rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
ahha..õk mióta tolják az rf-t? <#mf2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
CC modot nem látom..szar oldal 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Aha.... DTM 2077 meg a többi vajon mikor kerülhetett fel oda? 😊)))
Neked is gratula 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

"Site last updated 19/08/06 "
Gratula! Jo oldalt talaltal. A TRF SKRO meg az rfactorcentral elbujhat mellette. <#vigyor>

SimaSuna
háta GTR Masters vazze 😊
Dietrich
és hol van az a "mi bajnokságunk" meg "nálunk"?

Hát ha eljönnétek a mi bajnokságunkba fel lehetne kötni a gatyát.Ott kb fél másodpercel vagy max 1 el vagy lasabb segítségek nélkül.De segítségekkel nagyanyám is tud versenyezni ez a helyzet.Billel meg nem is érdemes ezeket játszani.Ergo nálunk csak kuplung engedélyezett és kötelezõ belsõ nézet.
Ha esetleg valakit érdekel, találtam még 1 jó oldalt tele letöltésekkel:

rFactor Mods
irlindy
igaziból nemértem mi értelme van billentyûzettel játszani egy szimulátort...arra ott az NFS...rFactorban felmész netre versenyezni esélyed sem lesz azok ellen akik kormánnyal nyomják...de AI ellen sem lesz tul sok

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

SimaSuna
én kormánnyal mek..
csapattársam jött billel..neki csal alacsony kipörgésgátló kellett (GTR2 V8mod-hoz) azért lehetett látni h billel van..ha 3-4 nem is de 2mp az tuti..
persze nem vagyunk 1formák..kinek hogy.
Istencsászár
Igen? csekkold csak le szépen, kipörgégátló, blokkolásgátló stb vagy minden kikapcs, máshogy nem is érdemes leülni játszani. Ha igy 3-4 mpvel mégsz csak roszabbat akkor istenadta tehetséges vagy😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SimaSuna
+3-4mp mit számít... 😊
billentyû vagy kormány. én általában elõbbivel teszem, mert lusta vagyok elõvenni a kormányt 😊
nem egyszerû a bill, de el lehet vele boldogulni.

JuanG
nem lehet...a GTR2 és RACE-WTCC - ben lehet.

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomo15
Ha nincs kormányod, akkor ez nem a te játékod.
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lehet a játékba egérrel kormányozni? mert sajnos kormányom nincs 😞

pointer4
Ezt úgy mondod mintha az nem valami jó dolog lenne. Mint a p*na 😄
Ez valami képmutatás ? 😊
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
WAREZ

Danecay
Erre senki?

Sziasztok! Szükségem lenne egy kis HELP-re. A probléma az lenne, hogy a haverral szeretnénk tolni az rF-et, lehetõleg egy szerveren. Ennek a közelmúltban nem is nagyon volt akadálya és meg is tettük egy párszor, de most az van, hogy ahol õ van oda engem nem enged be, ahol én vagyok oda õt nem engedi be a szerver, "csatlakozási idõ lejárt" hibaüzenettel. A probléma szinte biztos, hogy annak a típusú internetmegoldásnak köszönhetõ amivel rendelkezek, ugyanis micrós netem van és itt elvileg kifelé mindenkinek ugyanaz az IP címe és a kutya is itt lesz elásva, de mint mondtam eddig mûködött. Van valakinek erre valami ötlete? Én valami proxy-s megoldásra gondoltam, de kérdéd, hogy be lehetne e egyáltalán állítani valahol, továbbá kellene egy jó proxy, ill. kíváncsi lennék rá, hogy milyen pingeket eredményezne.
Ha tud valaki segytsen PLZ!
Elõre is köszönöm!

irlindy
van egy kis gondom..ne nézzetek hülyének betom másolni a skineket a mappába..de most amikor CC modban kiválasztom akkor kidob vmi hiba üzenetet...pedig 3 különféle skint is feltettem és jó helyre...mér van ez? az lehet h még a skin az 1.0-hoz készült? akkor lehet h azér nem megy 1.1en?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Dietrich
"champcar tetszik osztrák pályán szoktam(hegyiverseny) szoktam sokat menni"
na annak aztán semmi köze egymáshoz..
van CC bajnokság már azon próbáld ki magad és a pályákat (street, road)! #29088 hsz-ben ott a link hozzá nem csak WTCC van.

MaSzKa
fasza bogár mod is van:-)

valaki mondta polski fiatot is látott a gamében

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

SimaSuna
^^
Lada mod is készül..lassan 1 éve..van youtube-os videó is..
de nem akarják kiadni..sõt..online is volt már LADA mod verseny..gondolom a készítõk próbálták online..
MaSzKa
köszi mondom miért nem tudom letölteni a k életbe

azt most látom készítés alatt

nah nekem nagyon gyorsan készüljön

a youtube-on láttam 1 video-t az m1-esel durva volt hogy csúszkált a verda segge

SimaSuna
BMW M1

1enlõre készítés alatt..
MaSzKa
ja azt megköszönném ha valaki tudna nekem szerezni BMW M1 1979-86 Mod-ot vagy olyat amibe M1-es bmw van vagy régi sport BMW-k vannak

MaSzKa
ha ezt tudtam volna elöbb nem kezdek el egyenként tölteni pályákat

kb 170pályát nyomtam le kínkeservesen

összesen betömörítva 3.5gb lett a tracks

a rfactor kb 12gb nálam betömörítve szinte az összes mód megvan <#email><#email><#taps>

modokból nekem legjobban az idt champcar tetszik osztrák pályán szoktam(hegyiverseny) szoktam sokat menni

SimaSuna
ne kezdjétek h kinek mennyi van..
van épp elég minden gaméhoz xD
copass
én vmi 4dvd-nél tartok csak rfactoros mod/track, nem semmli! 😄

SimaSuna
nekem 8 mi megy..
felmegyek online..ha megane,etcc,cc,truck megy és szabad akkor ugrok mint majom a vízbe 😊
van mikor normális banda fogható ki..de akad olyan h visszafele megy a pályán vagy épp úgy laggol h se elõtte se utánna senki..
avcom
nincs valakinek valami statisztikája, hogy összesen hány online autós bajnokság megy már és átlagosan hány naponta indul egy új?

