rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smicy2
Szerintem alá van vágva..

Charade GTti

totti10
totti10
császtok

honnan lehet letölteni ilyen módot vagy hangot F1-es autókhoz?

http://youtube.com/watch?v=uGF4L6Uc7iQ

hajrá,lilák!

Alexease
En (meg) nem toltottem le a TC-t, vagyis nincsenek meg a palyak😊
De addig is: ha nem valtoztattak valami extrat, akkor csak a GDB file-okban kell modositani, a FILTER PROPERTIES sort.

Filter Properties = 2005 RoadCourse SRGrandPrix OWChallenge *

Itt a csillag a lenyeg, hogy minden MOD-ban, kategoriaban menjen. De ha atakarod tenni, akkor valszeg jol sikerultek, vagyis majd letoltom😉
Alex buheráld már meg a Turismo Carretera pályákat,hogy menjenek az alapjátékban.
Én ehhez kicsit süket vagyok, de azt hiszem ez nem lehet különösebben nagy feladat.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Ginger17
<#nyes>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

SimaSuna
rajta...
16gaborm
Hali srácon!

Szedjétek le a Skoda Octavia Cup-ot nagyon nagyon király sztem!

És érdemes lenne belõle csinálni bajnokságot!

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Ginger17
Ez érdekelne engem is... kinek van igaza?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Ez a baj hidd el! Meg kell VENNI a festést és akkor a menüben is jó lesz.

és ezért van elcsúszva a festés?😄 szerintem nem ez a baj..
az 1.0-ban ilyen gondom nem volt...

amúgy az elõbb próbáltam és jóvolt...kiléptem, menüben megint össze-vissza volt rajta😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Ginger17
Az "upgrades" menüpontban meg kell "vásárolnod" az autótipushoz illõ festést. Ha megfigyeled, Williamsbõl két féle van, a szezon elején használt alap autó. Majd a híres Lotus koppintás, a "wing car"... kis Grand Prix történelem ez a mod. Imádom. <#buck>

az mitõl lehet, hogy gp75 v2.01-ben el van csúszva a kocsin a textúra?

GP79 textura elcsúszás

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

SimaSuna
túl magas...

szélesebb és alacsonyabb kellene..
Freedom88
had tolja, az a dolga😊 mivel alapból egy mclaren csapat honlap...

T.T.

autoszimulator
Nem kötekedni akarok meg ilyenek, de mi a rák az a hatalmas mekláren a "banner" helyén ?
kicsit "széttolja" az oldalt 😊

.: mobilize.hu :.

Freedom88
nem bemasolni kell, ha az rfactor telepitesi utvonalat nem valtoztattad meg akkor csak OKezd vegig a magyaritas telepitojet, indítsd el az rFactor Config.exe-t , a feliratnál válaszd ki a Hungarian nevüt és nyomd meg az OK gombot, egyebkent meg olvasd el a telepitot
JuanG
- passz

- bill-el nem sok értelme van, mindenesetre F1 - F9 a segítségek bekapcsolása...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
de amiket írt az pont a teljes verzióra vonatkozik 😊)...egy szóval se mondta hogy ingyenes vagy valami 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

16gaborm
Hali Srácok

A magyarosítást hova kell bemásolni,és hól lehet beállítani?
ÉS billengyûzettel nyomom,és naon csuszkál,ezt hol lehet kiküszöbölni?
köcce
csáó

na jó is lett nagyon jóóóóóó

oké köszi megpróbálom így is

Dietrich
asztalon parancsikon..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
fõleg annak a tudatában, h idén lejár a sony kizárólagos joga!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nem akarok hülyeségeket beszélni Alex, de amiket mondtál azok nem a teljes verzióra vonatkoznak.
A letöltéssel szerintem csak a demót lehet beszerezni, amit a TryMedián kell aktiválni...

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Megjelent a Turismo Carretera (Argentin StockCar)! "60" auto, 12 eredeti, GPS alapjan keszitett Argentin palya.
Kepek, infok, linkek, letoltesek, stb.:
- Info
- kepek
- 2PEZ Carretera
- 2PEZ Web
fejleszto ur..., parancsikon, tulajdonsagok, kompatibilitas ...
kompatibilitást 98/Me-re azt hol lehet?

avcom
ez nagyjából egyezik azzal, ami a The Sun-tól származik, szóval én még nem borítékolnám a dolgot (fõleg, hogy a Sony engedménye elég logikátlan lenne rájuk nézve)

