rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

irlindy
Spa 07
nézd meg alul a képet

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

irlindy
ez már megvan...azóta újra átalakították...nem láttad f1et? 😛

SimaSuna
google szörcs -> new spa for rfactor...searching..
(new bus stop spa for rfactor)..katt..gyá új spa..
kikk to download..download starting..download finished...i am happy..very happy
irlindy
új Spa elkészült már rF-hez?

lac coo
Ja, igen 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom

lac coo
Õõõõ..az mi is ? Hol van? 😊)))

lac coo
Bluprintet kerestek ....

avcom
"az" más volt <#kacsint>

lac coo
Astra nem, Suzuki, de az most nagyon nem érdekel, és nagyon-nagyon sokat kell még tanulnom 😊)))
Ez az f1 bohóckodás pont jó erre 😉

Nekem mintha valami Astra is élne az emlékezetemben 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

avcom
xpb-n van csak nem free, illetve watermark-olt

lac coo
Oldalról vannak jók, de felülrõl egy sem 😞((

lac coo
Errõl van szó ...Csak régi . Ilyen miért nincs sehol 2007-es autókról ????Vagy csak én vagyok ilyen láma, hogy nem találok hetek óta ?! 😊))))

avcom
Ferrari F2002

ilyen a Toyota is

hehe tom, hogy csak most fejlesztik csak megkérdeztem, hogy nincsen-e vami béta verzió

lac coo
<#banplz><#banplz><#banplz><#taps>

semmi nincsen ott

lac coo
Mindenre vevõ vagyok 😊))) Bár mostanában nem kapcsoltam be a Maxot, mert kicsit elegem lett a sok próbálgatásból 😊))) Pihenek .

Alexease
Te mint modder, tudhatnad, hogy tobb hetes munka is lehet, az az 1-2 kanyar, szelesites, aszfalt, es nehany tucat uj object😉)) Amugy meg: LOL😊
avcom

új belga pálya van mára játékhoz?

avcom
Toyota-t tudok neked szerezni (rajz)

Sziasztok!

Kellene egykis segítség!

Valaki Tudna segíteni, merre találom a Nextel Cup Series 2007 et? ha esetleg van 2008 az mégjobb lenne...
azt a Sprint Cup ot nemszeretném... de az nros.org-n csak azvan, pedig õk cisnálták a nexteleket is!!

elõre is köszi!

lac coo
Köszi mindenkinek.
Igazából nem tökéletes blueprint kellene, elég lenne egy oldal ( az még van) és felül nézeti kép (ez már nincs ) a mértek miatt , milyen magasan van az orr stb...Ezeken azért el lehet bukni rendesen még ha senki nem is tudja pontosan hogy is néz ki egy adott F1 autó .(Még az F1 fanok is alig 😊)

A csapatok jellegzetes változtatásait a FIA elég korrekt rajzokon minden futam után közli ...Pl.: Monzában a Mercedes 68 fokos dõlésben rakta be a hûtõket, vagy Belgiumban a Ferreri az orron lévõ onboard kamerák végeire rakott egy néhány cm-es szárnyat 😊))))))))))

Alexease
Mint Commodore-on az Olimpiai sport jatekok?! Minnel gyorsabban rangatod a digitalis joytstickot, annal gyorsabban fut, uszik, evez, stb.😊))))
Attól megy. Ez egy ilyen arcade-fitnessz autóverseny! <#zavart1><#vigyor1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

avcom
ja meg az egyik autós t***** oldalon fent van a "The Science of Formula 1 Design" címû könyv pdf-ben, az is tele van rajzzal, bár nem tudom, hogy egészalakos mennyi lehet benne.

avcom
felütöttem az idei egyik számot és a Ferrari F2007/248 F1 rajzokat Patricia Soler készítette, de általában az F1 autók rajzait az xpb.cc-tõl rendelik a lapok.

A bemutatók elõtt szoktak készülni stúdióképek, bár a bemutatóautók nem nagyon maradnak érintetlenül már az elsõ futam során sem. Az ilyen és ehhez hasonló képek gondolom azért jól jönnek.

Persze laikus vagyok a modellezés terén, szóval csak okoskodom <#vigyor0>

F1 makettekrõl itt találsz egy szerény listát.

petesilver
Nem kell pontos fotó,akárhogy fényképezed, csal az optika, rájössz, hogy pont nem ilyen fotó kellett volna, stb. Szemre megcsinálják sac per kábé, simán elmegy úgy is 😊 ugye az ember leszedi a tutorialokat, látja a klassz blueprint mentén készült modelleket, és ámul. Aztán leszed egy olyan tutorialt, mint anno én, és leesik a székrõl: a srác szemre klasszikus box modelling-el gizmoval csinált olyan jaguárt, hogy ihaj, real time, úgy, hogy közben néha felnyitotta a képek mappát, ránézett, hogy hogy is van, és folytatta. Szóval van aki tud ilyet, de ha van egy fix alapod, nagyjából arányosan hozzábiggyesztheted az új elemeket. Év elején az F1 racing végigment a tavalyi Renault-on, mennyit hogy módosítottak 1 év alatt. Na azt modellezze utána az, aki tervezte vazze! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

kicsit túlspirázta a malac!!! <#idiota>

www.smart-bus.hu

Ginger17
Mi a szarnak rángatja???

