rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
annyi F1-es liga van már, hogy meg sem tudom számolni 😊)...ahelyett hogy összeállnának, és minden idõk legnagyobb F1 -es ligáját megcsinálnák 😄DD...pl 40 autó egyszerre 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Azert ez eleg "kemeny": "- A legvalóságosabb 2007-es fizika" 😊 <#zavart1>

Amugy OK, teszem a banner ala, thx!
lac coo
Alex, mehetne ez is a bannerba:www.szasztv.hu/F1RFT

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nyuny01
Hüü ez elég durva lett,nagyon szépen fut,mostmár szinte nem is tolja az elejét és a hátulja sem akar annyira kitörni!<#eljen>
Jah és köszi a zene címet!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

avcom
biztos telhetetlen vagyok, de az ilyenek akkor "minek"?

"** replaced with a Chevrolet Lacetti as there's no Vectra in the entire mod"

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
The Cardigans - My Favorite Game ... utána meg egy Rammstein szám szól...

nyuny01
Várjuk nagyon!<#finom>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

nyuny01
Az esõs pálya videója alatt,ami van zene,az kéne nekem valaki tudna egy címet mondani nekem?
Elõre is köszönom!

MaSzKa
ja elnéztem 😊

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

Alexease
<#zavart2><#zavart1>
lac coo
LOL 😊)))

JuanG
??

én a BMW-re gondoltam 😊)

MaSzKa
ja valami DVD 1.255 patch F

JuanG
<#idiota>

...kész van egy újabb verzó nemsokára feltöltöm, változások:

3D:
- javított modell - szárnyméret megnövelve, kocsi tetején beömlõnyílás
- +5 autó/festés

fizika:
- nagyobb kormányszög
- javított gumi: a kocsi jobban kanyarodik nem annyira orrtúrós, gázadásra is jobban fordul esetenként, jobb erõcsúsztatás-megfogás 😊)

lac coo
Azaz...Van valahol valami rejtett kapcsoló (nitro) 😊)))))))

Tomievo
Jóvan, de te csináltad a kocsit, így nem nehéz. 😄

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

oké

JuanG
<#worship>...én meg csüt-ön vidéken leszek valszeg 😞((

Istencsászár
OKTÓBER 18 - 23 LuxuSAUTÓ Show HUNGEXPO

"A sportautógyár tulajdonosa személyesen mutatja be Magyarországon a Zonda R projektet."

Kár h csütörtökön a VIP napon amikor 5 rudi a jegy😊, pénteken ezer, szal az esélyes😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Inkabb mondjuk ugy, hogy eso utani palyan😄 Persze, barkacsolt gumifizikaval (talan, de lehet csak a tapadast vettek lejebb, es azert az eleg nagy kulonbseg😄), kamu tukrozodessel, stb.

Maskor tolhatsz linket is, ugy kulturaltabb😊
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Sugo%202006
Tomo15
Akkor amiatt van.
w77d
sajna nem 😞

na lehet nymni most már esõs pályán is<#email><#worship>

nyuny01
Ajaj!Az szép!<#eljen>

JuanG
8 kör után 1:19:674 <#alien>

JuanG
az alap az az ISI-s pálya 😊)...szal jó idõ biztos 😊)

nyuny01
Ami alapbol benn van a játékban,nem tudom hogy az e az ISI féle Nürburgring,ha nem akkor majd rákeresek valahol!Amugy nem lenne kedved valamikor körözgetni egyet?

Tomievo
Nekem 13 kör kellett az ISI féle Nürburgringen az 1.20.2-höz...Ha ezen futottad te is, és segítségek nélkül, akkor jó az az idõ, fõleg ha azt a benne maradt 7-8 tizedet tudod hozni. Mondjuk Juan setupja nem a legtökéletesebb a rövid ISI féle nürburgringre.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

irlindy
43

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Tomo15
Eredeti az rFactorod?
milk41
hi,nemtud valaki ingyenes magyar ligát?mert a WTCC-rõl lemaradtam sajnos😞(

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

w77d
az igazi nascarban hány autó versenyez egyszerre??

pointer4
Hmm, én azzal sokat toltam. Volt hangja. Talán bugos valameik auto, próbáld másikat.
w77d
még valami: a Grand Prix 1979 modnak vmiért nincs motorhangja, csak néha reccsen egyet! a gumicsikorgás megvan, de motorhang nincs! mi lehet ez??

w77d
köszi, megvan!

nyuny01
Sikerült!Mentem is egy tesztet Nürburgring Sprint-en 1.20.507-et!Ez jó idõ?
De szerintem még van bennt 7-8 tized!
Valaki menjen ezzel a Setup-al kiváncsi vagyok mennyit kell még fejlõdnöm! <#vigyor3>
Ugyhogy tetszik nagyon JuanG,thx a segítséget!

lac coo
A Replay fül alatt, Instant Raplay=mp .....

w77d
Sziasztok! Nem tudjátok hol tudnám a replayt bekapcsolni? most valahogy alapból nincs a játékban, hiába nyomom az r billentyût, meg ha esc-et nyomok akkor sincs visszajátszás a kis ablakban!

b-type
Bathurst-ben nagyon desznaj!<#eljen>
Már-már háromkerekezik ahol kell...nagyon bírom mikor a V8 vasaknak elemelkedik az ívbelsõ elsõ kereke a felvételeken.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
azt állítgasd amit belinkeltem 😊...save as, aztán bemásolod a userdata/teneved/settings-be valamelyik pálya alá...

petesilver
Még szerencsénk, hogy Te ilyen pályárakattanós vagy! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

nyuny01
Csak azért kérdeztem mert álltalában alap setup-al megyek és nem nagyon értek hozzá!
De akkor majd játékon belül!
Köszi!

