rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-- Several small graphical fixes and refinements;
-- Optimized LODs for better FPS (thanks to TRELLET.NET);
-- Improved collision body and feelers to include wheels and wings (thanks to TRELLET.NET);
-- Fixed spinner bugs (thanks to Allitnil);
-- Fittipaldi F5A made available;
-- Updated Arrows A2 cockpit;
-- Fixed Renault mirrors;
-- New pace car (78 porsche 911);
-- Extensively revamped tyre physics;
-- New individual suspension models for each chassis;
-- Adjusted aero for more realistic behavior;
-- Adjusted engines heating, cooling and wear;
-- Adjusted brake properties;
-- Extensive callibration to AI behavior.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
a játékban sokszor elõfordul, hogy nagyon zûrzavaros helyzetek alakulnak ki (autók röpködnek a magasba, alkatrészek szállnak szanaszét).
Valahogy meg lehet azt csinálni, hogy ha nagyot zakózott az AI egyik versenyzõje, akkor ne folytassa a versenyt? elég kiábrándító, amikor egy forma 1 es kocsi pörög egy jópárat, leszakad róla jópár alkatrész, ezután simán elindul és megy tovább!
Tudja vki,hogy tudnám a látótávolságot megnövelni???
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Mission Impossible 2010: PRO Class
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
T.T.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
.: mobilize.hu :.
Ketto layout-ot tartalmaz. Az egyik ami a filmen van (korbe-korbe idomeros), a masik teljesen ures, csak az epulet, oszlopokkal, szabadon bejarhato (csuszkalhato😄). Van AIW, de csak az idomeres miatt, ketlem hogy az AI korbe tud menni😄 Meg a pitbol is nehez kijonni😄DD Termeszetesen F1-el, BMW M3-al, GT osztallyal es hasonlo boszme joszagokkal hasznalhatatlan lehet (nem is probaltam😄).
A palya mottoja: "Itt nem az szamit, ki mennyi ido alatt megy korbe, hanem az, hogy ki az, aki egyaltalan korbe er." 😊 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#wilting>#wilting>
rFactor Parkolohaz Alexease (ZIP, 15MByte)

Alex mennyiért adod a reklámfelületet? <#idiota>#idiota><#finom>#finom><#vigyor>#vigyor>
Arnyek, vilagitas, lampa, szintkulonbseg teszt volt... felsikerrel😊)
A hozza gyartott "palya" gyorsan meg volt, de egy hulye otlettel, telepakoltam tablakkal, legyen egy jo hosszu, szuk, csuszkalos idomero palya😊 Vagyis 3 szintes parkolohaz😄
Aki kiprobalja esetleg, csak "kis" autoval probalkozzon (Trainer, Caterham, stb.)!😛
Van egy "versenypalya" resz - meri az idot, van "gyors" AIW, stb. - es van egy teljesen ures, annak aki csak csuszkalni akar az oszlopok kozott;D
Feltoltom majd a 3DS MAX file-t is, ha esetleg valaki sajat reklamtabla kaoszt szeretne alkotni😄DD
Egyelore video, amig toltodik a palya es a MAX:
rFactor_Parkolohaz_Alexease (AVI, Divx, 25MByte)
Amivel én próbálkoztam az sajna nem instaler! Másolni kell! Oda másoltam de nem tudtam megnézni a gammában! Valszeg elszúrtam vmit! Mégegyszer köszi!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
A palyakat mindig a GameData\Locations konyvtarba, az autokat a GameData\Vehicles konyvtarba kell tenni. De az autokhoz mas fontos file is van, foleg amit a jatek gyokerkonyvtaraba talalhato rFM konyvtarba kell masolni. A hangokat meg a GameData\Sound-ba... Nezz bele, egyertelmu...
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Nem tud valaki tanácsot adni trymediával való szopódás ügyében? Megpróbáltam feltenni az 1.255-ös peccset, viszont aktiválásnál kiírta, hogy elhasználtam a kódomat (eddig 1x sem használtam, mindig trymedia mappát másolgattam). Aztán mikor új kódot kértem volna kiírta, hogy "no purchase record found".. Írtam a supportjukra, hogy küldjenek valami mûködõ kódot, aztán azt az érdekes választ kaptam, hogy visszafizették nekem azon a napon amikor vettem.
A levél :
"Thank you for your email. Order # IMAxyz was refunded on 06/10/06.
Our system automatically catches duplicate purchases of the same title
that are ordered within a short period of time. We do show other orders
under different email addresses so presumeably these were ordered for
other people.
If you would like to use the product again you will need to repurchase
the software in order to receive a new license/activation code."
Szóval szerintük visszafizették. Azt tudni kell, hogy egy bankkártyáról vettük meg többen, viszont oda utalás nem történt a trymedia részérõl, a számla át lett nézve. Számomra nem világos, hogy miért fizették volna vissza, hisz egy ember vehet akár 5 szoftvert is. A másik pedig, hogy errõl miért nem értesítettek az emailcímre amire vásároltam... Újra nem fogom kifizetni elvi okokból sem.
Ha valakinek van ötlete ossza meg velem ha kérhetem! Köszi!
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!