rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gviski
Solt a sráccal 2szer le emailezte hogy bruttó 42 majd tegnap felhizta (tegnap este) és akkor mondta hogy elnézte és nettó 42.

Na mind1 most ott tartunk hogy ha veszünk 10db-t akkor bruttó 47800-ért megkapjuk darabját.

Virtual SimRacing

avcom
jó, hát szegény ember vízzel fõz <#smile> (és vajon a többi?)

autoszimulator
Nettó 35bõl hogy lett neked bruttó 47ezer?

.: mobilize.hu :.

Alexease
Olvastam, de valahogy nincs kedvem file-okat cserelgetni, egyszerubb lennne egy uj verzioju editor😄
avcom
thx még nem láttam

gviski
Mint már solt irta megprobálunk G25-ös kormányokat szerezni olcsobban.
Semmi summálkolás nincs benne!

Copy:

A Virtual SimRacing jóvoltából most bruttó 47.800HUF ért hozzájuthatsz a Logitech G25-ös kormányért.

Eredeti, Új és 2 éves garanciával.

Aki rendelni szeretne annak csak egy e-amilt (tárgy g25) kell küldenie a [email protected] címre a következõkkel:

Teljes név:
Telefonszám:
Lakhely:

Virtual SimRacing

SimaSuna
updatelni kell a trymedia dolgot..rsc-n és rfcentralon ezt írták..
avcom
multiplayer fixek és szinkronba hozza a dobozos verzióval

a 1255A-val szar volt a hang, a B-vel nem indult el AMD Athlon XP-n, a C nekem kimaradt, a D-vel megy, csak kurva lassan indul el valami trymedia hülyeség miatt

Alex:

van az rFcentralon valami leírás (nem olvastam el, szal nemtom pontosan), hogy hogyan lehet visszaállni a 1250-re, ha jól láttam úgy, hogy közben megmarad a 1255D

petesilver
Most akkor a 1.255 patch mibe rondít még bele, mi nem mûkszik ezzel hirtelen? Másik: érdemes inkább várni, és csak késõbb telepíteni? Ha a netes kód miatt csinálták reload miatt, nem is értem miért nyúlt bele másba is a patch. Eddig olvasottak alapján fejetlen egy dolog volt ez így 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Szerintem nyugodtan csinálja a swiftet, nekem ez most speciel kedvtelés meg végre valahára ki akarom tanulni az rFactort. Viszont nem veszem zokon ezt már most megmondom, ha nem tart senki igényt a swiftemre, akár azért mert gagyibb, akár mert Gonzo szeretné ha övébõl lenne mod. Sajna a héten valami vírusszerû izé leterített ezért csak módjával piszkálgattam, de lassan belevetem magam. Max ha kell a végén csereberélünk, felnit adok botváltó+visszapillantó-ért 😊

Alexease
En is ugy tudom, hogy ez az utolso eresztes😉 Csak arra lettem volna kivancsi, hogy ehez a verziohoz meg kiadjak-e az AIW-ot😊 Mivel nem mukodik ezzel az aktivacioval (az meg az 1.150-hez keszult, ami a 1.250 meg ment😉
avcom
Azt olvastam, hogy a 1255-tel befejezik a jelenlegi rF-et, tehát patch nem lesz hozzá. Gondolom innentõl kezdve az editorok is behalnak.

Alexease
Koszi! Valtoztattak az elozetes nyomvonalon, bar az csak terv volt😉 Most vagy megvarom a jovoevi futamot, vagy osszedobom megint😉)))

Gjon-t meg tudod kerdezni, hogy tervezik-e kiadni az 1.255-hoz az AIW editort? 😛 Vagy mar nem lesznek DevKit update-ek? Ha nem, akkor visszateszem a 1.250-est😊
avcom
Alex!

Ez talán érdekel <#smile>

caseih9400
Menni fog 😊)
"Minimum 256MB Ram"
Ezaz 😊

khm...khm...

caseih9400
kösz

khm...khm...

Dietrich
ahonnan meglesz a játékod ott van leirás is hozzá mik a gépigények...bannerban az elsõ sorban balról a második link

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

avcom
Részemrõl én mindent megosztok (majd) mindenkivel, késõbb pedig eldõl, hogy melyikbõl lesz valami.

