rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Na bazz én az elõbbit 14 000-nek olvastam 😊)))))))))))))))))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
CSak érdekesség képpen: 57000 poligon csak a kormány a suzukiban 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

irlindy
jaja közben megtaláltam...de átkonvertálni mivel lehet rendes videoba?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
RAD Tools .

irlindy
".bik" file-t mivel tudok megnyitni és átkonvertálni?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
Jó lett a Nippon ;9 Hangok kicsit furák, a modell szép, fizika a szokásos... Váégre nincs az a lehetlenül rövid fékút...aki szereti a forma autókat, mindenképpen nézze meg ....Bár nem néztem meg, de ha jól láttam upgrade-ként be lehet rakni a kormányra az addott pálya képét 😊)) Gondolom csak az ottani bajnokság pályái vannak benne , de jó ötletm és talán bõvíteni is lehet ....

lac coo
Az simán megáll akkor 8000-nél így szemre , belsõ és kerekek nélkül .

petesilver
147000 a lowpoly, de biztos sokat elvisz a 4 kerék meg a belseje.

petesilver
Ezek részletesen kidolgozott, darabokból álló modellek. Pl a smoothoz egy élt egymás mellé sûrûn kell megcsinálni, hogy él maradjon utána is. Máshogy van darabolva. Mapolva egyáltalán nincs shader azt csókolom. Szóval bazisok macera, de nem nagy gond, megoldom hogy jó legyen. Sok helyen pl. fölösleges szarozni az eredeti poligoncsökkentésével, inkább pikkpakk csinálni másikat.

lac coo
Nem tom igazából nem néztem meg hány poligon ....Sok munka lenne, de egy új modell sem kevesebb 😊)))

lac coo
Formula Nippon 2007 .
Ez jó szokott lenni 😉

JuanG
ja hogy egy adott felületrész kevesebb polygon legyen mi? lehet az is elég ha belsejét pucoljuk és akkor már elfutna nem? vagy annyira sok?

Emlékszem amikor a zonda-n dolgoztam és beraktam a kész legrészletesebb model-t akkor arra gondoltam nem is kell LOD elvégre jópár éves modelrõl van szó manapság rf alatt biztos elmegy 😊...de aztán mindenki azzal jött hogy LOD kell és kész, minden modban vannak lod-ok 😊)...most meg nézem a replayeket ilyen-olyan pályán és még közelbõl is a lowdetail LOD-ot tölti be mert szarul van a kamera megcsinálva 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
A hálót egyszerûbbé tenni elég gáz ... Plusz ezen így semmi nem jó : fülke, kerék, kasztni (leesõ alkatrészek..) ,kellenek lodok stb .....

JuanG
miért olyan sok meló kipucolni a felesleget? 3DSimED-el elég könnyû egyes részek törlése, max-ban bonyolult?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Tedd vissza a regi verziot + Loader. Online nem mukodik majd, es a kesobbi MOD-ok sem mennek, de ingyen van. Ha tobbet akarsz, akkor tudod a megoldast😊
A warezrol ennyit, a tobbi del...
nesto
most adták ki az új verziót? akkor mostmár nem is fogok tudni játszani vele, nincs hozzá valami crack?

petesilver
ok, majd üzenj.

avcom
inkább kiválogatom és feltöltöm, egyszerûbb, mint pendrive-val szenvedni (meg már nincs is meg a "bázisom", mint tavaly)

lac coo

cselt
Levelezéstõl ne félj! Szoktak adni egybõl még plussz aktiválási lehetõségeket.
Alexease
Ingame😉 Kellett egy egyszeru palya, ahol teszteljem a lampakat😉) Ez volt a legegyszeru, 1 tobb negyzetkilometeres lap;D
A lampaknal, animacioknal szarakodni kell az editorral, mert programhoz, scriptekhez vannak igazitva.

