rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Nekem akkor is egyformának tûnt 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
elég sok különbség van, majd ha találok rá valami apropót, akkor talán kiteszek a blogomra egy összehasonlítást 😊

a WTCC-s könnyebb, 6 gangos szekváltó van benne (a másikban DSG), más a futómûve, már van hozzá TDI motor is és a legfontosabb, nem eladó <#vigyor0>

bár igazából ez rFactor szempontból tökmind1, mert az ember kiszedi alóla a fizikát és kész

de ha megnézed kívülrõl sem stimmel, leginkább a szélesítéseknél látszik a diff meg a spoiler is más, nincs a motorháztetõn a rács, szal van ott eltérés bõven

Alexease
A Supercup-ban turbossal mennek (ugy tudom). De valszeg, van meg 1-2 aprosag. Elvileg a WTCC-snek kozelebb kell allnia az utcai valtozathoz. Az SC elvileg arra a tipusra epitett "versenyauto".
lac coo
Ja...Nekem tök egyformának tûnt 😊

avcom
ha már itt tartunk, bár Toya belinkelte azért megjegyezném én is, hogy van egy kis blogocskánk, ahova toljuk fel a videot, meg a rendereket, meg néha írkálunk a progress-rõl stb stb stb, szóval egy fórumpostot azért megért ez <#zavart1>

a vágány mellett kérjük vigyázzanak <#idiota>

Alexease
<#eljen><#taps>
avcom
Supercopa Leon 2007 alá lesz a következõ, ha sikerül Marco-val megegyezni, akkor talán az initial install-ban már benne lesz

avcom
az nem ugyanaz a Leon

lac coo
A következõ felvonást nem a Race konvert alá csináljátok, ott szabadon belnyúlhatnátok a fizikába is ?!

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

lac coo
Hát ez nem sikerült ....<#idiota><#zavart1><#vigyor1><#lama>
Pedig csak próbából a kerék modellen váltiztattam, hogy miért másztak el a kerekek lövésem sincs 😊)))Van egy érzésem még nem egy hónapot fogok eltölteni ezzel kocsiupdate-el , de most már csak nem adom fel😊))

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
SOS Track😊 <#idiota>
Alexease
Igy hirtelen, festegettem kettot😉 Talan a masodik jobb lett😉 Bar nem tudom milyen kell pontosan, es azert a palyan is mashogy mutat. Tesztelni kell.

http://alexease.extra.hu/files/dirt_textures_v1.zip
JuanG
tudnál nekem csinálni ilyesmi szürkés-barna murva úttextúrát, mint a finn rallyn is van?? pls 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

irlindy
volt mit mesélniük otthon a nézõknek...
hány kocsi érhetett célba? 😄😄😄😄

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

SimaSuna
ez a sok ajajajajaj 😄
finn rally lehetett..van ijesmi összeállításom..kb 1,5óra 😊
Alexease
Ez eleg nehez kanyar lehetett, a latottak alapjan😉 <#idiota><#zavart1><#vigyor3><#csodalk>
Csak nem Isle of Man? <#confused>
lac coo
OFF:
Kis emlékeztetõ , mikor az öregembernek elszáll az agya 😊))

Egy
Kettõ
Három

JuanG
úgyse csinálok sztem több rally pályát ilyen hosszút, mert a tököm ki van vele 😊))...de legalább most a pályageometriával jól haladok, már több mint a fele kész, 1-2 hét max és meglesz, aztán körberakom fákkal, emberekkel, táblákkal stb, oszt hello 😊))

mindíg is akartam egy fasza izgalmas murvás pályát csinálni, jó hosszút, hát most meglesz, de többet bizta nem csinálok 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Közben megnéztem CTDP LOD-jai is elég szépek, csak néhol indokulatlanul korán tünnek el nagyon jellemzõ alkatrészek ....De ezzel a Multires-el tényleg néhány perc alatt össze lehet dobni egy autó lodjait.

lac coo
Körbe kell rakni deszka-val vagy susnyas-al mint a Race Park 😊)))<#taps>
Susnyás..LOL 😊))

Alexease
En is a MAX 8-at ajanlom, SP3-al! Ha palyakat akarsz csinalni, foleg ha rally, akkor mindenkepp. Mar 10 perc alatt mukodo palyat lehet osszedobni (termeszetesen AI, objectek, kozonseg nelkul;DDD), komolyabb hattertudas nelkul.Van nehany alap dolog, szabaly amit meg kell tanulni, szokni, utana mar csak kiserletezgetes😉

3 nagy reszbol all az egesz, a masodik resz utan mar autozhato.

