rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
a setupot igen, bár nem értem hol máshol akarnád 😊...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Igazán egy dolog tetszett benne, az elején van egy kifelé dõlõ jobbos.
Nem tudom miért nem tesznek több kifelé lejtõ kanyart a pályákra, sztem nagyon állat...igaz hogy az FWD nagyon szivesen leesik rajta...😊
Jó pálya, szivesen nézegetek minden tesztpályát, ha elérhetõvé teszed én ziher megnézem mindet. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ettõl függetlenül jo kis kormány volt, de aki a g25 és a dfp között filózik az inkabb dfp t vegyen, nem éri meg a plusz pénz pláne egy olyan kormányra aminek borzadály a váltója, a kormanyon a 2 gomb 1 dologra jo: anyázásra. DFP-re jol ki lehet osztani a fekeloszlast, pit request, refi duda stb mind az ami egy versenyen nagyon fontos.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
A Setupot csak játékon belül tudom áttírni?
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
akinek van kedve tesztelje, Nordban (tourist) 6:30 alatt lehet menni vele, szal gyors mint állat 😄D
BMW_Judd.zip
setup:
BMW_Judd_nord.svm

csak jó lett volna ebbõl a régifajtából force-ost szerezni mert abba valami külsö cég által szabadalmaztatott mechanika van
inkább dfpro+20eft
mondjuk másodszorra már lehet <#fejvakaras>#fejvakaras>
C-64 en slicks-rõl ne is beszéljünk 😊
De az már inkább 19 éve 😊
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
A szt szeretném megtudni hogy a setupot hova kell másolni hogy be tudjam tölteni?
A másik kérdésem hogy online játéknál meg szokták osztani a setupjukat de aszt sem találom hogy honnan lehet elõkeresni.
Elõre is köszi.
Mi az hogy kirántom alóla a texturát ? 😊)))<#lama>#lama><#fejvakaras>#fejvakaras>
( Bár így most nem nagyon értem, hogy hogy lehet textura nélkül beállítani valami shadert 😊)
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
A masik amit teszteltem, az egy egyszeru modellezesi resz. Azzal 1 perc alatt lehetne csinalni valamit - egyszeruen, attekinthetoen -, de elrontja az UVW mappot a MAX😊 Igy mas megoldassal kell elkesziteni, ami 5x annyi ido😊)))
De amúgy mit kell ezen nézni ? Azt , hogy vannak jó nagy dombok, meg (talán) néhol kis puklik is?
Most akarok venni egy Driving Force Pro-t, de EZT nézve egy kicsit elbizonytalanodtam, úgyhogy jól jönne egy kis help. Az EX és a PRO között szemmel látható a különbség, de a PRO-k között a LOGÓ-t és az árat leszámítva mi a különbség? A legolcsóbb és a legdrágább PRO között van 7.000 Ft ugyan abban a boltban. Kaptam már olyan válasz erre, hogy semmi különbség nincs a kormányok között, csak a LOGÓ, de logóból is 2 fajta van tudtommal (de lehet rosszul tudom) de mégis 3 ár is fel van tûntetve. Szóval nem nagyon vágom hogy mi van, ráadásul, ahogy nézem és ha a képek nem csalnak az R2 és a GT logós kormányon is GT logó van, és e között a 2 kormány között van a legnagyobb árkülönbség. Ja és miaz az R2?