Alexease
Azert van amugy a sok teszt, mert en is bena vagyok. Kiserletezek, tesztelek😄 Igazabol meg lehet csinalni mindenhogy tokeletesre, de valtozo idoraforditassal. Ami latalaban nagyon sok😉 Legalabbis nekem😄 Igy probalok mindig valami trukkot kieszelni... de nem jon ossze;D Nincs altalanos, mindenre jo, konnyen hasznalhato - es gyors😄 - megoldas😄DD

Es azert is rakom be a teszteket, mert talan mas is kedvet kap hozza;D Es tenyleg nem bonyolult, csak kicsit probalgatni kell;D A Bucharest palya - persze meg nincs kesz, es igazan elfogadhatora, publikalhatora nem is lesz;D - talan 4-8 ora munka volt. Abbol 1-2 ora a komoly kitalalosdi, munka jellegu, a tobbi mar csak kesz, eloregyartott object tologatas (fa, epulet, kerites, tabla, stb.)😄DDD

A lenyeg, hogy arra, hogy valaki osszedobjon maganak egy autozhato palyat, csak igy tesztelesnek, tenyleg csak nehany alap kell, aztan meg turelem es object tologatas (jo, jo persze, meg kell kuzdeni az ISI Tools-al is😄DD).
Alexease
Smooth-ot, Tesselate-et so'sem hasznalok, mindig elbaltazza;D
Ha kell egy kanyar iv, enyhen bedolve, es Plane-el, akkor:

- Megrajzolom az utvonalat (Spline), az megadja a hosszat. Vagy ha nem fontos es egyszeru, akkor azonnal Plane. Az ut szelesseget mindig 2-vel vagy 4-el osztom, ugy hogy hossziranyban is mindig 2-vel vagy 4-el legyen oszthato a polygon szam. Torekedni kell, hogy ezek mindig negyszogletesek legyenek, vagy legalabbis hosszabban hasonlo meretu szakaszok, es ne legyenek hosszabbak 5 meternel (elszamolja magat az engine!).

- A kanyarivet megadja a Spline, vagy a Blend. A dolesnel kivalasztom a megfelelo helyen a vertexeket, egy sikban mindet, Smooth Selection, es lehet tekergetni;D Ugyanigy mozgatni, skalazni.

De az a baj, hogy kanyarivtol, palyatol, szakasztol fuggoen, mindig mast erdemes hasznalni (Spline/Plane/Loft/CSection).
petesilver
THX!

Alexease
Ja es domborzat keszites😉 Tobb megoldas van, altalaban a kenyszer szuli (beszerezheto informaciok).😊

Tobb modszer van, de a leggyakoribb: utvonal kiszerkesztese, kornyezo, befoglalo resz elkeszitese, utana az egeszet egyutt (1 object)szintkulonbsegbe allitani (Vertex+SoftSelection).

De lehet pl.: utvonal kiszerkeszt szintkulonbsegekkel, kornyezo resz szintbe moddellezese, utana azoknal a szakaszonkenti szintallitasa.

De csinaltam mar olyat is, hogy meg volt egy terulet viszonylag reszletes (100m2 / Polygon) domborzat modelje (Infrared-es DDM-bol vagy GEM-bol konvertalt), arra rajzoltam ra az utvonalat, aztan kivagtam a kesz utat az alapbol es vegul osszekottotem a kettot;DDDD Itt a 10m/szintkulonbseg jo adatnak latszik (lasd. Google Earth, de pontatlan😄), de a legnagyobb gond, hogy a vektorok kozotti resz teljesen linealis, es az utvonal Bezier szakaszai azzzal parhuzamosan allak be... magyarul ossze-vissza dol az ut;D

petesilver
ok, vegyük a legegyszerûbbet: editable plane. Ott alapból lehet picit mondjuk hegynek fel jobbos, és bedõl, ezt vertexel picit megcsavar. Utána smooth, vagy tesselate? CSak mert a pályáid konstans szeletekbõl állnak többnyire, ez érdekelne, hogy ezt hogy tudod összehozni 😊

Alexease
Ez attol fugg, epp' mit , milyet kell csinalni. Meg lehet csinalni egyszeru Spile-bol, de sokszor jo a Plane es azt modositgatni, de a leggyakoribb talan a Loft, es hasznalhato eredmenyt ad a CrossSection is. Mindegyiknek meg van az elonye, hatranya. Pl. a CrossSection a GPS adatos modellezeshez jo (szakaszonkenti bal-kozep-jobb XYZ koordinatak es magassag adatok), de a texturazasa horror;D

A domborzat a legnagyobb szivas, azzal mindig gond van;( Nem is a kornyezo domborzat, hanem eleve az ut szintkulonbsegenek beallitasai. Mivel hasznalhato adatokat szinte lehetetlen szerezni, eleg nehez beloni😊 De meg ha a spline-nal be is lehet allitani a szakaszokra a pontos adatokat, a ketto kozott lutri (Bezier dolesek, fordulasok miatt vegtelen a lehetoseg, egyeni meglatas, szerencse a vege😄).

De biztos van valami tuti modszer, mert profi palyakat szerkesztenek😄 De aztan lehet, hogy brutalis mennyisegu idot toltenek tesztelessel, es nem 2-3 ora alatt dobnak ossze valamit (sot biztos, mert mint tudjuk, altalaban honapokig tart 1-1 palya tobb profi embernek is😄).😊))