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

pointer4
Belsõ nézetbõl úgy se látni 😛
JuanG
mennyi kiálló szirszar van ezen 😊)...egyre kevésbé hasonlít autóra...igaz egyre kevésbé is az 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Na ja.. Sok ezer, mondom sok ezer F1 képem van az idei futamokból,abból gyakorlatilag egy sem használható, egyik sem pontosan oldalról felülrõ-hátulról van 😞((( Még talán oldalról találok , de a többi elérhetetlen 😊
Pedig léteznek (létezhetnek) korrekt garfikák, rajzok az autókról, F1Racing-ben látni elég sokat, csak sajnos soha nem egészben 😞
És még az aláírást sem tudom kivenni, hogy ki készítette és rákeressek 😊)

Valamikor elég megszállottan maketteztem, bennük bíztam most is, az összeállítási rajzok nagyok jók lennének, de semelyik nagy gyártónál nem találtam semmit...alig készül F1 makett😞

Pedig F1-el még rendesen lehet csalni is, úgysem veszi észre senki (nem értenek hozzá, ha a festés nagyjából jó, és a jellegzetes alkatrészek renben vannak , el lehet adni ), csak nagyjából stimmeljen a kocsi 😉

De ha esetleg valaki rátalál valami grafikus oldalára , az nyomban linkelje be 😊)))

Vagy esetleg aki jóban van Wéber Gabival, megkérdezhetné kinek a rajzait hozza le az F1Racing.

Alexease
Pedig "szemre" csinaljak😊 Ahogy Misu irta, sok-sok fenykep es ami kell😉 Eleg sok fotot lehet osszeszedni, nagyfelbontasban, pontosan oldalrol-elolrol-hatulrol-felulrol, azokbol lehet rajzokat kesziteni es azokbol modellezni😉 Vagyis nem egyszeru😉 Es bonyolodik, ha evkozben valtozik a modell, es a festes is😉 Es akkor hol van meg a pilota, a fizika, a hangok, stb.😉

Ezert is erdekes, amikor nehanyan rinyalnak az uj mod-okert, de gozuk sincs, mennyi munka van egy-egy ilyenben;(
avcom
a múltkor kiváncsiságból elkezdtem blueprint-eket keresgélni és valamelyik fórumon írta 1-2 rutinos modellezõ, hogy kizárólag fotók, grafikák alapján tudnak ilyet csinálni, mivel a dokumentumok természetesen titkosak

egyébként nem nagy ügy, de ahogy látom a McLaren elsõ szárnyán rendszeresen benézik a felsõ terelõlap színét <#smile>

Istencsászár
Elavult modell nemkell<#banplz>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Rohadtul érdekelne , hogy mi alapján modelleznek ezek F1 autókat, kizárt hogy szemre ahoz túl pontos és arányos...
Semmi infot nem találok , hetek óta keresgélek 😊)))))))))))

Bár ezekrõl láttam wire képet is, hát ez minden, csak nem lowpoli ....

lac coo
Lesz annyi F1-07 Mod, hogy nem gyõzöd nézni õket 😉
Csak várd meg míg összerakják .

lac coo
Gondolják az elsõ verseny után igazán össze lehetne dobni az azévi modot ...😊)))

Alexease
"Ezek" ha mindig csak a legfrissebb F1-el akarnak jatszani, akkor valszeg sosem jatszanak😉 Amire megjelenik egy ep kez lab osszetakolt F1 2007, addigra mar 2008 lesz, vagyis azert fognak rinyalni😉))
Keptelenek felfogni, hogy egy versenyszezont utolag lehet csak feldolgozni, elore nem😉D <#idiota><#zavart1>
lac coo
Mert csíkos a gumi és szép a festés 😊))))

Alexease
Megnezted a kepeket?! Igy minek jonne ki?!😊
jönne már ki

petesilver
Egy kis segítség kéne: melyik a legjobban összerakott-megcsinált NASCAR Mod rF alá?

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Essington Park short, sprint layout .

Valahogy ezt sem az ISI-nek sikerült befejezni 😊))) Aztán megy a sírás , hogy nem kapnak semmi hivatalos licenszet 😊)))) Valamit vírítani kéne már, mert mérföldekkel lemaradtak ....

Dietrich
fõleg, h még csak nem is F1 volt az <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Ja, hogy már tudnak valamit...? Értem 😊))))
Ahogy nézem a sisak is elég nagyra sikerült 😊)))

Alexease
FSONE 09 😉<#idiota><#zavart1>