rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ez atombrutál honnan tölthetõ ez kell nekem :-)?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
a Pikes Peak hegyet máaszta meg 10perc alatt észak amerikába
a gran turismo-ba régóta benne van
jó lenne a Richard Burns rally-ba is megcsinálnák
1007Lóerõs!

Mission Impossible 2010: PRO Class
Opel Astra F
Opel Astra G Coupe Extreme
Opel Kadett GSi
BMW M1 (már réóta készül de lehet nem lesz kész:-()
Brabham-BMW 1983
BMW M5 e28
Audi Quattro S1 RallyCar
McLaren F1 GTR BMW
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Csak keresel néhány jó képet az autókról, aztán becopyzod a játékba... 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Fittipaldi autóján nálam hiányoznak az elsõ felfüggesztés elemei, és 3 autót próbáltam ki a lehetõ legkevesebb kormányzási segítséggel, és egy élmény.
Megmaradt fifikás autónak, de az mellett hogy agilis, most egészen szépen fogható.
A visszaváltásokkal viszont továbbra is vigyázni kell.
Határon autózva nem tudom, mert Livet Glen-ben próbáltam, oda pedig okos setup kellene.
Jólesik vele menni, jó a hang, jó megfogni, és jó vezetni.
Sztem nagyon frankó.<#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
itt a fórumban viszont láttam anno egy csomót 😊
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
elõre is köszi 😊
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
<#nevetes1>#nevetes1>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
ClipPlanes=(0.05, 1500.00) // 0.05 kozelre, 1500 tavolra
Hogy tudnám a látótávolságot megnövelni???
Nincs "Visibility Distance" beállítás,talán a config.ini-be
kéne vmit megpiszkálni???
- Meg TestTrack neven szerepel, de ez lenyegtelen, az elnevezeseket a vegen is meg lehet adni😊
- A TestTrackParkolohaz_44.max file az "eredeti" palya MAX file-ja, vagyis ami "megjelent", objectezve, a TestTrackParkolohaz_Base.max csak az epuletet tartalmazza az elozobe emlitett objectekkel. Ezt erdemes hasznalni, hogy ne kelljen torolgetni millioegyet az kesz palyabol😉
Eloszor is elremisztesnek, vagy epp' szelektiv latassal rendelkezoknek elvezeti "cikknek": http://alexease.extra.hu/files/rFactor_Parkolohaz_MAX.avi 2MByte
Es itt a MAX file: http://alexease.extra.hu/files/rFactor_Parkolohaz_3DSMAX.rar 9MByte
A Parkolohaz 3 szintes, 200x200 meter alapteruletu, 10 meteres belmagassaggal. Az oszlopok kozotti tavolsag 20 meter (vagyis nem olyan keskeny mint amilyennek latszik, csak a jatekban ilyen😛)
A palya melett vannak az "epito elemek" (reklam tablak, kanyarjelzok es a HSW banner). A nevukben benne van hogy melyik szinthez tartoznak, hogy ne kelljen oket fuggolegesen is pozicionalni, csak vizszintben tologatni;D
Jo szorakozast😄
csak van még 15gb modom amit még ki se próbáltam :-)
Amugy: <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Hetvegen kiprobalom, ha jol lattam szinte minden uj, kivancsi leszek ra😛