rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Szerintem maszkolom, es ot fogom mindenhova betenni a palyaszelere kozonsegnek😛 Komoly koridok lesznek😄
Ingy
biztos fotoshoppolták....a tornyot <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Aceton
Max 8...

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

lac coo
Miben nézed ezeket?

Aceton
Itt kérdezgetek, hátha mást is érdekel:

(Továbbra sem tudom megnyitni a viewerben a készített .scn fájlt, mindig valami hibával leáll, pedig a helpje szerint állítgattam be a dolgokat, ill. az rsc fórumon talált rF_TrackTutorial.doc alapján (ami mást ír). Mindegy majd kisérletezgetek...)

Így most ott tartok, hogy tudok csinálni pályaelemet, pályát, akármit, hiányzik még a gmat-os texturázás és a konvertálás.

Texturázással kapcsolatban jön a kérdés:
Hogyan lehet a multi/sub-objectes texturákat pontosan belõni a helyükre?
Normál textura esetén az UVW Mappinggal szépen be tudom állítgatni az értékeket (és rögtön látom az eredményt a szerkesztõ módban ill. a quickrenderben).
Multi/sub-objectnél beállítgatom, hogy a tárgy melyik részén milyen textúra legyen, de már a szerkesztõ módban nem látszik semmi ebbõl (a quick renderben még igen).
Gmat texturák esetében viszont már a quickrenderben sem tudom ellenõrizni, hogy állnak a textúrák.
Hogyan szerkesztgetitek az ilyen textúrákat???

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

petesilver
Lacoo msn, megvan amit kerestél! ( nem tv torony, textura!!!!)

Mission Impossible 2010: PRO Class

Freedom88
ilyen mellekre jó h akkora az a TV torony😄

T.T.

Alexease
Ennek van sajat topicja, de csak azert nem torlom, mert en is szeretem az ilyen TV-tornyokat😊<#zavart1><#gonosz1><#buck><#finom>
lac coo
OFF.: Azért nem semmi : a világ legmagasabb TV-tornya !

Tomievo
Igen

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

JuanG
úgy érted fékezéskor, vagy hogy???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomievo
Keresztirányban tényleg nagyon jó lett, de hosszirányban nem igazán érezni a tapadást. Csökkent is, meg olyan nyúlós lett kicsit, mintha folyton el lenne melegedve.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

b-type
😊)) <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
ÓÓÓÓ, most jövök rá, tényleg! Az apja az a picit vicces fejû volt, arról kapta a taposóakna becenevet, az anyja meg olyan gyors volt, hogy repesznek hívták csak, úgy repesztett néha a Canyonokban! Picit meghízott, de ez gondolom a közelgõ hideg miatt van! 😄 beeeeee 😄

Alexease
Ez a delete verzio, ennek mindegy😉 Majd a "veglegesen" szelesebb lesz...
lac coo
30 000...300 00000....Liter...Hidrolika...Vagy mittudom én ! 😊)))

JuanG
mittudomén 😊...arra gondoltam mint anno a rallypályánál, igaz ott az útmenti terület tört meg itt ott...szal mindegy, hülyeséget szóltam 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Freedom88
ahha, nekem is megvan ez a mod😊))

T.T.

lac coo
Ezt egyszer régen díjazták egy amatör pályázaton 😊))))Nem tom miért, mert nem is jó kép ....😊)) (Papírképrõl szkennelt kép...)

lac coo
Ilyenek nekem is vannak 😊))))Valamikor nagy szenvedéllyel fotoztam. ..Csak hát ma már nincs idõ ilyesmire 😞

b-type
vupsz, ez Srapnel a 3éves 4hetes és 2napos tojó, akinek a nagyapja Pernambucco-ban a rakkikõtõben fészkelt..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
<#eljen><#worship>

Alexease
Fotozom is, de csak ritkan es csak nagyon hobby szinten😉 Nem sok kozom van az egeszhez😊 Erdekelne ez is, csak hat ido😄 De amugy napi szinten vagyok kapcsolatban "legjobb kepek" szazaval, es tucatnyi Magyar es nemzetkozi elismert, dijazott fotost, fotomuveszt "ismerek" mint munkakapcsolat😛

Tegnapi kepeim kozul 3 (semmi extra, csak tetszik az "arca"😄DD):

petesilver
Imádok gyönyörködni a texturáidban! Annyira jó az arány a valósághû, és a selfshaded plasztikus között, hogy hihetetlen! Tényleg követelni fogkok tõled egy Alex howto frapsmúvit,amikor nulláról összebarkácsolod kávé után 10 perc alatt. Kérdés: operatõri-fotós látásmódod van amúgy, vagy csak zsigerben érzed a realisztikusságot? Szóval fotózol is néha, fény árnyék játék+ilyenek?

petesilver
Nagyon FOV gyanús a dolog. Einstein óta tudjuk, hogy minden relatív 😊 Nem feltétlen FOV, mint ha a horizontba menõ perspektívát nyújtaná el a nagyon messzeségbe, a fókuszpont messze van, és ugye az keskenyít. A felsõ kép arányos, ha ennek az autónak a hossza sacperkb 4 méter.

Alexease
Hogy torik?!😊

JuanG
fasza...😊...és törik a kanyar?