Korábban azt a gyakorlatot követtük, hogy ha véletlenül volt két jelentkezõ egy azonos autóra, akkor az egyiknek megköszöntük és abban bíztunk, aki hamarabb kezdte el. Mivel ez eddig soha nem vezetett eredményre szerintem várakozó álláspontra érdemes beállni. Nyilvánvalóan ebben a munkát elvégzõ Urak döntenek, tehát ha egyikük most megköszöni és inkább csinál mást, (mondjuk Astrát 😄) akkor mi, többiek nem tehetünk mást, csak megköszönjük szépen és bízunk a másikban, hátha Õ is megunja elõbb-utóbb a dolgot...

Szóval nehéz ügy ez.

caseih9400
Sziasztok !
Holnap ha minden igaz meg lesz ez a játék.
Tudtok mondani róla véleményt?!
Lehet Multiplayerezni rajta?
Megy 512MB Ram-on?
128Mbos vidikártyán?

Válaszotokat elõre is köszönöm ! <#worship>

khm...khm...

Petesilver!
Örülök hogy csinálnál swiftet, csak mint irtátok nemtom van e értelme ekkora átalakitásnak egy 5 ajtos modelbõl.

Már régen beszéltünk rola hogy az rbr swift s1600 átlakitva jo lenne. Ekkor beszélgettem gonzoval(õ csinálta az rbrbe) és azt mondta nagyon érdekelné a magyar swift kupa és szivesen lemodellezi nekünk az autot csak adjunk neki képet pontosan minderõl miben is különbözik a kupás az alap swiftõl.
Eddig a 306 maxi dolgozott az rbrhez, ezért nem volt ideje, de azt mondta ma hogy jövöhéten már tudná kezdeni, ha kap képanyagot.
Valami nagy suzuki fan lehet mert már csinált swifts1600 rbrbe és elkezdte az sx4et és egy N/2 swift sport-ot is.

Rfactorhot is ért az rbr-es swift s1600ját és celicáját át is rakta az rfactorba,illetve az ensushya modot is õ csinálta az rfhez.

SZóval nagyon szeretné megcsinálni a mi swift modellünket. Én nem bánom ha összedolgoztok vagy valami de két ugyanolyan projectnek nem sok értelme van. Pl ha már a felninél tartünk a clio felni jól jönne... (asszem ilyen van a swifteken csak kisebb méretbe)

Egyenlöre ennyi van meg egy blue print alapján egy utcai modelbõl, de mondom még nem kezdte csak nézegette milyen is lenne.

Fényképek tényleg nagyon jol jönnek szóval aki megy az kattingasson sürün a gépekkel 😊 Én azt se bánnám ha van rá lehetöség hogy egy astrát körbefotozzon valaki...

a mod töltõképernyõjére ez van írva hogy 06 07-es

petesilver
öööööööööööööööö nem kaptam meg, nem voltam msn-en, de orvoslom!

pointer4
van már FSONE 07 ?
Logitech Wingman Formula Force Gp kormányomat eladnám. Ha valakit érdekel. akkor a moneytoo kukac freemail pont hu-ra írjon levelet.
Sziasztok.
Leszedtem az FSONE 06-07 mod-hoz beálításokat, de sokat nem ismerfel, és amiket felismer, még azzal sem megy a kocsi 300 fölöt. Mit lehet ez ellen tenni?

avcom
beszélek majd a Szelényi Frédivel, hogy nitogassa ki az autójának nyílásait, hogy odaférjek

egyébként Toya által küldtem Neked egy origo-s video-t, abban elég jól látszik a belsõ, ráadásul lerippelve elég jó felbontású wmv keletkezik belõle

petesilver
Aki tud, hozzon a ringre pls fényképezõgépet, és fényképezzen Suzuki cockpitet nekem a modhoz, ha kérhetem. Városliget hétfõ vagy kedd?

Google Translate ezt adja:
Free full version download free software & crack complete Software & break completely free download version & break completely free download version & break completely free download version & break completely free download version & break completely free download version & break completely free download version & crack download.

