rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

avcom

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gordon 24
<#worship><#worship><#eljen>

Downhill!!

copass
<#worship><#worship><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Smicy2
<#vigyor2><#vigyor2><#taps><#taps><#nevetes1><#worship>

Charade GTti

Alexease
JuanG
naná 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Gondolom ez Talmának szól ?! 😄DD

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

arty
idejétmult. ebben az uj részben már segit kanyarodni könnyü fokozaton 😄
(viszont segitségek nélkül szvsz emészthetõ rész lesz ...)

Forza.

Freedom88
már megtette😊

T.T.

Ingy
pedig az lesz 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
És hogy nem örülnék , ha EA venné meg az F1 jogokat ...😞((

lac coo
<#mf2><#mf2><#mf2>

Azért a nitrot is rárakhattad volna 😄DD Vagy ebben már nincs ?

Ingy
látszik hogy az nfs halad a korral <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Ezt en csinaltam, de akkor meg 3 billentyu volt rajta😊 Annyira azert nem akartam ledegradalni😊)

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171211097&no=6448
Ingy
billentyû kiosztás nfs-hez <#idiota>

haver mutatta vsz masik topikban vót 😊

lac coo
Alex , van egy keréktárcsám ami csak akkor látszik ha megfelelõ szögbõl éri a fény 😄DD Egyébként eltûnik, átlátszó lesz...
Létezik valami material ami ez alapján számol átlátszóságot? MAX-ban lehet ilyent ....

Monjuk ez most lehet nem valami érthetõ 😄DD

avcom
...és az a king, aki helyett nem kell se fékezni se gázt adni, se ívre igazítani <#vigyor>

Alexease
Neztem😉
A hangulat, latvany, grafika, stb. meg jo lenne (arkad, konnyed auto tologatas, oda az kell), de hogy az iranyitassal nem tudnak mit kezdeni, az szornyu😞 A FlatOut, GTA, TDU sem szimulator, de legalabb elvezetes vezetni. De ez?! Halal komoly, 3 gombbal, fekezes nelkul, konyokolve, cigizve elsore gyoztem, valami King (😄) fokozaton😄
lac coo
Néztem 😄

Jók a hangok ... Ennyi 😄DD
Én nem értem miért nem lehet legalább valami halvány köze egy autóhoz. Nyílván nem szimulátor, de egy TDR vagy CMR szintet nem igaz, hogy nem lehet tartani ....

JuanG
NFS sorozat új tagja még szarabb mint valaha...ilyen trééét, érdemes megnézni <#idiota>

Halálmadár
köszi

lac coo
Fennt a bannerban ( ahogy lejjebb már írtam😊) F1rFT.....
De ha nem találnád:Link ....

Freedom88
rfactorcentral

T.T.

Halálmadár
A 2007-es F1 modot honnan tudom letölteni?

lac coo
Lehet a videokártyámmal vagy driverrel van valami, mostanában árnyékoknál is szereti ezt csinálni ...

Alexease
- Olyat meg nem lattam😮
- Nincs szabaly, 1-5 cm jo szokott lenni.
- Fokozatos atmeneteknel (pl. glow) alpha-csatorna es a Material beallitasoknal SrcAlpha/InvSrcAlpha. 1 bites alphanal (fekete-feher, atmenet nelkul - fa, fu, bokor, kerites, racs, stb.) a Textura beallitasoknal Chroma Color (vagyis a targy mogotti homogen szin beallitasa, regen magentat hasznaltak, de lehet barmit).

(A keriteseknel az alphacsatornas megoldast szoktak javasolni, mivel ott be lehet kapcsolni a Sorted-et, ami javit a kiuteseken).
lac coo
Az mitõl van ,Alex, hogy ha rakok egy új objektet az út fölé guminyomoknak, akkor ha egy bizonyos irányból nézem eltûnik ?
Van valami szabály arra, hogy hány cm-rel kell fölé rakni ?
Meg félve megkérdezem ismét, hogy hogyan is kell alpha csatornára állítani az átlátszóságot a G-motor materialban? Mert elfelejtettem ...<#idiota>

Istencsászár
Ha warez akkor nemfog menni.
Ha eredeti és nem megy, rakd ujra a gémet mert mennie kell lehet valami gubanc van már a sok moddolástól.

