rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
F1 1979 v2.0

-- Several small graphical fixes and refinements;
-- Optimized LODs for better FPS (thanks to TRELLET.NET);
-- Improved collision body and feelers to include wheels and wings (thanks to TRELLET.NET);
-- Fixed spinner bugs (thanks to Allitnil);
-- Fittipaldi F5A made available;
-- Updated Arrows A2 cockpit;
-- Fixed Renault mirrors;
-- New pace car (78 porsche 911);
-- Extensively revamped tyre physics;
-- New individual suspension models for each chassis;
-- Adjusted aero for more realistic behavior;
-- Adjusted engines heating, cooling and wear;
-- Adjusted brake properties;
-- Extensive callibration to AI behavior.

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

MaSzKa
thanks

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

w77d

heh😄
a légterelõ már letört, de árnyék még van <#buck>

Istencsászár
Bocs, én hibám, Helyes link

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
nem lehet letöteni:-(

MaSzKa
fasza:-)

Istencsászár
Igen, nekem megérte😊, ott olvadtam el amikor megláttam a McLaren SRL-t😊, de nem gyenge masinák vannak az biztos pár kép

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

autoszimulator
Luxusautóshow? Megéri, jó cuccok vannak? 😛

.: mobilize.hu :.

Istencsászár
Csak képeken volt sajna az R...

JuanG
ez nem a Zonda R ugye? arról nincs képed?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
1 kép ha megengeditek

JuanG
ugyanazt tudom mondani mint Tommy-nak, hangolom, a gumit teljesen más autóból szedtem ki, és nyilván nem optimális a kocsi többi "részével" 😊))...

JuanG
igen most kicsit stabilabb lett a segge, majd azon még változtatok, hogy ficánkoljon, egyelõre az orrtúrást akarom megszüntetni, aztán tovább hangolom...de ez elég sufnituning fizika, csak próbálom elkapni a feelinget, az "alkatrészek" -et elég irreálisan vettem ilyen olyan autókból, el se merem mondani 😊))

w77d
fullra van tolva

irlindy
akkor az is lehet, hogy nincs bekapcsolva a törés vagy, hogy nagyon gyengére van állítva

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Ingy
keress meg msn en, segitek

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

w77d
én most a champcar modról beszélek. van amikor kanyarban verseny elején nagy az a dok kapok, de akármilyen látványosan repkednek a kocsik meg borulnak, mindegyik versenyzõ folytatja a versenyt!

irlindy
ez mod-tól is függ...pl ha V8Factor-ban 250el falba mész ott marad a kocsi. De a törésmodell egyik modban sem az igazi

w77d
ez a baj! de durva, hogy 300 al a falba vágódik, visszapördül és tök nyugodtan megy tovább

irlindy
azt tudod állítani, hogy hogyan, milyen erõsséggel törjön a kocsi. Általában 100%on sem élethû...

w77d
sziasztok!
a játékban sokszor elõfordul, hogy nagyon zûrzavaros helyzetek alakulnak ki (autók röpködnek a magasba, alkatrészek szállnak szanaszét).
Valahogy meg lehet azt csinálni, hogy ha nagyot zakózott az AI egyik versenyzõje, akkor ne folytassa a versenyt? elég kiábrándító, amikor egy forma 1 es kocsi pörög egy jópárat, leszakad róla jópár alkatrész, ezután simán elindul és megy tovább!

A játékon belül sajnos nincs "Visibility Distance" beállítás.
Tudja vki,hogy tudnám a látótávolságot megnövelni???
aesirbaba
Klassz lesz😊 A te seteddel mentem, viszont a 2. körben már kezdett eltaknyosodni az elsõ gumi. Valószínû a stílusommal van baj😊 Már nem egy MOD-nál éreztem azt, hogy olyan mintha hidegen jobban tapadna.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

petesilver
<#worship><#worship><#worship>Direkt leszedtem a drift bible-t, meg azóta van új europai változat is, itt hasznos lesz! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Tomievo
Nagyon sokat fejlõdött a mod Juan. Nagyon kiru, bár sztem most picit jobban kéne dobnia a seggét gázadásra. Valahol a múltkori meg a mostani között lenne jó. Simán, erõlködés nélkül repesztettem vele Nürb sprinten 1.18.2-t a múltkori nordos seteddel.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Freedom88
hát igen, hanyagoltam😊 pedig a legrövidebb váltó volt fönn.

T.T.

pointer4
Gihi 😊 4-5-6-7 sebsségi fokozat nincs nagyon terhelve 😊
Freedom88
lac coo
<#idiota><#taps>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

autoszimulator
Ehh, nagyon jó pálya, nekem teccik. Sajna a Megane egy felvezetõ meg egy fél mért kört birt 😄 fékek és olaj kicsit felforrt 😛

.: mobilize.hu :.

irlindy
hát mire van a gokart mod? <#idiota>

Alexease
RFACTOR PARKOLOHAZ (TEST!)

Ketto layout-ot tartalmaz. Az egyik ami a filmen van (korbe-korbe idomeros), a masik teljesen ures, csak az epulet, oszlopokkal, szabadon bejarhato (csuszkalhato😄). Van AIW, de csak az idomeres miatt, ketlem hogy az AI korbe tud menni😄 Meg a pitbol is nehez kijonni😄DD Termeszetesen F1-el, BMW M3-al, GT osztallyal es hasonlo boszme joszagokkal hasznalhatatlan lehet (nem is probaltam😄).

