rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Oké! Frissítettem a gmotor plugint, elolvastam a tutorialt, beállítottam maxban az alfás materialt Alex leírása szerint, és az istennek nem alfáz a max8 sem materaileditorban, sem viewportban, sem renderben. Mi a szöszt csinálok rosszul? Lacoo neked maxban alfázott Alex beállításaival a rendernél?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Parád, Parád, Parád 😊
Ne add fel Alex, egy ország várja erre gondolj (ezzel most biztosan sok terhet levettem a válladról) 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
klassz 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Mivel ugy sincs semmi, "csak ugy" egy kep😉 <#idiota>
Paradsasvar ismet megszivatott (gMotor export vs. MAX elhalas😄), igy pihentetonek osszedobok egy masik palyat😊 Csak utvonalteszt szeruen, 2-3 nap piszkalgatassal😉 Plusz tesztelek 1-2 modellezesi barkacsot😉

petesilver
Anno felraktam egy másik ilyen materialbeállító progit max alá, na azt látva is égnek állt a hajam elsõre 😊

lac coo
Lehet sántít valahol a script .Ezt én is észrevettem, vannak anyagok amiknek mondjuk DX9 cube+bump sahder van megadva, de a játékba már csak egy sima texturával vannak elmentve.. Na ezt a GMT importe-exporter már nem engedi, ha nem raksz be valahová valamit akkor nem konvertál..Ha meg új shadert raksz rá, akkor meg kezdheted elölrõl az egészet mert akkor sem hajlandó megcsinûálni, elölrõl, nulláról fel kell építeni az egészet 😊))))

De én igazából csak kontár vagyok, szal makd Alex megmonja a tutit 😊))
Egy biztos:sokat kell szívni ezekkel a dolgokkal ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
Megvan a megoldás. A shader mellett van még 6fájl 3tex kezdetû vsh meg psh kiterjesztésben, na azt nem raktam bele a max8-ba, csak a 6-7be, így most már jó lett. ami érthetetlen még számomra, hogy a legtöbb object csak ehy texturát használó cucc, mégis 3 material van hozzá rendelve, +1 specular shader, +1 cube shader. Viszont ezekben nincs map. ezt vajon miért teszi, a progi hozzászámol map nélkül valami alap speculart? Jó lenne érteni a mûködését.

lac coo
Nem tom, lehet hogy az régebbi, bár nem hiszem , hogy azóta annyit változott volna ....Ha megkerested a texturát neki ( néha még akkor sem találta meg mikor jónak tûnik az mtl ablakban, szal érdemes mindent átnyálazni ) utána ugye megnyomod az adott submaterialnál azt a kék sakktábla gombot (nem tom mi a neve hirtelen 😉 ) ami megjeleníti rajta a texturát ?Hátha ...

petesilver
Igen, shaderre gyanakodtam néha én is, De néha meg betölti. Vajon létezik, hogy a pályát még a régi elsõ shaderhez csinálták, amit az újabb nem tud lekezelni? néha újra megadod neki a texturát, és hiphopp jó, néha meg az sem segít, szóval eléggé katyvasz.

lac coo
Maxban akkor fekete valami, ha olyan anyag , shader van rajta amit nem tud lekezelni ....De nagyon sokszor akkor sem hozza be automatikusan a texturát ha látja a könyvtárban, hanem kézzel kell megkeresni neki , sõt kitalálni mi is lehetett ott eredetileg mert nem ír semmit sem 😊)))

Rensernél semmi extrát nem tud rárakni a max, én áttoltam vray alá mert csak úgy vannak extra dolgok ...

De igazából hogy so kfekete objektet láttam volna arra nem emlékszem, csak rengeted elveszett texturát keretem meg 😊))

petesilver
Alex, vagy Lacoo. Ami baromira idegesít, hogy beimportálom max alá az rFactor objectet, behúzza rendesen látszólag, de az összes object fullfekete. Material editorban, és renderben is. Látszólag ME-ben minden stimmel, elsõdleges textura is beállítva, azonban sehol nem jelenik meg a textura, a shaderek jók a hrdvershader könyvtárban, a legutolsó coreshader van kicsomizva. Mellesleg a Seatnál és a Clionál sem sikerült sehogy normálisan alfázott objectet elõhoznom gmaterial-al. Már gyönyörûen látszott editorban, hogy igen, azt alfázza, de renderben nem. Autónál még csakcsak elmegy, de most egy pályát töltöttem be, kicsit erõs a fullfekete annyi objectnél. Jártatok már így?

Igen, én is a "könyörgök" szóra gondoltam. 😊 Bár az csak egy "ny".

