rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A G25 is 300€ -ról indult anno 😊
Amúgy szerintem is jól néz ki. Régóta várom már, hogy valaki megcsinálja már egyszer az igazi "nyomásérzékelõs" fékpedált, azaz a fékhatás erõssége ne a fékpedál elmozdulásának legyen a függvénye, hanem a nyomás mértékét vegye figyelembe. Ezért nem acélrugó kell bele hanem pl gázrugó (pumpa), ami valóban felkeményedik és a benne lévõ gáz (levegõ) nyomása határozza meg a fékerõ nagyságát, nem pedig potméter. Kezdetben én azt hittem, hogy a G25 végre már ilyen lesz, aztán mégse 😞
Pedig nem egy nagy ördöngõség a kivitelezése.
Ennél a kormánynál a "Pressure sensitive brake emulation with soft-stop" talán már jelent is valamit 😊

Nem banom. Adj 5 ezret, es viszem. <#vigyor>

Freedom88
off téma

ELADÓ SZÁMITÓGÉP ALKATRÉSZ!

Celeron 2,8Ghz-es proccesszor ill. 2db 256MB-os DDR333-as memória ill. Asus P4P800X alaplap eladó!

Ár megegyezés szerint!
Érdeklõdés: [email protected] v. 30/749-38-49-es telefonszámon (délutánon fõleg)

on

T.T.

JuanG
<#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
van egy motorkormány kontrollerem, már vagy 5éve megvan, az olyan hogy akár rá is lehetett ülni, volt hozzá ilyen ülésnyúlvány....brilliáns volt 😄DD
ráültem és akkor volt a kormány kb. a köldökömnél, lendültesen nagyobb döntésnél belevertem a zascsiba, szal motokrosszra nem volt ideális <#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

SimaSuna
na jó csak a képen ott van a 2 támasz amit az ölbe lehet rakni..az meg nekem elég fura lenne..
na mind1..
300€ az kicsit sok..szvsz
Az eredeti szövegben benne van a könnyû rögzítés, de ez annyira természetesnek tünt számomra hogy egy kormányt hozzá lehet fogatni az asztalhoz, így a külön megemlítését sem tartottam lényegesnek.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
sztem fel lehet 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SimaSuna
de most ezt fel lehetne fogatni pl az asztalra..mert nem az ölembõl vezetném a porschét.. 😄
JuanG
nem rossz...kiváncsi lennék a drótnélküli megoldás mennyire megbízható 😊...kár hogy a Porsche nem a kedvencem...ha még Subaru lenne 😊)

JuanG

JuanG

b-type
Néztétek már ezt a kormányt? HSW-n láttam hírezni (gondolom ti is).
Nekem tetszik a pedálja 😊
link a oda

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gviski
jó, csak probáltam a lehetõ legjobban válaszólni, de legalább informálodtam most is 1-2 dologról!

amugy mi vissza tettük a 1250- szóval a VSR a 1250-es fut

Virtual SimRacing

avcom
köszi <#worship>

Knife
Üdv!
Az OWClubon 1.255 fut, bár ez nem mérvadó.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

lac coo
Én sem használom az újat, nem online-ozok , így semmi értelme 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
En 1.250-et hasznalok, de csak az AIW editor hianya (a 1.255-tel nem mukodik) miatt😉 Egyeb tapasztalat, foleg online nincs.
avcom
egyébként egy rögtönzött közvéleménykutatás eredményére én is kiváncsi lennék

A legális példánnyal játszók használják az új patchet? Csak azért kérdezem, mert nálam már az új van és nemsokára jönne a magyar Leon, ami elvileg megy mindkettõvel, de a readme-be azt írnám követelménynek, amit általában a játékosok és ligák használnak, hogy a telepítéssel a lehetõ legkevesebb baj legyen

avcom
fals információkat közöltél, egyébként semmi probléma

pont

...hogy pontot tegyek az ügy végére
<#nezze>
Laceee 2005. nov. 25. 21:14 | privát | válasz erre | #7727

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Trymedia\ itt tárolja a játék a licenszet ezt a mappát kéne elmenteni és új telepités kor ugyanide vissza másolni és akkor nem kér kódot .
ha lejárt a licenszed akkor az e-mailbe keresd meg ezt a részt :Tárgy: Thank you for your order #IMA****** és ezt küld el [email protected] re

akkoriban én az rsc forumon találtam ezt a megoldást, egyébként meg én kérek elnézést <#zavart1>
gviski
Szia!

Persze lehet, még jelentkezeni, és 500 HUF, az oldalon minden le van írva, de ha még is lenne valami kérdésed akkor írj nekem e-mailt a [email protected] cimre!

