rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
ezt nem értem.. Bárki feltölthette, nekem is megvan a teljes onboard futam... De már többször törölték ma, ahogy olvastam a forumban 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
arra azért kiváncsi lennék, hogy a FOM mennyi idõn belül vonná vissza a Formula(.hu?) embereinek kiadott sajtóbelépõket, ha észrevennék, hogy jogvédett tartalmat osztanak meg a Youtube-on...

függetlenül attól, hogy elég kevés video-t töröltetnek

lac coo

petesilver
Érdekesség, hogy a ringen kifeszített nagy ilyen inferno-s molinón pl. nem WTCC volt a felirat a jobb oldali 3 zászlón, hanem sima SEAT. Fel se tûnt eddig, hogy több variáció is létezik.

Mission Impossible 2010: PRO Class

avcom
az artwork eredetileg a WTCC kampányt hivatott reprezentálni, de késõbb adoptálták Supercopa-ra is, (de nem a magyarra) az egész inferno feeling pedig nem csupán a versenysportra van kihegyezve, hanem az utcai FR modellekre, aminek a SEAT-ok közül a legtöbb köze van a Supercopa-hoz illetve az S2000-es autóhoz

irlindy
mellesleg az is lehetséges h azért van ott mer indianapolisnak elég nagy szerepe van az autóversenyzésben még ha seatal nem is mennek ott..és ezzel is jelzik h milyen rangos a versenysorozatuk...😄😄😄

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

arty
van, forza motorsport

Forza.

Ginger17
<#zavart1>

Nem tagadom: ez már beteges...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

petesilver
na azért ez tippikkus! 😊 A képen szerepel sok valós tárgy, meg egy bazi nagy ördög-vagy démon vagy mi. Erre belekötsz egy pagodába? Méééé, az ördög odaillik, pont olyan amivel a múltkor találkoztál? 😊)))))))

avcom
ezt a SEAT Sport-tól kérdezd szerintem

Dietrich
<#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ginger17
Nagyon szép... de mi a fenét keres a háttérben az indianapolisi pagoda???

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

irlindy
mondjuk ja. meg igaziból nem is tudom h xbox-ra van-e normális szimulátor..nade mind1

avcom
<#worship>

lac coo
Gondolom senki nem várt tõle rekord idõket.. 😊))
Élményautózás .

irlindy
tudom...csak így rfactor után....ja meg aki a legjobb idõt futotta az mehetett pár kört egy astraval a ringen...csak nemértem..ennek nem sok köze volt a valósághoz szóval attól még h itt jól teljesít az nem azt jelenti h jól fog menni a ringen a valóságban

lac coo
Jó, egy laikus mit tudna csinálni egy hardcore szimulátorral? 😊)
Ez nem néhány emberkének szól, hanem a nagyközönségnek ....

JuanG
hát sztem az, hogy szerinte is gagyi lehetett 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
GRAT Neki!! 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

irlindy
most mivan?

petesilver
Gratula Norbinak, magyar bajnok lett a Seat szuperkupában. Csináltam tiszteletére neki egy képet emlékbe, íme:

minimize
"Race Driver-el volt force feedback és váltó nélkül...ez hol szimulátor?"
<#banplz>Durva.

No one can stop Death!

irlindy
kemény volt a mai nap hungaroringen...safety carnak volt dolga. Clio kupában kicsúszások..meg egy kilökés is volt..swifteknél meg borulás
Ja és ez a szimulátor bajnokság is egy vicc volt...Race Driver-el volt force feedback és váltó nélkül...ez hol szimulátor?

Attila889
jó lenne ha lenne Swift kupa 😄
Vagy ahol Wéber Gabi versenyzik XD

Alexease
Itt erdeklodj, jelentkezz: http://hrfl.uw.hu/index.html FORUM/Clio Kupa - Jelentkezés

Foleg most erdemes utanajarni, hogy melyik verzio szukseges (1.250 vs. 1.255), hogy ne kelljen 2-3x ujraaktivalni a jatekot😉
caseih9400
Mikor lesz a Clio kupa legközelebbi bajnoksága?

khm...khm...

caseih9400
Megvan a játék....elég jó kis játék 😊)
töltöm le a clio kupát 😊)

khm...khm...

minimize
<#eljen>
Köszönöm!

