rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
banner alatt 1 csomó^^
Hy
Tudna valaki mondani rFactor-hoz valami király Forma1-es Módot???
<#szomoru1>

Formula-1 fan

nesto
hétvégén megjavítják az én kormányomat is, aztán majd írok mikor versenyképes vagyok és idõm is van😊

b-type
Ez jó hír 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bocsánat, dolgoztam! Szóval egyszerû a történet. Írtam egy csomó helyre, hogyha vennék 10db-ot, akkor mennyiért adnák. Eddig a nettó 35ezer a legjobb ajánlat. Eredeti, vadi új, garanciával, szerintem az egyedi számlázás is megoldható, tehát, ha valaki el tudja számolni... Akit érdekel az legyen kedves írjon privát üzenetet. Délután leszek, ha megvagyunk akkor lefoglalózom. Az sem baj, ha esetleg többen leszünk, hátha még ebbõl is lehet alkudni. Üdv. Ja, és ha összejön, akkor lógtok egy sörrel! 😊)))

www.smart-bus.hu

Tomievo
Nekem nem megy 1.10.6 alá Bé..😊

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

SimaSuna
😞
lac coo
Én belátható idõn belül nem modellezek semmit játékba. Az ember kedvét teljesen elveszi, hogy mindent úgy kell kikísérletezni.Az F1 autóm továbbra is készülget, de az inkább csak átalakítás-felülírkálás, viszont azzal is van szívás épp elég....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SimaSuna
játékbais..
nagyon megy..vagyis menne 😄
nyuny01
fuu de kemény <#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

SimaSuna
<#worship><#eljen>
lac coo
Neten találtam a modelt, csak úgy lerendereltem (unatkoztam), de egy-két materialt elcsesztem 😊))) Bár annyira nem is rosszak az ezüszt oszlopok ....😊)))

Ja igy igaz G-BOR engem nagyon érdekel de az a kérdés mikor lenne meg?Ha valaki tud légyszives válaszoljon.KÖSZI!!!!
gviski
Na közbe ismét változott a VSRnek már 3db kellene!

Virtual SimRacing

gviski
Na engem már 2db érdekelne, mert már egyik VSR tag jelezte felém hogy ezt õt is nagyon érdekli!

Virtual SimRacing

avcom
ha AMD Athlon XP-d van és feltetted a 1255-ös patchet, akkor keresd meg a 1255D-t és rakd rá azt (is)

Belton
igen

BF:2-3-4(oORedstarOo)

gviski
eredeti?

Virtual SimRacing

gviski
Amugy ha nem baj ezt az infot beirtam a VSR forumba is, hátha lesznek ott is egy páran akiknek kellene

Virtual SimRacing

Belton
Hello egy kerdes inditom a jatekot es egybol ki irja a program hibat eszlel es le all ??? 😄 ez mi a fene help pls

BF:2-3-4(oORedstarOo)

gviski
Na erre én is kiváncsi vagyok

Virtual SimRacing

petesilver
Engem érdekelne1.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Hali! Nettó 35 ezerért tudok G25-öt szerezni, ha 10-en összejövünk. Akit érdekel írjon..

www.smart-bus.hu

b-type
😄D
sörözést végrehajtani kell nem megbeszélni <#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
56.2 durva hibákkal 😊))

sörözést megbeszéljük 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Hát a csütörököt én is úgy néz ki benéztem, mert rossz lesz a jelek szerint az idõ. A jövõhetet megbeszéljük a rigen akkor.

JuanG
a pálya tdf file-jában:

RoadDryGrip=1.00
RoadWetGrip=0.80
RoadmetalGrip=0.80
RoadDustGrip=0.90

RoadBumpAmp=0.007
RoadBumpLen=9.0

RumbleDryGrip=0.95
RumbleWetGrip=0.60
RumbleBumpAmp=0.010
RumbleBumpLen=8.0
MiscBumpAmp=0.08
MiscBumpLen=4.0

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
köszi 😊
off:
sajnálom hogy csütörtök nem jön össze, viszont jövõ hétre megdumálhatnánk vmit, Juan-t is beszerveztem/ném...sörözünk-fényképezünk. 😊
..vagy ha van kedved/tek, kis élõzenére, akkor lejönnénk bratyómék próbájára, sztem jó zenét nyomnak (Neurotic Outsiders, Pistols..sajátok)
on:

gviski
jajj tudom hogy felfüggesztés nem most kezdem!

Nekem az a bajom hogy a pálya (egy GTR2 konvert asszthiszem) irreálisan is huplis, nem megszüntetni akarom, hanem csökenteni, mert azt tudom hogy nem egyenletes az aszfalt...

