rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
már itt sincs fenn csak a hangra egy update..akkor most jön az 1.260? 1-2 héten belül feltörik azt is majd kiadják az 1.265-t és így tovább aminek semmi értelme nem lesz a szerverek összevissza lesznek patchelve csak..van ahol felrakták és már le is vették.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Visszaolvastam azóta és szomorú vagyok <#szomoru1>

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

És lesz AIW, CAM és rendes PIT? Mert ha igen, akkor megvárnám azt a verziót <#zavart1>

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

petesilver
Akko játszunk:hatáozzon meg vlaki egy autótés jöhetnek a köridõk. De lehet mondjuk 3 autó, és akkr tuti van kedvenc közte. Seup legyen dfault, úgyis fun teszt!

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Mi volt 1.5 giga rajta?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
BucharestRing (RAR, 40 MByte)

Nincs AIW, CAM, PIT, stb., de lehet rajta korozni😉 <#idiota><#zavart1>

nesto
sorry, winamp plugin (led-eket villogtatja basszusra), ilynekor úgy váltja a nagybetû-kisbetû kombinációt <#vigyor2>

Alexease
Kipucoltam Bucharest-et, a 1,5 gigabol lett 40 mega😉)) Feltoltom, linkelem😊
Alexease
Miven, hibas a SHIFT/CAPSLOCK kombinaciod?!
nesto
fogGaLMAm siNcS, AzT se TUdom Mi AZ AZ rFM fÁJl 😊

avcom
most lehet, hogy hülyeséget mondok, de nem az rfm fájlban van meghatározva?

Alexease
Azt csak az ISI tudja😉
nesto
milyen arányba kapok pontot? mert teszt/verseny után is kapok de mindig más mennyiségût.

Alexease
Tobb lehetoseg van: belefagy, a rajtracsra, a 0.0.0-as koordinataba, stb.😊 En eleve ugy csinalom a palyat, hogy MAX-ban 0.0.0 koordinataban a startpozicio van, es akkor nincs gond😉)) Valahonnan masolok egy AIW-ot, es ott az 1. poziciot atirom 0.0.0-ra😉)) Tesztelni jo😉 Aztan ha kell AIW, van pit, stb. akkor viszonylag gyorsan lehet hozza gyartani.
JuanG
asszem az AIW-ban kell megadni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Alex: ha nincs pit, azt hogyan oldja meg az rFactor? Hova rakja az autót a pálya betöltésekor?

petesilver
Új kütyü, talán hasznos: rfactorcentral.com/ FilesScripter

avcom
szerintem ezt már észrevettük a #29527-ben is, csak reméltük, hogy közben választottál egyet a bannerban levõ rakás oldal közül (gyk rfactorcentral.com)

Magnum PI
Sziasztok!

F1-es pályákon szeretnék játszani. Mit és honnan szedjek le? A CTDP F1 2005 mod már fent van, de honnan szedjek pályákat?

lac coo
Most amúgy én is pályát csesztetek, persze nem újat, csak szépítgetek egyett próbából ....emlékszel egyszer mondtam neked, hogy jó lenne valami normális féknyomokat rakni a kanyarok elé-után .... amik nem tök egyformák... Nos, kísérletezgetek egy megoldáson .. Egy-két viszonylag nagy méretû-részletességû féknyom-map van (nem tom hogy hívják hivatalosan😊 ), és azt csûröm-csavarom-tömködöm UVW mapnál... Így egyik kanyar sem ugyanolyan mint a másik , ráadásul saját magára is "hajlíthatom" a texturát így még részletesebbnek tûnik ...

Csak mindig elveszi a kedvem a "halandzsa" ami a modellezés után jön 😞((( És néha nem is látszik az új map a pálya felett, nem tom túl közel van vagy valami .....

petesilver
Engem abszolult érdekelne a pálya is és a barkácseditorod is, tanulmányoznám, mit lehet vele kezdeni. Linket küldhetsz privátban is.

JuanG
én bevállalnék néha 1-et, ha nem a rallypályámmal szenvednék...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Gondoltam en is erre, hogy nem linkelem ki az ilyen verziot, megkapja valaki aki be akarja/tudja fejezni (object tologatas+gyartas, AIW, CAM, stb.), aztan O kilinkeli😉

De ezekkel az a baj, hogy gyorsan keszulnek (5-15 ora), sok benne a teszteles es az optimalizalatlan dolog (pl. itt a keritesen a poznak mind 3D-sek😄), igy eleg sok munka lenne vele, ha elfogadhato minoseget akarnak produkalni😉