No one can stop Death!

mikor lehet legkésõbb jelentkezni erre az akcióra?

Ombika
Porsches 1 allat! 😊)

lac coo
UP.
Vót má, de brutál az a 700 LE Toyota :Link .

Ez nem vót még ....

pointer4
Ba**er 😊 Azt hittem valami muslinca szlalomozik a képernyõn, most meg jó zsíros lett 😄 😄
Hatalmas GRATULA Norbinak!
Fantasztikusan, hibátlanul ment!
Remélem holnap is megismétli!

Este töltök fel képeket!
gviski
http://srf-delphi82.ath.cx/tracks/

innen tölthetsz le egy rakás pályát

Virtual SimRacing

minimize
Megvettem a játékot, letöltöttem az FSOne2006-os pack-et, de teljes szezonnál nincs meg minden pálya, még mappack-kal sem...Valaki egy helpet dobna? Köszönöm!<#eljen>

No one can stop Death!

pointer4
Na akkor majd a g45 😊 ott remélem lesz ffb a váltón is, és kib***za majd a fokozatot ha nem nyomom be rendesen a tengelykapcsolót 😊
lac coo
Az a kormány hibája szvsz, ezek az újak tényleg ilyenek:vagy puha-takony vagy felborítja az asztalt... Tiszta felüdülés volt visszaraknom a Sidewindert, az még mindig nagyon ott van ... De ha LFS-ben tetszett itt is tudsz állítani rajta....

pointer4
Végre valahára biztonságban érezhetem magam az utakon 😄
Viszont hogy még mindig olyan az FFB-je az rfactornak mintha takonyba süppedt vólna az auto.
Hiába állítgatom vagy eltöri a csuklómat, vagy leesek a székrõl a lendületben mert nem tart ellen.
LFS-ben olyan jó volt, de ez annyival hangulatosabb lenne 😊
Én azt szeretném hogy realisztikus legyen, fenntvan az ffbplugin is, állítgatom a g25 progijában is, de módonként is tök más 😞
Akiket kérdeztem azok mindig azt ajánlják, hogy kaccsoljak ki mindent. Versenynél lehet jó, de nem élvezetes.
Alexease
Szerintem is tok jo, nincs vele bajom😊 Az ISI-vel van gond, hogy nem ad uj AIW editort😉)))
lac coo
<#eljen><#eljen><#eplus2>

Tok jo hogy kijott az uj rFactor frissites az online security fix-et nekem koszonhetitek, mar nagyon hianyzott. :-)
MaSzKa
nem jön be:-(

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

gviski
Oké már nagyon várom!

Virtual SimRacing

Alexease
Multheten megint elszallt, most pihen 1-2 napot😉
Smicy2
Alex! Parád hogy áll? 😛

Charade GTti

lac coo
OFF: Csak 16 éven felülieknek ! Trágár .... De szét röhögtem az agyamat 😊)))))))))))999

Alexease
Igen, ha erdekel, akkor jovoheten befejezem😊 1-2 helyen javitom majd a korlatokat, lesz valami egyszeru Pitlane, lampak, AIW, stb. Gondolom (remelem 😄) a fak, epuletek jok lesznek igy, azokat tovabb tartana egyedire modelezni, cserelgetni?😉) Remelem sikerul visszatennem, aktivalnom a regebbi verziot, mert most nem mukodik az AIW editor😞
gviski
Most ott tudtommal bruttó 52500 (nettó 43500) mi meg bruttó 47800-ért kapnák (ami kb nettó 39800)

Virtual SimRacing

gviski
Alex!

Akkor a bukaristi pálya elõbb utóbb kész lesz ugy, hogy akár online versenyt is lehetsen rajta tartani?

Virtual SimRacing

pointer4
Aztat nemtom hogy szorzott, de annyi volt kb 4 hónapja a Lordnál 😊