Ha kell hozzá valamilyen progi irjátok már meg pls

Virtual SimRacing

SimaSuna
szvsz ha a pálya editorban +tudod csinálni..már jó jel..
1ébként felfüggesztés..
gviski
Azt megtudja mondani valaki nekem hogy ha nagyon huplis a pálya azt hol tudom modositani. hogy az aszfalt egyenletesebb legyen?

Virtual SimRacing

petesilver
Ez azért szép idõ! Nekem az a bajom a simekkel általában, hogy képtelen vagyok 2 ugyanolyat fékezni 😞 Vagy óvatosabban fékezek a profiknál, vagy merészebben, de akkor tuti nem veszem be a kanyart. Középút áltlában nincs 😊

Dietrich
semmit sem akarok..csak jót nevettem ezen a palánkos elnevezésen 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Tomievo
Szép Bé, este hazaérek Salsából és kedvem is lesz, akkor megpróbálok visszavágni. 😊

Amúgy sztem itt nem feltétlen igaz ha összeadod a legjobb szektorokat, mert a 2. szektor mérõpontja a féktáv közelében van, így összefügg a 2. és 3. szektor ideje.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

b-type
te én nem nagyon vágom hogy mit akarsz 😊
miért nevezzem én át ezeket?
Rally-ban esetleg SS lehetne, mivel én legalábbis körpályákban gondolkodom. Van rfactor alá felfutópálya is..ha jól tudom egy darab, meg egy-két drag, de nem igen jellemzõ.

Dietrich
steet,road,oval utcai,épített,ovál..ezekbõl már csak kettõt kell átnevezned 😊

betonelemek,gumifal,palánk,murva,aszfalt,fák..hmm..esetleg rally pálya? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

b-type
Vannak még ilyen hülyeségeim bõven 😊)
Kicsit raklaposítva van a szókincsem, egyszerûsítek. Amennyiben lenne, egy jellegét tekintve, szintén ilyen palánkokkal/betonelemekkel/gumifallal behatárolt versenypálya, ami nem a városban van és nem gokart,...akkor arra is ráillik.
(nem tom van-e ilyen pálya, nekem most egy sem ugrik be...na de ha lenne akkor ugye máris frappáns a gyûjtõszavam 😄D )

Dietrich
😊
csak így még nem hallottam utcait elnevezve 😊
Monacoi palánkos futam 72 kör 😄

b-type
ne szõrözzél 😊) ez nekem palánkos.

Dietrich
"Nagyon kedvelem a palánkos pályákat" 😄DD

utcai 😊 én is..látom hol kanyarodik az út 😄D

b-type
Nagyon kedvelem a palánkos pályákat, ..itt nagyszerû versenyeket lehetne futni, bár ahoz sztem kerekíteni kellene a lassítók betonsarkait, hogy valóban közel lehessen menni.
Meg a pálya egyik pontján általában ki szoktam menni a palánk mellé nagyon, hogy ha féktávra nagy lesz a motorfék akkor a palánknak csavarhassa kicsit a hátulját...na ott megakadtam egy gumioszlopban (Alex 😄DD ), úgy megilyedtem hogy becsuktam a szemem mint nõ 😊)

b-type
Lehet 0min57,1-t is :Timo Glock replay 😊
..és még lehetne alatta is, mert az utolsó kanyart túl szélesen fordultam.
De nagyon nehéz, annyira alcsonyan van a nézõpont, és nem látni ki a kerekekre, így nagyon nehéz ritmusosan venni a lassítókat.

SimaSuna
tegyél fel +ventit..
vagy takarítsd ki..lehet a táp már kevés neki
vagy pasztázd újra
Dietrich
nem azért kérdeztem..csak láttam korábban 1998-as valóban cart modról képeket.

petesilver
Igen, valóban most champ car-nak hívják.

Dietrich
milyen cart? úgy érted a champ car mod? megnézem azzal én ezt a pályát 😊

petesilver
Én képtelen vagyok vezetni a PCC207-est 😞 Számomra lomha, nem kanyarodik, nem fékez, de leglább ideges kigyorsításkor 😞 Maradtam a Cart-nál, azzal 1:01:627 de egyszer normálisan jönne ki minden kanyar, és tuti lehet 0:59-es kört menni.

gviski
Nálam max grafon olyan 50-60 körül volt bukarestbe a FPS-em

configom:

CPU: AMD Athlon 64 3500+
Mainboard: Gigabyte GA-K8NSC-939
RAM: 2x512 MB Kingmax DDR
Graphiccard: ATI Radeon 9600 / x1050 Series

Virtual SimRacing

lac coo
Majdnem meglett volna...<#taps><#taps><#taps><#idiota>

b-type
eddig úgy néz ki hogy nem, sajna.
Az egyetlen ami biztos hogy hétvégén kijutok a HunRing-re, talán szombat-vasárnap, talán csak szombat.
De már most filózok hogy festek egy zászlót a versenyre 😊