rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
(Továbbra sem tudom megnyitni a viewerben a készített .scn fájlt, mindig valami hibával leáll, pedig a helpje szerint állítgattam be a dolgokat, ill. az rsc fórumon talált rF_TrackTutorial.doc alapján (ami mást ír). Mindegy majd kisérletezgetek...)
Így most ott tartok, hogy tudok csinálni pályaelemet, pályát, akármit, hiányzik még a gmat-os texturázás és a konvertálás.
Texturázással kapcsolatban jön a kérdés:
Hogyan lehet a multi/sub-objectes texturákat pontosan belõni a helyükre?
Normál textura esetén az UVW Mappinggal szépen be tudom állítgatni az értékeket (és rögtön látom az eredményt a szerkesztõ módban ill. a quickrenderben).
Multi/sub-objectnél beállítgatom, hogy a tárgy melyik részén milyen textúra legyen, de már a szerkesztõ módban nem látszik semmi ebbõl (a quick renderben még igen).
Gmat texturák esetében viszont már a quickrenderben sem tudom ellenõrizni, hogy állnak a textúrák.
Hogyan szerkesztgetitek az ilyen textúrákat???
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Mission Impossible 2010: PRO Class

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tegnapi kepeim kozul 3 (semmi extra, csak tetszik az "arca"😄DD):
Michelin_semislick.tbc
...lehet szépen menni is vele, de kanyarkijövetkor, erõteljesebb gázadásra bizony kimeggy a segge és mehet a powerslide mint a videókban!!!! 😄D
Izelitonek 5 textura, a szalagkorlat "csomagbol" 😊)
a másik dolog ami miatt egy játékban nincs meg a sebesség érzete, az a rád ható erõk hiánya! Hiába gyenge erõkrõl beszélünk, de csak úgy a szobában a széken ülve nem érzed a gyorsítást,a kanyarodást, a rezgéseket, a levegõ mozgását (bár ez felhúzott ablaknál is így van 😄)

Igaz mar tobb tucat test palyat csinaltam, de meg mindig problemas a palya szelesseg es szintkulonbseg😉 Kivulrol meg elmegy, de belulrol mar eleg erdekes. Sokszor olyan, mntha fele akkora lenne minden, mint amilyennek kellene hogy legyen.😊 Nagy GP palyanal +- nehany meter nem szamit, eszre sem venni, de kisebb palyanal, varosban eleg feltuno😊 Volt amikor kimentem az utcara, lemertem 1-1 savot, lemodelleztem, es a jatekban 1 auto szeles volt😉 Az autoban ulve a 2 sav volt olyan, mintha csoben mennek;D
De volt olyan is, hogy GPS-bol modellezett hegyi szakasz, erosebb szintkulonbseggel, eles kanyarral, "eloben" jo volt, a jatekban teljesen hasznalhatatlan😉
Igazabol jo volt a kanyar, a meretekkel nem volt gond, de mig "eloben" 30-50 km/h-val lehetett bevenni, "igazi" latoszoggel, terlatassal, addig a jatekban meg az 50-100 km/h is lepestemponak tunt, es a latoszog, terlatas hianya miatt teljesen hasznalhatatlan volt;D
Valoszinuleg 3 monitorral, panoramaban, dinamukusan allithato fejmozgassal es nem irrealis sebesseg igenyekkel teljesen jo lenne😉
Legyen illusztracio is😉 Ez egy 7.5 meteres palya szellesseg, kuvulrol es belulrol:
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
HRC mod megvan :-)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
én is tegnap töltöttem le, isteni! <#buck>#buck>