De ugy nez ki megszivtam, mert megis feltettem az uj patch-et, es azzal mar egyaltalan nem mukodik az 1.150-es AIW editor😞 Mar a 1.250-hez sem adtak ujat...:/ Vissza kellene rakni a 1.250-et, de rinyalok az ujra aktivalastol, ha elfogy, vagy nem mukodik, gozom sincs mennyire eredmenyes a levelezgetes?!
Vagyis, egyelore kimarad az AIW keszites😞
petesilver
Hát ha az E betûs oldalra gondolsz, oda ránéztem én is, de a suzukiról csak képet láttam. No a Seat készen 11063 poligon. Nagyjából ide kell lõni az autókat rF-ben. Aztán ha valaki extrémállat, az a highres cockpitet is ennyibõl csinálja meg 😊Bár némely cockpit szokatlanul igénytelen hatást kelt 😞 így is.

petesilver
Zsíír! És milyen izgalmas a pálya! 😊Object+textura mellett mi kell még hozzá, hogy mûködjön? A kép mibõl van? editorból vagy ingame?

lac coo
Nincs , az az oldal egy aranybánya, rendszeresen ránézek 😉Ne hallgass Alexre , ne rakj rá kétoldalas mat-ot mert úgy már értelmezhetetlenül sok vonal lesz 😊))))

Alexease
Csinaltam sajat Pit/Start lampakat, es ugy nez ki, talan meg mukodnek is😉 Bar legeloszor olyan volt, mint a karacsonyfa futofennyel😉))
petesilver
Anno engem mit szivattak renderhez amikor wireframel rendereltem 😊 igaz, az nem átlátszó volt. Erre az opcióra még emlékszem is bakker! 😊

petesilver
Gyanús vagy Te nekem! 😊 Ilyet nem talál csak "úgy" az ember! Megvan a full dvd?

Alexease
Render/Common/Force 2 Sided
Render/Renderer/Force Wireframe
<#vigyor3>
lac coo
Default Scanline renderer, és ott a Renderer fülnél pipáld ki a Force Wireframe fület....Elõtte rakj rá valami egyszerû materialt . Ez a legegyszerûbb .

petesilver
Igen, de így is sok meló lenne vele. Ezt hogyan kell renderelni? Mindig érdekelt, hogyan lehet átlátszó wirefram-et renderelni.

lac coo
Van benne lowpoli modell is, azt már le lehet butítani ... A belsejét meg kipucolni .

Tomievo
Pont a loader miatt sztem, azér adták ki az új verzióját, hogy ne lehesen azt használni, elvileg...

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
A Mustang modell egy skin tutorialból való, ugyan ezen az oldalon megtalálható ....A Swift egyébként Vray materialos, szal azt fel kéne tenni a maxra, hogy normálisan megnyissa ...

nesto
help me!valamiért indítanám az rfactor1.250.loadert és azt írja ki hibaüzenettel hogy "The size of rFactor.exe is wrong" eddig jó volt, de most nem indul

petesilver
Most nekem is lejött!

pointer4
Nekem megy, nincs rajta napi limit vagy ilyesmi ? Pl csak 2/nap....
petesilver
Erre akárhányszor kattintok, busy mindig 😞

petesilver
Hát igazad van mindenben, ez így semmire nem jó játékhoz, de majd lesz. Ránézni mindenképpen érdemes, de csak olyan etalon szinten használható. Ha már itt tartunk, a ringre elhoznád az eddigi Suzukis képeidet? Viszek pendrive-ot.

avcom
na, csak félig sikerült kifejezni magam
arra gondoltam, hogy nem nagyon emlékszem olyan esetre, amikor ilyen-olyan letölthetõ modellek alapból használhatók lettek volna játékokba, mert ezt is meg azt is, meg amazt is át kellett alakítani (meg butítani), hogy kezdeni lehessen velük valamit

egyébként Pete-nek régebben volt Speedline felnije egy Clio-hoz <#vigyor3>

Na ja egy rendert a végtelenségig lehet farigcsálni, csak jelenleg az ISI motorja nem éppen egy 3DMax 😛
Ha belegebedsz sem lesz olyan mint az életben.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

avcom
nem értek hozzá, de ránézésre egyébként is van mit faragni rajta, nem? <#zavart1>

Alexease
Ha ilyen aprosagokon mulik, akkor sosem lesz Swift-unk😊<#idiota><#zavart1>
avcom
a tükrök, felnik és a hátsó ajtók kivételével tökéletes (lenne) 😊

Alexease
MAX8-at erdemes beszerezni, friss, de megis mennek rajta a cuccok (pl. gMotor PlugIn).
JuanG
max5-el nem tudom sajna megnyitni 😞((...be kéne szereznem egy újabb verzsönt 😊

petesilver
Thank you! Mit kerestem pedig valami hasonlót!

Alexease
Es ha meg van kedved😊))
http://depositfiles.com/files/1826457
petesilver
Szia! Linket tudsz adni a suzukira, hogy honnan lehet letöteni, vagy el tudodküldeni nekem? megnézném közelebbrõl. thx

FSONE 2006

Formula-1 fan