rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézd meg alul a képet
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
(new bus stop spa for rfactor)..katt..gyá új spa..
kikk to download..download starting..download finished...i am happy..very happy
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ez az f1 bohóckodás pont jó erre 😉
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Kellene egykis segítség!
Valaki Tudna segíteni, merre találom a Nextel Cup Series 2007 et? ha esetleg van 2008 az mégjobb lenne...
azt a Sprint Cup ot nemszeretném... de az nros.org-n csak azvan, pedig õk cisnálták a nexteleket is!!
elõre is köszi!
Igazából nem tökéletes blueprint kellene, elég lenne egy oldal ( az még van) és felül nézeti kép (ez már nincs ) a mértek miatt , milyen magasan van az orr stb...Ezeken azért el lehet bukni rendesen még ha senki nem is tudja pontosan hogy is néz ki egy adott F1 autó .(Még az F1 fanok is alig 😊)
A csapatok jellegzetes változtatásait a FIA elég korrekt rajzokon minden futam után közli ...Pl.: Monzában a Mercedes 68 fokos dõlésben rakta be a hûtõket, vagy Belgiumban a Ferreri az orron lévõ onboard kamerák végeire rakott egy néhány cm-es szárnyat 😊))))))))))
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A bemutatók elõtt szoktak készülni stúdióképek, bár a bemutatóautók nem nagyon maradnak érintetlenül már az elsõ futam során sem. Az ilyen és ehhez hasonló képek gondolom azért jól jönnek.
Persze laikus vagyok a modellezés terén, szóval csak okoskodom <#vigyor0>#vigyor0>
F1 makettekrõl itt találsz egy szerény listát.
Mission Impossible 2010: PRO Class
www.smart-bus.hu
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Pedig léteznek (létezhetnek) korrekt garfikák, rajzok az autókról, F1Racing-ben látni elég sokat, csak sajnos soha nem egészben 😞
És még az aláírást sem tudom kivenni, hogy ki készítette és rákeressek 😊)
Valamikor elég megszállottan maketteztem, bennük bíztam most is, az összeállítási rajzok nagyok jók lennének, de semelyik nagy gyártónál nem találtam semmit...alig készül F1 makett😞
Pedig F1-el még rendesen lehet csalni is, úgysem veszi észre senki (nem értenek hozzá, ha a festés nagyjából jó, és a jellegzetes alkatrészek renben vannak , el lehet adni ), csak nagyjából stimmeljen a kocsi 😉
De ha esetleg valaki rátalál valami grafikus oldalára , az nyomban linkelje be 😊)))
Vagy esetleg aki jóban van Wéber Gabival, megkérdezhetné kinek a rajzait hozza le az F1Racing.
Ezert is erdekes, amikor nehanyan rinyalnak az uj mod-okert, de gozuk sincs, mennyi munka van egy-egy ilyenben;(
egyébként nem nagy ügy, de ahogy látom a McLaren elsõ szárnyán rendszeresen benézik a felsõ terelõlap színét <#smile>#smile>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Semmi infot nem találok , hetek óta keresgélek 😊)))))))))))
Bár ezekrõl láttam wire képet is, hát ez minden, csak nem lowpoli ....
Csak várd meg míg összerakják .
Keptelenek felfogni, hogy egy versenyszezont utolag lehet csak feldolgozni, elore nem😉D <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Mission Impossible 2010: PRO Class
Valahogy ezt sem az ISI-nek sikerült befejezni 😊))) Aztán megy a sírás , hogy nem kapnak semmi hivatalos licenszet 😊)))) Valamit vírítani kéne már, mert mérföldekkel lemaradtak ....
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ahogy nézem a sisak is elég nagyra sikerült 😊)))