rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Amugy OK, teszem a banner ala, thx!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jah és köszi a zene címet!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
"** replaced with a Chevrolet Lacetti as there's no Vectra in the entire mod"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Elõre is köszönom!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
én a BMW-re gondoltam 😊)
...kész van egy újabb verzó nemsokára feltöltöm, változások:
3D:
- javított modell - szárnyméret megnövelve, kocsi tetején beömlõnyílás
- +5 autó/festés
fizika:
- nagyobb kormányszög
- javított gumi: a kocsi jobban kanyarodik nem annyira orrtúrós, gázadásra is jobban fordul esetenként, jobb erõcsúsztatás-megfogás 😊)
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
"A sportautógyár tulajdonosa személyesen mutatja be Magyarországon a Zonda R projektet."
Kár h csütörtökön a VIP napon amikor 5 rudi a jegy😊, pénteken ezer, szal az esélyes😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Maskor tolhatsz linket is, ugy kulturaltabb😊
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Sugo%202006
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
De szerintem még van bennt 7-8 tized!
Valaki menjen ezzel a Setup-al kiváncsi vagyok mennyit kell még fejlõdnöm! <#vigyor3>#vigyor3>
Ugyhogy tetszik nagyon JuanG,thx a segítséget!
Már-már háromkerekezik ahol kell...nagyon bírom mikor a V8 vasaknak elemelkedik az ívbelsõ elsõ kereke a felvételeken.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De akkor majd játékon belül!
Köszi!
Es azert is rakom be a teszteket, mert talan mas is kedvet kap hozza;D Es tenyleg nem bonyolult, csak kicsit probalgatni kell;D A Bucharest palya - persze meg nincs kesz, es igazan elfogadhatora, publikalhatora nem is lesz;D - talan 4-8 ora munka volt. Abbol 1-2 ora a komoly kitalalosdi, munka jellegu, a tobbi mar csak kesz, eloregyartott object tologatas (fa, epulet, kerites, tabla, stb.)😄DDD
A lenyeg, hogy arra, hogy valaki osszedobjon maganak egy autozhato palyat, csak igy tesztelesnek, tenyleg csak nehany alap kell, aztan meg turelem es object tologatas (jo, jo persze, meg kell kuzdeni az ISI Tools-al is😄DD).
Ha kell egy kanyar iv, enyhen bedolve, es Plane-el, akkor:
- Megrajzolom az utvonalat (Spline), az megadja a hosszat. Vagy ha nem fontos es egyszeru, akkor azonnal Plane. Az ut szelesseget mindig 2-vel vagy 4-el osztom, ugy hogy hossziranyban is mindig 2-vel vagy 4-el legyen oszthato a polygon szam. Torekedni kell, hogy ezek mindig negyszogletesek legyenek, vagy legalabbis hosszabban hasonlo meretu szakaszok, es ne legyenek hosszabbak 5 meternel (elszamolja magat az engine!).
- A kanyarivet megadja a Spline, vagy a Blend. A dolesnel kivalasztom a megfelelo helyen a vertexeket, egy sikban mindet, Smooth Selection, es lehet tekergetni;D Ugyanigy mozgatni, skalazni.
De az a baj, hogy kanyarivtol, palyatol, szakasztol fuggoen, mindig mast erdemes hasznalni (Spline/Plane/Loft/CSection).
Tobb modszer van, de a leggyakoribb: utvonal kiszerkesztese, kornyezo, befoglalo resz elkeszitese, utana az egeszet egyutt (1 object)szintkulonbsegbe allitani (Vertex+SoftSelection).
De lehet pl.: utvonal kiszerkeszt szintkulonbsegekkel, kornyezo resz szintbe moddellezese, utana azoknal a szakaszonkenti szintallitasa.
De csinaltam mar olyat is, hogy meg volt egy terulet viszonylag reszletes (100m2 / Polygon) domborzat modelje (Infrared-es DDM-bol vagy GEM-bol konvertalt), arra rajzoltam ra az utvonalat, aztan kivagtam a kesz utat az alapbol es vegul osszekottotem a kettot;DDDD Itt a 10m/szintkulonbseg jo adatnak latszik (lasd. Google Earth, de pontatlan😄), de a legnagyobb gond, hogy a vektorok kozotti resz teljesen linealis, es az utvonal Bezier szakaszai azzzal parhuzamosan allak be... magyarul ossze-vissza dol az ut;D
Mission Impossible 2010: PRO Class
A domborzat a legnagyobb szivas, azzal mindig gond van;( Nem is a kornyezo domborzat, hanem eleve az ut szintkulonbsegenek beallitasai. Mivel hasznalhato adatokat szinte lehetetlen szerezni, eleg nehez beloni😊 De meg ha a spline-nal be is lehet allitani a szakaszokra a pontos adatokat, a ketto kozott lutri (Bezier dolesek, fordulasok miatt vegtelen a lehetoseg, egyeni meglatas, szerencse a vege😄).
De biztos van valami tuti modszer, mert profi palyakat szerkesztenek😄 De aztan lehet, hogy brutalis mennyisegu idot toltenek tesztelessel, es nem 2-3 ora alatt dobnak ossze valamit (sot biztos, mert mint tudjuk, altalaban honapokig tart 1-1 palya tobb profi embernek is😄).😊))