rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Én pl tesztbõl egy zászlót exportáltam, sírt faxságokért, oké asszem azon túljutottam, lezajlik az export, szól hogy semmi gond, oké, és sehol nincs az object, nem csinált semmit.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Sokat gondolkodtam rajta, szerintem az is hiba, hogy nincs egy olyan leírás hozzá, ami annyira elmagyarázná a mit miérthogyant, hogy ezek alapján tutira értsd, mi lehet a gond, ha valami nagyon nem akar benne mûködni. Modja-pályája válogatja ki mit hogy old meg benne, ami oké, de soha nem tudod meg, mennyit szívott vele, és hogyan oldotta meg. Vagy írnának olyat, ami tuti berak bármit, és jól 😊)))

Alexease
Amugy hihetetlen ez az rF tools;( Mondom, most jo lesz, kesz van, exportalom, aztan annyi. Exportaltam mar "ezereszer". Erre most beszarik az egesz😊 <#idiota> Es mar nem eloszor😉 Paradot mar 4x szivtam be😉 Ilyenkor szoktam megunnni😉 De miert a legvegen?! 😊<#idiota><#zavart1>

Termeszetesen, vannak ennel sokkal jobb editorok, a palyaepitestol a shadereken at a fizikaig minden😉 De azok altalaban kesz, eloregyartott objectekkel dolgoznak. Itt az nagyon ritka😉 Bar azert lehetne abba az iranyba lepni😉
lac coo
Hát tényleg nem valami nagy cucc ez az exporter... Most élvezkekedek a Far Cry Sandboxával... Iszonyat jó, még az új modellekel sem kell variálni, csak behozom és ott bent lehet lehelyezni méretezni, shaderezni fiziukát rakni rá stb ....Valami ilyen pályaépítõ kéne ide is 😊))))De ilyen soha nem lesz 😞(

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A palyepitot kicsit pihentettem😉 Ujra kellett optimalizalnom az egeszet, mert gigantikus meretu lett😄DD Csinaltam meg hoza 2 tucat palyaelemet is.

Kozben Paradoztam is, "mar csak" a fak vannak😊 De megint megszivatott az exporter (4. 😄), igy ismet trukkoznom kell😊

Es mivel holt ido volt, kikapcsolodasnak osszeraktam egy masik palyat😊) 4 nap, napi 2-3 ora, most hetvegen azert kicsit tobb😉 Olyan Szingapur-szeru, nyomvonalbemutato palya, csak reszletesebben (tobb infom volt😄).

Este ha lesz idom, publikusra exportalom, aztan linkelem😉))

Szerintem, MAX rF-Tools parossal csinalj palyat😉 Bar nem tudom, hogy milyen amit akarsz😉
petesilver
Alex! A pályépítõ projekted hogy áll? találtam egy nagyon fun, igen eccerû pályát, amit valahogy be szeretnék rkni az rF alá. Max-rFtools, simed kombóval tegyem, vagy esetleg meg tudom csinálni a szerkesztõddel is? Már ha olyan állapotban van, anno nem töltöttem le sajna 😞

Sikerül RELOADED-nek hála "beszerezni" az rFactor -t (v.1.255), és kipróbálni az ahított PCC 2007 1.0 -t. Nem semmi ahogy kinéz kívül/ belül az autó. Szép nagy textúrák, viszonylag jó hangok stb.

A GTR 2 (eredetim van) alá is megjelent egy 2006-os PCC MOD a GRF-tõl, de ott nem csinálták meg a valós 997-es belsõt. Kár...
Alexease
Probald ne chat-nek hasznalni a topic-ot, mert torloni fogok. THX!
L(O_o)L

Formula-1 fan

megpróbálom

Formula-1 fan

akkor majd meg próbálom <#nyes>

Formula-1 fan

én is küldtem egy privit
köcce<#taps>

Formula-1 fan

lac coo
Sõt, itt fölöttünk is kap figyelmeztetést, elég csak arra kattintani 😊))))))))))

gordon 24
Ú.. Wazze😄

Na belépsz a forum oldalra. Van fent a bal sarokban egy olyan fül hogy privát üzenetek.
rákatintasz és elolvasod a gordon 24 álttal küldött üzenetet.

Downhill!!

gordon 24
Ez nem igy mükszik!

A teljes játék a demo is. Magyarul ha felmész az rf honlapjára letudod szedni a full játékot, csak utánna aktiválnod kell. Ez pénzbe kerül kb 9000ft.
Ha ezt nem akarod kifizetni irj privit.

Üdv.

Downhill!!

hello
nem tudjátok honnan lehet letölteni a teljes játékot???

Formula-1 fan

CodeRed
Hatalmas<#buck>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

JuanG
2006-ot??? 2008 kell vazze <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
és mikor lehet letölteni? <#idiota>

<#vigyor>

(thx)

lac coo
Jó lesz ha majd lesz 😊))
CTDB blog oldalán láttam, mindegyik autóról vannak már képek, kivéve errõl és talán a Renault-ról...Ez amolyan WIP kép 😉Csak rádobtak valami skint próbából ....
Érted? <#idiota>

avcom
és ez miért jó nekünk? <#fejvakaras><#lookaround><#help>

lac coo
Ha valaki nem vágná elsõre: ez egy CTDP 2006-os McLaren-Mercedes kasztni :

JuanG
<#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo

Alexease! Szívesen Várom a Linkedet! És elõre is köszönöm szépen, mások nevében is!

irlindy
ha 1.250-ed van akkor nem feltétlenül...csak ha nem eredetivel nyomod elõfordulhat párszor h az utolsó elõtti körben defektet kap a kocsid...és az elég nagy szívás pl ha elsõ vagy...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

neten csak eredetivel lehet nyomni?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

nesto
köszi a gyors választ, de hol találom ezt a PLRfile-t?