Tényleg mindenkinek megy szal egyedi eset lehet.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Nekem NINCS fent az a kiegeszites, es engem nem is erdekel, igy sajnos nem tudok segiteni! De mivel majd' mindenkinek mukodik, valszeg megoldhato.
A segitségeddel sajnos nem sokra mentem!!!Nem olvasási és értelmezési próglémám van!!HA értesz a dologhoz akkor légyszi segits, ne észt osz!!

köszi
Alexease
Most ertem haza, de utkozben eszembejutott valami😉 Felhonek nem jo, de ilyen kodszerusegnek mashogy talan poen lenne, majd ki is probalom😊
Alexease
Az rFC-rol nem lehet kepet linkelni, mint mar tobbszor is kiderult😉)
Nem biztos hogy PS, ki kell probalni a MOD-ot, de a RACE07-ben is megcsinaltak😊 Egy "egyszeru" object a cockpitnezetben a pilota elott😉 Egyedul a fejmozgast kell kisebbre allitani, hogy ne nezzen keresztul rajta😄

Most nincs kedvem, idom, de par perc alatt at lehet pakolni a RACE-bol az rF-be😉
Alexease
Elsosorban nem a tudason mulik, hanem a megoldo-kepessegen😉 Ha mar van net, erdemes hasznalni a letoltesen kivul masra is😉)))
Pl.: http://www.webforditas.hu/
irlindy

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

irlindy
hehh...megtetszett egy screenshot rfc-n...habár sztem csak photoshop...de nem készül/készült olyan addon amiben az emberünk feje sisakban van? mármint..belsõ nézetbõl 😄

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

JuanG
sztem is király lenne szálló ködnek 😊))

Sajnos nem tudok angolul!!!ez a legegyszerübb ,hogy olvasd el ....,nézd meg ..stb..........kérlek ha érted enek a dolognak a müködését akkor segits.ird le hogy lehetne megoldani!!
Vagy Pikes-re<#vigyor>

Párád hogy áll?

SimaSuna
olvass vissza vagy olvasd el a TV Style README.TXT-jét 😊
Skacok!!!!Segitsen valaki,hogy lehet használni a tv stayle t!!,hogy lehet berakni azokat a fasza kijelzõket??.......mert nem megy..valami Inaciionálási hiba!!
lac coo
Hát nagyon nekem sincs se idõm, se kedvem még csak bekapcsolni se a gépet 😞töltögetek, néha ránézek a forumra azt annyi 😊)))
Amúgy talán ködnek jó, csak elég csúf itt a füst is meg minden ilyesmi ,nagyon szakaszos, réteges ....

Smicy2
Jó ötlet, hajráááááá <#taps>

Charade GTti

lac coo
Szvsz szedd le a banerban linkelt F1rFT oldal 2007-es modját, az úgy elég komplett, és FSONE hangokkal megy .

Alexease
Azert megvadulni nem vadulok meg😉 Mar vagy 1-2 hete nem volt idom piszkalni semmit, a kormanyt sem raktam ossze vagy 3-4 hete;D
Most csak kiprobaltam, milyen lenne a 3D-s felho, nem rossz, csak nagyobb, magasabb, lasabb kellene😉 Talan beanimalom, es lehetne hasznalni hegyi palyahoz a volgyekbe kodnek😄DDDDDDD
lac coo
Hát ennek kb. semmi haszna 😛
De ha nem piszkálhatsz valamit, gondolom rögtön megvadulnál ? ! 😛PP

Alexease
Alacsony, gyorsjarasu felhok😉 <#idiota><#zavart1>
Sajnos a Sky es a Skybox szamitasa miatt valszeg nem, vagy csak nehezen lehetne megoldani normalisan, de tesztnek jo volt;DDD

http://alexease.extra.hu/files/rFactor_AlacsonyGyorsFelhok.avi (AVI, Xvid, 2MByte)

Istencsászár
Nem játék hang van alatt, hanem igazi, ilyet nem találsz, de ha jó hang kell ( közel ilyen ) akkor az FSone-ban szedd ki õket abban elég jó minõségûek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SimaSuna
1sõ hozzászólás...
"it almost sounds the same as the 2005 ctdp mod for rfactor..
can't really hear the difference 😛"