Az a baj, hogy azok az emberkék, akik ennyire pocsék helyesírással, s ennyire értelmetlenül írnak, nem fogják fel, hogy addig nem fogják õket komolyan venni, amig nem változtatnak ezen.
Mivel a fórumokban a másik személyiségérõl két dolog, a mondandója, s írásának stílusa, formája árul el valamit, így nyílvánvaló, ha errõl ítéljük meg a másikat.

petesilver
Siralmas 😞

SimaSuna
szvsz könyörgök..vagy vmi hasonló..
petesilver
Jó magam speciel még azóta se vágom, mit jelenthet a könnyi szó 😞

SimaSuna
sajnos egyre több helyen feltünnek az ilyesfajta emberek..
linket de azonnal..
vagy pl kijön a játék de már magyarosítás van?
vagy pl piros nagybetüvel ki van írva h hány nap van hátra..de megkérdezi h mikor jön ki..
ezekhez hozzá kell szokni 😉

vagy mondok konkrét példát.
Stalker
"nemtok kimenni az ajtón..mit csináljak?"
"beragadtam..leszedtem 1 másik verziót de ott is"
ez az mikor nem néz szét a menüben a "Controls" menüben csak bumm bele 😊
Hol?

ott vagy

Ja.
LINEKT...
KÖNNYI...

TIsztára az az érzésem, hogy néhányan nem azt nézik egy hsz megírásánál, hogy az értelmes legyen, hanem minél hamarabb begépelje a mondandóját. Hogy van benne pár hiba? Na bumm!
Bevallom, engem egyre jobba zavar ha többször el kell olvasnom egy hsz-t, hogy meg is értsem...

lac coo
Te értetedd ..?<#idiota><#wilting>

jó van na

Alexease
Az egy dolog, hogy otthon bevasarolnak neked, foznek rad es meg talalnak is, de meg is ragjak a kajadat?!😊 <#idiota><#zavart1><#zavart2>

Banner alatt linkek, TRF SKRO --> szolgald ki magad😊
Ha ezutan sem megy, es holnap is megkerdezed, akkor valoban valami egyszeru keszsegfejleszto jatekot ajanlok neked😉 <#idiota><#zavart1>
BARCELONA 07 LINEKT KÖNNYI

petesilver
Nagyon buli!

lac coo
Köszi , Alex, Pete!

petesilver
Az ugyan csak finom lenne.

petesilver
DE a legjobb, amivel tudsz vektoros és 3D modelleket is nézni, valamint minden létezõ kép formátumot, beleértve a dds-t is, az a Right Hemisphere Deep Exploration nevû progija.

Alexease
DDSViewer (nVidia), Irfanview, XnView, stb.😉 Mindharom ingyenes program.
lac coo
Van valami módszer, vagy progi arra, hogy ha egy dds-t akarok megnézni ne kelljen megnyitnom PS-el? Csak arra kéne , hogy azonosítsam mi is az ....

Alexease
Alexease
NROS NASCAR Racing 2007
Nekem meg van, meg idoben szedtem le😉 Ha nem felejtem el, holnap delelot feltoltom, hogy tudja szedni akinek az kell (330 MByte)😉))
petesilver
Igen, mindent leszedtek, és az új mod meg letölthetetlen, mert az egyetlen hivatalos link rossz 😞

irlindy
off:
megy rendesen...de ez a hang
BMW

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

avcom
köszönöm <#smile>

pointer4
Nemááááá 😄 😄 😄
Nem inkább egy dragster van mögötte csak naon rövid ?😄
lac coo
BSZ, Misu ! 😊

kösszi majd áttanulmányozom

irlindy

Istencsászár
Persze tolatáskor😄DDDDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nem, gondolom enyhít az orrmotor-elsõhajtás okozta a alulkormányozottságon ! 😉)

Istencsászár
kell a dáonforsz h tapadjon a másín😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Fel akar szallni?!😊
lac coo
Hehe...<#idiota><#idiota><#idiota>

Ismerem az NROS-t de az általukkészített Nextel Cup Series 2007 es mód kellene... eléggé felidegesít, hogy mindent leszedtek és csak ezt az izét rakták ki a Sprint Cup ot <#falbav>

lac coo
Az a pálya, amin most volt F1 futam az már van ?<#banplz>.
Bocs ha volt már, lusta vagyok 5-öt visszaolvasni ....<#wink>.

hali. skin készítéshez valami segítséget tudtok adni hogy hogy kezdjek hozzá. elõre is megköszönném

irlindy

Valaki segítene, hogy merre találok egy jól összerakott Nextel Cup os NASCAR modot? <#worship>

SimaSuna
pff..akko nincs