rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Nagyobb alap:
most 6x6-os, igy 36 db egyseg, vagyis 600*600 meter. Ha csak 1-el novelem, es 7x7-es lesz, akkor mar 49 egyseg lenne! Majdnem 1.5x-e, ami file-meretben mar tetemes😉 Es parosan erdemes novelni, az utvonalak miatt😉 Vagyis a kovetkezo minimum a 8x8😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Dehát ezekszerint mégse ...😊)))))
Ha már alakítasz lehet nagyobb alapot adni neki ?
- raszanok 3-4 orat es ujra, normalisan szetszedem, exportalom az objecteket, hogy ne legyen minden fuszalon arnyek😉 Igy talan sokkal gyorsabb lesz😉
- az elozo szerint kicsit atirom a programokat (1 ora)
- es mivel mar most is dinamikusan kezeli a dolgokak, ahogy idom/kedvem lesz, neha osszedobok es felrakok 1-1 palyaelemet (ami egyenkent max 15-50Mbyte).
De ahoz, hogy valoban valtozatos legyen, tucanyi palyaelem kellene, ami igencsak a gigabyte fele kozelitene😉))
Vagyis ez is jarhato ut lenne, ha tudnek irni egy egyszeru 3D-s programot gMotor PlugIn-nal😉 De hat nem tudok:/
Igazsag szerint tudnam boviteni boseggel (kanyarok, sikanok, tobbfele magassagu es hosszusagu szintkulonbsegek, donborzat, stb.), de komoly technikai korlatok vannak😉 Mivel nem tudom binarisan modositani a kesz GMT-ket (semmi informaciom rola), igy mindent le kell elore generalni. Ami komoly file-mereteket eredmenyez. A jelenlegi allapoton is latszik, ami igazabol csak 3+2 palyaelem (3 utvonal - egyenes, kanyar, sikan, 2 kiegeszites - ures, erdo) hogy ~180 Mbyte! Palyaelemenkent 2x vagy 4x25 Mbyte-tal lehet szamolni, ami eleg sok😞
Ha lenne egy korrekt leirasom a GMT-k binaris felepiteserol, es ha relativ koordinatas megoldas lenne, nem vertex szintu, akkor megoldhato lenne, hogy online allitom ossze a GMT-ket, es a teljes palyat lehetne letolteni.
Ennek azonnal ket hatranya van. A szerveren tarolando file-meret (palyankent 50-100Mbyte), es azok letoltese (most ~500kbyte-bol megoldhato). Jelenleg is tarolja a szerver, az osszes megepitett palyat;D
Az igazi megoldas az lehetne, hogy mukodne az elozo resz (GMT binaris piszkalas), es offline-ban lenne az osszeallito program (Flash/C++/MS.VB/MS.NET-FW). De ezzel az a gond, hogy evek ota nem programoztam C++-ben, sem hasonlo fejlesztoeszkozben, es mar nincs is hozza kedvem😊 A .NET Framework-hoz meg lovesem sincs😉
Vagyis az egesz technikai es tudas/ismeret hiany miatt nem kivitelezheto normalisan😉)))
Kérlek Alex, ne hagyd abba!
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
tõlem Parád is várhat <#vigyor>#vigyor>
(egyébként alap firefox popupkiller be van kapcsolva és mûködik amellett is gond nélkül)
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Kicsi a palya, de tesztnek eleg volt😉 Bar igy file-meretre azert eleg combosra sikerult😉 De nekem a kis, rovid, klub palyak tetszenek😛 Amugy a leghosszabb utvonal, amit ossze lehet barkacsolni vele, az ~3.6km😉
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Persze gondolom te Kisfiat kategóriában gondolkodtál , nem F1 -ben 😊))))))))))9
Persze ez így bõven elég is ....
Egyéként tényleg fasza és hatalmas elismerésem.
/ csorog a nyála WOW /
Mikor jön már a CTDP 06<#szomoru1>#szomoru1>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Minden le van irva az oldalon😉 Mint irtam, ez csak egy teszt, millio gond lehet, de foleg hogy lassu😉 Kapcsolgassatok ki be az arnyekokat, talan segit😉 Flash plugin kell, pop-up killer ki kapcs, stb.
Ha lenne többfajta kanyar egy kicsit nyujtottabb vagy egy szükebb akkro már jo páláykat lehetn összedobni, de sztem igy is elleszünk vele egy darabig 😊
A jó öreg stunt pálya szerkesztõjére emlékeztet. Igaz abba inkább ugratokat raktam 😄

NEM online megy😉 Le van modellezve az osszes fix palyaelem, az letoltod egy csomagban. De a palyat, mar online pakolod ossze a Flash-ben, amibol a PHP csinal neked kodokat😉 De ugy is meglatod, fapados az egesz😉 Egyszeru mint a bot;D
Meg 15 perc...😛
Mert az az oldal akkor csúnyán le lesz terhelve így az elsõ napon 😊)
Gondolom itt az a baj a domborzattal, hogy külön rétegen van az alap (füves rész) meg maga a pálya az összes objektel .. Azt nem lehet beleírni a cuccba, hogy a kész pályát a végén kicsit meglehessen tunkolgatni valami 3d ecsettel ?😊)))
Csak persze rengeteg elem, pályarészlet kellene .
Amúgy fejezd be ezt profin, és akkor ezzel összedobod Parádot 2 perc alatt ! 😊)))))
Toya: Ez inkabb csak poenak jo, kivancsisagbol csinaltam😉 A palya semmi extra (a videon is latszik), itt inkabb a programozasi resze volt a lenyeg, hogy ossze tudom-e hangolni😉
Koszi a videot! Igazabol nem terveztem nagyon reklamozni, mert ugy sem lenne idom normalisan folytatni (Paradoznom kell, az nem megy ilyen gyorsan;DD)
Lac coo: Ez csak teszt, nem tervezek vele semmit😉 2-3x nehany ora munka van benne, annyit is er. Igazabol jo pofa, megtetszett, de ahoz hogy normalis legyen, ujra ossze kellene rakni a modell/instance reszet, hogy ne egy-egy csoportban legyen minden. Most egy csoportban van a fu-fa-bokor-lapfa-stb., es a korlat-hordo-pozna-lampa-stb., vagyis ahoz hogy arnyekot vessen valami, ahoz az egeszet be kell kapcsolni😉 Ami eleg lassu, foleg amikor a fu is arnyekot vet😉))
A domborzat felejtos😉 Fix elemek vannak, azokat nem tudom programbol torzitgatni😉 Tobb elemet lehetne csinalni (tobbfele sikan, kanyar, emelkedo, lejto, hid, stb.
A lenyeg, hogy igy poenak jo, lehet kattintgatni, tesztelni, aztan annyi😉
Ha kiakarod rakni a videót az rFactor Centralra, akkor én feltöltöttem a YouTubera...szerintem is érdemes lenne megmutatnod mindenkinek legalább videó formájában 😄
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Vagy egy GTR2-bõl konvertált pályán ..
A másik hogy midnen fal gyakorlatilag betonfal. valahogy csak meglehetne csinálni hogy a fel elnyelje az autot aahol gumi van. mármint ne extra effektekre stb gondoljatok csak hogy ne pattanjon vissza többi auto közé nem kell semmi extra csak ragadjon benn ha belecsúszik és a kavicsággyal is így kéne.