érdekelne <#fejvakaras>

Sziasztok! Hamarosan új bajnokság indul! Várjuk mindazok jelentkezését akik ki szeretnék magukat probálni a száguldó cirkusz világában és egy jó társaságba szeretnének kerülni.
A Bajnokság kezdõ szintû így a megengedett segítségek száma jóvval több mint egy haladó bajnokságban.
A Bajnokságba 16-18 fõ jelentkezését várjuk.
A Tagdíj egy teljes szezonra 2500 Ft/fõ.

Bövebb információ : [email protected] vagy [email protected] msn en cimeken lehet kapni. Illetve a [email protected] e-mail címen.
Honlapunk : http://kf1rl.extra.hu

pointer4
Itt van egy ilyen hogy "RFACTOR 231 CIRCUITOS" 5 giga map. Sok mindenbõl nem a legújabb, meg a Nord 1.21 nem mûxik benne, de ezeket könnyû orvosolni.
Viszont nekem is 10 giga volt az rfactor könyvtár, de piszok lassan indult. Pedig sata2 es raiden van. Lekellet csökkentsem, fõleg a modok lassítanak.
MaSzKa
ja és 7gb mod-ot töltöttem le :-)

a régi 1.070 emlxem mikor sok mod volt benne lefagyott:-( és csak az újratelepítés segített

MaSzKa
nekiálltam pályákat letölteni már 100db felett járok:-)
kb2gb
csak olyan bonyolult letölteni már

Danecay
Sziasztok! Szükségem lenne egy kis HELP-re. A probléma az lenne, hogy a haverral szeretnénk tolni az rF-et, lehetõleg egy szerveren. Ennek a közelmúltban nem is nagyon volt akadálya és meg is tettük egy párszor, de most az van, hogy ahol õ van oda engem nem enged be, ahol én vagyok oda õt nem engedi be a szerver, "csatlakozási idõ lejárt" hibaüzenettel. A probléma szinte biztos, hogy annak a típusú internetmegoldásnak köszönhetõ amivel rendelkezek, ugyanis micrós netem van és itt elvileg kifelé mindenkinek ugyanaz az IP címe és a kutya is itt lesz elásva, de mint mondtam eddig mûködött. Van valakinek erre valami ötlete? Én valami proxy-s megoldásra gondoltam, de kérdéd, hogy be lehetne e egyáltalán állítani valahol, továbbá kellene egy jó proxy, ill. kíváncsi lennék rá, hogy milyen pingeket eredményezne.
Ha tud valaki segytsen PLZ!
Elõre is köszönöm!

Na ha valaki nem tudna másolni is csak kattintani mer most tanulom ezt az oldalt.
Akkor mégegyszer a vidi linkje:
Video
Az elérhetõség a mai futamra
GTR-MSATERS
Na ezt jól megcsináltam a vidi linkje:
http://www.youtube.com/watch?v=LZ6HYO4_IEo
Az elérhetõség
www.gtr-masters.hu
Ha máma jönni akartok illetve jelentkezni
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?t=1404
Sziasztok!
Szeretnék embereket toborozni egy induló bajnokságba remélem van érdekeltség rá.Igazsághoz az is hozzá tartozik nem éppen a legkönnyebb mod de egyik legéveztesebb annak aki szereti a forma autó világát.
Ha jelentkezni akartok a www.gtr-master.hu címen tudtok.
Ha valami kérdésetek van vagy itt nekem tegyétek meg vagy az oldalon találtok erre módot.Ha valaki esetleg ki akarja próbálni ma lesz egy teszt futam az erre vonatkzoz szabályokat megtalájátok itt és a jelszavat s meg a szoba nevet is.http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?t=1404
Egy kis kedv csinálónak lett készítve egy kis video olyan reklám féle vagy mi.Remélem jöttök minél többen.
Freedom88
ment egy privát üzi neked!

T.T.

gordon 24
Igen erre Thx.. Akkor Október 4-ig gondolkozom. Remélem Tom Coronel 20-as Seatja meglesz addig még.

Downhill!!

Knife
Azaz ma Kedd van, de a futamok Csütörtökön lesznek, ha erre voltál kíváncsi.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Knife
Kedd.
Az elsõ futamig. (Elõreláthatólag 2007. Október 4.)

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

leho94
csütörtök?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

gordon 24
Jó látom Csütörtök.. Sorry. Gondolkozom rajta. Meddig kell jelentkezni?

Downhill!!

gordon 24
Aham.. Oké. Na végig gondolom az ügyet. Lenne kedvem a Wtcc-t nagyon imádom! Rfactorom is eredeti. Milyen nap van?

Downhill!!

SimaSuna
teamspeak

jó progi..nem kell chatelni a gémben..hanem mikrofonon keresztül kommunikáltok egymással 😊
gordon 24
Rendben. Regisztráltam megnéztem.

Egy kérdés, Mi a fene az a ts vagy mi a görcs? És mire használjátok? Olvastam ezt hogy azon beszéltek, ez egy program? Venni kell ilyen titkos ügynök fejhallgatót?

Downhill!!