rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
-renault
-McLAREN
-Red Bull Racing
AUTÓK VANNAK BENNE TÖRÉS AZ NAGYON JÓ LETT GRAFIKA SZÉP
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
FSONE 2007 az meg szentem csak 2008-ban jön ki lassan haladnak mert inkánn a 2006 javításokat csinálják de minek.
CTDP 2006 mód is már több mint 1 éve készül abból is, hogy mi lesz.....CTDP 2007 mikor jön ki ha egyátalán lesz olyan........
RH MÓD eltûnt
Ami csak tesztnek keszul vagy hasonlo, ahoz meg eleve felteszem a MAX file-t, hogy konnyebb legyen az elet😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Bár most utána olvasok , mert kicsit beálltam😊)) Fõképp, hogy mégis létrehozott a sima bitmap képrõl egy normal mapot, a default mentésben tga-ban ..Az én mentésem meg dds-ben sima szürkeárnyalatos lett.<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Amíg örülök a Race modnak, vagy GTR2 modnak, addig vigyen mindenki, mindent,mindekitõl amit tud 😉
Nem kell a képmutatás .....Ez ezzel jár 😉
TELEPÍTÉS / INDÍTÁS:
- fel kell rakni az rFactor 1.150-et
- létre kell hozni egy játékost
- fel kell rakni a CTDP F1 2005 modot
Link: http://ctdp.racingmag.de/
- fel kell rakni az rFactor v1.150->v1.250 patch-et
- fel kell rakni a HF1L 2006-7 Trackpack-et
- fel kell rakni az F1CL Season 2006-7 modot
- játékon belül az F1CL 2006-ot válasszátok
V. Thanks to / Köszönet:
- Spet for trackpack help and resources,
- CTDP for CTDP 2005 Mod,
- CTDP for addon tracks,
- ISI for rFactor and tracks,
- Various artists for addon tracks
...ja...mi kerunk elnezest <#buck>#buck>
De ebben amúgy mi a lopás, minden hazai F1 liga pl a CTDP-tõl lop ilyen alapon .
Hogyan tudok max-ban normal mapot renderelni a bump slot-ról, ha egyáltalán lehet arról ?
SOS, THX !
Az autok azert tetszenek, mert olyan "stockcar-os", vagyis "egyforma", epitett autok, hasonlo feltetelekkel, 4 gyartotol, 3 fele motorral, minimalisan kulonbozo teljesitmenyekkel. Kulsoleg nem igazan erdekel, ugy sem latom, a neve sem szamit (de azert megis Ford, Chevy, stb. 😄), a belsonezet meg hasznalhato.
De a palyak, meg kifejezetten tetszenek😊 Mindig ilyen "ismeretlen", klub-szeru palyakat akartam, a mar "unalomig" ismert GP palyakon kivul😉 Tobbet is beterveztem hogy megcsinalom, volt ezek kozul is benne, de hat ido...😛
Persze, vannak hibai (szokasos felfuggesztes, gumi), de talan majd valami prof-nak megtetszik a "MOD", es csinal nekik ezt-azt, vagy segit osszedobni valami jobbat😉
A lenyeg, hogy mar 3-4 hete a kormanyt se raktam ossze, de igy legalabb tekertem 1-2 orat😉
Nem tudom menyien vettek meg, lehet hogy en vagyok egyedul, de ez van, nekem 25 Eurot megert😄 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Az én véleményem az, hogy bár a belefektetett munkát becsülöm, mint mindig.
Ez a 'játék' csak a kifejezetten alacsony követelményeket tudja teljesíteni, az mellett hogy sztem ez csak egy csicsa mod, ahol sok dolog máshol van mint azt egyébéknt viszonylag jól kitalálták az rF-ben, számomra teljesen hangulattalan, és autókezelésben is lapos mint csúnyán.
Az autónak elindul a hátulja, de nem igazán élvezhetõ, és fékre szépen irányba áll a verda.
Ez se jó.
Érzésben nekem: csúszok az aszfalton nem gurulok, semmi mellékzörej ami életszerûbbé varázsolná az alacsonyról induló szimulációt.
Versenyben sokkal jobb, teljesen élettelen ott is, de legalább küzdöttem hogy tök default beállon egy tök ismeretlen pályán utcsó helyrõl nyerjek.
Ez sikerült is, bár azt sem tudom alapon mire van állítva az AI.
Szal nem kerül sokba ez a játék, de szvsz sok dolog van amire érdemesebb elkölteni. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
- ezt szerintem, nem szivesen fogjak konvertalni😊
- raadasul eleg jol le vedtek, nem csak "masolgatni" kell😉
De kivancsi lennek, mire kellene Neked?! Ismered ezt a sorozatot? Vagy legalabb 1 palyat a 12-bol?! Hasznalnad is, erdekel? Vagy csak egyszeruen a gyujtoszenvedely miatt kellene?! 😊
Gondolom, eszedbe sem jutott, hogy penz adj erte (6300 HUF)?! Persze, ez "csak" egy MOD - ugy mint a tobbi -, mondhatnank, de azert megis😊 De legalabb, elsokent, megprobaltak az engine-re epitve valami komplettebb dolgot osszerakni. Hivatalosabb korites, adatok, hozzaadott sajatgyartasu 12 palya, teljesen atdolgozott felulet, menuk, stb.
Termeszetesen, meg igy is ra lehet ismerni, hogy ISI engine, de nehez is lenne eltitkolni😊)) Ennyi erovel a GTL, GTR, RACE is csak MOD😊 Annyi kulonbseggel, hogy ezt 6 ember keszitette "elvileg" ingyen, bevetel max az eladasokbol, mig azokat 150 ember rakta ossze, munkaidoben, fizetesert😉)
Amugy meg, ha letoltod, trialban 90 percet tesztelheted, annyi szerintem eleg, ismerve az emberek szokasait, annal tobbet nem igen foglalkoznak el egy-egy MOD-dal😊))))
De valszeg lesz belole konvert, csak varni kell...
Lenne egy olyan problémám, hogy 5x elhasználtam az aktiváló kódomat! Hol lehet újat kérni? Esetleg nincs valami sablon szöveg, amibe csak az e-mail címem + IMAX számot kell beírni??? Angolból nem vagyok erõs 😄
http://alexease.extra.hu/files/Turismo_Carretera.avi (AVI, DivX, 19MByte)

FW06 az alap és FW07-et mint upgrade-t tudsz "megvenni"..
megtettem, egyenlõre így mûködik😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Egyébként Faubel elmehet a sunyiba minden volt csak sportszerû nem <#banplz>#banplz>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/