I.
1. Konyvtarak letrehozasa.
2. SCN, GDB, CAM, AIW file-ok masolasa, szerkesztese.
3. gMotor Plug-In konfiguralas (be kell irni a megfelelo konyvtar/palya nevet😉

II.
1. Textura, Map keszites
2. Utvonal, keresztmetszett rajzolas (a legegyszerubb es leghasznalhatobb Loft keszitesnel (van tobb modszer is, mindegyik mashol hatekony). De a Loft mindenre jo😉
3. Palya kihuzas, UVW (textura) modositas
4. Objects Instances (SCN) beallitas, export
5. RACE! 😛

III.
Innen bonyolodik a dolog😉 Domborzat, kulsoteruletek szerkesztese, objectek modellezese, texturazasa, elhelyezese, egyebb trukkok kivitelezese (mozgo-, forgo objectek, lampak, idomero pontok, animalt objectek, texturak, arnyek es utkozo objectek, stb. Ez nem mindegyik kotelezo, ha kell, csak korbe kell rakni lap faval aztan jol van😉))
lac coo
Tudom ...😞
Rengeteget dolgoztam már ezen a szar autón. Ennek a 99%-át a kísérletezgetés tette ki 😊))))

Alexease
Pedig ez igy mukodik😛 Sajnos😉
lac coo
Kicsit kezdek belefáradni a kísérletezésbe , azért gondoltam hátha van valami nagy általánosságba vett szabály 😊))

Összességében a Multires elég szép eredményt ad , nem is értem CTDP miért nem azt használta, még feleannyi poligon is tökéletes lenne akár az elsõ LOD-nak is !

Alexease
Kiserletezni kell😉 Az sem mindegy, mit tuntetsz el, mit veszel rosszabb minosegure es mikor😉 Pl. a kereket nem erdemes eltuntetni 20 meteren belul😊)))))))
lac coo
Arra van valami tanácsotok, hogy milyen mértékben csökkentsem a részletességet a LOD-oknál ?

Spec a CTDP kasztni kb 8000 poligon, és a távolságok így változnak :0-15-25-50-75-350.

lac coo
Szerezz be egy 8-ast, minden virágboltban kapható !Ajánlom utána a Max8-SP3-at is az Autodesk oldaláról .

pointer4
Az rF.RACE.v1 mdhoz nincs valmai ajánlott mappackotok ? 😊
Esetleg ez aktuális lehet ?
http://srf-delphi82.ath.cx/tracks/trackpacks/SRF-DTM_TP_0.9.exe
JuanG
aham, sejtettem...így akarnám én is csak nem jelenik meg lejjebb a gmt2importer panel ha kiválasztom a scriptnél ... max5-ösöm van, lehet azzal nem mûxik rendesen 😞( .,.. azért köszi!!

SimaSuna
Hello!

A Sports Car Challenge mod-ban milyen markaju autok vannak? Ferrari, Porsche stb? THX
lac coo
Már régóta be akartam linkelni, hála istennek semmi komoly nem lett belõle: Hamilton bukása. Még nézni is rossz...És az a hang ahogy felpörög a motor..Jááááájjjj...Video.

lac coo
Azt sose nézd hogy látszik mert az csal .

irlindy
leszedtem RaceX mod-ot...nemtudjátok h tudnám lejjebb ültetni a kocsikat...mer a valóságban jóval mélyebben vannak de a setupban nem Ngedi 8centi alá vinni..1ébként sztem jóval több ez mint 8cneti..így kívülrõl ránézve

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo

lac coo
Gondolom kicsomagoltad egy könyvtárba a mas-file-kat ....
És Max8 ? Egy pill és feltöltök egy videot ...

JuanG
mármint import? ...nem tudok, nem lát GMT-t...

JuanG
single file behozatal? nekem ilyen nincs...

gordon 24
A fene. Na mind1 majd kiderül. THX

Downhill!!

lac coo
Jobb oldalt felül a kis kalapács, majd Max Script, ott a lenyíló ablakban a GMT importer lehetõség.
Utána single file behozatal, vagy komplett könyvtár ízlés szerint ...
Mivel te pályát csinálsz gondolom et utóbbi kell .
Szóval elõtte az összes GMT-t és texturát csomagolj ki egy könyvtárba .
Az exportban majd Alex segít azt nem tom hogy kell, pályánál asszem kell valami más dolgot is csinálni , scn vagy valami ilyesmi ...

JuanG
beállítottam a Max-ban a GMT importert, de nem jövök rá hogyan nyitom meg a GMT-t???

Alexease
Az esetleg majd ha a Race07 megjelenik😛 Kiveve, ha nem vedik le megjobban😊)
gordon 24
Az átépitett Oshersleben nincs esetleg meg valakinek? Gtr2-hõz vagy Rf-hez is kéne. A régi megvan mind2-hõz. De jó lenne az uj is.

Downhill!!

lac coo
Rám semmi hatása nincs már a kv-nak, úgyhogy van hogy este 10 órakor is iszom egyet😊))) Csak az ízéért. cigivel .

Alexease
Nem, csak a szokasos napi 3 KV-m egyike😊 Termeszetesen cigivel😉)

A KV es a cigi megakadalyozza a sajnalatos oregkori betegsegek kiallakulasat, olyan mint: vaksag, suketseg, prosztata, szenilitas, lumbago, csontritkulas, stb. Egyszeruen nem eri meg az ember azt az eletkort... <#zavart2><#nezze>
Dietrich
akkora szar fos pálya minek azért ennyire rohanni 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Gondoltam, hogy a WTCC miatt kellett "hirtelen"😉 Betettem meg egy linket a TRF SKRO utan, ott van minden...