Alexease
A PLR file-ban kapcsold ki az AutoBlip es AutoLift opciokat. Talan segit.
nesto
Heló, ha átváltok manuális váltóra akkor mértnem lehet rendesen váltani? én vagyok a béna vagy valami nincs jól beállítva? automata kuplunggal is mindig felpörgeti a motort váltás elõtt, de ha én kuplungolok akkor is.

sok módot nem tudok letölteni! az miért van?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

SimaSuna
banner..
rfactorcentral.com
heló mindenkinek! lécci irjatok be pár linket (amennyit tudtok) hogy honnan lehet leszedni fasza modokat! köszöntem elõre is

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

petesilver
Értem, de ez annyira egyszerû dolog, hogy ennél csak bonyolultabbra tudtam gondolni. Add layer mask, és kész is, ehhez semmi extra nem kell, magától létrehozza az alfa csatornát, jobbra lent szörke négyzetben kör ikon.

lac coo
Rajzolok egy csilli-villi kereket pl....A küllõkön kívüli résznek kell átlátszónak lennei ..Ha csak simán átváltom szürkeárnyalatosra , akkor a színektöl függõen lesznekfélig átlátszók is ... Pedig nekem csak száz százalék fekete kell ahol átlátszóra akarom , és tök fehér ahol nem... Ha vannak a tárcsán más színek is , pl. egy piros az szürkeárnylatosban szürke lesz, ami végül is félig átlátszó . Érted ? 😊)))

De rájöttem Alex módszerére, úgynéz ki jó lesz ...

petesilver
Ezt dögöljek meg ha értem 😊 de te tudod 😊

lac coo
ezzel egy baj van, a grayscale nem jó, hiszen van hogy egy full színes képrõl is csak fekete és csak fehér alfa kell..Alexé a jó modszer , majd próbálgatom, tuti nem basz át 😊))) Remélem 😊)))))

petesilver
Sufnituning módszer: a festést megnyitod, és elmented más néven, pl.xy_a. Ezután megnyitod az eredetit.Átváltxy_a-ra, merge layer ha kell, adjusment mode grayscale, majd az eredetin átváltasz channel nézetre, visszavált xy_a-ra, és a layert áthúzod az eredeti ablakba, ahol automatikusan beteszi alpha_1 csatornára. Jobb ötletem nincs.

lac coo
Max a kijelölést tudom így átvinni, de utána hogyan tovább ? 😊))))És az se olyan hû de pontos másolat lesz , ha utána kiöntöm valami színnel ....

lac coo
Hát az nálam nem jó, ezt már próbáltam régen 😊))))))

petesilver
thx! akkor megnyugodtam. szerencsére standard materialnál a dds-t dragndrop copyból opacityre áthúzva, ott alfára váltva simán jó egybõl macera nélkül. Csak így bakker horror valamit maxban texturázni, majd vakon átállítani, és máshol megnézni, majd elõlrõl ez egész. ÁÁÁÁÁ!

irlindy
"memory could not be allocated for the activation process. Please close all applications and try again."
Ezzal az aranyos üzenettel üdvözöl engem a PS. aztán ugye rámek h OK és kilép...mittok csinálni? Nemértem..ok..kb 2 hónapja használtam utoljára de akkor még ment.
Milyen programot tudtok még ajánlani skin készítésre?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Alexease
CTRL-A --> CTRL-V 😊 <#idiota><#zavart1>
Alexease
- A MAX hasznalja a "kulso" shadereket (p. gMotor), de megjelenitesnel es rendernel csak a sajat engine-jet hasznalja. Vagyis ott nem latni rendesen😉
- 3DSimEd-ben csinaltam a kepet (vagy az ISI Viewer-bol is lehet).
lac coo
Offtopik, de legalább az illetékesek, hozzáértõk egybõl vágják mi is a kérdés 😊))
PS-ben hogyan tudok egy valamilyen festést átvinni az alfacsatornára szürkeárnyalatos képként... fõleg ha átmenetes a razj széle ...
THX !

petesilver
itt pl Alex maxban átlátsz az alfázott részen, vagy maxban fekete, beállítod alfára a materialt, és simedben pedig már jól látod az objectet? A simed-et frissítetted?

petesilver
Igen. Gondoltam ha gmotor materialban beállítom, akkor azt max felfogja, és alfázva rendereli. Akkor ez lehet nem mûkszik ilyen eccerûen.

lac coo
Most ha jól értem GMotor materiallal texturázott valamit akarsz renderelni ? Mert az nem igen megy... Rakd át valami normális materialokra a texturákat (Vray. Brazil vagy valami ). Bár én nem is igen próbáltam a renderelést , csak hogy ránézzek esetleg, de ha jól emlékszem nekem sem volt átlátszó semmi .De valszeg valami beállítás piszkálással menne, mert amit Alex most rakott be képet azon is vannak átlátszó rések, és ahogy õt ismerem tuti nem rakott rá semmi extramaterialt 😊))))