Virtual SimRacing

gviski
Most mit kell itt engem izélni?

tudom hogy nem 3 hanem 5 és azt is tudom hogy küldenek újat...

De magyarul hol van leirva?

Segiteni szeretne az embert és egybõl belkötnek...

Virtual SimRacing

avcom
feltaláltad a spanyolviaszt

kár, hogy itt meg itt minden aktiválással kapcsolatos para részletesen le van írva már az elsõ posztokban

Knife

Figyelem Kedves Érdeklõdõk!

Az OWClub 2007 október 4.-i kezdéssel új bajnokságot indít WTCC 2006-os autókkal.

Helyszínek:
- Eurospeedway: 2x 14 kör
- Estoril: 2 x 12 kör
- Barcelona: 2 x 10 kör
- BrandHatch: 2 x 14 kör
- Mugello: 2 x 10 kör
- Brno: 2 x 10 kör
- Zandvoort: 2 x 12 kör
- Macau: 2 x 10 kör
- HiddenValley: 2 x 16 kör
- A1Ring: 2 x 12 kör

Menetrend:
00.00 - 20.00 Edzés (prequali) TS használata ajánlott.
20.00 - 20.30 Qual (30perc - NoLimit Laps) TS használata kötelezõ.
20.30 - 20.40 Átmozgatás melegítés (WU)
20.40 - 21.40 Felvezetõ kör, Állórajt, Verseny 1-2

Versenykörülmények:
* Versenyidõ: Pálya hosszától függ
* Üzemanyag fogysztás: Normal
* Gumikopás: Normal
* Meghibásodás: Normal
* Törés: 50%
* Idõjárás: Száraz
* Zászlószabály: FULL - Teljes
* Engedélyezett segítségek: Automata kuplung

További részletek az OWClub oldalán, a fórumban, illetve segítséget kérhetsz Ninjától és tõlem.

Knife
Üdv!
Kiegészítenélek azzal még, hogy csak az rFactor legutolsó indítása utáni Trymedia könyvtár érvényes, hardware csere, vagy néha winreinstallnál is a korábbi nem mûködik.
Ezenkívül mi ez a para? Egyrészt nem 3x, hanem 5x használható fel az aktivációs kód, másrészt meg 1, max 2 nap alatt küldenek egy újat, ha elfogyott. De mindez le van írva az aktivációs levélben is.

Hello G-bor!
Lenne nehany kerdesem.
VSR GP2 ligaba lehet meg jelentkezni??
Ha igen, akkor csak a GP2 ligaba valo reszvetel 500Ft-os liszensszel megy?
Most akkor melyik verzioval megy a GP2 liga? 1.250 vagy 1.255??

Elore is koszi!

gviski
Én pl ezt még nem tapasztaltam...

Virtual SimRacing

gviski
Hát a következõket hibák merültek fel VSR online futamain:

- Audio elállitodása a futamon (nincs hang)
- Controller elállitódása a futamon (a kiosztás megváltozik)
- Olyan is volt mint ha AI irányitás lenne, pedig minden ilyen le volt tiltva a szerveren!
- Setup elállitodása (volt aki arra panaszkodott hogy pl nem váltott fel neki 7.-ikbe, mig a WarmUp alatt minden tökéletesen müködött)

Szóval kb ennyi...
További hibát MÉG nem észleltünk

Virtual SimRacing

lac coo
Kivéve ha valami fõ hw-t lecserélsz .....

gviski
rFactor tulajdonosok figyelem!

Mint tudjátok, hogy a játékot 3x lehet aktiválni, errõl már mindenki sokat hallott, de arról még senki nem beszélt, hogy mi van akkor ha 4x-re szeretnéd újra feltenni a játékot a frissen feltett windows-ra.
A következõ képen kell eljárni:
Amikor aktiváltad akkor a C😄ocuments and SettingsAll UsersApplication Data könyvtárba létrejön egy Trymedia könyvtár. Ezt kell megõrizni, és ha új windows-ra teszed fel a játékot, akkor ezt a mappát (Trymedia) bemásolot a Application Data mappába(C😄ocuments and SettingsAll UsersApplication Data), és a rFactor mindenfajta aktiválás nélkül, újra fog mûködni.

forrás: Virtual SimRacing

Virtual SimRacing

Aceton
rFactor hová menti azt a file-t, amit át kell másolni pl. rendszerújrahúzáskor, hogy ne kelljen aktiválni? (régebben mintha fent lett volna a banner alatt...) thx

