rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mind1 most ott tartunk hogy ha veszünk 10db-t akkor bruttó 47800-ért megkapjuk darabját.
Virtual SimRacing
Semmi summálkolás nincs benne!
Copy:
A Virtual SimRacing jóvoltából most bruttó 47.800HUF ért hozzájuthatsz a Logitech G25-ös kormányért.
Eredeti, Új és 2 éves garanciával.
Aki rendelni szeretne annak csak egy e-amilt (tárgy g25) kell küldenie a [email protected] címre a következõkkel:
Teljes név:
Telefonszám:
Lakhely:
Virtual SimRacing
a 1255A-val szar volt a hang, a B-vel nem indult el AMD Athlon XP-n, a C nekem kimaradt, a D-vel megy, csak kurva lassan indul el valami trymedia hülyeség miatt
Alex:
van az rFcentralon valami leírás (nem olvastam el, szal nemtom pontosan), hogy hogyan lehet visszaállni a 1250-re, ha jól láttam úgy, hogy közben megmarad a 1255D
Mission Impossible 2010: PRO Class
Gjon-t meg tudod kerdezni, hogy tervezik-e kiadni az 1.255-hoz az AIW editort? 😛 Vagy mar nem lesznek DevKit update-ek? Ha nem, akkor visszateszem a 1.250-est😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Korábban azt a gyakorlatot követtük, hogy ha véletlenül volt két jelentkezõ egy azonos autóra, akkor az egyiknek megköszöntük és abban bíztunk, aki hamarabb kezdte el. Mivel ez eddig soha nem vezetett eredményre szerintem várakozó álláspontra érdemes beállni. Nyilvánvalóan ebben a munkát elvégzõ Urak döntenek, tehát ha egyikük most megköszöni és inkább csinál mást, (mondjuk Astrát 😄) akkor mi, többiek nem tehetünk mást, csak megköszönjük szépen és bízunk a másikban, hátha Õ is megunja elõbb-utóbb a dolgot...
Szóval nehéz ügy ez.
Holnap ha minden igaz meg lesz ez a játék.
Tudtok mondani róla véleményt?!
Lehet Multiplayerezni rajta?
Megy 512MB Ram-on?
128Mbos vidikártyán?
Válaszotokat elõre is köszönöm ! <#worship>#worship>
khm...khm...
Örülök hogy csinálnál swiftet, csak mint irtátok nemtom van e értelme ekkora átalakitásnak egy 5 ajtos modelbõl.
Már régen beszéltünk rola hogy az rbr swift s1600 átlakitva jo lenne. Ekkor beszélgettem gonzoval(õ csinálta az rbrbe) és azt mondta nagyon érdekelné a magyar swift kupa és szivesen lemodellezi nekünk az autot csak adjunk neki képet pontosan minderõl miben is különbözik a kupás az alap swiftõl.
Eddig a 306 maxi dolgozott az rbrhez, ezért nem volt ideje, de azt mondta ma hogy jövöhéten már tudná kezdeni, ha kap képanyagot.
Valami nagy suzuki fan lehet mert már csinált swifts1600 rbrbe és elkezdte az sx4et és egy N/2 swift sport-ot is.
Rfactorhot is ért az rbr-es swift s1600ját és celicáját át is rakta az rfactorba,illetve az ensushya modot is õ csinálta az rfhez.
SZóval nagyon szeretné megcsinálni a mi swift modellünket. Én nem bánom ha összedolgoztok vagy valami de két ugyanolyan projectnek nem sok értelme van. Pl ha már a felninél tartünk a clio felni jól jönne... (asszem ilyen van a swifteken csak kisebb méretbe)
Egyenlöre ennyi van meg egy blue print alapján egy utcai modelbõl, de mondom még nem kezdte csak nézegette milyen is lenne.
Fényképek tényleg nagyon jol jönnek szóval aki megy az kattingasson sürün a gépekkel 😊 Én azt se bánnám ha van rá lehetöség hogy egy astrát körbefotozzon valaki...
Leszedtem az FSONE 06-07 mod-hoz beálításokat, de sokat nem ismerfel, és amiket felismer, még azzal sem megy a kocsi 300 fölöt. Mit lehet ez ellen tenni?
egyébként Toya által küldtem Neked egy origo-s video-t, abban elég jól látszik a belsõ, ráadásul lerippelve elég jó felbontású wmv keletkezik belõle
Free full version download free software & crack complete Software & break completely free download version & break completely free download version & break completely free download version & break completely free download version & break completely free download version & break completely free download version & crack download.
Gondolom Misu is ehhez nyúlt, de ettõl ez még értelmetlen marad 😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
"ingyenes teljes verziójú szoftver letöltési segítséggel"
vagy valami ilyesmi ismétlõdve <#vigyor2>#vigyor2>
(szegény Alexet itt cikizzük aztán még törölnie is kell majd ezt a sok hülyeséget <#zavart1>#zavart1>)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerk.: most , hogy már tudom mi az a poligon, ez tuti nincs anyi :
<#idiota>#idiota>Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!