Istencsászár
A brit újonc Lewis Hamilton megegyezett az amerikai Electronic Arts számítógépes játékokat tervezõ cégének EA Sports részlegével egy olyan játék piacra dobásáról, mely a 22 éves pilóta nevével lesz fémjelezve. A szerzõdésben foglaltak szerint Hamilton 10 millió dollárért járult hozzá a névhasználathoz, de egyelõre még nem tisztázott hogy pontosan milyen típusú játékról lesz szó. A forma-1-es játékok kizárólagos jogát elvileg a Sony Computer birtokolja, ám ez a kontraktus lehet, hogy éppen azt veti elõre, hogy a két elektronikai cég máris megállapodott egymással a jogok birtoklásának cseréjében. Az EA utoljára 2002-ben írt PC-re F1-es számítógépes játékot, ám mivel Hamilton az idei évben gyakran hangoztatta, hogy az új pályák megtanulásához gyakran használt segítségül különbözõ szimulátorokat, és PlayStation játékokat, az amerikai cég úgy döntött, hogy a brit pilóta nevét márkaként használva ismét belevág a forma-1-es üzletbe. A cég más sportjátékokat is évek óta sikerrel forgalmaz, többek között a már több, mint tíz éve minden esztendõben piacra kerülõ FIFA sorozatot is. Az elõzetes hírek szerint a "hamiltonos" játékot elõször csak PS és Xbox konzolra írják meg.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

irlindy
...be lehet állítani h miket jelenítsen meg...
ha meg nem müxik úgyse akkor kapcsold át a kompatibilitást 98/Me-re

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

nekem meg 1.250 verzió van fönt és a tv-style nem mûkszik lenyomom a billeket és a bal oldalon mutatja pirosan amikor fékezek ennyi meg azt is megtudom nézni, hogy milyen idõt mentem a szektrokban ennyi a fordulatszámmérõ nyista de mé?

SimaSuna
sztem ?jel kéne a végére 1db...

gondolom ha már leszedted..van benne Read_me...azt jelenti hogy Olvass El.

az elején ismertetõ van a progiról...
utánna van a hogyan is telepítsem..olvasd el...tanulmányozd 😊
Valki segitsen ,hogy tudom berakni az Új plugines tv kijhelzõket az R afctor F1 2007 sompiros modba!!!!
avcom
az EA sajtóközlemények között egyelõre nem látszik, ez pedig a The Sun-tól származik, tehát eléggé a levegõben lóg a dolog 😊

JuanG
nextgen: konzolok, PS3, X360, stb ...

szedd le, aztán telepítés elõtt olvasd el a readme-t...

16gaborm
Ez pontosan mit jelent hogy NEXTGENEKRE van bejelentve?

Senkise szedtem még le torrentrõl?

Istencsászár
EA megvettem ujfent az F1 liesznszet, az biztos h több platformra fog jönni a gém egyenlõre nextgenekre van bejelentve.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Majd kiderül 😉
Ha nem kell kód akkor örülj, ha csak a demo hajlandó mûködni akkor perkálni kell !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

16gaborm
Hali Emberek😊

Olyan kérdésem lenne hogy olvastam az elöbb hogy online-n lelehet tölteni a hivatalos oldalról és elindítás utáûn kell kódot kérni!Én most szedem torrentõl és ez nekünk is fent álhat?Vagy van vmi kód amit mindenki hazsnál?!!!Köcce csáó

avcom
mindegy, így jártunk, a játszhatóságot nem nagyon befolyásolja, ha egyébként majd hozzá kell nyúlni, akkor kijavítjuk ezeket is

JuanG
nem tudok róla <#dumcsi>

JuanG
ez megy most budapesten is...csak sokan még csak most tanulják...amúgy hibátlan a dolog...

b-type
sehol, de ezt a design-t már láttam, és nem tetszett.
Amcsik kevés kivételtõl elteintve megint hülyeséget gyártanak szvsz, ..megnéztem az új PT-t is...és ha lenne is pénzem lecserélni az enyémet akkor se tenném.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo

lac coo
,,,de ha beleversz két ácskapcsot az oldalába, nem tudja széthajtogatni magát, és nem fog szökdösni ! 😉

Ingy
ott a pont 😊
egyébként a transformers vilagban pont Bumblebeet nem csiptem de a filmben Frenzy-vel együtt tarolt 😊
btype élõben? még mindig koncepcio auto hol lattal ilyet ?😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

irlindy
a belsõ elég komolyra sikerült

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

b-type
Nem tetszik az neked 😊
azt nem mosnom hogy raklapsz@r, de mint a crossfire, szvsz élõben egyszerûen nem jó.
Most nézd meg mégegyszer azt a kipuffogót..., nagyon utaznak a hagyományra, meghúzták a motortetõt, meg a beltér.
De vhogy nekem nem áll össze. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type