rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
De milyen szar már nekünk ...
Minden autónál, mod-nál ott van az a "majdnem jó, de mégsem..." 😄DDD
Az NFS-esek meg tökéletesen meg vannak elégedve a BMW-jükkel, minden porcikáját élvezik 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gordon 24
1.250. egyenlõre!

Nem nem arra mentem Juan. Van ott egy olyan hogy bonus vagy milyen code én arra mentem.. Mindjárt feltezsem ujra és megnézem..

Downhill!!

JuanG
arra a menüpontra mentél hogy "Already paid? Click here" ?? Utána be kell írni a hosszabb kódot és az email-ed amire regisztráltad...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Freedom88
irj a trymediának..1.250 v. 1.255?

T.T.

gordon 24
Kibróbáltam azt is.. De azt se fogadja el.

Downhill!!

Freedom88
próbáld meg! attól h több szám...

T.T.

irlindy
én még nem próbáltam ki..törésmodell milyen?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

b-type
érdekes ez a Lexus, nem is jó, de nem is teljesen rossz szvsz.
Minden olyan mint a hangja, elsõnek tök jónak tünik, aztán visszaszelidül 'nem rosszá'.
Jó puha, az tetszik, a hangja is egész morrantós, csak tartott fordulaton ellaposodik, az irányítása elég autós, eleje elég hamar elmegy, viszont lehet dobálni a hátulját ami miatt kevésbé hihetõ az egész.

Szal nem rossz végül is.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Tanácsot szeretnék kérni!

A köv a szitu letöröltem a gépem és ujra kellene activálnom a gamet.
A helyzet az hogy ugye az elsõ kodot amit akkor kaptam amikor megvettem nem fogadja el mert hogy már használt. Emailba küldtek nekem az elsõ aktiválás után egy ujjat ami sokkal hosszabb több számból áll stb. De ezt sem fogadja el.. Van valami tipp hogy mit tegyek?

üdv

Downhill!!

Istencsászár
Nemhiszem h attól lesz nem jó az F1 játék mert riõl lájf nem pont a motorsport legizgalmasabb szériája...

Még egy ilyen technikával felszerelet formula autók nincsenek, ilyen sebességgel száguldozni alapból élvezetes ( már aki ezt szereti persze )

Nekem tökéletesen megfelel majd a CTDP 2006, mert az idei agyon szárnyazott autók már nem túl szépek..., de a 2005ös modellek már eléggé unalmasak, és régiek, pedig nemszoktam ezen fennakadni😊, felõlem lehetne 2004,2003 modellek is mert azokat hajtani is élmény😊

Ha most az MMG is ráül a modjára az érdekes lesz, demot minek adták ki jöhet a kérdés...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avcom
Európában szerintem ez jövõre tuti lesz, majdnem F1 szint és minden autó egyforma. Kár, hogy a TV közvetítés gyér, de jönnek a ringre 😊

MMG nem rossz csak a kocsiban egy sisak van és kész semmi kéz test kamera nézet kicsit rossz

Alexease
Az F1 nekem sem a kedvencem, se eloben, se jatekban (vagy MOD-kent)😉 Talan ha (eloben) megjobban egysegesitenenek (kasztni, felfuggesztes, stb., a motor maradhat😄), esetleg jobb lenne😉 Azert igy, hogy a vilagbajnoknak 2-3 "autot" kell megvernie, nem valami izgi😉

Ha ISI engine, akkor altalab egy-egy gyors GP79 a palyain, ha gyorsabb "formulat" akarok akkor ugyanott Champcar😊

De ami most a legkiralyabb, az a Carretera😊 <#idiota><#zavart1> Tuti autok, franko palyak😊 Versenyt meg nem volt idom menni, de mar csak korozgetni is teljesen jo😉 Nem egy grafikai csoda, vagy merfoldko, de az masodlagos;D
JuanG
hmmmm....valóban 😊)

én csak azt néztem milyen vezetni, meg az összhatás, és az tetszett ahhoz képest hogy F1 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
köszi, így már tudok nyugodtan aludni 😊

vagy nem? 😊

azt még nem majd megtudom a kedvedért de nem mondok el nagy titkot, hogy nem lesz CTDP 2007 MÓD!!!!!!!!!!!!

avcom
pedig azt hittem már tudod

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

ha a ctdp nem csinálja meg az rfactor alá a ctdp 2005 ha nem a 06 kezdi el akkor már rég a 2007 csinálnák .
1994 MÓD az már 2 éve készül.
Meg se merem kérdezni mikor lesz CTDP 2007

irlindy
hmmm..nem is tudtam róla, hogy ilyen is készül...
Lexus IS F 1.0

billywood
okés, köszi a választ
azok a 90 körüiek jól hangzanak 😛

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

avcom
egyébként nem ez a fõ probléma, hanem az, hogy a CTDP a 2005-ös szezont dolgozta fel, ami példátlan az F1-ben, gondolok itt a debil gumi és egyéb szabályokra

nyilván lehet alá másik fizikát rakni, de a limitálatlan barkácsolás nem vezet sehova, ebbõl a szempontból jobb lett volna egy 2006, mert az már V8, 2 gumiszállító, cserélhetõ gumik, normális idõmérõ stb

JuanG
készül még 86-88-91-92 -es mod is 😊

JuanG
nincs...de az 1994-es készül a CTDP által 😊)

billywood
Sziasztok!

