkatreszek mashogy vannak szamolva. A scane file-ban Debris neven szerepelnek (plusz az eredeti cuccok, pl. szarnyak).
Alexease
Az az editor. Megnezted, elolvastad a hozzaadott doksikat?!
lac coo
Ütközésrõl semmi infód nincs ? 😊))
A letörhetõ alkatrészek érdekelnének, azok nem használnak semmi ütközésmodellt, ott poligonszinten megy vagy mi ?

Fsone 1.52 az utolsó update!!!a következõ pár napban jön az FSONE 2007 JEEEEEE

A "Basic track editing notes" egy eleg zagyva szoveg, nem igazan ertem. Egy szo sem esik benne arrol, hogy mit, es mivel kell csinalni.

Nekem ez az AIW editor magat az rFactort indotja el.

Alexease
De penzes, fizetos! Az hogy be lehet szerezni "mashogy" is, az mas kerdes...😊
Alexease
Dokumentaciot is mellekelnek hozza, tessek elolvasni, tanulmanyozni! Egyeb informacio az RSC forumon is talalhato.
Freedom88
nem pénzes...

T.T.

Alexease
Azert ne hasonlitsunk ossze egy teljesen bolti jatekekot (amit kizarolag hivatasos fejlesztok keszitenek, penzert, munkaidoben) egy "modding programhoz"! Itt a legtobb MOD, palya, auto "hazikeszitesu". Ami nem azt jelenti hogy nem jo, de azt mindenkepp, hogy sosem lesz olyan mintha penzert fejlesztettek volna, kiadoi, kereskedelmi feleloseggel. Sajnos ez van, ez itt igy mukodik. Vannak elonyei es vannak hatranyai is.

Ha tetszik az engine, akkor hasonlo alapokkal van mas valasztas is, ami bolti, hivatalos (ami nem jelenti azt, hogy hiba mentes😄): GTR, GTR2, GTL, RACE.
Alexease
Minden hivatalos software elerheto az ISI/rFactor oldalan (www.rfactor.net). Neked most AIW editorra van szukseged😉 Azt is megtalalod ott (DevKit/AIW editor 1.150).
a 3DSimED-re gondolsz, ami penzes?

Freedom88
van egy 3dsim progi mivel a pályát tudod szerkeszteni...gugli segit

T.T.

Sziasztok!

Lenne egy kis problemam az EMG fele Hungaroringgel. Konkretan a Safety Car nem tud bejonni a palyara mert a szalagkorlat moge van teve. 😞
Tudtok-e olyan palyaszerkeszto utilrol amivel atrakhato lenne a Safety Car indulasi helye, vagy ki lehetne nyitni a szalagkorlatot a megfelelo helyen?

Elore is koszi!

pointer4
De van, a Wizard Of War 😊
Maxx tökéletes szimulátor nicns 😊
SimaSuna
tökéletes játék nincs..
én sem tudom - az még talán okés hogy mért körön szándékosan meglök a kanyarban, mintha ott sem lennék (át akar menni rajtam), de az már végképp nem hogy felvezetõ körben kilök, belémjön, majd ugyanez SC alatt
pointer4
Talán téged nem ér utól nem ? 😊 Lehet más szinten jáccunk 😄
Istencsászár
Ti nemtudom mivel játsztotok, de ha nem kamikaze szinten mentek akkor az AL sem megy neked, pedig 100% agrasszivitáson néztem. Odateszi magát, de direkt nem lök ki...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pointer4
Tedd üresbe 😊
Nekem az tetszik, hogy 100% a törés, és mégis megküld 3-4x az AI, amíg szét nem cseszi a verdám, aztán már gyerek játék megelõznie 😊 Tudom, tudom, nyomjam neki jobban 😊
FSONE 2006-al szenvedek (f*s joyyal, igazi élvezet) - 90%-os AI-val 50% aggresszivitás mellett felvezetõ körben és safety car alatt letolnak, belémjönnek, stb. - mod hibája vagy ilyen alapból?

a másik gondom: beállok boxba kisebb sérülésekkel és 6-10 perceket ír, csakhogy a motor megfõ 1 perc alatt, szóval nincs tovább

ja, egyébként van FSONE2006 1.52 😊
Mi az alap beállításokkal megyünk és 15 körre elég benzinnel, szóval csalókák ám az idõk amiket futunk, mivel lényegében semmit sem(!) módosíthatunk - még a gumik is az eredetiek (elõl új, hátul kopott).

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

gordon 24
Engem nagyon érdekelne!! Ez zavar a legjobban az rfactorba.
Most igaz nem vagyok sokszor gép közelben de olvasom a forumot. Szigeten vagyok ma az utsó nap ugyhogy holnap ki tudnám próbálni a dolgot! Szóval ha van kedved és megosztanád velem ird le léci!!

Üdv.

Downhill!!

Alexease
- Probald ki a HIVATALOS Demo-t, Trial-t! Ha az sem megy, akkor gaz van. MOD-okat eloszr NE hasznalj, anelkul probald. Ha ugy megy, akkor nincs gond. A MOD-oknal problemak lehetnek... kismillio.
- De mivel semmi kulonlegeset nem hasznal a program, igy a gepedben kell keresni a problemat.
-
Alexease
Semmi otlet😉 Ha lenne, irtam volna😉 Az autokhoz, foleg az ilyen es hasonlo anomaliakhoz gozom sincs😉