A palya mottoja: "Itt nem az szamit, ki mennyi ido alatt megy korbe, hanem az, hogy ki az, aki egyaltalan korbe er." 😊 <#idiota><#zavart1><#wilting>

rFactor Parkolohaz Alexease (ZIP, 15MByte)

irlindy
ez tényleg full jó lenne gokart pályának <#worship>

JuanG
<#worship><#eljen>...gokarttal jó lehet 😊)

avcom
most nézem...

Alex mennyiért adod a reklámfelületet? <#idiota><#finom><#vigyor>

avcom
<#vigyor><#worship>

Alexease
TEST TRACK (sokadik😄)
Arnyek, vilagitas, lampa, szintkulonbseg teszt volt... felsikerrel😊)
A hozza gyartott "palya" gyorsan meg volt, de egy hulye otlettel, telepakoltam tablakkal, legyen egy jo hosszu, szuk, csuszkalos idomero palya😊 Vagyis 3 szintes parkolohaz😄

Aki kiprobalja esetleg, csak "kis" autoval probalkozzon (Trainer, Caterham, stb.)!😛

Van egy "versenypalya" resz - meri az idot, van "gyors" AIW, stb. - es van egy teljesen ures, annak aki csak csuszkalni akar az oszlopok kozott;D

Feltoltom majd a 3DS MAX file-t is, ha esetleg valaki sajat reklamtabla kaoszt szeretne alkotni😄DD

Egyelore video, amig toltodik a palya es a MAX:

rFactor_Parkolohaz_Alexease (AVI, Divx, 25MByte)

Béla9248
Köszi szépen!
Amivel én próbálkoztam az sajna nem instaler! Másolni kell! Oda másoltam de nem tudtam megnézni a gammában! Valszeg elszúrtam vmit! Mégegyszer köszi!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Alexease
A MOD-oknal, kiegesziteseknel, palyaknal sokszor intsaler van, ami automata, csak a jatek fokonyvtarat kell "megmutatni". Ha nem, akkor sokszor tartalmazza a teljes konyvtarstrukturat is. Ha belenezel, gyorsan ra josz😉

A palyakat mindig a GameData\Locations konyvtarba, az autokat a GameData\Vehicles konyvtarba kell tenni. De az autokhoz mas fontos file is van, foleg amit a jatek gyokerkonyvtaraba talalhato rFM konyvtarba kell masolni. A hangokat meg a GameData\Sound-ba... Nezz bele, egyertelmu...
Béla9248
Vki elmagyarázná hogy hová kell másolni a pályákat és autókat hogy mûködjön is?! Köszi szépen elõre is!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

ha a többiekkel egyszerre rendeltétek,akkor honnan tudták,hogy melyiket kell visszavásárolni?Amúgy is sántít a válasz,mert már én is rendeltem egymás után 3-at 3 hét alatt,mégis mind mûködik.Mi számít rövid idõnek egyáltalán?És igazad van,hogy valami levelet küldhettek volna!
Tomievo
Hát eléggé. Szerintem írd le nekik azt, amit írtál a hsz-edben Easy.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

JuanG
ööö...érdekes 😞((

EasyDriver
Sziasztok!

Nem tud valaki tanácsot adni trymediával való szopódás ügyében? Megpróbáltam feltenni az 1.255-ös peccset, viszont aktiválásnál kiírta, hogy elhasználtam a kódomat (eddig 1x sem használtam, mindig trymedia mappát másolgattam). Aztán mikor új kódot kértem volna kiírta, hogy "no purchase record found".. Írtam a supportjukra, hogy küldjenek valami mûködõ kódot, aztán azt az érdekes választ kaptam, hogy visszafizették nekem azon a napon amikor vettem.

A levél :

"Thank you for your email. Order # IMAxyz was refunded on 06/10/06.
Our system automatically catches duplicate purchases of the same title
that are ordered within a short period of time. We do show other orders
under different email addresses so presumeably these were ordered for
other people.

If you would like to use the product again you will need to repurchase
the software in order to receive a new license/activation code."

Szóval szerintük visszafizették. Azt tudni kell, hogy egy bankkártyáról vettük meg többen, viszont oda utalás nem történt a trymedia részérõl, a számla át lett nézve. Számomra nem világos, hogy miért fizették volna vissza, hisz egy ember vehet akár 5 szoftvert is. A másik pedig, hogy errõl miért nem értesítettek az emailcímre amire vásároltam... Újra nem fogom kifizetni elvi okokból sem.

Ha valakinek van ötlete ossza meg velem ha kérhetem! Köszi!

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
Leér az autó alja.....

Istencsászár
Nincs és nem is lesz, semmi probléma sem merült fel amit javítani kéne.

lac coo
Nektek van valami frissités a fizikában? Nem megy valamiért az MSN-em, nem tudok írni .....

Istencsászár
Nekem elég a 2006os is😊, csak jöjjön már...

Alexease
Az nem a "legnagyobb" liga lenne, hanem a legkaotikusabb😄 <#idiota>
lac coo
Csak azért írtam be, mert sokan várnak 2007-es modra.. Had legyen meg az örömük 😉