Létezik a játékhoz vmi f1-es mod, ami a 90-97-es szezon valamelyikérõl készült? Keresgéltem, de én nem találtam.

Elõre is thx!

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

JuanG
hát ja 😊

de itt pl. a CTDP...sztem tök jó lett a 2005 mod, fizikája is bejön, nade mikor adták ki? tavasszal? Azóta rég a 2007-est kellene csinálni, és télre kész lenni, hogy a holtszezonban lehessen nyomni...kit érdekel 2008 elején a 2006-os szezon modja? (SZVSZ) 😊)

avcom
zó kimaradt <#idiota>

avcom
ezt ne kezdd el, ennyi erõvel annak még kevesebb értelme van, hogy most 4 szezonnyi Clio-t festesz <#idiota>

nincs is, hülyék vagyunk mind, de akarjuk látni az összes autót és kész, ezért csináljuk <#smile>

filofia off

sztem csak anyit, hogy nincs rendes F1 jatek pc-re, konzolt meg nem akar venni aki pc-s F1-en not fel
Nekem meg az egész versenysorozat felkapottsága kicsit furcsa.
Nem is értem mit esznek olyan sokan az F1-es kiegészítéseken. Persze itt sokat nyom a latba, hogy magát a 'sportot' is nagyon kevésre tartom.
Azt mondjuk én sem értem minek fejleszt mindenki 2006-7-8-as F1-es modot...tök felesleges munka.

A GP79 az egyetlen normális mod és kész 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

tök jó 1.1

F1 2007 MMG demo 1.1 kezdodik a pecseles...

V1.1 patch fixes some files that were in the demo by mistake and were wrong.

You will now be able to upgrade physics, TC and FFB (Force Feedback) through
the vehicles upgrades system.
jaja így van mmg is vagy 6 fejleszt egyszerre így nincsen haladás

ilyenek a modolok, meg veletlenul sem fognak ossze, elso a dicsoseg
Ginger17
Meg most minek fut 4 F1 fejlesztés párhuzamosan??? Tökre fölösleges, ahelyett, hogy vmi "értelmes dolgot" csinálnának. Az MMG-t meg különösen nem értem. Egyszerre nyúznak vagy 5 dolgot és mindegyikkel 30-40%-on állnak...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

JuanG
nekem már kicsit "nevetségesek" ezek az F1 moddolók, persze becsülök mindenkit, aki ilyesmibe idõt és energiát fektet, de nem hiszem el, hogy legalább model szinten nem lehet a szezon végére elkészülni az autókkal március óta (tudom közben változnak külsõleg)...pl. a CTDP még mindíg a 2006-ot csinálja??

irlindy
nemtudom..nekem 1.150-nél csinálta csak ezt mióta az új van fent 1.250 azóta nincs ilyesmi...

Csiaki
Egészen eddig jó volt. egy hónapja újra raktam a gépet, azóta nem megy. Kerio-m van, és Avast.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

irlindy
lehet h egyszerûen azért mert warez, de vannak tûzfalak amik nem engedik a csatlakozást ezért kapcsold ki mielõtt belépsz, vagy ha pl AVG-d van akkor ajánlatos az egészet kinyomni addig...

Csiaki
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudok szervert csinálni,megadott ip alapján sem tudok belépni már kész szerverekre.Keresésnél sem talál semmit.(Warez)

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

BOcsesz...van féknyereg,csak nem teljesen jól van pozícionálva....sorry.(A féktárcsa izzása valahogy eltakarja😊)
Hi!
Az MMg sztem nem lesz rossz,de a fizika nekem érzésre F1BMW07.A hangok szintén.Sztem.Grafikailag jó,csak nincs féknyereg😊Elsõre....

Megnéztem az F1rFt-t is.Tényleg olyan,mintha összeollózták volna mindenhonnan,kicsit kikozmetikázták.Ez nem lenne baj,de az kissé "bicskanyitogató", hogy teljesen saját termékként van feltüntetve.
Még az én régi szutyok modomból is egy csomó dolog van benne.Én úgy érzem,hogy a most aktuális F1 modok,amik szuperrealisztikus fizikáról beszélnek,azok nagyjából az ISI F1BMW-jén alapulnak.Ami nem rossz,csak kissé "uncsi",hogy mindig ugyanazt érzem.

Az FSONE remek kezdeményezésnek látszott,de már õk sem tudják,hogy mit "pecseljenek"
FSONE is 2008-ban adja ki a 07 módot

oldalukon ott van hol tartanak és kilehet következtetni a grafikonról kb 30-35% vannak

irlindy
az ok h 2008ban fog kijönni..csak honnan jött ez a 30%?

Istencsászár
Álltalában Demot egy évvel korábban szoktak kiadni a játékokból onnan😄

Ha kidobták ezt a népnek akkor idén ki kell jönnie.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

irlindy
ezt a 30%ot honnan veszed?

ctdp 2007 skin

ez csak egy demo most tartanak csak 30% fejlesztésnél mire kijön a teljes addigra lemegy a 2008 f1 szezon is

a hatso szarnynak szerintem egy kicsit hatrebb kellene lennie es egy kicsit hosszabbnak, jobban ki kellene nyulnia hatra