Alexease
Multkor mar megcsinaltam egy teszt szakaszt a palyabol, de az igazi annyira "szuk" (2x2.5 meter, ami annyira nem veszes, mert tegnap fent a hegyen tobb helyen is mericskeltem aszfaltot, es ennyi volt😄 Persze nem ott, hanem itt a Budai-hegyekben😄DD), es olyan szintkulonbsegek vannak, hogy hasznalhatatlan lett😄 Igy szelesebbre vettem (2x3.5 meter) es 50%-ra a szintkulonbseget, de meg igy is gazos, a szuk kanyarivek miatt😄

lac coo
Szépek.

JuanG
Végre sikerült egy egész jó gumit csinálnom a BMW JUDD -hoz, légyszi próbáljátok ki!!!

Michelin_semislick.tbc

...lehet szépen menni is vele, de kanyarkijövetkor, erõteljesebb gázadásra bizony kimeggy a segge és mehet a powerslide mint a videókban!!!! 😄D

JuanG
hmmm...csak nem készülget a cuccos?? 😊))

Alexease
Keszulget (neha) egy "varosi palya alapkeszlet" is MAX-hez, gMotor beallitasokkal, palyaepiteshez😉 Majd ha valaki (mas is) varosi palyat szeretne, akkor eleg lesz "csak" az utvonal, a kesz objectekkel megszorni, es go😉) Persze, ehez tudni kell majd hasznalni alapszinten a MAX-et es a ISI-Tools-t, de legalabb az objectek, texturak beallitasok meglesznek😊

Izelitonek 5 textura, a szalagkorlat "csomagbol" 😊)

w77d
igen, vezetés közben nem fókuszálsz a kormányra és a mûszerfalra, csak a kinti világra!
a másik dolog ami miatt egy játékban nincs meg a sebesség érzete, az a rád ható erõk hiánya! Hiába gyenge erõkrõl beszélünk, de csak úgy a szobában a széken ülve nem érzed a gyorsítást,a kanyarodást, a rezgéseket, a levegõ mozgását (bár ez felhúzott ablaknál is így van 😄)

Alex, lehet hogy én ülök elég közel a kormányhoz, de nekem oldalra kell pillantani a tükörbe ha látni akarom, meg ugy szintén a fentibe is. szoval lehet hogy a belsö nézetet kéne kicsit elörébb mozgatni akkor jó lenne. De ha nem is az ülés pozicio miatt van ez, akkor lehet hogy mikor vezetek jobban csak arra a részte fokuszálok a szememmel amit az elsö üvegen keresztül látok és nem a müszerekre a kormány forgására, stb.. mint ahogy az rfbe vagy más gameben szoktam. Pl ahogy igy belegondolok mondhatni én egy colin4es belsöként látok vezetés közben, remélem érted mire gondolok.

Alexease
OnOff, csak ugy leirom😉
Igaz mar tobb tucat test palyat csinaltam, de meg mindig problemas a palya szelesseg es szintkulonbseg😉 Kivulrol meg elmegy, de belulrol mar eleg erdekes. Sokszor olyan, mntha fele akkora lenne minden, mint amilyennek kellene hogy legyen.😊 Nagy GP palyanal +- nehany meter nem szamit, eszre sem venni, de kisebb palyanal, varosban eleg feltuno😊 Volt amikor kimentem az utcara, lemertem 1-1 savot, lemodelleztem, es a jatekban 1 auto szeles volt😉 Az autoban ulve a 2 sav volt olyan, mintha csoben mennek;D

De volt olyan is, hogy GPS-bol modellezett hegyi szakasz, erosebb szintkulonbseggel, eles kanyarral, "eloben" jo volt, a jatekban teljesen hasznalhatatlan😉
Igazabol jo volt a kanyar, a meretekkel nem volt gond, de mig "eloben" 30-50 km/h-val lehetett bevenni, "igazi" latoszoggel, terlatassal, addig a jatekban meg az 50-100 km/h is lepestemponak tunt, es a latoszog, terlatas hianya miatt teljesen hasznalhatatlan volt;D

Valoszinuleg 3 monitorral, panoramaban, dinamukusan allithato fejmozgassal es nem irrealis sebesseg igenyekkel teljesen jo lenne😉

Legyen illusztracio is😉 Ez egy 7.5 meteres palya szellesseg, kuvulrol es belulrol:
gordon 24
Remélem mert ez elég fasszának tünik!

Downhill!!

lac coo
Jónak mondod 😄DD

milk41
én még nyár elején láttam ezt a videót,nembiztos hogy lesz belõle valami de,ha igen akkor már nagyon várom😊

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

JuanG
készül...lassan lesz egy próbaverzió belõle (demo) 😊)

JuanG
RBR-ben 20 méter után széttörnéd...alkalmatlan ez az autó az RBR-es pályákhoz 😊)...csak pikes peak-re jó 😊)

pointer4
Ez az auto úgy néz ki mintha egy dózerrõl lopták volna le a lapátot 😊
MaSzKa
fogalman nincs

HRC mod megvan :-)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

lac coo
Setting > Rules ....

w77d
jah és ott sötét van, alapból be lehet valahogy állítani az rfactorban, hogy este menjek, vagy ahhoz külön mod kell??

gordon 24
Drift mod van hozzá? Mindenhol csak videokat látni de a mod sehol..

Downhill!!

w77d
lett ebbõl egyáltalán valami?

w77d
az rfactor centralról! ez egy külön mod a HRC (Historic Rally Cars)-hoz!
én is tegnap töltöttem le, isteni! <#buck>

Tomievo
HRC modban van benne. Már rég kész van ez is.

MaSzKa
ez is jó lenne ha meglenne az rfactorba

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______