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Alexease
Ha ingyenes lenne, akkor azt mondanam, jo probalkozas. De ennyi penzsert hum-hum...😊
b-type
én kipróbáltam asszem,..de lehet hogy csak a videót néztem meg,..nekem felszaladt a szemöldököm hogy mennyire elkészületlen állapotában volt még.
Kicsit döbbenetes volt az autó mozgása és a graf is,..talán a -szörnyen siralmas- az a megnevezés amit helyesnek találtam rá.
Ami nem jelenti azt hogy ne lehetne kész álapotában egy meghatározó progi, de ahoz sokat kell fejlõdni, ..bár az ziher hogy látványos lenne amilyen szédítõ mélységbõl indul nálam.

Na ne csináljátok már 😊
A videón külsõ nézetbõl billentyûvel irányítják az autót, ..ez egy vicc. Persze a gépigénye az megvan ...kb az LFS duplája, és az ára sem kevés 😊 szal ez a valami említésre sem méltó

Cowek
Hát nem tudom... csinál hiteles dolgokat a videón az autó, de furcsákat is... Minden szim ígéretesnek indul, azt meglátjuk :-)

http://www.f1-info.hu/

lac coo
Próbáltátok már az Xracing-et ?

azt hittem valami jóság de elég gaygi szegényke....

avcom
az Equate-féle verziót szoktam nézni, remek érzékkel most is sikerült kireklámozni az egyetlen lényeges momentumot az elsõ hosszú SC alatt (ahogy mondjuk tavaly a Hungaroringen is MINDEN kimaradt, ami fontos volt)

Dietrich
így van voltak olyan hülyék akik ilyen mezei fórumokon hirdették..

amúgy ha érdekel ITV-s verzió 😄

Title: F1 2007 R15 Japan Race WS-ITV XviD-i5vv
Genre: Motorsport

Audio Format: MPEG Layer-3
Audio Codec: AC3, Dolby Laboratories
Audio Bitrate: 256 kb/s (128/ch, stereo) CBR
Language: English

Video Format: 2-Pass XviD MPEG-4
Frame Size: 640x368 (1.74:1)
FPS: 25
Bitrate: 1657 kb/s
Runtime: 02:28:40 (222,989 fr)
Source: Digital Satellite
Size: 1.99GB
Original Format: PAL

Quality: 0.281 bits/pixel

Description: ITV Coverage From Round 15 Of The 2007 F1 World Championship From Oyama, Japan, With Commentary From Martin Brundle And James Allen.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

avcom
ebbe itt ne menjünk bele, mert off lenne, de a felsoroltak közül max a b-nek van valami köze a valós tényálláshoz <#vigyor>

sokkal inkább az áll a háttérben, hogy egy olyan "helyre" került a szerver, ahova nem nagyon ér el a hatóságok keze

(ratio egyébként nem csak magyar oldalakon van)

irlindy
jaja
sztem mondjuk a legjobb egy mostani IRL Mod lenne. Készül egy...hát..remélem nem oylan lesz mint amilyen a képeken

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Dietrich
nyugi ezt nem, mert:
a; nem magyar
b; tagjai nem hirdetik nyílvánosan a címét
c; már több mint 3 éve létezik..1x kellett nevet változtatniuk
d; nem a magyaron szokásos ratio baromság a lényege..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
de ennek mi értelme mikor a panozzal kellene már foglalkozniuk...
a Fedex 1998 is ott van már jó ideje..

avcom
de torrentoldalt már hazavágtak

irlindy
Indy 1995
Kár, hogy még csak WIP.

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Alexease
Ha van pontos hibaleiras, lista, ami biztos es tesztelve van, azt leirhatnad ide, felsorolas jellegel! Koszi!
gviski
Ez a 1255 mekora egy BUG halmaz... egyik hiba után jön a másik... <#boxer>

Virtual SimRacing

Dietrich
torrentrõl úgy sem tudják törölni a HD felvételeket <#hehe>

Alexease
Azert az utobbi idoben allt rendesen a Youtube, toroltek gazdagon a Fuji felveteleket😊
Bar nem ertem, hogy ilyen minosegben (!) kinek faj?! Meg lehet esetleg venni DVD-n, ujsagmellekletnek, vagy fomusoridoben ujra leadjak a versenyt?!😊) Ha meg valami komplett HD-TV felvetel lenne, akkor azt mondom jol van, de igy😄
avcom
nézd meg a username-et meg a formula.hu header-ét <#idiota>

mondjuk mindegy és ráadásul off is, csak úgy feltûnt (legalább valami magyarra tennék...)