Gondolom Misu is ehhez nyúlt, de ettõl ez még értelmetlen marad 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Dietrich
fogadjunk a "ne fürüggyé le" is benne van 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

JuanG
jó én nem is erre gondoltam, hanem csak a felesleges üléseket, meg miegymást gyorsan "erase" 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Nem mondod, hogy ez értelmes szöveg??? Az mindenesetre tuti, hogy nagyfeszültségû villanypózna van benne! 😄

avcom
utánanéztem, nincs <#smile>

"ingyenes teljes verziójú szoftver letöltési segítséggel"

vagy valami ilyesmi ismétlõdve <#vigyor2>

(szegény Alexet itt cikizzük aztán még törölnie is kell majd ezt a sok hülyeséget <#zavart1>)

Dietrich
a második sorban helyesírási hiba van <#nyes>

Nem is tudom kire hasonlítasz. De neked sem értem egy szavadat sem <#ravasz1>

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

nesto
lol

avcom
ne offolj <#wilting><#banplz><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

lac coo
Csak félig-meddig értem ,de bevallom ez az elméleti rész nem is nagyon érdekel 😊)))Ha húzni lehet a sarkát nekem jó! 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
免费 完全版 软件 & 破解 下载 免费 完 全版 软件 & 破解 下载 免费 完全版 软件 & 破解 下 载 免费 完全版 软件 & 破解 下载免 费 完 全版 软件 & 破解 下载 免 费 完全版 软件 & 破 解 下载免费 完全版 软件 & 破解 下载 免费 完 全 版 软件 & 破解 下载.
Istencsászár
Jól eldumáltok Kínaiul😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

petesilver
igen, de minden face poligon, de nem minden poligon face. Régen még odaírták hogy polyface, ma már csak szerkesztõ szoftverben létezik face, mindenki poligonnak hívja. Persze ez is úgy kurvult el, hogy egyre több tervezõ szoftver hódított teret, és összevissza használták az elnevezést. Régebben inkább face alapú volt a modellezés, aztán fejlõdés következõ szakasza lett a poligonra való törekvés.

lac coo
Majd jön a DX10 displace, bump helyett 😉

petesilver
Egyébként ez a jövõ, és sokkal jobb lesz, mint eddig. Végre objektbõl van benne-rajta minden, nem shader+bump+alfa trükkel. De ezek a konzolok elõnyben lesznek, mert célirányos kütyü, a pc más. Valami rfactor fórumon olvastam pl. hogy srác tutorialt írt a kezdetekhez. El kezdtem olvasni, leestem a székrõl, a srác ilyen konzolos irányítóhoz kalibrálta be az rFactort. Igaz nehéz volt, meg szokatlan az elején, de írta hogy most már ok! Háááát bazzz! 6 éve egyszer próbáltam ps konzollal F1-en menni, azt a horrort, soha többet!

lac coo
Poligon a négyzet , nem ?

petesilver
No levutítíva a nagyja kidobálva a suzukiból most 32900 poligon, de ugye még vissza kell varázyolni kerekeket, ülést, bukócsövet, meg belsõségeket, valamint minyima 1 napig kéne vagdosni ki belõle a részletes megoldásokat majd pótolni. Utána jöhetne egy reducer, ami nem lenne tökéletes, vagyis inkább szemre.érzésre kihajítani a fölösleges line-okat, majd megkreálni a belsejét. Hát Juan ezt SimEd-el hallod! 😊 Aki arra képes, az valami ûrsztahanovistasufnituningbarkácsmaestro!

petesilver
Hát pont írni akartam, hogy de pedig megvan az, de Totti berakta a linket, ott látszik hogy 107000. Mondjuk face-ben számol mindenki, és ma már ezt nevezik poligonnak, kezdetben külön voltak.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Ez PGR3 éppen pont ezzel az autóval tolom vagyis vélig a másik egy Carbon Dodge Viper😊, na mind1, szal brutális modellek vannak benne, de majd a 4.rész...

Dobd ki basszus, rakj be másikat 😛

lac coo
Most így eszembe jutott az XBox360 McLaren F1 képe, ami állítolag 100 000 poligon...Hogy aztán abból mi igaz mi nem ....

Szerk.: most , hogy már tudom mi az a poligon, ez tuti nincs anyi :

<#idiota>

Alexease
RAD Tools😊
Tudom, hogy Angolul van, de a "Convert a File" feliratu gomb, talan meg nem annyira bonyolult😉 <#idiota><#zavart1>