De ha erdekel itt valakit, akkor a kovetkezot ugy rakom ossze, hogy ne legyen vele visszafele munka😉 Bar multkor mar volt hasonlo kiserlet, osszeraktam Tacna-t, az utvonalat, kilinkeltem, de senkinek nem kellett😊)))
Dietrich
az a baj hogy a youtubon minden van csak onboard lap nincs 😉
de nekem megvan a verseny átnézem és ha van benne egy full kör belsõ kamerával kimentem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

b-type
össze kellene gyûjteni szvsz, és beajánlani egy csapatnak akik ezzel foglalkoznak....egyszerûen kár veszni hagyni sztem.
Ha itthon nem verbuválódik rá egy csapat sem, akkor ki kellene rakni WIP-nek az rFcentral-ra, és hzteni hogy a befejezést másra bíznád.
Biztos valaki összerakná.
Szinte minden jobb mint hevertetni.
Persze a te tulajdonod, de hát végül is a net erre jó 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Ez az 😊))
Tele vagyok már idei F1 szárnyakkal, egyedi kasztnikkal de az már nekem büdös, hogy be is rakjam a játékba 😊)))))))

Alexease
Ha van egy normalis terkep, Google, Yahoo vagy Live!, egy cockpit kameras felvetel, nehany foto, akkor ilyen szinten megcsinalom😊)))))

Palyat tervezni, modelezni, texturakat festeni, epitkezni szeretek, de ha mar millioegy hasonlo objectet kell pakolgatni naphosszat, az mar nem bejovos😊)) A zmar olyan munkaszagu😄 <#idiota>
Alexease
Ha kell, oda adom valakinek, aki palyat akar csinalni, foglalkozni vele, de erre sem volt regebben jelentkezo😉
De ezzel, ha normalis palyat akar az ember, eleg sok munka lenne😉)) Szinte elorol ossze kell rakni😉 Lecserelni a fakat, a mostani "3D-s" keriteseket lap keritesekre, normalis epuleteket modelezni, hattereket, es megcsinalni meg amit az elobb irtam😊)))
Dietrich
nem tudom, hogy csináltad de <#eljen><#worship>

vállalsz pl san josé street pályát is? <#ravasz1>

Alexease
Ezeket a palyakat elsosorban tesztnek szanom (modelezes, ISI Tools barkacs, stb.) es persze kivancsisag, hogy menjek par kort a palyan😉

Kilinkelem ha kell valakinek, de tudni kell, hogy csak teszt szintu, vagyis egyformak a fak, nincs optimalizalva, egyforma kocka-szeruek az epuletek, nincs AIW, CAM, pit, start- es pitlampa, stb.😉))
Dietrich
szerverekre meg pakolják fel..majd leszedik legfeljebb..

petesilver
Alex, ezt: láttad már?TrackTutorial

Alexease
Van, pontosabban volt patch😉 Talaltak benne nehany hibat es leszedtek😉 Elvileg - ha az ISI nem vetit - akkor csak a DVD es az Online verziot szinkronizalja, ujdonsag nincs benne... Raeros, majd ha lesz rola normalisabb info😉
irlindy
de 1 rakat honlapon van oylan h beírod a linket és leszedi flv-be
pl.:
Download
Download2

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Dietrich

mások is innen tudták meg :p

lac coo
Van új patch ? Le kell szedni , mert ISI-nél semmit nem látok ....?

arty
(OFF:vagy flv source filter felrak és megy bármilyen lejátszoban ... 😊)

Forza.

petesilver
thx!

avcom
mondjuk ezzel, de ott van az FF plugin is, én általában simán ezt a lapot használom, de sajna most karbantartás van

SimaSuna
firefox beépített plugin -> download helper
lementi FLV formátumba..amit VLC Media Playerrel megnézhetel..
vagy az FLV to AVI konverterrel át is konvertálhatod avi formátummá.
petesilver
You Tube videókat hogyan lehet lementeni-trükkel megõrizni a vinyó számára késõbbi visszanézéshez?

Dietrich
😊
ok

avcom
azért van a patch, hogy szinkronba kerüljön a dobozos (amit már feltört a reloaded) és a letölthetõ verzió, az új tehát - ha minden igaz - nem újabb, mint a már feltört

SimaSuna
This update was created to address some online security issues, add additional overall stability, and match the new retail DVD version recently released in Europe. The update consists of these files: rFactor.exe
rFactor Dedicated.exe

nemrégiben (1-2hete) a RELOADED csapat feltörte a védelmet..
gondolom az rfactoros srácok készítettek vmi újabbat..h ne tudjanak bemenni akik "(*)virágbolt" verzióval rendelkeznek

(*) virágbolt..de hülye megfogalmazás...de teccik 😄
SimaSuna
nemtom de számos szerverre nemtok menni :CCC
Dietrich
rFactor 1255 Update 1.255
ezzel pontosan mit updateltek?

irlindy
hát én is...elvileg megint lesz szimulátor kupa...legutobb 3. lettem..hehe..pedig akkor még nem is rfactoroztam

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

b-type
oks, köszi 😊.
Mindenképpen kint leszek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

avcom
bizony, ha lesz idõm lökök valami preview-t, addig meg az origo-n megtalálsz mindent

b-type
off:
Misu, hétvégén OB van tényleg?
on: