rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Na de mit kezdesz egy Transformer-rel? Mindig elszökik ....<#vigyor1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ingy
kövezzetek meg de ez teccik Camaro<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

avcom
thx bár kicsit késõ, asszem neked is elküldtem elõre

Ferrari kapcsán meg leszavaztatok <#zavart1> Ettõl függetlenül szvsz érdekes a guruló labor koncepció, az SLR-t meg már maga a Merci is kinyírja nemsokára <#vigyor3>

JuanG
ja 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomievo
Külön le tudod tölteni a neked tetszõ modokat és pályákat, majd berakni õket a játékba. Szép is lenne, ha egyben kéne letölteni azt a több száz gigányi rfactor kieget...😊

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

16gaborm
És srácok hogyan van ez hogy letöltöm az alap játékot és utámna lehjet a modokat letölteni külön vagy egyben cakum pak lelehezt az egésze...?lécci segíseket JUANG RÁD SZÁMÍTOK😊

köcce

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

JuanG
gondoltam 😊...clio-t is lecsekkoltam megj. elõtt, ilyesmik voltak akkor is 😄D...de a lényeg a lényeg és kész!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
mennie kell, elég jól állítható a grafika + van dx7-8-9 opció is...

Legközelebb Te nézed meg a megjelenés elõtt. Túl sokat láttuk és így egy csomó dolog fel sem tünt nekünk 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
lemaradt:

1. 680 helyett ...

16gaborm
Hali

Vki tudna segíteni hogy az rFACTOR elindulna-e nekem!
AMD Sempron 3200+(1,8GHz)Ati Radeon 9200(128Mb RAM) 1GB RAM!!
Léccives mondjatok véleményeked,hogy szerintetek...mert feleslegesen nincs kedvem torrentezni...
KÖSZÖNÖM

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

JuanG
Misu!!

Seat Szuperkupa észrevételek:

1. SOS motorsport - Herter Gusztáv - .veh fileban #678 van írva

2. Tomievo autóján hiányzik az ablakokról a neve (lehet direkt 😊 )

3. Easy rajtszáma ugyanannyi mint Michelisz-é #681 ... bár Easy festésén csak 81 van

Amúgy fasza, szépek a festések meg minden!! GRAT!!!
---- nem minden festésnél van ott hogy ki festette ----

JuanG
<#eljen><#finom>

nyuny01
Azért tudja a dolgát!<#nevetes1>
FXX

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Ingy
áprópó Skyline r35 Nordon

7:38 at megy, összehasonlítás képpen a 130 loval erõsebb Zonda F tõl csak 4 mpt kap <#merges2><#idiota><#bdead>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
Akkor is az uj Zonda R lesz a király<#idiota>

Alexease
Nekem sem tetszik ez a Ferka😉 Valahogy kilog a sorbol.
b-type
Én nem nagyon vagyok oda az Enzo formavilágáért, mozgás közben sem igazán tetszik, álló helyzetben meg egyszerûen nem tudok megbarátkozni bizonyos részeivel.
A Merga-ban is van kifogásolnivalóm, de mégis...ez az autó valami nagyon ütõs lett sztem, nagyon vad a színe (legyen szín), és nagyon vad az oldalába húzott 'kopoltyú', vmint a motortetõ.
A hátulja kicsit tömpe za én 'nagy vasas' ízlésemnek, és az eleje kicsit hegyes...de hát ezüst nyíl vagy mifene 😊
Nekem nagyon tetszik mint versenyautó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

avcom

Istencsászár
Ez brutálisan szép!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sziasztok!Van 1 Saitek R440 Forcde Feedbackos kormányom és windows beálitásnál minden oké,meg ameddig találkoztam autós jákkal azokkal is de egyedül az rfactorral az a próblémám hogy egy kicsit balrább kell
tarcsam hogy a játékba pont közében legyen de máshol mindenhol jó..szal..új drivert mindent próbáltammár vajon hogy lehetne megoldani?elõre is thx.
<#wink>

avcom
ne felejts el Dennis-nek képeslapot küldeni

FUJI 2007<#worship>

Sziasztok. Ingyenes rFactor liga indul gyertek. www.f1teamhungary.uw.hu
A fórumon keresztül tudtok jelentkezni.
MaSzKa
nekem ilyen van és fasza
én is kimostam csak 1 kicsit másképp mint te

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ingy
nincs képem a belseérõl de hasonló mint ami a képen van csak ott drót volt itt meg valami szíj szerû
a kommenttel meg nem ertek 1-et, 180 fok manapsag nem eleg max ha csak f1 el jatszol meg ha most kormanyt kellene venni akkor mindenképp dfp már elég olcsó sztem

b-type
kis vidékizés. 😊

-6mb kisvideo

akkor reméljük, h csak összeáll az elõbb-utóbb. Az a lényeg, h nem merült teljesen feledésbe.<#smile>
MaSzKa

ilyen a belseje?

MaSzKa
va képed a belsejérõl?

http://pcdome.hu/cikk/677/logitech_wingman_formula_force_es_dexxa_steering_wheel

"A force feedback effektekhez az I-Force technológiát alkalmazza ez a kormány, mely nem fogaskerekekkel, hanem acéldrótokkal valósítja meg az erõvisszahatást. Az eredmény igen jó, csak kicsit gyengébb, mint pl. a Microsoft kormánynál volt. A finomabb effektek (pl. kisebb rázkódások) területén viszont ez a technológia szerepelt jobban. Teszteléshez a Need for Speed III-at használtam. Játék során minden effektet rendesen érezni lehetett, megfelelõ erõsséggel. A 180 fokos elforgatási szög is megfelelõnek bizonyult."

Ingy
hát ebben egy gram léc nincs csak bovden ami drifteleskor hamar kinyuvad

Tomievo
Köszi. Mike ötletei alapján készült.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

MaSzKa
ez már 10éves

MaSzKa
itt nincs kép :-(

MaSzKa
ilyen kormányt akarok ez a legjobb a G25 után
ebbe szbadalmaztaott léces mechanika van

nekem is ilyen van csak nicns benn force feedback

MaSzKa
Eljött az idõ, most vagy soha. A HF1L bajnokság tagfelvételt hírdet a következõ szezonra. Az új évad elõtti holtidõben mindenkinek lehetõsége van tesztelni az autók új viselkedését és akik kedvet éreznek, jelentkezzenek tesztvezetésre!

Mindenkit várunk szeretettel!

http://hf1l.hsw.hu/

pointer4
Ez ponnt olyan mint az eredeti, nem veszek észre szellemi értékbeli különbséget, se zeneit 😄
avcom
folyamatosan hallok ígéreteket, de mindig csak annyit, hogy nemsokára meg X-Y hónap múlva

a pálya kész van, csak külön nem fog megjelenni, egy nagyobb pack része lesz, ami nem akar összeállni, ezért várunk rá ennyit

gviski
http://www.dailymotion.com/video/x1gw29_rfactor-drift-project_videogames

kérdés hogy mikor adják majd ki...

Virtual SimRacing

lac coo
Jó kérdés..! 😊

sziasztok!

a vmikor nagyon régen (emlékszik rá még egyáltalán vki?) beígért Euroring projektrõl nem tudtok véletlenül vmit, mi lett a sorsa, stb.?
autoszimulator
Nagyon jó lett<#eljen>
Tomievo festése nagyon durva, teccik 😄D

.: mobilize.hu :.

lac coo
Remélem, csak jó lenne valami magyar cuccal is játszani .

avcom
nem baj az, reméljük lesz új, javított fizikával az hátha bejön majd

lac coo
Akkor nem megint😄DDD Hanem egy új ! 😉
Sajnos én nem szeretem azt az modot ( nem a magyart, hanem az eredeti fizikáját), úgyhogy igazán nem hozott lázba 😊

avcom
hogyhogy megint? <#fejvakaras>
1 video volt meg (majdnem) minden autót lerendereltünk, ennyi promo volt összesen <#zavart1>

különben is, promonak nincs verziószáma <#idiota>

lac coo

lac coo
Ja..Én meg sem néztem mi az, azt hittem valami elõzetes megint 😄